-
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
...Επίσης πέτυχε κανείς να γράψει στον σκληρό δίσκο απ' ευθείας Mp3? Κάπου διάβασα ότι το format είναι ATRAC3 PLUS 128 kbps.Ο μόνος τρόπος που ξέρω μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολος.
Πρέπει να κάνεις hack στον δίσκο....διάβασε εδώ http://www.mitsubishiforum.com/m_182503/tm.htm
Βέβαια αν το κάνεις μάλλον θα πετύχεις και άλλες 'διορθώσεις'. Νομίζω πρέπει να περιμένουμε λίγο... -
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Εννιά ηχεία έχει!
Μην ξεχνάμε το subwoofer.Σωστά, έτσι μάλιστα
Εμένα πάντως μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα(οδήγησα το Diesel). Πολύ θόρυβος από τον κινητήρα που ξεπερνάει αυτούς των ελαστικών και της αεροδυναμικής ακόμη και με έκτη στο κιβώτιο σε ανοικτό δρόμο. Επίσης, τα 31 κιλά ροπής δε φαίνονται πουθενά όσο κινείσαι κάτω από τις 3.000 σ.α.λ.
Τέλος, δείχνει «μπερδεμένο» σχετικά με τον χαρακτήρα του καθώς παρουσιάζεται ως ασφάλτινο αλλά δε διαπρέπει ενώ εκτός κοπανάει λόγω σκληρής ανάρτησης και 18 ιντσών ζάντας.Στα θετικά ο ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ εξοπλισμός, η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, το όμορφο εσωτερικό, το δυναμικό σχήμα και οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ διαθέσιμοι χώροι.
-
Παιδια επιτέλους το εκλεισα και περιμενω τον Μαιο παραδοση Instyle CTV.
Για λάστιχα μου φαινεται παιζουν και κάποια michelin γενικά εξαρτάται από χώρα και αντιπροσωπο τι θα μπει ..Για mp3 απευθειας στο σύστημα δεν γίνεται εκτός από αυτό που παλευουνε η αμερικάνοι hackeria ολο το mmc
Φευγοντας με 2 πατηματα στην πορτα κλεινουν παραθυρα , μαζευονται καθρεφτες και κλειδωνει και μπαινει συναγερμος.(η ηλιοροφη κλεινει απο εμας)
Το κουμπί για απενεργοποιηση του ESP ποση ωρα το πατατε για να δουλεψει.
Το κουμπι που μαζευονται τα καθίσματα της 2ης σειράς θελει και αυτό ώρα για να δουλέψει.
Οσοι κάτοχοι στο καντραν έχετε μπλε και κόκκινες ενδείξεις ή μόνο κόκκινες?
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Παιδια επιτέλους το εκλεισα και περιμενω τον Μαιο παραδοση Instyle CTV.
Για λάστιχα μου φαινεται παιζουν και κάποια michelin γενικά εξαρτάται από χώρα και αντιπροσωπο τι θα μπει ..Για mp3 απευθειας στο σύστημα δεν γίνεται εκτός από αυτό που παλευουνε η αμερικάνοι hackeria ολο το mmc
Φευγοντας με 2 πατηματα στην πορτα κλεινουν παραθυρα , μαζευονται καθρεφτες και κλειδωνει και μπαινει συναγερμος.(η ηλιοροφη κλεινει απο εμας)
Το κουμπί για απενεργοποιηση του ESP ποση ωρα το πατατε για να δουλεψει.
Το κουμπι που μαζευονται τα καθίσματα της 2ης σειράς θελει και αυτό ώρα για να δουλέψει.
Οσοι κάτοχοι στο καντραν έχετε μπλε και κόκκινες ενδείξεις ή μόνο κόκκινες?
Με το καλό...
Για το ESP 3 sec. για απενεργοποίηση και με ένα πάτημα ενεργοποίηση.
Το κουμπί για τα καθίσματα της 2ης σειράς δουλεύουν σχεδόν αμέσως.
Για το καντράν δεν θυμάμαι να έχω δει μπλε χρώμα. -
Καλοτάξειδοι και ...Καλολάσπωτοι οι νεοι κάτοχοι!
-
γεια σας .ειμαι και εγω κατοχος του outlander(πριν τρει ημερες).μπορει να μας πει ο abadlot
με ποιο κολπο παιζει dvd με mp3.ευχαριστω. επισης θα ηθελα να ρωτησω αν σας εδωσαν manual(οδηγιες χρησης) του αυτοκινητου -
Ο χρήστης amorozo έγραψε:
γεια σας .ειμαι και εγω κατοχος του outlander(πριν τρει ημερες).μπορει να μας πει ο abadlot
με ποιο κολπο παιζει dvd με mp3.ευχαριστω. επισης θα ηθελα να ρωτησω αν σας εδωσαν manual(οδηγιες χρησης) του αυτοκινητουManual υπάρχουν 2: ένα για το αυτοκίνητο και ένα για το MMCS (σύστημα ήχου-επικοινωνίας-navi)
Για το dvd-mp3 δεν έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω πως το manual αναφέρει ότι
παίζει μόνο CD-mp3. -
Υπάρχει ένα προγραμματάκι, νομίζω mp3 to dvd λέγεται, με το οποίο φτιάχνεις στην ουσία ένα κανονικό dvd (όχι απλό copy των mp3) μόνο με ήχο.
Είναι δηλαδή σαν dvd χωρίς την εικόνα.
Τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν έχεις mp3 tags και γενικότερα τα καλούδια των mp3.
Τώρα για το πόσα χωράει δεν είμαι σίγουρος, διότι δεν το έχω δοκιμάσει. -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Παιδια επιτέλους το εκλεισα και περιμενω τον Μαιο παραδοση Instyle CTV.Καλως να ερθει φιλε μου.
Και εγω το ιδιο εχω παραγγειλει απο το Νοεμβριο και θα ερθει τον Μαρτιο. -
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Υπάρχει ένα προγραμματάκι, νομίζω mp3 to dvd λέγεται, με το οποίο φτιάχνεις στην ουσία ένα κανονικό dvd (όχι απλό copy των mp3) μόνο με ήχο.
Είναι δηλαδή σαν dvd χωρίς την εικόνα.
Τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν έχεις mp3 tags και γενικότερα τα καλούδια των mp3.
Τώρα για το πόσα χωράει δεν είμαι σίγουρος, διότι δεν το έχω δοκιμάσει.Καλο αυτο, αλλα εαν γεμισεις ενα dvd με mp3 και δεν εχει tags , την εβαψες.
Θα ειναι παααααρα πολλα κομματια και δεν θα μπορεις να βρεις ακρη.Πες μου ομως παρολα αυτα, το dvd του outlander τα παιζει αυτα τα dvd?
-
Τα δυο manual ειναι στα ελληνικα;Εγω το πηρα απο Θεσσαλονίκη και μου είπαν,ότι δεν έχουν(ειχαν ετοιμοπαραδοτα 4 αυτοκινητα και κανενα manual) και θα παραγγειλουν.Aκομη μου ειπαν οτι δεν ειναι στα ελληνικα(δεν εχει γινει ακομη η μεταφραση).Ηθελα να ρωτησω με ποσες στροφες σας ειπαν να πηγαινετε και για ποσα χιλιομετρα(αμενα μου ειπαν μεχρι 3500 στροφες για 1000 χιλιομετρα).Επισης εμενα σταθερα 3500 στροφες(120χλμ/ωρα) εκαψε 9.5lt/100χλμ(Θεσσαλονικη-Ξανθη)
-
Εγω αυτο που θελω να σου πω φιλε amoronzo , ειναι οτι κατα το στρωσιμο, δεν ειναι καλο να μενουν για πολυ ωρα σε σταθερο σημειο οι στροφες του κινητηρα.
Πρεπει να ανεβοκατεβαινουν, για να στρωθει το αυτοκινητο σε ολο το φασμα στροφων.
Στα πρωτα 1000 χιλ. καλο ειναι να μην ξεπερασεις τις 3500 στροφες, και μετα να αρχιζεις να το ανοιγεις σταδιακα και οχι παρτα ολα επειδη περασαμε τα 1000 χιλιομετρα.
Βεβαια πολλοι θα σου πουν οτι τα αυτοκινητα ειναι στρωμενα και δεν χρειαζονται τιποτα. Εγω δεν το υποστηριζω αυτο, και οτι εχω αγορασει ποτε καινουριο, το εχω στρωσει και δεν ειχα ποτε μου κανενα προβλημα μηχανικο σε οποιοδηποτε απο τα 8 αυτοκινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου. -
Ο χρήστης amorozo έγραψε:
Τα δυο manual ειναι στα ελληνικα;Εγω το πηρα απο Θεσσαλονίκη και μου είπαν,ότι δεν έχουν(ειχαν ετοιμοπαραδοτα 4 αυτοκινητα και κανενα manual) και θα παραγγειλουν.Aκομη μου ειπαν οτι δεν ειναι στα ελληνικα(δεν εχει γινει ακομη η μεταφραση)Και τα 2 manual υπάρχουν και είναι στα ελληνικά. Εμένα απλά είναι για την diesel έκδοση και οι μόνες διαφορές έχουν να κάνουν με το κιβώτιο ταχυτήτων που είναι 6άρι στο diesel και στα λάδια που παίρνει το αμάξι που είναι διαφορετικά. Νομίζω πως μόνο αυτά είναι.
-
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
Και τα 2 manual υπάρχουν και είναι στα ελληνικά. Εμένα απλά είναι για την diesel έκδοση και οι μόνες διαφορές έχουν να κάνουν με το κιβώτιο ταχυτήτων που είναι 6άρι στο diesel και στα λάδια που παίρνει το αμάξι που είναι διαφορετικά. Νομίζω πως μόνο αυτά είναι.
τελικα αποδεικνυεται οτι γαυροι και βαζελοι εχουμε κοινα στοιχεια. εχω παραγγειλει και εγω το diesel και περιμενω τισ εντυπωσεισ σου
-
Στεφανε, τα DVD αυτά παίζουν στο Outlander διότι είναι κανονικά DVD.
Tο πρόγραμμα λέγεται Apollo Audio DVD Creator.
Το καλό είναι ότι μπορείς να τα γράψεις και σε AC3 όχι μόνο audio που σημαίνει ότι μπορείς να γράψεις πάρα πολλά κομμάτια.
Το δοκίμασα και παίζει μια χαρά. Μάλιστα σου φτιάχνει και chapters για κάθε folder από mp3 που έχεις βάλει.
Σε ότι αφορά τα manual όπως λέει και ο osfp7 είναι ελληνικά αλλά και μένα του πετρελαίου μου'δωσαν, αν και έχω βενζίνη.
Για το στρώσιμο μου είπαν ότι και στον amorozo τα οποία τα τήρησα...
-
Ο χρήστης kharemis έγραψε:
τελικα αποδεικνυεται οτι γαυροι και βαζελοι εχουμε κοινα στοιχεια. εχω παραγγειλει και εγω το diesel και περιμενω τισ εντυπωσεισ σουΔεν έχουμε μάλλον κοινά στοιχεία (χα,χα,χα) γιατί εγώ όπως ανέφερα σε προηγούμενο post έχω βενζίνη, οπότε δυστυχώς δε θα μπορέσω να σου μεταφέρω εντυπώσεις για diesel έκδοση.
-
Λάστιχ άλλαξε κανείς;
Προχθές στο χιονοδρομικό Βασιλίτσας, είδα ενα ντίζελ με χειμερινά ελλαστικά σε διάσταση 225/70/16. Οτύπος είχε βάλει και ζάντες αλουμινίου (οχι της Μιτσου) και μπορώ να πω οτι φαινόταν αρκετα όμορφο και σιγουρα πολυ πιο πρακτικό με λαστιχα σε 70άρι προφίλ -
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
τελικα αποδεικνυεται οτι γαυροι και βαζελοι εχουμε κοινα στοιχεια. εχω παραγγειλει και εγω το diesel και περιμενω τισ εντυπωσεισ σου
Δεν έχουμε μάλλον κοινά στοιχεία (χα,χα,χα) γιατί εγώ όπως ανέφερα σε προηγούμενο post έχω βενζίνη, οπότε δυστυχώς δε θα μπορέσω να σου μεταφέρω εντυπώσεις για diesel έκδοση.
εχεις δικιο. εχω ηδη δει το προηγούμενο σου post.
ολα καλα.
ευχαριστω για το ενδιαφερον και για το δωρο (4) .... (για τα 100 χρονια). -
Συμβαίνουν και αυτά καμιά φορά (για τη μπάλα μιλάω).
Ας μιλήσουμε για το drive mode που χρησιμοποιούμε.
2WD - 4WD - 4WD Lock.
Περιμένω σχόλια-απορίες. -
Επειδή είδα ότι κάποιοι ψάχνουν manuals, αν δεν σας πειράζουν τα αγγλικά μπορείτε βα βρείτε ένα 545 σελίδων (23 Μb) στην διεύθυνση:
http://www.out-club.ru/Manual/Outlander ... al_eng.pdfΕγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα (Απρίλιο ...) αλλά άρχισα να διαβάζω.
Mitsubishi Outlander 2007