-
Γεια σας. Μηπως ξερετε αν θα βγει καινουργιος κινητηρας ή καινουργια έκδοση τους προσεχεις 8 μήνες?
Ευχαριστώ -
Δεν έχω ακούσει για καινούρια έκδοση, ξέρω όμως ότι η συναρμολόγηση θα μεταφερθεί σε λίγους μήνες στην Ολλανδία (εκεί που συναρμολογείται τώρα το Colt), επομένως ο καθένας μπορεί να σταθμίσει αν πρέπει να περιμένει. (βλέπε http://media.mitsubishi-motors.com/pres ... l1675.html)
Ευχαριστώ τους φίλους που απάντησαν στα μέχρι τώρα ερωτήματα μου.
Εχει κανείς οδηγήσει μέχρι τώρα το CVT?
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eίμαι περιέργος να δώ τα 2 Γαλλικά που έχουν άλλες ρυθμίσεις ανάρτησης. Επίσης ο VW diesel των Μίτσου είναι τελείως γτπ από κάθε άποψη
Και εγώ.
Όσο για τον κινητήρα είναι αξιοπερίεργο πως ο 'ίδιος' θεωρητικά, στο tiguan έχει δύναμη παντού. -
sto tiguan den einai o 1,4 tsi αυτος ειναι βενζινη που παει καλα αν και μετα τις 5000σαλ μπουκωνει οπως γραφουνε ...λιγα τα κυβικα για 1,5 τοννο
Anyway me accesories kaneis και για λαστιχα
στο instyle φοριουνται οι 18¨ ζάντες ...
Ξερει κανεις να μας πει προφιλ και πελμα
-
Για τα diesel λέμε. Σίγουρα είναι το ίδιο μοτέρ? Είχα την εντύπωση οτι το Μίτσου φοράει μια γενιά παλαιότερο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για τα diesel λέμε. Σίγουρα είναι το ίδιο μοτέρ? Είχα την εντύπωση οτι το Μίτσου φοράει μια γενιά παλαιότερο.Γι αυτό έβαλα μέσα σε εισαγωγικά τη λέξη 'ίδιο'. Μόνο για τα κυβικά και την ιπποδύναμη ισχύει. Αναλυτικότερα:
[list:2if8qvat]Tiguan Outlander
κυβικά 1968cc 1968cc
ιπποδύναμη 140/4200 140/4000
ροπή 32.6/1750 31.6/1750[/list:u:2if8qvat]Προφανώς αλλαγές υπάρχουν και στη χαρτογράφηση μεταξύ άλλων, γιατί δε γίνεται να έχουν τόση μεγάλη διαφορά στη δύναμη χαμηλά, μόνο και μόνο από ένα kgm ροπή παραπάνω. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για τα diesel λέμε. Σίγουρα είναι το ίδιο μοτέρ? Είχα την εντύπωση οτι το Μίτσου φοράει μια γενιά παλαιότερο.Eτσι είναι, το είχαμε συζητήσει μερικές σελίδες πιο μπροστά.
Πρέπει να είναι το ίδιο μοτέρ με νέα γραμμή τροφοδοσίας. Έχουν κάποιες (μικρές) διαφορές σε ροπή και ρύπους. -
Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου ξεχωρήσει ποιας εταιρίας είναι οι Diesel 2,0 και 2,2 διοτι τους έχω μπερδέψει?
(Παρεπιπτόντως απο την Citroen μου είπαν ότι πρώτα θα έρθει το C Crosser σε diesel 2,2 και αργότερα το βενζινοκίνητο 2,4)
-
2.0 diesel VW
2.2 diesel PSAY.Γ. cosneo πότε σου είπαν έρχεται το C-crosser;
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
225/55/18
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
2.0 diesel VW
2.2 diesel PSAY.Γ. cosneo πότε σου είπαν έρχεται το C-crosser;
Ευχαριστώ ...
Για αρχές Μαρτίου μου είπαν ότι θα το έχουν στις εκθέσεις τους ...
-
-
Σε έχει νόημα η 18'' η στην πρωτη αλλαγη ελαστικων να παμε σε 17 16 με 225/ 65 /17 .Μου φαίνεται πολυ streetadiko το 18 τι λέτε.Σιγουρα θα θέλει και ρύθμιση η αναρτηση να πας απο 18 σε 16 .
Αρα τα απλα invite κλπ ειναι λιγο πιο χωματινα (απο αποψη ελαστικών)Επίσης σε κατόχους τι μαρκες βαζουν. Πιο πισω καπου λεμε για michelin kai bridgestone...
-
Σε έχει νόημα η 18'' η στην πρωτη αλλαγη ελαστικων να παμε σε 17 16 με 225/ 65 /17 .Μου φαίνεται πολυ streetadiko το 18 τι λέτε.Σιγουρα θα θέλει και ρύθμιση η αναρτηση να πας απο 18 σε 16 .
Αρα τα απλα invite κλπ ειναι λιγο πιο χωματινα (απο αποψη ελαστικών)Επίσης σε κατόχους τι μαρκες βαζουν. Πιο πισω καπου λεμε για michelin kai bridgestone...
helogadgetman, συνέχεια κάνεις ερωτήσεις που έχουμε ήδη απαντήσει...
Διάβασε και λίγο το thread
Anyway, Bridgestone dueler sport, μόνο για δρόμο και καλοκαιρινά... -
sto tiguan den einai o 1,4 tsi αυτος ειναι βενζινη που παει καλα αν και μετα τις 5000σαλ μπουκωνει οπως γραφουνε ...**λιγα τα κυβικα για 1,5 τοννο **Anyway me accesories kaneis και για λαστιχα
Δεν ξέρω αν είναι λίγα, πάντως είναι αρκετά για να είναι πιο γρήγορο από τα 2.4 λίτρα του Outlander...
Βέβαια το Tiguan είναι μικρότερο σε διαστάσεις και μάλλον πιο άσχημο (υποκειμενικό...). -
abadlot thanks alla mish h apanthsh
oso gia tiguan kai outlander se επιδοσεις ολα τα περιοδικα μου φαινεται βγαζουν το outie λιγο πιο γρηγορο
Εχει νόημα η 18'' η στην πρωτη αλλαγη ελαστικων να παμε σε 17 16 με 225/ 65 /17 .Μου φαίνεται πολυ streetadiko το 18 τι λέτε.Σιγουρα θα θέλει και ρύθμιση η αναρτηση να πας απο 18 σε 16 .
Αρα τα απλα invite κλπ ειναι λιγο πιο χωματινα (απο αποψη ελαστικών) -
Καλά σου λέω ότι δεν διαβάζεις.....
Έχω ξαναγράψει ότι το προφίλ (55) δεν κάνει για Offroad.
Ναι άμα μπορείς πάρτο με 16 (215/70-16) αν έχεις βλέψεις για πολύ χώμα. Βάζεις και ένα 50-50 και είσαι έτοιμος... -
το πηρες εσυ τελικα η ακομα ψαχνεσαι
abadlotκαι για αναρτηση ισορροπια
ετσι απλα βαζουμε αλλο λαστιχο και τελος -
Το τεύχος Φεβρουαρίου του Ελληνικού Topgear συγκρίνει τα Tiguan, Nissan X-Trail (νέο), Outlander και RAV4 και τα βγάζει με τη σειρά που τα έγραψα.
Για το Outlander θεωρεί ότι βγάζει τη ροπή ψηλά, ότι έχει τραχύ κινητήρα που δεν συνεργάζεται αρμονικά με το κιβώτιο, ότι υποστρέφει και ότι βγάζει torque steering δηλαδή τραβάει το τιμόνι προς τη μεριά με τη μεγαλύτερη πρόσφυση ή προς την ανάποδη επίκλιση στις στροφές.Μήπως θα μπορούσατε κάποιοι που το έχετε ήδη οδηγήσει αρκετά να σχολιάσετε? Ισχύουν κάποια από τα παραπάνω και αν ναι αφορούν το μέσο οδηγό ή μόνο ρυθμούς τεστ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
PS. Λέει και μερικά καλά λόγια, για το design, τους χώρους και την συναρμολόγηση (για βραβείο!!)
Mitsubishi Outlander 2007