-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ακριβώς έτσι
Αν ειχαμε και το παλιο όλα τα charter θα ειχαν παει εκειΓεια σου ρε Σημιτη εκσυγχρονιστη!!!!
Ανταγωνισμος σημαινει να κλεισουν ολα τα αεροδρομια σε αποσταση 75 μιλιων για να μπορει η εταιρεια που υπεγραψε τη Λαλιωτεια συμβαση να τα κονομαει ασυστολως και ο κυριος χρηστης του αεροδρομιου η ΟΑ δηλ.να μην εχει καποια εκπτωση γιατι αυτο θεωρειται εμμεση επιδοτηση.
Ελευθερη αγορα σημαινει ενας δρομος αξιας το πολυ 400 δις να στοιχιζει 1 τρις και απο αυτα ο αναδοχος που πηρε το εργο με αυτοχρηματοδοτηση να βαζει μονο καμμια εκατοστη δις και αυτα με δανεισμο απο τραπεζες με την εγγυηση του Ελληνικου Δημοσιου.Την ιδια στιγμη η ΟΑ δεν μπορει να δανειστει ουτε επι ενεχυρω γιατι αυτο θεωρειται επιδοτηση....
Κατα τα αλλα η Ολυμπιακη πρεπει να κλεισει αλλα για τους λογους που οδηγησαν την εταιρεια στα χαλια που εχει κανεις να μη τιμωρηθει μιας και για ολα φταινε οι εργαζομενοι.
-
-
το ειχα δει σε καποιο ρεπορταζ στην τηλεοραση. Θυμησε μας που ειναι; κέρκυρα;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
το ειχα δει σε καποιο ρεπορταζ στην τηλεοραση. Θυμησε μας που ειναι; κέρκυρα;οι ταμπέλες στο δρόμο είναι από Κέρκυρα 100%.
Δεν είναι photoshop??? -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
το ειχα δει σε καποιο ρεπορταζ στην τηλεοραση. Θυμησε μας που ειναι; κέρκυρα;Μακάρι να' ξερα! Ένας φίλος μου την έστειλε. Φοβερό πάντως Θυμάμαι πριν 1-2 χρόνια είχε περάσει πολύ χαμηλά ένα αεροπλάνο δίπλα σε ένα γήπεδο στην Κρήτη αν θυμάμαι καλά. Οπότε κάποιοι παίχτες γύρισαν να το κοιτάξουν και ένας άδραξε την ευκαιρία και έβαλε γκολ
-
Δεν ειναι photoshop....ειχα δει βιντεο!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το ειχα δει σε καποιο ρεπορταζ στην τηλεοραση. Θυμησε μας που ειναι; κέρκυρα;
οι ταμπέλες στο δρόμο είναι από Κέρκυρα 100%.
Δεν είναι photoshop???Είναι Κέρκυρα! Υπάρχουν κι άλλες από την παραλία που είναι εκει κοντά!
Αποθέωση!!! -
Και στην Κασο καπως ετσι ειναι η κατασταση. Πινεις το καφε σου στη Μπουκα στο Φρυ και βλεπεις ενα αεροπλανο μπροστα σου να περνα διπλα απο τα σκαφη της (ας πουμε) μαρινας.
-
Ο χρήστης jarjap έγραψε:
Άκουσα ένα πρωί πριν μερικές μέρες στην ΝΕΤ έναν πιλότο της Ολυμπιακής ο οποίος ανέφερε ότι τo κόστος χρήσης του Βενιζέλου σε σχέση με το Ελληνικο είναι 10πλάσιο!! Δηλαδή η Ολυμπιακή πλήρωνε 8 εκ ευρώ το χρόνο στο Ελληνικό, ενώ τώρα πληρώνει 80 (!!) εκ. ευρώ στο Βενιζέλο (ή μάλλον στη Hochtief).Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο που δουλεύει στην Ολυμπιακή αν κάτι τέτιοιο αληθεύει. Διότι αν αληθεύει εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τις ζημιές που παρουσιάζει η ολυμπιακή τα τελευταία χρόνια (μετα τις μειώσεις προσωπικού που έγιναν στα τέλη της δεκαετίας του 90). Και επιπλέον σημαίνει ότι το Ελληνικό δημόσιο μέσο της Ολυμπιακής (και τελικά των ελλήνων φορολογούμενων που πληρώνουν τα σπασμένα) χρηματοδοτεί τη γερμανική Hochtief, προσθέτοντας άλλη μια σκανδαλώδη διάσταση (από τις πολλές) στο τεράστιο ζήτημα της κατασκευής του νέου αεροδρομίου της Αθήνας.
Ετσι είναι , όμως τα ποσά αν θυμάμαι καλά είναι μικρότερα ..... περίπου στα 50 εκ.
Τα ποσά που ήταν τεράστια ήταν της μετεγκατάστασης και του υποστέγου.
(αν θυμάμαι καλά 80 και 120 εκ ) . Υπόψην ότι για να πάρει άδεια λειτουργίας το αεροδρόμιο έπρεπε να υπάρχει υπόστεγο και εταιρεία με άδεια επισκευής πιστοποιημένη κατά FAA / JAA (μόνο η Olympic Airways)
Ετσι λοιπόν κατασκευάστηκε το μικρό υπόστεγο (αυτό της αεροπλοίας) και μετά από 1 χρόνο τελείωσε και το μεγάλο ... το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα και αρτιότερα εξοπλισμένα όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στον κόσμο.
Το κόστος βέβαια το πλήρωσε η Olympic Airways .. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το κόστος βέβαια το πλήρωσε η Olympic Airways ..εμείς δηλαδή...οι φορολογούμενοι πολίτες...anyway...
βασίλη τι λέει η BA; τελικά με ΒΑ θα πάμε Λονδίνο τον άλλο μήνα...
να πάω; κι αν πάω θα ξανάρθω ή θα μείνω εκεί -
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Το κόστος βέβαια το πλήρωσε η Olympic Airways ..
εμείς δηλαδή...οι φορολογούμενοι πολίτες...anyway...
βασίλη τι λέει η BA; τελικά με ΒΑ θα πάμε Λονδίνο τον άλλο μήνα...
να πάω; κι αν πάω θα ξανάρθω ή θα μείνω εκείεντάξει είναι η BAA kamil έχω κάνει αρκετά ταξίδια LHR-ATH & v/v ούτε καθυστερήσεις ούτε απώλειες και ποιότητας κανονικού επιπέδου (όχι σαν άρχοντας όμως όπως με την Ολυμπιακή)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εντάξει είναι η BAA kamil έχω κάνει αρκετά ταξίδια LHR-ATH & v/v ούτε καθυστερήσεις ούτε απώλειες και ποιότητας κανονικού επιπέδου (όχι σαν άρχοντας όμως όπως με την Ολυμπιακή)είχα κλεισει με ΟΑ αλλά δυστυχώς το κόστος ήταν πολύ μεγάλο συγκριτικά με το πακέτο που έκλεισα με ΒΑ-500 Ευρώ με φόρους και 2 νύχτες διαμονή-ενω στην ΟΑ έβρισκα λόγω των ημερών μόνο εισητήριο με 460 Ευρώ..οπότε θα δείξει
πλάκα είχε μια συνάδερφος που ο σύζυγος της δεν θέλει να την αφήσει να έρθει...σου λέει πολύ μεγάλο ποσοστό επικινδυνότητας και Λονδίνο και αεροπορικώς -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εντάξει είναι η BAA kamil έχω κάνει αρκετά ταξίδια LHR-ATH & v/v ούτε καθυστερήσεις ούτε απώλειες και ποιότητας κανονικού επιπέδου (όχι σαν άρχοντας όμως όπως με την Ολυμπιακή)
είχα κλεισει με ΟΑ αλλά δυστυχώς το κόστος ήταν πολύ μεγάλο συγκριτικά με το πακέτο που έκλεισα με ΒΑ-500 Ευρώ με φόρους και 2 νύχτες διαμονή-ενω στην ΟΑ έβρισκα λόγω των ημερών μόνο εισητήριο με 460 Ευρώ..οπότε θα δείξει
πλάκα είχε μια συνάδερφος που ο σύζυγος της δεν θέλει να την αφήσει να έρθει...σου λέει πολύ μεγάλο ποσοστό επικινδυνότητας και Λονδίνο και αεροπορικώςΚοίτα αν είναι να σου τύχει, θα σου τύχει..αλλά 460 ευρώ μόνο το εισιτήριο;
Προσωπικά δε τα φοβάμαι τα αεροπλάνα, αντίθετα μ'αρέσουν, εκτός από μια περίπτωση που σε ταξίδι Cardiff->Amsterdam η πτήση έγινε με μικρό ελικοφόρο 50 θέσεων κι εγώ καθόμουν δίπλα στον έλικα και έλεγα αν τώρα σταματήσει αυτό το πράμα...και έπινα μπύρες για να ξεχαστώ (γνήσια ολλανδική Heineken) Ευτυχώς ο γυρισμός ήταν με τουρμπινάτο κινητήρα κι όχι ελικοφόρο(Μήπως ξέφυγα off topic?)
-
Δυστυχώς είναι για Σεπτέμβρη που ανεβαίνουν όλοι οι φοιτητές Αγγλία και τα εισητήρια είναι ακριβά...
όσο για ταξίδια φρίκη να μην αρχίσουμε αρκεί να αναφέρω οτι έχω πάει Κίεβο με Air-Ukraine, νομίζω τα λέει όλα -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσο για ταξίδια φρίκη να μην αρχίσουμε αρκεί να αναφέρω οτι έχω πάει Κίεβο με Air-Ukraine, νομίζω τα λέει όλαBuenos Aires με Aerolineas Argentinas σου λέει κάτι???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όσο για ταξίδια φρίκη να μην αρχίσουμε αρκεί να αναφέρω οτι έχω πάει Κίεβο με Air-Ukraine, νομίζω τα λέει όλα
Buenos Aires με Aerolineas Argentinas σου λέει κάτι???
εγώ αν είχα πάει Buenos Aires δεν θα είχα γυρίσει πίσω έτσι κι αλλιώς
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Προσωπικά δε τα φοβάμαι τα αεροπλάνα, αντίθετα μ'αρέσουν, εκτός από μια περίπτωση που σε ταξίδι Cardiff->Amsterdam η πτήση έγινε με μικρό ελικοφόρο 50 θέσεων κι εγώ καθόμουν δίπλα στον έλικα και έλεγα αν τώρα σταματήσει αυτό το πράμα...και έπινα μπύρες για να ξεχαστώ (γνήσια ολλανδική Heineken) Ευτυχώς ο γυρισμός ήταν με τουρμπινάτο κινητήρα κι όχι ελικοφόρο(Μήπως ξέφυγα off topic?)
υποθετω πως πεταξες με klm με το fokker 50. οπως εχουν πει πολλακις και εδω μεσα στο φορουμ, τα ελικοφορα αεροπλανα ειναι ποιο ασφαλη απο αυτα με τουρμπινα.
βεβαια και εγω εχω πεταξει διπλα στον ελικα στο αεροπλανο αυτο και καταλαβαινω το αισθημα που ενιωσες.
(απλα να συνεχισω το off-topic)
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
οπως εχουν πει πολλακις και εδω μεσα στο φορουμ, τα ελικοφορα αεροπλανα ειναι ποιο ασφαλη απο αυτα με τουρμπινα.Γιατί τα ελικοφόρα είνια πιο ασφαλή????
-
Προσωπικά έχω πετάξει και με τα δύο και δεν ένοιωσα ανασφάλεια σε κανένα από τα δύο..
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜMΕΣ