-
Μετά από μία έκθεση Γενεύης τα ξεχνάς όλα και τα βλέπεις όλα! (και δεν εννοώ μόνο μοντέλα αυτοκινήτων )
-
Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο. Ασημι/γκριζα McLarren F1 στο παρκινγ της Oracle ΗQ(redwood Shores CA). Με τον ευτυχη ιδιοκτητη να κατεβαινει και να μπαινει μεσα και να φευγει. Ο ιδιοκτητης; Ο Larry Ellison CEO της Oracle.
Φημολογηται οτι μονο 6 υπαρχουν στις ΗΠΑ.
Nikos
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο. Ασημι/γκριζα McLarren F1 στο παρκινγ της Oracle ΗQ(redwood Shores CA). Με τον ευτυχη ιδιοκτητη να κατεβαινει και να μπαινει μεσα και να φευγει. Ο ιδιοκτητης; Ο Larry Ellison CEO της Oracle.Φημολογηται οτι μονο 6 υπαρχουν στις ΗΠΑ.
Nikos
Μπα ? Ηταν στο γραφείο του ? Πως και δεν έκανε ιστιοπλοϊα ?
-
maybach και bentley continental GT και τα δυο απο τον ιδιο ιδιοκτητη
-
OPEL CALIBRA DTM του κυριου KEKE ROSBERG πριν χρονια στο HELSINKI
οταν ειχε το THUNDER WEEK.... -
Συγνωμη για πριν, λαθος λινκ, οι φωτος μου ειναι εδω.
http://community.webshots.com/user/mcledak
Enjoy!!
-
Έχω δει αρκετά... Ferrari 250 GTO, Alfa Romeo Tipo 33/2 Stradale, Renault Espace F1, Pagani Zonda S, Lamborghini Murcielago R-GT, Ferrari 360 CS, Ferrari 430, Ferrari Enzo, F40, F50, 512BBLM, BMW M3 GTR, BMW M1, McLaren F1 LM, Maserati MC12, Mercedes SLR, Porsche Carrera GT, Ferrari 288 GTO, Aston Martin DB4, DB5, DB6, DB7, Vanquish, Vantage, Volante, Maserati 250F, Lotus 49, Ferrari 156 Squalo, McLaren Honda MP4/4, Ferrari F2002, Lancia Stratos, 037, Delta Integrale (rally), Audi Quattro S1, Peugeot 205 T16, Ferrari 512S, Porsche 907, 917, 956, Mercedes SS, 'Gullwing', Bugatti EB110, Shelby Cobra, Shelby Mustang, Cobra Daytona Coupe, Ford GT40...
κι αυτά δεν είναι ούτε το 1/3. Το καλύτερο όμως δεν ξέρω ποιο είναι για να διαλέξω, ειλικρινά. Κάθε μέρα θα έλεγα άλλο.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο. Ασημι/γκριζα McLarren F1 στο παρκινγ της Oracle ΗQ(redwood Shores CA). Με τον ευτυχη ιδιοκτητη να κατεβαινει και να μπαινει μεσα και να φευγει. Ο ιδιοκτητης; Ο Larry Ellison CEO της Oracle.Φημολογηται οτι μονο 6 υπαρχουν στις ΗΠΑ.
Nikos
Κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ? Γιατί ο Γκόρντον Μάρεϊ νομίζω αποφάσισε να γράψει στα παλία του τα παπούτσια του περιορισμούς ρύπων των ΗΠΑ και να φτιάξει το αυτοκίνητο όπως το ήθελε...
Νομίζω πως δεν είναι road legal στις ΗΠΑ (αλλά αν την οδηγούσα και να με έπιαναν δεν θα με ένιαζε-αρκεί να με άφηναν να την οδηγήσω και ως το αστυνομικό τμήμα) -
H McLaren F1 στην αντιπροσωπία στο Λονδίνο
ή η......Tyrell F1 που είχαν φέρει οι Χαλκιόπουλοι στο Ελληνικό!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο. Ασημι/γκριζα McLarren F1 στο παρκινγ της Oracle ΗQ(redwood Shores CA). Με τον ευτυχη ιδιοκτητη να κατεβαινει και να μπαινει μεσα και να φευγει. Ο ιδιοκτητης; Ο Larry Ellison CEO της Oracle.
Nikos
Κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ? Γιατί ο Γκόρντον Μάρεϊ νομίζω αποφάσισε να γράψει στα παλία του τα παπούτσια του περιορισμούς ρύπων των ΗΠΑ και να φτιάξει το αυτοκίνητο όπως το ήθελε...
Νομίζω πως δεν είναι road legal στις ΗΠΑ (αλλά αν την οδηγούσα και να με έπιαναν δεν θα με ένιαζε-αρκεί να με άφηναν να την οδηγήσω και ως το αστυνομικό τμήμα)Δεν βγήκε 'αμερικάνικη' έκδοση αλλά μπορεί να εισαχθεί σαν 'έκθεμα' (!) και να κάνει μόνο λίγα χλμ κάθε χρόνο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Έχω δει αρκετά... Ferrari 250 GTO, Alfa Romeo Tipo 33/2 Stradale, Renault Espace F1, Pagani Zonda S, Lamborghini Murcielago R-GT, Ferrari 360 CS, Ferrari 430, Ferrari Enzo, F40, F50, 512BBLM, BMW M3 GTR, BMW M1, McLaren F1 LM, Maserati MC12, Mercedes SLR, Porsche Carrera GT, Ferrari 288 GTO, Aston Martin DB4, DB5, DB6, DB7, Vanquish, Vantage, Volante, Maserati 250F, Lotus 49, Ferrari 156 Squalo, McLaren Honda MP4/4, Ferrari F2002, Lancia Stratos, 037, Delta Integrale (rally), Audi Quattro S1, Peugeot 205 T16, Ferrari 512S, Porsche 907, 917, 956, Mercedes SS, 'Gullwing', Bugatti EB110, Shelby Cobra, Shelby Mustang, Cobra Daytona Coupe, Ford GT40...κι αυτά δεν είναι ούτε το 1/3. Το καλύτερο όμως δεν ξέρω ποιο είναι για να διαλέξω, ειλικρινά. Κάθε μέρα θα έλεγα άλλο.
RESPECT!
-
Οποιος θέλει να δεί τα καλύτερα αυτοκίνητα τού κόσμου,όλα μαζί,καί μάλιστα σέ δράση,δέν έχει παρα κατέβει (ή να ανέβει ) στό ράλλυ Ακρόπολις φέτος.
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχω δει αρκετά... Ferrari 250 GTO, Alfa Romeo Tipo 33/2 Stradale, Renault Espace F1, Pagani Zonda S, Lamborghini Murcielago R-GT, Ferrari 360 CS, Ferrari 430, Ferrari Enzo, F40, F50, 512BBLM, BMW M3 GTR, BMW M1, McLaren F1 LM, Maserati MC12, Mercedes SLR, Porsche Carrera GT, Ferrari 288 GTO, Aston Martin DB4, DB5, DB6, DB7, Vanquish, Vantage, Volante, Maserati 250F, Lotus 49, Ferrari 156 Squalo, McLaren Honda MP4/4, Ferrari F2002, Lancia Stratos, 037, Delta Integrale (rally), Audi Quattro S1, Peugeot 205 T16, Ferrari 512S, Porsche 907, 917, 956, Mercedes SS, 'Gullwing', Bugatti EB110, Shelby Cobra, Shelby Mustang, Cobra Daytona Coupe, Ford GT40...
κι αυτά δεν είναι ούτε το 1/3. Το καλύτερο όμως δεν ξέρω ποιο είναι για να διαλέξω, ειλικρινά. Κάθε μέρα θα έλεγα άλλο.
RESPECT!
RESPECT ξανά...και άντε γεια μας των υπολοίπων
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Nikos
Νομίζω πως δεν είναι road legal στις ΗΠΑ (αλλά αν την οδηγούσα και να με έπιαναν δεν θα με ένιαζε-αρκεί να με άφηναν να την οδηγήσω και ως το αστυνομικό τμήμα)Υπαρχουν ιστοριες πως ο Larry εβγαλε το χαρτακι για τα καυσαερια για να παρει πινακιδες Καλιφορνιας. Ο ιδιος δεν τα εχει επαληθευσει η διαψευσει. Δεν θυμαμαι αν ειχε τις Καλιφορνεζικες πινακιδες.
Ερχεται συχνα στην δουλεια και το 'καθημερινο' του αυτοκινητο ειναι ενα Acura(Ηonda) NSX ( ασημι).
Nikos
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
RESPECT!
RESPECT ξανά...και άντε γεια μας των υπολοίπων
....και έτσι για να τρέξουν τα σάλια λίγο, ιδού οι δύο κυρίες αντίστοιχα:
-
Δευτερο που μου ερχεται στο μυαλο.
Πριν δυο χρονια ειχα επισκεφτει κατι συγγενεις στην Washιngton και αντε η κορη μου και η καρη τους μας πρηξανε να παμε αν επισκευτουμε το Λευκο Οικο (εχουν τουρ καθε μερα). Αντε μεσα και εγω να δουμε φαση.
Ειδαμε τα δωματια κτλ και οταν φευγαμε ξαφνικα μας στaματανε γιατι ο Γιωργης ο προεδρας πηγαινε καπου. Περασε καμμια 30αρια μετρα. Και μπηκε στην προεδρικη λιμουζινα που ηταν αμαν ρε παιδι μου. Σαν Τανκ. Οι πορτες εμοιαζαν χοντρες σαν πορτες απο θησαυροφυλακιο. Μαρκα ηταν φυσικα Cadillac.Nikos
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Nikos
Μπα ? Ηταν στο γραφείο του ? Πως και δεν έκανε ιστιοπλοϊα ?
Ελα ντε??!!
-
Bugatti EB 110 στο πάρκινγκ της εταιρίας που εργάζομαι και F430 του Βωβού στα Μέγαρα: τα δύο που χάϊδεψα!
Αρκετά άλλα σε εκθέσεις και στο δρόμο... -
Ποιο ηταν το καλυτερο αυτοκινητο που ειδατε ποτε απο κοντα;