-
Ειτε στην Ελλαδα, ειτε στο εξωτερικο.
Στο εξωτερικο εχω δει την F40, (Γερμανια) ενω στην Ελλαδα μια Dodge Viper SRT-10 και την Murcielago (Θεσσαλονικη και τα 2).
-
Στο εξωτερικο εχω δει την F40, (Γερμανια) ενω στην Ελλαδα μια Dodge Viper SRT-10 και την Murcielago (Θεσσαλονικη και τα 2).
-
-
Buggatti Veyron στο Βερολίνο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Buggatti Veyron στο Βερολίνο.ειδες το ΑΠΟΛΥΤΟ!!!!!
-
Στην Αγγλία:
Lamborghini Diablo & Countach,
Ferrari σχεδόν όλες εκτος από Enzo (και τις πιο πρόσφατες),
Jaguar XJ220,
Αρκετά μοντέλα Aston Martin και TVR, Dodge Viper... -
Porsche 911 GT3!!!! Την είδα 2 φορές (τη μία φευγαλέα γιατί ήταν εν κινήσει) και την άκουσα 1... ακόμα θυμάμαι τον ήχο...
-
Lambo Countach 25th Anniversary
Εχώ οδηγήσει όμως μία Ghibli πιάνει αυτή??? (4.9 lt 355 Άλογα χωρίς καταλύτες και άλλες αηδίες....)
Έκαιγε 25 λίτρα στα 100 με 200+ και περίπου 1 kg λάδι για 200 km αλλά
το άξιζε..... -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Έκαιγε 25 λίτρα στα 100 με 200+ και περίπου 1 kg λάδι για 200 km αλλά
το άξιζε.....Δίχρονο ήταν;
Στο θέμα μας, αν μετράνε και τα αγωνιστικά, είχα την τύχη να μπώ στην 037 (totip) του Μπιαζιόν σε παλιό Χαλκιδικής. Δε ξέρω αν είναι το καλύτερο πάντως δε θα το ξεχάσω ποτέ.
-
Στην έκθεση της Γενεύης του 2002, Veyron και Pagani Zonda. Αυτά τα είδα απ' έξω. Μέσα μπήκα σε Murcielago, 911 GT2, 360, Maranello, 456. Το σημαντικό όμως δεν είναι να μπεις μέσα αλλά να σε πάνε βόλτα ή ακόμα καλύτερα, να τα οδηγήσεις. Πιο εντυπωσιακό ήταν το εσωτερικό ενός θωρακισμένου Range Rover, που έπρεπε να είσαι ο Δήμας για να κλείσεις την πόρτα του με το ένα χέρι.
-
Αυτα ειναι καποια, και μαλλον λιγα απο αυτα που ειχα την τυχη να δω.
Το λινκ, παρακατω, σας στελνει σε ενα δικο μου αλμπουμ το οποιο ανανεωνω συχνα.
Για μερικους, ισως τιποτα το ιδιαιτερο, αλλοι ισως το βρειτε ενδιαφερον.
Ευχομαι να σας αρεσει..
http://community.webshots.com/scripts/e ... =324043792
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Αυτα ειναι καποια, και μαλλον λιγα απο αυτα που ειχα την τυχη να δω.Το λινκ, παρακατω, σας στελνει σε ενα δικο μου αλμπουμ το οποιο ανανεωνω συχνα.
Για μερικους, ισως τιποτα το ιδιαιτερο, αλλοι ισως το βρειτε ενδιαφερον.
Ευχομαι να σας αρεσει..
http://community.webshots.com/scripts/e ... =324043792
Να τι μου βγάζει. Τι πρέπει να κάνω;
*An error has occurred.
You do not appear to be the owner of this album.
Make sure you are logged in.Please push the Back button on your browser to correct this problem.
Thank you. * -
Aston Martin V12 Vanquish στη Γλασκώβη, DB9 στη ... Γλυφάδα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Aston Martin V12 Vanquish στη Γλασκώβη, DB9 στη ... ΓλυφάδαΗ DB9 πρέπει να ήταν πριν κάνα τετράμηνο, με ξένες πινακίδες, έτσι; Μία σκουρόχρωμη, σωστά;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Aston Martin V12 Vanquish στη Γλασκώβη, DB9 στη ... Γλυφάδα
Η DB9 πρέπει να ήταν πριν κάνα τετράμηνο, με ξένες πινακίδες, έτσι; Μία σκουρόχρωμη, σωστά;
Ήταν πριν από κανά μήνα, μολυβί χρώμα, ....Ελληνικές πινακίδες
-
Μια Testarossa, στο Plain Palais, (Γενεύη) πριν 3-4 χρόνια.
-
Πείτε με οτι θελετε..................RX-8!
-
jaguar xj 220
ferrari F50
maybach
murcielago
diabloόλα αυτά στο duesseldorf.μερικές φωτο έχω βάλει και στο θέμα 'οδός ονείρων' που είχε ανοίξει ο titsataki
-
Viper 1440Hp στην Βοστώνη...
-
Peugeot 205 T16
Με Vatanen και θέση του συνοδηγού για 100-200 μέτρα(:D ),σε κάτι δοκιμαστικά που κάνανε στα βουνά του χωριού μου, όταν ήμουν πολύ μικρός(4-5η Δημοτικου νομιζω) και το Ακρόπολης ήταν SUPER!!!!
Ποιο ηταν το καλυτερο αυτοκινητο που ειδατε ποτε απο κοντα;