-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
200 hp δηλαδη για 1400 κιλα!! για αυτο!
1680 σε πλάστιγα, χωρίς εμένα (+100 kgr) μέσα!
1680 ειναι η** Ε **μου ρε παιδια
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!
Κάτοχος της Delta 120 ORO.. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει σχετικά με τις ρυθμίσεις του Κλιματισμού?
Αν θέλω απλά ζεστό αέρα, απλά να ανεβάσω τη θερμοκρασία? Καλύτερο είναι να έρχεται ο αέρας από έξω ή ανακυκλώνεται από μέσα? Ο κλιματισμός ενεργοπιείται με το συμβολάκι που είναι σα παγετός σωστά? Είναι κυρώς για δροσιά το καλοκαίρι? Εσείς τον ενεργοποιείται το χειμώνα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!Κάτοχος της Delta 120 ORO.. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει σχετικά με τις ρυθμίσεις του Κλιματισμού?
Αν θέλω απλά ζεστό αέρα, απλά να ανεβάσω τη θερμοκρασία? Καλύτερο είναι να έρχεται ο αέρας από έξω ή ανακυκλώνεται από μέσα? Ο κλιματισμός ενεργοπιείται με το συμβολάκι που είναι σα παγετός σωστά? Είναι κυρώς για δροσιά το καλοκαίρι? Εσείς τον ενεργοποιείται το χειμώνα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αν ανεβάσεις τη θερμοκρασία ο αέρας θα είναι πιο ζεστός.
Αν ζεις σε πόλη τότε όταν κινείσαι σε αυτήν να έχεις την ανακύκλωση ενεργοποιημένη.
Αν είσαι επαρχία τότε απενεργοποίησε την. Επίσης να ξέρεις ότι με απενργοποιημένη την ανακύκλωση ξεθαμπώθουν πιο γρήγορα τα τζάμια.
Το κουμπάκι με τον σχήμα 'παγετός' είναι το clima όπως είπες.
Εϊναι και για τον χειμώνα αλλά είναι αχρείαστο πέρα από την παγωμένη εκκίνηση και αν έχει θαμπωμένο εσωτερικό.
Σπαταλάς και βενζίνη.Το χειμώνα δούλευε το καλοριφέρ σε μια θερμοκρασία των 23 βαθμών. Αν το κρύο είναι πιο πολύ τότε ανέβασε 2-3 βαθμούς όσο εσύ κρίνεις ότι είσαι ΟΚ.
-
Παραπανω ειναι κακο??Ρωταω γιατι καμια φορα βαζω και Max..
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παραπανω ειναι κακο??Ρωταω γιατι καμια φορα βαζω και Max..Άμα το δαγκώνεις, όχι
Κανά 32άρι το χώνω και εγώ φου και φου -
Καλό είναι πάντως να δουλεύει που και που και το χειμώνα το clima για να μην μένει σε αδράνεια το κομπρεσέρ του. Αλλά ούτως ή άλλως στα αυτοκίνητα με αυτόματο κλιματισμό αυτό επιτυγχάνεται με τη διαδικασία του ξεθαμπώματος!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλό είναι πάντως να δουλεύει που και που και το χειμώνα το clima για να μην μένει σε αδράνεια το κομπρεσέρ του. Αλλά ούτως ή άλλως στα αυτοκίνητα με αυτόματο κλιματισμό αυτό επιτυγχάνεται με τη διαδικασία του ξεθαμπώματος!Ακριβώς. Τόσο στο 500 όσο και στη BMW το έχω μονίμως ανοιχτό κι ας καίει λίγο παραπάνω.
Δε θαμπώνουν τα τζάμια που για μένα είναι το νούμερο 1.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τόσο στο 500 όσο και στη BMW το έχω μονίμως ανοιχτό κι ας καίει λίγο παραπάνω.Δε θαμπώνουν τα τζάμια που για μένα είναι το νούμερο 1.
Έχεις clima στο 500ράκι?
-
Εγώ πάντως έκανα τελειωμένη μακακία που δεν το βαλα το κλίμα στο 500 και κάθομαι και παίζω με τα 'μάτια' της κουζίνας στο δικό μου. Βέβαια ήταν ακριβό σαν έξτρα...όταν η ηλιοροφή είχε 300€ το κλίμα έκανε 400€! Το κλίμα, το δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό και η μνήμη στα καθίσματα ήταν sos και έμεινα μετεξεταστέος!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
..
Αν ζεις σε πόλη τότε όταν κινείσαι σε αυτήν να έχεις την ανακύκλωση ενεργοποιημένη.
Αν είσαι επαρχία τότε απενεργοποίησε την. Επίσης να ξέρεις ότι με απενργοποιημένη την ανακύκλωση ξεθαμπώθουν πιο γρήγορα τα τζάμια.
..Το χειμώνα δούλευε το καλοριφέρ σε μια θερμοκρασία των 23 βαθμών. Αν το κρύο είναι πιο πολύ τότε ανέβασε 2-3 βαθμούς όσο εσύ κρίνεις ότι είσαι ΟΚ.
Η απενεργοποίηση της ανακύκλωσης πως επιτυγχάνεται? Αν το πατήσεις άλλη μία φορά, δείχνει ότι έρχεται αέρας από έξω! Αν δε θέλω ούτε από έξω τον αέρα? Ο καλύτερος συνδυασμός clima και ανακύκλωσης ποιος είναι να μην θαμπώνουν τα τζάμια? Δλδ αν ενεργοποιώ το clima, το κουμπί της ανακύκλωσης που το ρυθμίζω?
Thanks!!
-
Βάλε την επιθυμητή θερμοκρασία (20 βάζω εγώ) πάτα το auto και τέλος.
Δεν θα θολώσουν ποτέ τα τζάμια, ούτε θα ασχολείσαι με κουμπάκια, ανακυκλώσεις κτλ.
Όλα γίνονται βάση αισθητήρων, ενώ ούτε διαφορά μεγάλη θα δεις σε επιδόσεις - κατανάλωση. -
-
-
εγώ είμαι αυτός?
-
έχει στυλ το άτιμο ,
δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό -
σαν χαμηλωμένο SUV είναι
ποιο στυλ ?
-
-
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων......το υβρίδιο δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να σφυγμομετρηθεί μέσω των αντιδράσεών της η αγορά.Η Delta είτε ως Lancia είτε ως Chrysler δεν πρόκειται να πατήσει ποτέ τις ρόδες της σε highway ή freeway.....γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να ομολογκαριστεί στην αμερικανική αγορά.Το αυτοκίνητο δεν είναι federalised και ο σχεδιασμός του έχει γίνει με βάση τις ευρωπαϊκές νόρμες.Για το federalisation του αυτοκινήτου (NHTSA/ETA)απαιτείται ένα ποσό αντίστοιχο με εκείνο που θα χρειαζόταν ώστε να παρουσιάσουν ένα καινούριο μοντέλο.Επιπλεόν η πλατφόρμα compact στην οποία στηρίζεται η Delta,δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον από κανένα μοντέλο του ομίλου...επομένως υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να μην ξοδευτούν χρήματα για το federalisation.
Oι αντιδράσεις του αμερικανικού κοινού είναι μάλλον θετικές, στο μεγαλύτερο μέρος τους.Το αυτοκίνητο θα είχε περισσότερες πιθανότητες εμπορικής επιτυχίας στην αμερικανική αγορά,αν μπορούσε να διατεθεί με τρεις όγκους.Πράγμα που σημαίνει ότι ένα c segm.ιταλικής καταγωγής από την Chrysler για την αμερικανική αγορά στο μέλλον είναι πολύ πιθανό.
Μια υποτιθέμενη τιμή διάθεσης για την Delta στην αμερικανική αγορά....δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη απο τα 18Κ δολάρια.Ως προς την εμφάνιση του μοντέλου...... είναι πραγματικά αρκετά πρόχειρη.Δεν φρόντισαν καν να το εφοδιάσουν με τα υποχρεωτικά από την αμερικανική νομοθεσία πλαϊνά φώτα.
-
-
Επειδη εχει πέσει σχετικη απραξια στο νημα αυτο ειπα να βαλω (και) εδω τις φωτο της κουκλας μου 1.9MJTT platino.
Καθε μέρα και επιπλέον απόλαυση.
Κατανάλωση παιζει σε μικτες συνθηκες απο χαλαρη οδήγηση στα 6,3 (στην εθνικη και χαλαρα σταυερα στα 120 κοντα στα5,7) και με πατημενο γκάζι στα 7,2
Εχω σχεδον 15.000χλμ απο τον Αυγουστο που την εχω στα χερια μου.Αληθεια υπάρχει άλλος με το ιδιο μοντέλο εδω γύρω?
Lancia Delta 2008