-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Την συγκρίνω με τις παλαιότερες Lancia (πχ την Delta Integrale) όχι με τις πρόσφατες..
Συγκριτικά με το Υ είναι σαφέστατα 'σκληρότερο' αυτοκίνητοτο κατάλαβα ότι αναφερόσουν για το 'τότε' (για να μην πάμε ΛΙΓΟ πιο πίσω με την 037 και την S4), απλά έχει περάσει ο καιρός και επιπλέον η Lancia έχει γίνει πάρα πολύ μαλθακή...
Όπως και οι αρρενωπές Αlfa Romeo 155/75,
με τις τωρινές 159/147
Όπως τα τετραγωνισμένα audi 80 με τα σημερινά Α4;
Μην τρελαινόμαστε, η εξέλιξη είναι αυτή. Η παλιά lancia δελτα ίσως όντως να αποτελέσει την εξαίρεση. Τα υπόλοιπα οχήματα κουβαλάνε σίγουρα δυναμισμό, συνδυασμένο όμως με το στυλ-φινέτσα της κάθε εταιρίας.
Προσωπικά το εμπρός μέρος που είδα δεν μου άρεσε. Από πίσω κάτι λέει, αλλά και πάλι κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ίσως αυτή η εικόνα από το παρελθόν είναι τόσο καλά ριζωμένη στο κεφάλι μου, που δεν λέει να βγει με τίποτα. -
... δε βλέπω φως στο τούνελ
ούτε μυρωδιά από χώμα
-
Ας βγει!Ας είναι κάπως σαν τις παλιές μου και θα ξαναγυρίσω στις Lancia!
Αλλά αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει!!! -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
... δε βλέπω φως στο τούνελούτε μυρωδιά από χώμα
μην είσαι τόσο σίγουρος, μπορεί να βγάλει SUV η Lancia για να αυξηθούν οι πωλήσεις
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σαν Μαρτίνι ξεχάστε τη!
Θα κάνουν τα μαγικά τους οι Ιταλοί και στο εσωτερικό,οπότε θα έχουμε το πιο κομψό και πολυτελές μικρομεσαίο...
Καλή είναι,αλλά όντως θυμίζει το επερχόμενο Λεόν..
No Martini No Party....
Hλια ..εγραψες
-
Mιλατε λες και η αποψη σας θα επηρεασει τις πωλησεις του μοντελου.Δεν γνωριζετε καν αν η lancia ετοιμαζει turbo και τετρακινητες εκδοσεις για τη νεα Delta.Επισης ξεχνατε οτι το πανεμορφο ypsilon εχει παρει την θεση του best seller για το 2004 απο το punto για το Fiat Groupo.Το αυτοκινητο οπως φενεται στο scoop σαφως και εχει εμπνευσμενο σχεδιο και ξεχωριζει απο τα γερμανογαλλικοιαπωνικα μπρικια στην κατηγορια τυπου C4,mazda3,seira1,a class,307,corolla.......To μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι καπως υπερυψωμενο οπως ολα πλεον τα αυτοκινητα αλλα αυτο δεν αναιρει την εντυπωσιακη του εμφανιση.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Mιλατε λες και η αποψη σας θα επηρεασει τις πωλησεις του μοντελου.Δεν γνωριζετε καν αν η lancia ετοιμαζει turbo και τετρακινητες εκδοσεις για τη νεα Delta.Επισης ξεχνατε οτι το πανεμορφο ypsilon εχει παρει την θεση του best seller για το 2004 απο το punto για το Fiat Groupo.Το αυτοκινητο οπως φενεται στο scoop σαφως και εχει εμπνευσμενο σχεδιο και ξεχωριζει απο τα γερμανογαλλικοιαπωνικα μπρικια στην κατηγορια τυπου C4,mazda3, seira1 ,a class,307,corolla.......To μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι καπως υπερυψωμενο οπως ολα πλεον τα αυτοκινητα αλλα αυτο δεν αναιρει την εντυπωσιακη του εμφανιση.Σαν αυτήν καμιά
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
.......To μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι καπως υπερυψωμενο οπως ολα πλεον τα αυτοκινητα αλλα αυτο δεν αναιρει την εντυπωσιακη του εμφανιση.....και το στήθος της δεσποινίδος του **avatar **σου
είναι καπως υπερυψωμενο οπως ολα πλεον,
αλλα αυτο δεν αναιρει την εντυπωσιακη του εμφανιση...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Το αυτοκινητο οπως φενεται στο scoop σαφως και εχει εμπνευσμενο σχεδιο και ξεχωριζει απο τα γερμανογαλλικοιαπωνικα μπρικια στην κατηγορια τυπου C4,mazda3,seira1,a class,307,corolla.......ώπα ρε Σάκη, παρταλλιώς!!!
μπρίκι σε σχεδιασμό η C4???
(η συγκεκριμένη Δέλτα ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα, αν και δεν την λες άσχημη... μια πιο διακριτική μάσκα ίσως βοηθούσε.) -
οχι και μπρικι η C4!!! ειπαμε, η ομορφιά είναι υποκειμενική, αλλά όχι και ετσι ..
Αντε μην φωνάξω το citroen forum και γίνει εδώ της Κορέας
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ώπα ρε Σάκη, παρταλλιώς!!!
μπρίκι σε σχεδιασμό η C4???
(η συγκεκριμένη Δέλτα ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα, αν και δεν την λες άσχημη... μια πιο διακριτική μάσκα ίσως βοηθούσε.)πας μη Ιταλός, μπρίκι
κατά τ'άλλα το παρατραβάω
-
Από εμφάνιση καλή είναι Η μάσκα μου θυμίζει την Υ και το τελείωμα στο πλάι το Mazda 3
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Η μάσκα μου θυμίζει την Υ και το τελείωμα στο πλάι το Mazda 3Σωστη παρατηρηση αλλα να διευκρινησω οτι αλλο θυμιζει και αλλο μοιαζει.Το πισω μερος του mazda3 ειναι τοσο επιτηδευμενα ακομψο που ειναι το μοναδικο που μπορει να συναγωνιστει το megane.
Btw οριστε το εκπληκτικο πρωτοτυπο stilnovo 2001 στο οποιο θα βασιστει η Delta.
http://vodila.net/sketch_images/247.jpg
http://www.ultimatecarpage.com/images/large/1951-4.jpgυψος-1,50
μηκος- 4,30Θα μοιραζεται μηχανικα μερη με την 149 ωστε να μπορει να δεχθει τετρακινηση διοτι το νεο πατωμα του stilo δεν ειναι συμβατο.
-
Χάλια. Με τέτοια σχέδια δε τη βλέπω να ορθοποδεί τη Lancia σύντομα. Μήπως εδώ είναι το επόμενο κανόνι που θα σκάσει μετά την MG-Rover?
-
Mπούμ
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Mιλατε λες και η αποψη σας θα επηρεασει τις πωλησεις του μοντελου.Δεν γνωριζετε καν αν η lancia ετοιμαζει turbo και τετρακινητες εκδοσεις για τη νεα Delta.Επισης ξεχνατε οτι το πανεμορφο ypsilon εχει παρει την θεση του best seller για το 2004 απο το punto για το Fiat Groupo.Το αυτοκινητο οπως φενεται στο scoop σαφως και εχει εμπνευσμενο σχεδιο και ξεχωριζει απο τα γερμανογαλλικοιαπωνικα μπρικια στην κατηγορια τυπου C4,mazda3,seira1,a class,307,corolla......]To μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι καπως υπερυψωμενο οπως ολα πλεον τα αυτοκινητα αλλα αυτο δεν αναιρει την εντυπωσιακη του εμφανιση.Για σου ρε Sakiss αντικειμενικέ. Κολλημένος με την μπάλα μπα κολλημένος με τα Ιταλικά. Κι αλλή αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε και έτσι παληκάρι μου.
-
Το οτι το Υ πέρασε το Punto σε πωλήσεις σημαίνει πως πουλάει το Υ ή πως δεν πουλάει το Punto?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το οτι το Υ πέρασε το Punto σε πωλήσεις σημαίνει πως πουλάει το Υ ή πως δεν πουλάει το Punto?Μα κοιτα εξαρταται απο ποτε εχει αρχισει να πουλειται για να κρινουμε αν εχει επιτυχει η οχι.Αρκει να πω οτι το οχι και τοσο επιτυχημενο σημερινο Punto II εχει φτασει τα 500.000 αντιτυπα μεσα στο 2000 και συνεχισε να πουλα με μεσο ορο 400000.Το punto I πουλησε με το καλημερα 600000 και συνεχισε με 500000 κατα μεσο ορο....το punto II δεν ειναι επιτυχημενο αλλα μια luxury φιρμα οπως η lancia κραταει ψηλα την σημαια εχωντας +10% την στιγμη που οι πωλησεις της Fiat ειναι στο -20%.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Το οτι το Υ πέρασε το Punto σε πωλήσεις σημαίνει πως πουλάει το Υ ή πως δεν πουλάει το Punto?
Μα κοιτα εξαρταται απο ποτε εχει αρχισει να πουλειται για να κρινουμε αν εχει επιτυχει η οχι.Αρκει να πω οτι το οχι και τοσο επιτυχημενο σημερινο Punto II εχει φτασει τα 500.000 αντιτυπα μεσα στο 2000 και συνεχισε να πουλα με μεσο ορο 400000.Το punto I πουλησε με το καλημερα 600000 και συνεχισε με 500000 κατα μεσο ορο....το punto II δεν ειναι επιτυχημενο αλλα μια luxury φιρμα οπως η lancia κραταει ψηλα την σημαια εχωντας +10% την στιγμη που οι πωλησεις της Fiat ειναι στο -20%.
+0,7% YTD για τη Lancia, -17,8% η Alfa και -21,6% για τη Fiat. Γενικώς υπάρχει κρίση σίγουρα στην αγορά, που είναι συνολικά πεσμένη, αλλά ορισμένες μάρκες έχουν πολύ μεγάλη μείωση σε σχέση με πέρυσι. Και βέβαια το +0,7% στις 36Κ μονάδες που πουλάει είναι ελάχιστο.
πηγή: http://www.acea.be/ASB/ASBv1_1_new.nsf (latest news)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το οτι το Υ πέρασε το Punto σε πωλήσεις σημαίνει πως πουλάει το Υ ή πως δεν πουλάει το Punto?Μα φυσικά το δεύτερο.
Lancia Delta 2008