-
Όχι πως δε μου αρέσει και ιδιαίτερα σχεδιαστικά αλλά παλιά όταν άκουγες lancia delta αλλού πήγαινε το μυαλλο σου!
-
Η Δέλτα δεν είναι ένα συνηθισμένο ευπεπτο σχέδιο.... έχει άποψη, που είτε σου αρέσει είτε όχι...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Σημερα οδηγησα την ολοκαινουργια Delta 1.4 120hp που παρελαβε κοντινος μου φιλος...Πραγματικα πολυ ωραιο αυτοκινητο παντως...Αξιοπρεπες γκαζι που σιγουρα δεν θυμιζει 1400cc, πολυ μα παρα πολυ ανετο και κυριως σου δινει μια απιστευτη αισθηση....ανωτεροτητας,κλασσης δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω...Ο χρωματικος συνδιασμος του συγκεκριμενου αυτοκινητου ηταν πολυ επιτυχημενος (ενα πολυ γλυκο σιελ χρωμα ) και το σαλονι του ντυμενο με δερμα και alcandara (πραγματικη, κλασσικη, ιταλικη, καλη αλκανταρα οχι σαν την αλλη που βαζουν οι Γαλλοι και σε 2 χρονια ξεφτιζει ολοκληρη...) και με μπλε ταμπλο...Το εσωτερικο της παρα πολυ ομορφο και ποιοτικο και γενικα ειναι ενα αυτοκινητο που δεν νομιζω οτι το βαριεσαι ευκολα ή θα ξεπεραστει γρηγορα...Του φιλου ειναι με leasing για 3 χρονια και ακριβως γι'αυτο δεν της φερθηκε τρυφερα με στρωσιμο κτλ αλλα την εχωσε κατευθειαν στα δυσκολα...Μονο μειον που βρηκα ειναι η τσιμπημενη καταναλωση και οτι σε εντονο test drive του ιδιοκτητη με αρκετο ζορισμα και ενα φρεναρισμα πανικου απο τα 190 στα 60 μετα κατι μυριζε για λιγο πολυ ασχημα (μαλλον ο συμπλεκτης και τα φρενα που ειναι ακομα αστρωτα τα καημενα με 500km στο οδομετρο)...Εγω παντως της φερθηκα με το γαντι και μου φανηκε οτι για τετοια χρηση ειναι φτιαγμενη κιολας...Χαλαρο cruise με 6η και 120-130 ,πλήρη ανεση, ησυχια και χαμηλα καταναλωση...Συνοψιζοντας,πολυ (παρα πολυ) ανετη, πολυ κλασατη, πολυ ομορφη , ενα πολυ καλο αυτοκινητο!Καλα η καταναλωση θα ειναι σιγουρα αυξημενη οντας και βαρυ το φορτιο του κινητηρα! Απο εκει και περα... τι εντυπωσεις σου αφησαν τα μπροστα καθισματα?
-
Η κούκλα είναι σε όλα super αλλά στα μπροστινά καθίσματα πάσχει νομίζω!!! Εγώ σήμερα κλείνω δύο μήνες μαζί της με 4.600 χλμ και ακόμη παλεύω να βρω την κατάλληλη θέση οδήγησης!!! Σήμερα πηγαίνω Θεσ/νίκη-Πρέβεζα και θα κάνω άλλη μία προσπάθεια!!!!
-
Ο χρήστης nikoskyr έγραψε:
Η κούκλα είναι σε όλα super αλλά στα μπροστινά καθίσματα πάσχει νομίζω!!! Εγώ σήμερα κλείνω δύο μήνες μαζί της με 4.600 χλμ και ακόμη παλεύω να βρω την κατάλληλη θέση οδήγησης!!! Σήμερα πηγαίνω Θεσ/νίκη-Πρέβεζα και θα κάνω άλλη μία προσπάθεια!!!!κρίμας και φαίνονται τρομερά άνετα.. όταν είχα παραγγείλει το bravo ήταν δίπλα στην έκθεση μια δέλτα και ζήλευα τα καθίσματα..
βέβαια και στο bravo ψιλοδυσκολέυτηκα στην αρχή και πόναγε η μέση μου.. μου πήρε κανα μήνα να τα συνηθίσω αλλά το αποδίδω οτι είχα συνηθίσει στο 106 μου που ήταν πολύ πιο μαλακά..
-
'Παίξε' και με την ρύθμιση μέσης (αν και πιστεύω ότι θα το έχεις ήδη δοκιμάσει). Νομίζω ότι η πιό βολική θέση είναι να κάθεσαι μέσα-μέσα στο κάθισμα.
-
Ίσως και μένα να μου φταίνε τα μαλακά καθίσματα του Υ που είχα! Νομίζω ότι είμαι κοντά να το βρω. Κάθομαι μέσα μέσα όπως λες και με αρκετά όρθια πλάτη, κάτι που νομίζω ότι βολεύει στη μέση, αλλά το προσκέφαλο έχει μεγάλη κλίση και πιέζει το κεφάλι μου με αποτέλεσμα να πιάνεται ο αυχένας μου!!! Σήμερα όμως θα το ψάξω καλύτερα
-
Με τη Delta (και το'χουμε πει αυτό και αλλού) οδηγείς με την πλάτη σε πιο 'ξαπλωτή' θέση, έχοντας το σώμα ελαφρώς γερμένο προς τα πίσω και ισχυρή στήριξη από το προσκέφαλο. Κι εμένα με ξένισε μετά την εντελώς όρθια, φορτηγίσια θέση που είχα στο Clio μου. Τώρα όμως αυτήν τη θέση οδήγησης δεν την αλλάζω με τίποτα, γιατί σταμάτησε να μ'ενοχλεί η μέση μου που με ταλαιπωρούσε στο Clio με την ανεπαρκέστατη ρύθμιση της μέσης και τη σκαλωτή ρύθμιση της πλάτης.
-
Το πρόβλημα είναι η ανύπαρκτη πλευρική στήριξη του καθίσματος. Συναγωνίζεται επάξια το 304 μου, εξίσου άνετα καθίσματα για ταξίδι, εξίσου ΓΤΠ έτσι και έχει στροφές ο δρόμος.
-
Όταν βρεις τη σωστή θέση οδήγησης ξανασυζητάμε.
-
Πλευρική στήριξη από την πλάτη του καθίσματος δεν υπάρχει περίπτωση να βρω γιατί απλά δεν υπάρχει, τουλάχιστον για τον δικό μου σωματότυπο και τα δικά μου δεδομένα.
Τα καθίσματα είναι απίστευτα άνετα, η θέση οδήγησης προσωπικά δεν με προβλημάτισε, αλλά σε πλευρική στήριξη οι πολυθρόνες πάσχουν.
-
Βγάλε και κανένα απολυτήριο λυκείου δόκτορα και μετά να μιλάς...
Άντε γιατί πολλά μας τα λες τώρα τελευταία...!
-
Μάλλον έχω άλλο σωματότυπο που μου επιτρέπει να βάζω τα καπούλια μου ΜΕΣΑ στο κάθισμα κι όχι ΕΠΑΝΩ σ'αυτό.
-
Αυτά είναι τα καθίσματα της delta?
http://media.photobucket.com/image/new% ... lta_39.jpg
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτά είναι τα καθίσματα της delta?http://media.photobucket.com/image/new% ... lta_39.jpg
με αυτα το καθισματα που βλέπω
Μάλλον έχω άλλο σωματότυπο που μου επιτρέπει να βάζω τα καπούλια μου ΜΕΣΑ στο κάθισμα κι όχι ΕΠΑΝΩ σ'αυτό.
μαλλον χρειαζεσαι μηδενικη σωματικη αδρανεια κατα το στριψιμο για να σε συγκρατησουν.
Πόσο ζυγιζεις ρε σκουλώνε; -
Θα σου πω μόνον ότι έχω σωματικό λίπος 12%.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θα σου πω μόνον ότι έχω σωματικό λίπος 12%.σκατουλες... θα μου βγεις σκληρος στο μαγειρεμα... δεν εχεις καθολου ψαχνο...
-
Το πισω μερος χαλαει την καλη εικονα του μπροστινου,ψιλοχαλια ειναι απο πισω,και τα φαναρια πισω ειναι μια γραμμη,χαζο design που χαλαει την καλη εικονα της δελτα.
-
εγω την βρισκω πανεμορφη...αν και στα χρωματα με χαλαει
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εγω την βρισκω πανεμορφη...αν και στα χρωματα με χαλαειΜαυρη ειναι κουκλα..κανει ωραια αντιθεση με τα πολλα νικελ.. Γενικα της πανε τα σκουρα (μπλε σκουρο ,μελιτζανι..) με εξαιρεση το ασπρο που δειχνει και με αυτο..Γενικα μ αρεσει που δε κυκλοφορει πολυ και πιανω τον εαυτο μου να τη χαζευω οταν βλεπω μια..
Lancia Delta 2008