-
Για τους χρήστες του Facebook.
http://www.facebook.com/group.php?gid=99687653801 -
Μητροπολιτικό Πάρκο και αυτοκινητοδρόμιο F1 στο Ελληνικό.
www.startarchitecture.com -
Ας διοργανώναμε στις Σέρρες κάνα αγώνα ΕυρωπαΊκού πρωταθλήματος τουρισμού και άλλη μια πίστα νότια με αντίστοιχες προδιαγραφές και να χρησιμοποιούνταν για σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στα σώματα ασφαλείας ,κ νέους οδηγούς και οδηγούς με πόντους . Αν μπορούν ας φέρουν και αγώνες με φορτηγά κτλ που έχουν ωραίο θέαμα και όχι μεγάλη διάδοση άρα θέλουν νέες πίστες.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Ας διοργανώναμε στις Σέρρες κάνα αγώνα ΕυρωπαΊκού πρωταθλήματος τουρισμού και άλλη μια πίστα νότια με αντίστοιχες προδιαγραφές και να χρησιμοποιούνταν για σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στα σώματα ασφαλείας ,κ νέους οδηγούς και οδηγούς με πόντους . Αν μπορούν ας φέρουν και αγώνες με φορτηγά κτλ που έχουν ωραίο θέαμα και όχι μεγάλη διάδοση άρα θέλουν νέες πίστες.Τα φορτηγά ξηλώνουν την άσφαλτο
-
Ο χρήστης sstamfb έγραψε:
Μητροπολιτικό Πάρκο και αυτοκινητοδρόμιο F1 στο Ελληνικό.
www.startarchitecture.comΤρομερό!!!
Μπράβο στα παιδιά και μακάρι να ακουστούν! -
Aγαπητοί ότολάτρες(+μότολατρες) για το θέμα της κατασκευής Ελληνικής πίστας φ1 θέλω να σας πω την γνώμη μου .
Κάπου διάβασα ότι χρειάζονται περίπου 15 εκ. ευρώ για την κατασκευή . Υποθέτω ότι το κόστος γης θα το προσφέρει το δημόσιο με κάποιον ίσως τύπο παραχώρησης . Με έναν γρήγορο υπολογισμό βρήκα ότι 300.000 άτομα χ 50 ευρώ = 15.000.000εκ. ευρώ .
Σκέπτομαι ότι με την κινητοποίηση όλων μας που επιλέγουμε να είμαστε (μαζί) με την άποψη της Ελληνικής πίστας , θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το παραπάνω ποσό , αν ενωθούμε .
Είναι σεβαστές οι απόψεις όσων ΔΕΝ θέλουν την Ελλην. πίστα Φ1 και λογικές . Ομως οι αιτιάσεις του τύπου , κλείνουν πανεπιστήμια ή να το φτιάξει το δημοσιο ή έχουμε άλλα προβλήματα κλπ. , οδηγούν στην αποτελμάτωση της χώρας μας και των εαυτών μας . Συμφωνώ απόλυτα ότι το πανεπιστήμιο πρέπει να είναι στην προσοχή μας και στην φροντίδα του κράτους με πόρους . Αλλο το ένα άλλο το άλλο . Δηλαδή , είναι σαν να λέμε , δεν έχουμε λεφτά για το πανεπιστήμιο και γι αυτό δεν θα βγαίνετε για καφέ ! . Εγώ λέω ΚΑΙ πανεπιστήμιο(κονδύλια) ΚΑΙ Ελλ. πίστα Φ1 .
Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ μήπως υπάρχει κάπου η πρόταση που κάνω μέσω αυτού του φόρουμ και είναι , να συγκεντρωθούμε και να συμμετάσχουμε με τον οβολό μας , για το αρχικό κεφάλαιο για την κατασκευή Ελλ. πίστας Φ1 .
Προς το παρόν σταματώ σε αυτό το σημείο και περιμένω τις γνώμες σας , ΟΧΙ για καυγά , αλλά με διάθεση δημιουργική !!!
Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε .
Ενας απλός , φτωχός λάτρης του αυτοκινήτου . Στο επανιδείν ! -
Ότι ακούς για κόστος στη χώρα αυτή να το πολλαπλασιάζεις επι 3 για να είσαι μέσα γιατί είναι πολλά τα στόματα που πρέπει να ταϊστούν. Και το δισέγγονο του κατασκευαστή ψυχή έχει...
Από εκεί και πέρα το βαρύ κόστος είναι αυτό της συντήρησης και στην Ελλάδα προβλέπεται να γίνει μια από τα ίδια με την Τουρκία που θα πηγαίνουν 30.000 πορωμένοι + άλλοι τόσοι από εξωτερικό και τον υπόλοιπο χρόνο θα είναι άδεια.
Αν βέβαια το 50αρικο το χεις για σκότωμα σου χω νέα...
viewtopic.php?f=13&t=47841Εγώ στη θέση σου θα βαζα άλλα 2 (50αρικα) και θα πήγαινα Μύκονο να γνωρίσω κανά γκομενάκι...
-
που ειναι εκεινος ο τυπος που εβγανε καθε χρονο και ορκιζοταν οτι σε 3 μηνες θα ξεκινουσε η πιστα?
-
Κάτί σαν το γήπεδο του Παναθηναϊκού ένα πράγμα. Τελοσπάντων, το (θετικό) γεγονός είναι ότι το Project μπήκε στον αναπτυξιακό νόμο. Αν κάποιος θεωρήσει ότι τον συμφέρει η επένδυση (των υπολοίπων χρημάτων που απαιτούνται πέραν της κρατικής επιδότησης), καλώς να τολμήσει. Δεν θα είμαστε εμείς, οι φίλαθλοι, πάντως, που θα είμαστε οι αρνητικοί της υπόθεσης.
-
αυτος ο καποιος υπαρχει ηδη απο καιρο και ειναι γνωστος
-
το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν πανε για τα μεγαλα ψαρια(f1)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν πανε για τα μεγαλα ψαρια(f1)αυτο ειναι το μονο θετικο θα ελεγα εγω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτο ειναι το μονο θετικο θα ελεγα εγω
γιατι?..
ειδικα αμα γινοταν ιουλιο-αυγουστο ο αγωνας θα επεφτε με το peak της τουριστικης περιοδου στην χωρα μας τι αλλο να ζητησει κανεις
ερχεσαι για 10 μερες ελλαδα και πας και στο gp -
το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν πανε για τα μεγαλα ψαρια(f1)Εγώ θετικό το βλέπω, βλέπε π.χ. Κωνσταντινούπολη.
-
μα καλα συγκρινουμε τουρκια στην εποχη που γινεται με το δικο μας μεσα στο καλοκαιρι? πραγματικα υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο?........
περα απο τον πρωτο χρονο το τουρκικο gp ΔΕΝ εχει δωσει ενα ευρω για σοβαρη διαφημιση
και μην ξεχναμε μετα το συμβαν του 2006 εχει χασει πολλα.. -
μα καλα συγκρινουμε τουρκια στην εποχη που γινεται με το δικο μας μεσα στο καλοκαιρι? πραγματικα υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο?........
περα απο τον πρωτο χρονο το τουρκικο gp ΔΕΝ εχει δωσει ενα ευρω για σοβαρη διαφημιση
και μην ξεχναμε μετα το συμβαν του 2006 εχει χασει πολλα..Symban? 2006?
Gia 8ymise moy -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
και μην ξεχναμε μετα το συμβαν του 2006 εχει χασει πολλα..Symban? 2006?
Gia 8ymise moyμε την απονομη απο τον προεδρο του παρακρατους..
εφαγε ενα καλο προστιμο 5-6m ποσο ηταν και απο τοτε ολες οι διαφημισεις στο cnn/bbc που ειχαν απλα εξαφανιστηκαν.. -
αυτο ειναι το μονο θετικο θα ελεγα εγω
γιατι?..
ειδικα αμα γινοταν ιουλιο-αυγουστο ο αγωνας θα επεφτε με το peak της τουριστικης περιοδου στην χωρα μας τι αλλο να ζητησει κανεις
ερχεσαι για 10 μερες ελλαδα και πας και στο gpγιατι πολυ απλα μια τετοια πιστα δε μπορει να συντηρηθει οικονομικα με 1 αγωνα το χρονο. Επισης φοβαμαι οτι θα ειναι πανακριβη η χρηση της για εγχωριους αγωνες/ιδιωτικες δοκιμες.
-
μα δεν μιλησα για εναν αγωνα μονο ελεος..απλα ειπα να παρουν και την f1 γιατι με το τοπ την gp2 καριερα δεν κανεις..
-
μα δεν μιλησα για εναν αγωνα μονο ελεος..απλα ειπα να παρουν και την f1 γιατι με το τοπ την gp2 καριερα δεν κανεις..εσυ δε μιλησες για εναν, αλλα περιμενεις ποσους?
2-5-60?
Hellenic F1 Grand Prix