-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... μα και βεβαια ... τις εργασιες μπορεις να τις παρακολουθεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ... ΕΔΩ
αυτο εδω ειναι η μελλοντικη Κ 13? ![](http://www.pista.gr/topics/photos/16072007211355.jpg)
-
... ΧΧΧΜΜ κάπως έτσι ... Δυστυχώς δεν θα βρεις και πολύ διαθεση συζήτησης για το συγκεκριμένο θέμα. Το κλιμα ειναι το γνωστό ... που και που ( συνηθως προεκλογικα ) καποοιος φερνει το θεμα στο προσκηνιο κτλ κτλ ...
Εν τω μεταξύ ... στην πορτογαλια ετοιμαζουν αυτό ...
... το ολο θεμα εργασιών ειναι σε αυτην την φαση ...youtube video απο 'φιλους' που ζουν εκει ...
... ο πρωταρχικός τους στοχος ειναι να παρουν αγώνα A1GP και έχει ο θεός ...
*....The 200 million Euro project includes the Algarve Motor Park, occupying an area of 300 hectares. It includes an international Kart circuit, a sports complex, football field, technological park, an hotel with 200 rooms and Spa, 160 turistic apartments and a photovoltaic central to produce the energy to use on the equipment.
The track layout was projected by 65 different engineers and got homologation by the FIA and FIM. It'll be able to receive tests and races from Fórmula 1, GP2, FIA GT, A1GP, Le Mans Series, WTCC, FIA GT, Moto GP, Superbikes, Endurance, Supersport, etc. The track itself occupies around 98 hectars. The track has many different accents and levels, similar to the Belgian track Spa-Francorchamps. Perimeter of 4865 and 956 metres at the main straight... it can have 64 different layout variances
It'll be able to accept 80.000 attendants, including 15.000 VIP ones. With some fast changes it'll be capable to handle 100.000 fans. The main stand will be 32 metres high (like a 10 floors building). The paddock will be the biggest in Europe - around 92.990 m2. 52 pit boxes will be constructed.*
.....
The surroundings will receive 30.000 new trees..
-
Υπάρχει μια σοβαρή προσπάθεια για κατασκευή πίστας προδιαγραφών F1 στην Ελλάδα. Βρίσκεται όμως στην στην φάση της μελέτης. Τοποθεσία είναι η περιοχή της Λειβαδιάς, όχι ο Ορχομενός όμως. Ο άνθρωπος που ηγείται της προσπάθειας είναι σοβαρός.
-
Ο χρήστης f1enigma έγραψε:
Υπάρχει μια σοβαρή προσπάθεια για κατασκευή πίστας προδιαγραφών F1 στην Ελλάδα. Βρίσκεται όμως στην στην φάση της μελέτης. Τοποθεσία είναι η περιοχή της Λειβαδιάς, όχι ο Ορχομενός όμως. Ο άνθρωπος που ηγείται της προσπάθειας είναι σοβαρός....ξερεις πολύ καλυτερα από μενα , οτι σε αυτην την χωρα το χρονικο διάστημα ανάμεσα στην μελήτη και στην πραγματοποίηση μπορει να απέχουν κατι 100ετίες .
Τεσπα επειδη η πληροφορίες σου ειναι παντα αξιόπιστες αλλα κυρίως γιατι απο το ποστ σου φαινεται πως πας να προστατεψεις κατι .. με το καλό ... ( το πολυ πολύ να γινει η 16η πιστα που ΘΑ είχαμε ... )
-
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...
-
Δεν θέλω ακόμα να πω το όνομα αυτού που κάνει την μελέτη. Δεν είπα ότι θα γίνει η πίστα, απλως αναφέρω ότι γίνεται μελέτη απο ένα σοβαρό άνθρωπο. Την τελευταία φορά που έψαξα την ιστορία το πρόβλημα που είχαν να λύσουν ήταν η αποστράγγιση της πίστας. Μπορεί να έχει ξεπεραστεί αυτό. Θα προσπαθήσω να μάθω την εξέλιξη της ιστορίας.
-
και η ισπανια ετοιμαζει ακομα μια πιστα που μοιαζει παρα πολυ με του dubai
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... ο πρωταρχικός τους στοχος ειναι να παρουν αγώνα A1GP και έχει ο θεός ...Μικρη διορθωση, ο πρωταρχικος τους στοχους ειναι να καλυψουν το κενο απο την αναμενομενη (2012) μετατροπη του Εστοριλ σε οικοπεδο-φιλετο. Βλεπεις εκει προσεχουν για να εχουν, καμια σχεση με εμας.
-
Να τους πιστέψουμε;;
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... bid=578444 -
Δεν ξερω, εγω παντως εχω βαρεθει να ακουω συνεχεια τα ιδια...Μακαρι!
-
Ειδα 2 αρθρα στις Κυριακατικες εφημεριδες σχετικα με πιστα στην Ελλαδα.
Για την Πατρα ελεγαν και μετα λεει αφου γινει η Πατρα ( ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτησαμε ) θα κανουμε και τον ορχομενο και στην Κρητη...
Προταση:
καντε GP στον Πειραια αλα Μοντε καρλο!
Στους δρομους γυρο απο το Πασαλιμανι, την Πειραϊκη, την Καστελα και το μικρολιμανο.... Για ευθεια να εχουμε την Ηρ. Πολυτεχνειου...
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Στους δρομους γυρο απο το Πασαλιμανι, την Πειραϊκη, την Καστελα και το μικρολιμανο.... Για ευθεια να εχουμε την Ηρ. Πολυτεχνειου...
νομίζω αυτή η πρόταση έχει μακρά ιστορία. είχε προταθεί νομίζω απο τη FIA αλλά δεν το δέχτηκαν οι έλληνες εφοπλιστές ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
νομίζω αυτή η πρόταση έχει μακρά ιστορία. είχε προταθεί νομίζω απο τη FIA αλλά δεν το δέχτηκαν οι έλληνες εφοπλιστές ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι καλά.
Απεργια πεινας εξω απο τα φετινα Ποσειδωνια σε ενδειξη διαμαρτυριας!
-
Διάβασε κανείς το θέμα που είχε το έθνος της κυριακής για την πίστα της Χαλανδρίτσας;...
Το αναδημοσίευσε και το msfree.gr (http://www.msfree.gr/details.php?id=729)..... Ξέρει κανείς περαιτέρω λεπτομέρειες;;; -
Υπομονή λίγες εβδομάδες....εξάλλου έχουμε όλοι βιώσει ενα μακρύ και εξαντλητικό οδοιπορικό μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα!
Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι πως όλοι οι μέτοχοι της προσπάθειας θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα! -
Οι πληρφοροίες ειναι αρκετές αλλά η Χαλανδρίτσα δεν ειναι ότι καλύτερο εκτός απο γνωστή σεισμογενής περιοχή. Στο http://www.f1kart.gr υπάρχουν πληροφορίες ότι εξετάζονται τα ενδεχόμενα να αναζητηθούν χορηγοί απο το εξωτερικό αλλά η πολιτική απόφαση της Πάτρας δεν σημαίνει ότι θα γίνει αποδεκτή και απο την Πολιτεία. Πάντως πίστα για Φ3 ετοιμάζει η Μεσσηνία στο παλίο αεροδρόμιο της Τριόδου..
-
Φίλε dimline κανένα νέο;
-
δεν καταλαβα ..... παμε για εκλογες ?
-
Πιστα στην Ελλαδα;
Ουτε σε 10 αιωνες -
Αφού δεν υπάρχει πολιτική βολύηση απο την Κυβέρνηση και την πολιτεία και δεδομένου ότι αποκλειστηκε η λύση του Ελληνικού και όλοι ενδιαφέρονται για την κονόμα του ποδοσφαίρου και πως θα εισπράξουν χρήματα απο την Σούπερ λίγκα..
Hellenic F1 Grand Prix