-
Αυτο με τα κοκκινα και τα στοπ εχει παραγινει.
Κυριο χαρακτηριστικο δε οσων τα παραβαινουν η απαραμιλλη αγενεια και επιθετικοτητα.
Χθες το βραδυ κοπελια με Κλιο (στις αρχες της Καλλιροης, αυτη ερχοταν απο κεντρο και εστριψε δεξια για Καλλιροης ενω εγω την κατβαινα)πηγε να κανει τα αυτοκινητα μας τροπετο και να τραυματιστουν και οι 4 φιλες της που ηταν μεσα.Εγω δεν θα παθαινα πολλα. Η γελαδα αυτη ενω της κορναρα και με εβλεπε γκαζωνε κιολας μην τυχον και δεν μου μπει και αν δεν εκιβα εγω θα ειχαμε αγκαλιτσες.
Φυσικα οταν εφτασα διπλα της και της λεω 'τι κανεις? εισαι σοβαρη?' με εβρισε κιολας και κουνουσε και το χερι υποτιμητικα. Αν την 'τρομοκρατησεις' λιγο θα φταις?
Οσο ωραια ειναι η Αθηνα το βραδυ που δεν εχει κινηση αλλο τοσο επικινδυνο ειναι απο τους εγκληματιες που κυκλοφορουν. -
Κύριος πέρασε στοπ και παραλίγο να με πάρει σβάρνα... Το κακό είναι ότι είμουν με το ποδήλατο..
τον κυνήγησα και όταν είδε οτι δε μπορούσε να με αποφύγει λόγω κίνησης, εκλεισε τα παραθυρα την ηλιοροφή και κλείδωσε και τις ασφάλειες...
Σταματάω δίπλα του, πιάνομαι από την οροφή για να μην ξεκλειδώσω τα ποδια απο τα πεντάλια και του φωναζω..
Εκανε πως δεν ακούει..
-
Εχθες το βραδυ στις ειδησεις ΝΕΤ, ελεγε για το καινουριο ποιντ συστεμ και επαιρνε συνεντευξη απο ενα τυχαρπαστο μεσοκοπο ο οποιος ελεγε 'ε καλο το ποιντ συστεμ αλλα μας δυσκολευει με τις παραβασεις'.....
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Αυτο με τα κοκκινα και τα στοπ εχει παραγινει.Δεν μπορώ πλέον να ακούω για κόκκινα και στοπ μετά από αυτά που μου έχουν συμβεί...Πόσο τρόμπας πρέπει να είσαι για να περάσεις έτσι το στοπ;;; Μου έχει τύχει και σοβαρό τρακάρισμα με κοπελιά που πέρασε αέρα το στοπ και παραλίγο να μου το στείλει για καλίμπρα... Αλήθεια το να περάσεις έτσι το στοπ ή το κόκκινο δεν συνιστά κακούργημα;;Δηλαδή αν έπαιρνες μαζί σου κάποιον πεζό ή κάποιον με ποδήλατο τί θα γινόταν;;;
-
Η θανατική ποινή είπαμε ότι καταργήθηκε? Επαναφορά γρήγοραααα
Αττική οδός - Έξοδος 18
http://media.putfile.com/91794795495595 ... 4943945962 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η θανατική ποινή είπαμε ότι καταργήθηκε? Επαναφορά γρήγορααααΑττική οδός - Έξοδος 18
http://media.putfile.com/91794795495595 ... 4943945962Εχει ξαναμπει αλλα παραμενει απιστευτη η τυχη αλλα και η μαλακια που δερνει μερικους .
-
Δρομος διπλης κατευθυνσης, εγω προχωραω κανονικα στο ενα ρευμα. Στο αλλο ομως, τρεχουν πολλα νερα, προφανως απο καποια αυλη σπιτιου. Απο απεναντι ερχεται ενας με 'Ντοκτορά' μαλακιας ο οποιος δεν ηθελε να λερωσει το φρεσκογυαλισμενο του Focus με τις πανακριβες ζαντες, την αεροτομη κλπ οποτε ειχε μπει στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας και με αναγκασε να σταματησω εντελως για να μην τρακαρουμε.
Ευτυχως ομως που σταματησα εκει ακριβως οπου υελειωναν τα νερα στο αντιθετο ρευμα οποτε πολυ απλα ο τυπακος περασε ξυστά απο διπλα μου και μαλιστα ηταν πολυ χαλαρος με το γυαλακι ηλιου του και το Μαζωνακη να παιζει στο φουλ απο το ανοιχτο παραθυρο. -
Κατεβαινετε την ΑΟ και πετυχαινετε τον εν λογω τυπο να κανει αυτο το πραγμα. Αποφευγετε το τροπετιασμα (αυτοκινητου και υμων) και με καποιο τροπο τον πετυχαινετε πιο κατω ή στον κομβο που βγηκατε. Του λετε κατι για αυτο που εκανε και σας βριζει.
Το ξυλο δεν ειναι λυση
...
Η εκτελεση ισως? Το ξερω οτι το κουραζω, μην μου απαντησετε...
-
Σήμερα το πρωί ήμουν σ'έναν ψιλοφαρδύ δρόμο για να βγω από το σπίτι μου χαμηλά προς Θηβών. Βλέπω έναν μπάρμπα μ'ένα Starlet που έχει κλειστό δεξί καθρέφτη. Τον πλευρίζω και ακολουθεί ο εξής σύντομος διάλογος:
- Ρε μάστορα, τον καθρέφτη γιατί δεν τον ανοίγεις;
- Δεν τον χρειάζομαι.
- Και αν περάσει κανείς από δεξιά και δεν τον δεις;
- Προσέχω.
- ΟΚ...
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλήθεια το να περάσεις έτσι το στοπ ή το κόκκινο δεν συνιστά κακούργημα;;Δηλαδή αν έπαιρνες μαζί σου κάποιον πεζό ή κάποιον με ποδήλατο τί θα γινόταν;;;Κάτι μου θυμίζει αυτό. Ακόμα τρέχω με το πόδι μου εξαιτίας ενός τέτοιου τρόμπα που μ'έστειλε με το παπί πριν 4 μήνες να κάνω τούμπες στον αέρα αφού με χτύπησε στο δεξί καλάμι με τα όσα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Σήμερα το πρωί ήμουν σ'έναν ψιλοφαρδύ δρόμο για να βγω από το σπίτι μου χαμηλά προς Θηβών. Βλέπω έναν μπάρμπα μ'ένα Starlet που έχει κλειστό δεξί καθρέφτη. Τον πλευρίζω και ακολουθεί ο εξής σύντομος διάλογος:- Ρε μάστορα, τον καθρέφτη γιατί δεν τον ανοίγεις;
- Δεν τον χρειάζομαι.
- Προσέχω.
- ΟΚ...
Αλήθεια σου είπε. Δεν τον χρειάζεται. Όλοι αυτοί που κυκλοφορούν με κλειστούς/σπασμένους καθρέφτες, δεν τους χρειάζονται. Για την ακρίβεια, δεν τους έχουν κοιτάξει ΠΟΤΕ. Άρα, δεν τους λείπει. ΖΩΑ!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Σήμερα το πρωί ήμουν σ'έναν ψιλοφαρδύ δρόμο για να βγω από το σπίτι μου χαμηλά προς Θηβών. Βλέπω έναν μπάρμπα μ'ένα Starlet που έχει κλειστό δεξί καθρέφτη. Τον πλευρίζω και ακολουθεί ο εξής σύντομος διάλογος:- Ρε μάστορα, τον καθρέφτη γιατί δεν τον ανοίγεις;
- Δεν τον χρειάζομαι.
- Προσέχω.
- ΟΚ...
Και καλά ο δεξιός..............
ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Σήμερα το πρωί ήμουν σ'έναν ψιλοφαρδύ δρόμο για να βγω από το σπίτι μου χαμηλά προς Θηβών. Βλέπω έναν μπάρμπα μ'ένα Starlet που έχει κλειστό δεξί καθρέφτη. Τον πλευρίζω και ακολουθεί ο εξής σύντομος διάλογος:
- Δεν τον χρειάζομαι.
- Προσέχω.
- ΟΚ...
εμ πώς θα πάρουν το xtra αεροδυναμικό βοήθημα όταν τα στήνουν στο μπαρμπα-starlet club..!!
-
Ζώο η κοπελιά-μαμά που το πρωί έκανε ελιγμούς θανάτου με το καροτσάκι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα στη Ν. Εγνατία.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
- Δεν τον χρειάζομαι.
- Προσέχω.
- ΟΚ...
Δεν χρειαζονται αριστερο καθρεφτη γιατι ειναι πολυ γρηγοροι και δεν τους περναει κανενας, οποτε τι να δουνε? τη σκονη που αφηνουν πισω.....?
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Δεν χρειαζονται αριστερο καθρεφτη γιατι ειναι πολυ γρηγοροι και δεν τους περναει κανενας, οποτε τι να δουνε? τη σκονη που αφηνουν πισω.....?
Πολύ καλό....
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
- Δεν τον χρειάζομαι.
- Προσέχω.
- ΟΚ...
Εγώ πάλι έχω ένα φιλαράκι που έχει συνηθίσει να οδηγεί χωρίς δεξί καθρέφτη (το παλιό του αυτοκίνητο δεν είχε) και δεν υπολογίζει το έξτρα πλάτος σε στενά περάσματα κλπ.
Δεν είναι ακριβώς ζώο... οι καθρευτές του καινούριου ανοίγουν αυτόματα και σε κάθε περίπτωση ελέγχει (ακόμα και γυρνόντας το κεφάλι )Αλλά εγώ μιά φορά (ζώο συνοδηγός ) τον αγκώνα δεν τον ξανακουμπάω έξω απο το παράθυρο
-
To έχω αναφέρει παλαιότερα & το ξαναλέω πάλι:ΖΩΑ-ΖΩΑ-ΖΩΑ είναι αυτοί που παρκαρουν τ'αυτοκίνητά τους στο σταθμό μετρό με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται αφάνταστα οι άνθρωποι που έχουν παρκάρει κανονικότατα!!!
Δεν ενδιαφέρει κανέναν που θα παρκάρει,δεν νοιάζεται κανένας αν ο διπλανός του μπορεί να βγει,δεν ενδιαφέρεται κανένας αν ο άλλος περιμένει 2 & 3 ώρες να θέλει να πάει σπίτι του & δεν μπορεί.......με αποτέλεσμα όταν έρθει ο ή ,σου λέει που να το βάλω;;;;; Τι με νοιάζει εμένα,έλα νωρίτερα να βρεις να παρκάρεις,δεν σκέφτηκες τον άλλο που θέλει να φύγει & τον καθυστερείς εσύ;;;;; .
Δύο παραδείγματα θα αναφέρω:Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια κοπέλα έγγυος & περίμενε απ'ότι μου είπε πάνω από μία ώρα να φύγει γιατί την είχαν κλείσει,& την πήγα εγώ μέχρι τη Μεσογείων να πάρει ταξί να πάει σπίτι της.Κρίμα δεν είναι;;
Χτες το απόγευμα είχε κλείσει την είσοδο του μετρό ένα golf μπλέ:whatever: με αποτέλεσμα αντί για 2 εξόδους να υπάρχει μία & αυτή μισή(γιατί είχαν καβαλήσει το κράσπεδο).
Κάτι πρέπει να γίνει,γιατί ταλαιπωρείται πάρα πολύς κόσμος καθημερινά.
Δεν ξέρω ποιανού αρμοδιότητα είναι.Ρώτησα στο Μετρό τι γίνεται μου είπαν δεν είναι δική μας ευθύνη,ρώτησα την αστυνομία μου είπαν δεν είναι δική μας ευθύνη.
Τελικά ποιος έχει την ευθύνη;;;;;;
Άρμεγε λαγούς & κούρευε χελώνες είναι το θέμα..... -
Από πού κι ως πού είναι ο άλλος ζώο που κάποιος πιθανότατα του έχει σπάσει τον δεξιό καθρέπτη;;; (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα...)
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Από πού κι ως πού είναι ο άλλος ζώο που κάποιος πιθανότατα του έχει σπάσει τον δεξιό καθρέπτη;;; (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα...)Εδω και πόσο καιρό;
-
Κατεβαίνοντας αρκούντως ολισθηρό δρόμο χθες το μεσημεράκι, βγαίνει από μια κάθετη οδό ένας τύπος (που φυσικά είχε stop), ο οποίος με βλέπει να έρχομαι αλλά δεν πτοείται, και αργά αργά (το τονίζω αυτό) αρχίζει να διασχίζει τη διασταύρωση.
Πλακώνομαι στα φρένα, λόγω κατηφόρας και άθλιου οδοστρώματος το ABS χτυπάει κόφτες, και εκεί που λέω εντάξει πρόλαβε και πέρασε, σταματά (!) στα 3/4 της διαδρομής!!! Κατευθυνόμενος προς το πίσω αριστερό φτερό του, με χαμηλή πλέον ταχύτητα, το κόβω όσο πιο δεξιά γίνεται, περνάω σχετικά ξυστά και εν συνεχεία ακινητοποιούμαι.
Οριακά απεφεύχθη η σύγκρουση- εν τούτοις, ο τύπος χωρίς να έχει καταλάβει το παραμικρό, ξεκινά πάλι κανονικά, ήρεμος κι ωραίος. Τον κοιτάω να απομακρύνεται, και απηυδισμένος φωνάζω 'έλεος'.
Το τυπάκι σταματά (μικροκαμωμένος, γύρω στα 20κάτι, με ψιλοκαγκουρεμένο golf 3 και στυλάκι), και γυρνά με ύφος, σα να ζητάει το λόγο.
Στην αρχή, λόγω των Dark Tranquillity στη cdιέρα δεν κατάλαβα καν τι έλεγε, αλλά φτιάχτηκα αρκετά! Του φωνάζω κάτι του στυλ 'δεν κατάλαβες ότι πετάχτηκες απότομα;', κάτι συνεχίζει να λέει αυτός, κλείνω τη μουσική, του λέω πάλι το ίδιο, αλλά αρκετά φτιαγμένος ώστε να μην το αφήσω έτσι το σκηνικό- ε με τα πολλά πολλά σηκώνεται και φεύγει.
Εν συνεχεία, την ίδια μέρα (χθες δηλαδή), στο κέντρο της Αθήνας τόσο από κόκκινο φανάρι όσο από stop, οριακά γλίτωσα άλλες δυο φορές από σύγκρουση.
Φαίνεται, η άνοδος της θερμοκρασίας εξοντώνει ακόμη και τις ελάχιστες αντιληπτικές ικανότητες των άθλιων οδηγών με τους οποίους καθημερινά συμβιώνουμε... Να σημειώσω, μετά λύπης, πως τώρα τελευταία βλέπω αρκετά ατυχήματα στις αστικές/ ημιαστικές περιοχές, ιδίως παραλιακά προς Σούνιο... κρίμα...
Ζώα ζώα ζώα