-
Ζώο αυτός που κατάφερε να μου βαθουλώσει την πόρτα και να φύγει ενώ ήμουν παρκαρισμένος στο παρκινγκ της σχολής.Όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να γυρίσω σπίτι εγκεφαλικό έπαθα-σχεδόν!
Τώρα τελευταία σημάδι μέχουν βάλει -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Ζώο αυτός που κατάφερε να μου βαθουλώσει την πόρτα και να φύγει ενώ ήμουν παρκαρισμένος στο παρκινγκ της σχολής.Όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να γυρίσω σπίτι εγκεφαλικό έπαθα-σχεδόν!
Τώρα τελευταία σημάδι μέχουν βάλειΚρίμα ρε γμτ.
Τι στο καλό γίνεται με αυτούς που κάνουν μια μικροζημιά και φεύγουν. Τόσο ευθηνοφοβία έχουν; -
Οκτώ το πρωί χτυπάει η τηλεειδοποίηση του συναγερμού, βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω ασημί accent να φεύγει δίπλα από το σιβίκ μου και να παρκάρει παρακάτω. Κατεβαίνω πηγαίνω στο συνταξιούχο (που πάρκαρε για να πάει στο καφενείο) και έτριβε το χρώμα από το ολοκαίνουριο χωρίς πινακίδες αμάξι του. Με χτύπησε με το πίσω προφυλακτήρα αλλά συνέχισε μέχρι να φτάσει σχεδόν στη μπροστινή πόρτα - μάλιστα του φάνηκε περίεργο που το αμάξι ζοριζόταν και δεν πήγαινε, αν δεν χτυπούσε συνέχεια ο συναγερμός θα συνέχιζε να γρατζουνάει (κοιτούσε από την άλλη μεριά). Του πήρα την άλλη μέρα €35 (για τιμωρία) για τη γρατσουνιά στο προφυλακτήρα, φτερό και το φλας αλλά αν δεν τον έβλεπα δεν θα ήξερα ποιος το έκανε. Έμεινα με τις γρατσουνιές, συνέχεια τέτοια γίνονται. Την άλλη φορά μου το χτύπησε ρωσίδα με ασημί C3 και έφυγε, την έπαιρνε τηλέφωνο η ασφαλιστική της και το έκλεινε - το άφησα αυτό (την έβγαλα και φωτογραφία από το μπαλκόνι). Μανία με τους προφυλακτήρες του σιβίκ μου έχουν τα ασημί αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
μάλιστα του φάνηκε περίεργο που το αμάξι ζοριζόταν και δεν πήγαινε, αν δεν χτυπούσε συνέχεια ο συναγερμός θα συνέχιζε να γρατζουνάει (κοιτούσε από την άλλη μεριά). -
Μέγα ζώο και αυτός που επειδή είχε βγει πολύ έξω στη διασταύρωση έκανε όπισθεν -χωρίς να κοιτάξει αν υπάρχει άλλος πίσω φυσικά- και με χτύπησε στον προφυλακτήρα!!!
-
Σε στενή επαρχιακή οδό (τόσο στενή ώστε να μην έχει διαγράμμηση) διασταυρώθηκα με αρχαίο cherry απ' τα 80's. O μπαμπάς που οδηγούσε το αυτοκίνητο είχε βγάλει βόλτα το γιόκα του με το ποδήλατο.
Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι ο ποδηλάτης κρατιόταν απ'την κολώνα του οδηγού και τα έλεγε με τον μπαμπά, με το αυτοκίνητο να τον τραβάει.
Φυσικά και δεν διαννοήθηκαν να αλλάξουν θέση για να διασταυρωθούν τα αυτοκίνητα ή έστω να σταματήσουν την πάρλα και να δουν αν χωράμε ή αν ο ποδηλάτης θα γίνει αλοιφή στις πόρτες. -
45άρης σε βέσπα με 2 παιδάκια και τη σύζυγο. Το ένα παιδάκι μπροστά του, το άλλο ανάμεσα σ' αυτόν και τη σύζυγο. Κράνος δεν φόραγε κανείς (φυσικά). Ρε σε ποιους δίνει ο Θεός, η τύχη ή (...συμπληρώστε...) τα παιδιά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι στο καλό γίνεται με αυτούς που κάνουν μια μικροζημιά και φεύγουν. Τόσο ευθηνοφοβία έχουν;Hit & Run.
Παντως μικρο μερος της ευθυνης εχουν και οι παθοντες οδηγοι που εκεινη την ωρα ξεχνανε οτι και αυτοι μπορει να εχουν κανει κανα λαθακι.
Κανεις ενα ψήγμα γρατζουνιας σε καποιον και αυτος ετοιμαζεται για τριπλο εγκεφαλικο και καρδιακο ταυτόχρονα, ενω παραλληλα σου εχει βρίσει μανα και πατερα απο 10 φορές -
ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟ ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ που παραβίασε κόκκινο και σκότωσε δυο αστυνομικούς σήμερα το πρωί στις 5.30.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 198050.htm
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟ ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ που παραβίασε κόκκινο και σκότωσε δυο αστυνομικούς σήμερα το πρωί στις 5.30.http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 198050.htm
Εγώ θα 'θελα να ΄ξερα πόσοι άλλοι δικυκλιστές σκοτώνονται μ' αυτόν τον τρόπο στην Αθήνα και γιατί δεν γίνεται είδηση...
-
Φίλε Tiger για πες μου που ακριβώς ευθύνομαι!!
Όταν προσπερνάω τόσες θέσεις παρκινγκ για να βρω μία πιο ''σίγουρη'' για να μη με γρατζουνίσουν μου λες ότι έχω κ εγώ μερίδιο ευθήνης????
Κ δε μιλάμε για μικρογρατζουνιά!
Βαθούλωμα μου έχει κάνει!
Όταν φιλάς από 10μερίες το αυτοκίνητο σου κ το προσέχεις,δε θες ο κάθε μ@λάκ@ς να στο χτυπάει κ να φεύγει! -
ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟ ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ που παραβίασε κόκκινο και σκότωσε δυο αστυνομικούς σήμερα το πρωί στις 5.30.http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 198050.htm
http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/06/01/1198225.htm
'Σε παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη από τον οδηγό του ταξί οφείλεται, σύμφωνα με την Τροχαία, το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί μετά από σύγκρουση της μοτοσυκλέτας τους με ταξί στις 5:30 τα ξημερώματα στη διασταύρωση Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλέως Γεωργίου.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το ταξί, το οποίο κατευθυνόταν από Ηρώδου Αττικού προς Παγκράτι επί της Βασιλέως Γεωργίου, φτάνοντας στο φανάρι της Βασιλέως Κωνσταντίνου το παραβίασε και βγήκε στο ρεύμα προς Χίλτον , με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του μοτοσικλέτα που κινείτο κανονικά και στην οποία επέβαιναν οι δύο αστυνομικοί.
Νεκροί είναι οι Σπυρίδωνας Τομουτζόγλου του Αθανασίου που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ) και Βασίλειος Πολυχρόνης του Πολυχρόνη, που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου, αμφότεροι 21 ετών.
Και οι δύο τραυματίστηκαν στο κεφάλι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οπώς έγινε γνωστό οι δύο αστυνομικοί δεν φορούσαν κράνη.
Ο οδηγός του ταξί κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.'
Κρίμα για τα παλικάρια, αλλά αυτή τη σιγουριά τους δεν μπορώ να την καταλάβω...
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Φίλε Tiger για πες μου που ακριβώς ευθύνομαι!!
Όταν προσπερνάω τόσες θέσεις παρκινγκ για να βρω μία πιο ''σίγουρη'' για να μη με γρατζουνίσουν μου λες ότι έχω κ εγώ μερίδιο ευθήνης????
Κ δε μιλάμε για μικρογρατζουνιά!
Βαθούλωμα μου έχει κάνει!
Όταν φιλάς από 10μερίες το αυτοκίνητο σου κ το προσέχεις,δε θες ο κάθε μ@λάκ@ς να στο χτυπάει κ να φεύγει!Ποτε ειπα οτι ευθυνεσαι ;
-
Μεγαλος μαλακας ο ταριφας που σε τοσο κεντρικη διασταυρωση παραβιασε κοκκινο....λες και ηταν σε κανενα στενακι και μπορουσε να ελεγξει την κατασταση.
Αυτη την σιγουρια των αστυνομικων που επιδει εχουν ασυλια απο τους συναδελφους τους για τα κρανοι, θεωρουν οτι εχουν ασυλια και απο το χαρο δεν την καταλαβαινω.
Κριμα.
-
Τιger Συγγνώμη εγώ τότε!
Δεν κατάλαβα καλά αυτά που έγραψες μάλλον. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι στο καλό γίνεται με αυτούς που κάνουν μια μικροζημιά και φεύγουν. Τόσο ευθηνοφοβία έχουν;Hit & Run.
Παντως μικρο μερος της ευθυνης εχουν και οι παθοντες οδηγοι που εκεινη την ωρα ξεχνανε οτι και αυτοι μπορει να εχουν κανει κανα λαθακι.
Κανεις ενα ψήγμα γρατζουνιας σε καποιον και αυτος ετοιμαζεται για τριπλο εγκεφαλικο και καρδιακο ταυτόχρονα, ενω παραλληλα σου εχει βρίσει μανα και πατερα απο 10 φορέςΕντάξει με το σκεπτικό ότι 'μπορεί' να μας ζητήσει ευθήνη για μια παλαιότερη ζημιά του ο κάποιος που του κάναμε μια γρατζουνιά μπορούμε να μη σταματάμε καθόλου και πουθενά.
Μόνο μη ψάχνουμε μετά να βρούμε κάποιον που μας κτύπησε κι έφυγε γιατί μπορεί κι εμείς να του πούμε ότι παραγγείλαμε τροπέτο για τη ζημιά που μας έκανε.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟ ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ που παραβίασε κόκκινο και σκότωσε δυο αστυνομικούς σήμερα το πρωί στις 5.30.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 198050.htm
Μεγαλος μαλακας ο ταριφας που σε τοσο κεντρικη διασταυρωση παραβιασε κοκκινο....λες και ηταν σε κανενα στενακι και μπορουσε να ελεγξει την κατασταση.
Αυτη την σιγουρια των αστυνομικων που επιδει εχουν ασυλια απο τους συναδελφους τους για τα κρανοι, θεωρουν οτι εχουν ασυλια και απο το χαρο δεν την καταλαβαινω.
Κριμα.
Όποιον και να κατηγορήσουμε τώρα πια το κακό έγινε.
Και είναι πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟ να χάνονται 2 παιδιά 21 ετώνΠιστεύετε ότι αν 'φάει' 10 χρόνια ο ταρίφας, και μείνουν και τα δικά του παιδιά 'ορφανά' θα διορθώσει κάτι?
ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ μας λείπει κύριοι. Να μην χαρίζονται σε κανέναν που δεν φοράει κράνος. Να μην χαρίζονται σε κανέναν που περνάει με κόκκινο!!!
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ γι αυτες τις παραβάσεις. Για να έχουν κάποιοι χρόνο να το φιλοσοφήσουν όταν θα ιδρώνουν κατακαλόκαιρο μέσα στις αστικές συγκοινωνίες και θα μυρίζουν τον ιδρώτα του διπλανού τους.Σόρρυ παιδιά αν γίνομαι αηδιαστικός... αλλά ΑΝ γινόταν αυτό, την επόμενη φορά θα το σκεφτόταν καλά ο άλλος αν θα ξανακαβαλούσε τη μηχανή του χωρίς κράνος
-
Ηταν ένα απίστευτο ζώο σε μια BMW σήμερα... Καθώς έφευγα από τους Red Arrows, αυτός μέσα σε πάααρα πολλή κίνηση σε έναν παράδρομο, έστριψε αριστερά για να βγει προς την παραλιακή, αλλά έτσι έκλεινε αυτούς που πήγαιναν ευθεία. Ανάμεσά τους κι εμένα... με το ποδήλατο!!!
Οπότε σταματάω εγώ δίπλα στην πόρτα του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΚΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτός ξαφνικά τα παίρνει, και λέει 'τι κάνεις τώρα ρε μ@λ@κ@??? Ε; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ???'. Εγώ έχω μείνει άναυδος και κοιτάω σαν χάνος.
Εν συνεχεία τραβάει χειρόφρενο και αποφασίζει να βγει έξω να με κυνηγήσει!!! Εγώ κάνω αναστροφή και πάω 20 μέτρα πιο πέρα. Αυτός να ρίχνει ΤΑ καντήλια!!! Εγώ ενδωμεταξύ έχω λυθεί στα γέλια!!!
Τέσπα, έκανα μία παράκαμψη από το πεζοδρόμιο και συνέχισα το δρόμο μου...
-
Ζωο μεγαλο, ο τρομπας που εκανε προσπεραση σχεδον πανω σε στροφη σε δρομο με 1 λωριδα ανα κατευθυνση και παραλιγο να παθω εγκεφαλικο μολις τον ειδα αντιθετα βγαινοντας απο τη στροφη...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ηταν ένα απίστευτο ζώο σε μια BMW σήμερα... Καθώς έφευγα από τους Red Arrows, αυτός μέσα σε πάααρα πολλή κίνηση σε έναν παράδρομο, έστριψε αριστερά για να βγει προς την παραλιακή, αλλά έτσι έκλεινε αυτούς που πήγαιναν ευθεία. Ανάμεσά τους κι εμένα... με το ποδήλατο!!!Οπότε σταματάω εγώ δίπλα στην πόρτα του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΚΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτός ξαφνικά τα παίρνει, και λέει 'τι κάνεις τώρα ρε μ@λ@κ@??? Ε; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ???'. Εγώ έχω μείνει άναυδος και κοιτάω σαν χάνος.
Εν συνεχεία τραβάει χειρόφρενο και αποφασίζει να βγει έξω να με κυνηγήσει!!! Εγώ κάνω αναστροφή και πάω 20 μέτρα πιο πέρα. Αυτός να ρίχνει ΤΑ καντήλια!!! Εγώ ενδωμεταξύ έχω λυθεί στα γέλια!!!
Τέσπα, έκανα μία παράκαμψη από το πεζοδρόμιο και συνέχισα το δρόμο μου...
Εχω χαρίσει την τρόμπα του ποδηλάτου μου σε ενα παρόμοοιο μαλακα... Πάρτη φίλε εσένα σου χρειάζεται περισσότερο του ειχα πει, ενω κάτι άλλοι στο φανάρι που είδαν το σκηνικό είχαν λυθεί στα γέλια.... Χαλάλι του, τον βοήθησα τον καημένο.
Ζώα ζώα ζώα