-
Οσο κι αν προσπαθω παντως να μετριασω τα νευρα μου... δεν τα καταφερνω... παντα, λιγο πριν πιασω το τιμονι, λεω στον εαυτο μου 'Σημερα δεν θα τσαντιστω, δε θα το 'πατησω'... τι κι αν φτασω 5 λεπτα αργοτερα...' Ελα ομως που σχεδον παντα κατι θα συμβει και δε θα καταφερω να συγκρατηθω! Θες απο την κυριουλα που οδηγει την 520 και μιλαει στο κινητο της, οδηγωντας με 60 στην αριστερη της Α.Ο... Θες απο τον παππουλη που αλλαζει λωριδα χωρις φλας και με αναγκαζει να πλακωθω στα φρενα, ενω εκεινος δεν εχει παρει χαμπαρι τπτ... Θες απο τον 'μαγκα' με τη τζιπαρα των 8000 κυβικων που πιανει την αριστερη (διοτι οι αλλες λωριδες δεν τον χωρανε) και δεν αφηνει κανενα να προσπερασει... θες απο τον οικογενειαρχη που ενω εχει κανει μ@λ@κι@ οταν τον προσπερνω κανει την παπια, ενω οταν στριβει στο φαναρι κατεβαζει το παραθυρο κια αρχιζει τα καντηλια και τα περι γαμου! Ε, με κατι τετοια χανω κι εγω τον αυτοελεγχο μου και βγαινουν ολα τα νευρα στο τιμονι... ουφ!
-
Αλήθεια, γιατί στο Γκάζι, στην στροφή από την Πειραιώς δεξιά προς Τεχνόπολη που απαγορεύεται, παραβιάζουν το μονόδρομο όλοι, μα όλοι??? (Εκτός από μένα).
Μού διαφεύγει κάτι;
-
Ο χρήστης Troll έγραψε:
Αναρωτιεμαι... ολοι εμεις/εσεις που χαρακτηριζουμε/ετε τους αλλους ζωα, δεν εχουμε/ετε κανει καμια παρανομια-παρατυπια?Εγώ κάνω. Κάθε μέρα μάλιστα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αλήθεια, γιατί στο Γκάζι, στην στροφή από την Πειραιώς δεξιά προς Τεχνόπολη που απαγορεύεται, παραβιάζουν το μονόδρομο όλοι, μα όλοι??? (Εκτός από μένα).Μού διαφεύγει κάτι;
Στην προκειμενη περιπτωση εσυ εισαι ο παρανομος
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αλήθεια, γιατί στο Γκάζι, στην στροφή από την Πειραιώς δεξιά προς Τεχνόπολη που απαγορεύεται, παραβιάζουν το μονόδρομο όλοι, μα όλοι??? (Εκτός από μένα).Μού διαφεύγει κάτι;
Έλα ντε! Ούτε εγώ έχω καταλάβει. Φαίνεται πως δεν ξέρουν την περιοχή, αγχώνονται, βλέπουν και άλλους να το κάνουν και σου λένε: 'Σωστό είναι!'. Γενικά πάντως, αυτή η διασταύρωση είναι λίγο περίεργη (αναφέρομαι στη ρύθμιση των φαναριών).
-
ΖΩΟ ο μαλάκας που ενώ οδηγούσε (χωρίς ζώνη σαφώς!) είχε το παιδί του - θα ταν 1 έτους - στα πόδια του!!
-
Ζωο οδηγος αστικου ΚΤΕΛ περασε απο διπλα μου καπου 30 ποντους γιατι ευτυχως εκανα ενα βημα πισω και ολα αυτα σε διαβαση πεζων. Ενταξει δεν περιμενα να σταματησει, αλλα ο τυπακος ουτε ταχυτητα δεν εκοψε.
-
Ευγενικό ζώο ο τύπος που παραλίγο να με εμβολίσει το απόγευμα στη Μαραθώνος στην Αγία Μαρίνα. Ενώ ήμουν έτοιμος να τον προσπεράσω κινούμενος με 90 χ.α.ώ. (εκείνος πήγαινε με 70χ.α.ώ.)., έκανε αριστερά για να αποφύγει αυτοκίνητο που εμφανίστηκε μπροστά του στα 100μ. ενώ μπορούσε κάλλιστα να κόψει ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν να με πλησιάσει (τη δεξιά μου πόρτα) στα 20εκ. περίπου μέχρι να πατήσω φρένο και να τον αφήσω να περάσει!!! Ο άνθρωπος μόλις τον πλεύρισα μου ζήτησε συγγνώμη και το ίδιο έκανε και στο επόμενο φανάρι. Οπότε, τι να του πω; Του είπα - ευγενικά - ότι την επόμενη φορά καλύτερα να πατήσει φρένο αντί να βγει αριστερά χωρίς να κοιτάξει.
-
Παιδιά έχω πάθει σοκ με τον τύπο στην Αττική οδό!
Στην αρχή νόμιζα ότι θα κάνει αναστροφή '3 κινήσεων', λέω θα βγει λίγο στη δεξιά λωρίδα και θα μπει με τη μούρη ανάποδα στη ΛΕΑ, αλλά ο τύπος αποδείχθηκε επαγγελματίας δολοφόνος. Πώς δεν τράβηξε και χειρόφρενο να μη παιδεύεται...
Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω το ατομάκι, ρε κάτι φονιάδες που έχουμε ανάμεσά μας.
Αν ήταν στο χέρι μου, ένας μήνας φυλακή και αφαίρεση διπλώματος για πάντα. Πραγματικά ήταν θαύμα που δεν έγινε καραμπόλα (τόσο στην αρχή, όταν μπήκε ανάποδα στην αριστερή, αλλά και μετά, στην αναστροφή για να μπει στην έξοδο..). Τον ανεύθυνο...
-
WinMik
Μια απο τα ίδια, έχασα τη φωνή μου με αυτόν το τύπο. -
Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στην αριστερή λωρίδα και τον έβλεπα να έρχεται κατά πάνω μου. Το φαντάζεστε; Θυμάμαι πριν κανένα χρόνο, ανέβαινα την ανηφόρα της καρδίας. Βράδυ, πίσσα σκοτάδι. ΄Οπως περνάω την δεξιά καμπη στην κορυφή, βλέπω κάτι προβολείς στα 400-500 μέτρα. Λέω κανένα τρακτέρ θα είναι, που έχουν πίσω λευκά φώτα. Καταλαβαίνω ότι πλησιάζει όμως. Τα είδα όλα! Φρένα, έλεγχος αν έρχεται κανείς και ελιγμός αποφυγής. Ευτυχώς που δεν έφαγα χαστούκι. Τι ηταν; Παλιό λαντ ροβερ, που κατέβαινε την καρδία από την ανάποδη. Έκανα μέρες να συνέλθω...
-
Στον τυπο της Αττικης οδου αφιερωνω το ποιημα του Σερτζιο Μαρκαριαν
'Τι μαλακα, τι μαλακα , τι μαλακα ειναι' -
Ξέρουμε σίγουρα ότι ήταν τύπος κι όχι τύπισσα;
-
Το ίδιο μ...ς είναι, είτε άνδρας ή γυναίκα. Ακόμα να το χωνέψω...
-
ρε τι λετε τωραααα δεν γινεται αυτο.πω εχω μεινει!ο τυπος δεν πρεπει να ηταν στα καλα του,δεν υπαρχει περιπτωση να εμπαινε χυμα στο αριστερο ρευμα ετσι
οτι πιο απιστευτο εχω δει σε δρομο!
-
Η μαλακία του ανθρώπου δεν έχει όρια τελικά!!!
Η ΑΟ δεν μπορεί να επέμβει με κάποιο τρόπο?
Αριθμός κυκλοφορίας? Αμεση ενημέρωση της Τροχαίας?...Κάτι??..Και να μας ενημερώσουν να πάμε να κάνουμε επίσκεψη στον ΜΑΛΑΚΑ?!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αναρωτιεμαι... ολοι εμεις/εσεις που χαρακτηριζουμε/ετε τους αλλους ζωα, δεν εχουμε/ετε κανει καμια παρανομια-παρατυπια?
Εγώ κάνω. Κάθε μέρα μάλιστα.
Έκανα κι εγώ μια καφρίλα, αλλά όχι επικίνδυνη όπως έγινε. Στον ανηφορικό δρόμο από Καλαμάτα προς Μεγαλόπολη σήμερα ήταν ένας με παλιά BMW που πήγαινε πολύ αργά και δεν παραμέριζε (έχει μισή λωρίδα-σαν-ΛΕΑ εκεί). Σε κάποιο σημείο που η κάτι-σαν-ΛΕΑ άνοιξε πολύ (ουσιαστικά γινόταν χώρος στάσης) τον πέρασα από δεξιά με φουλ γκάζι. Κόρναρε αλλά ναααα τέτοιος κοιμισμένος που ήταν.
Όμως χθες παρολίγο να έχω άσχημα ξεμπερδέματα με άλλο ζώο. Σε κάποιο χωριό κοντά στην Καλαμάτα παραμέρισα με 50 χλμ για να με περάσει μια BMW που ερχόταν με αρκετά. Πίσω της ερχόταν ένα φορτηγάκι με ίδια ταχύτητα (50 το όριο εννοείται, μέσα στο χωριό έγιναν όλα), το οποίο με πέρασε και ΑΜΕΣΩΣ φρέναρε για να στρίψει δεξιά. Τα φρένα του μπλόκαραν, ο πισινός του έπαιξε αριστερά-δεξιά και ευτυχώς πρόλαβα κι έκοψα πριν πέσω πάνω του. Ωραία ήταν η βόλτα κατά τα λοιπά. Σε 500+ χλμ είδα λιγότερους ανόητους και άσχετους απ' όσους βλέπω σε 30 χλμ στην Αθήνα.
-
Εννοούσα τα όρια ταχύτητας Μάνο. Τα παραβιάζω κάθε μέρα, νομίζω η πλειοψηφία αυτό κάνει, δεν γίνεται αλλιώς. Στα υπόλοιπα, προσπαθώ να είμαι όσο τυπικός γίνεται.
Στο θέμα μας: ΖΩΟ ο sunday driver με το κόκκινο Octavia RS, που χρειαζόταν σήμερα και τις 2 λωρίδες στα λιμανάκια για να στρίψει με γραμμές και 30 χ.α.ω., και με έστειλε στο αντίθετο ρεύμα την ώρα που περνούσα δίπλα του. Στο αντίθετο κάποιος που ερχόταν ευτυχώς πρόλαβε και έκανε δεξιά... Αφίσα κάρτα κορνίζα θα είχα γίνει
Είχε γυναίκα και κόρη μέσα και όταν παρακάτω του είπα να παίρνει ταξί καλύτερα αν χρειάζεται 2 λωρίδες για να στρίψει με 30, η απάντησή του ήταν:
*- Είσαι μαλάκας, και άμα γουστάρεις σταμάτα δεξιά να σου εξηγήσω παλιομαλάκα.
*
Δεν κρατήθηκα:- Κλείσε το στόμα σου! Όταν έχεις γυναίκες στο αυτοκίνητο, να προσέχεις ποιον βρίζεις, γιατί μπορεί να σε δείρει μπροστά τους και να ξεφτιλιστείς. Φιλιά!
E, το παράθυρο του κόκκινου Οκτάβια έκλεισε, το A/C άναψε και ο τύπος άρχισε να σφυρίζει αδιάφορα. Sunday drivers παίδες... η χειρότερη ράτσα.
-
Εντάξει, κι εγώ τα παραβιάζω αλλά με μέτρο - αν με τσιμπήσουν με τσίμπησαν, τί να κάνουμε;
Στη διήμερη εξόρμηση έκανα μια δοκιμή. Πήγαινα παντού με τα όρια συν 20 χλμ και άφηνα όλους όσους ήθελαν να με περάσουν μπόλικο χώρο κόβοντας μάλιστα με φρενάκι.
Αν με σταμάταγαν τροχονόμοι θα πλήρωνα 17 ευρώ, δηλ. όχι σημαντική ταρίφα. Δεν κινδύνεψα πουθενά και όταν έφτανα στον προορισμό μου ήμουν σαφέστατα πιο ξεκούραστος (ατσαλάκωτος θα έλεγα ).
Η δε απώλεια χρόνου ήταν αστεία. Άντε να έκανα μισή ώρα παραπάνω για ταξίδι 5 ωρών. Δε νομίζω ότι αξίζει να λυσσάς να περάσεις τον μπροστινό σε στροφές όταν αυτός πηγαίνει με νορμάλ ταχύτητα, ούτε να το πατάς στις ευθείες (εκεί κι αν δεν κερδίζεις τίποτα).
Εκεί που με έπαιρνε προσπερνούσα, εκεί που υπήρχε περίπτωση να μου σκάσει κάποιος από το αντίθετο δεν το δοκίμαζα. Έτσι προσπέρασα όλους όσους ήταν αργοί, εφόσον όμως (1) είχα χώρο, (2) δεν τους έκοβα για καραγκιόζηδες που δεν ήθελαν να τους περάσω ή φοβισμένους που δεν πλησίαζαν το δεξί όριο του δρόμου. Στο (2) περίμενα μια καλή ευθεία με ορατότητα και μετά από 1-2 λεπτά την έβρισκα. Έτσι, αν εξαιρέσουμε τον κάφρο με το φορτηγάκι, δεν κινδύνευσα καθόλου.Απορία: γιατί τον τύπο με το Octavia τον θεωρείς 'οδηγό του Σαββατοκύριακου'; Με RS, τον 'φθηνό χιλιομετροφάγο', ο τύπος μπορεί να κάνει εκατοντάδες χλμ κάθε μέρα. Εγώ θα τον χαρακτήριζα απλό καθημερινό σκατόμαγκα. Ξέρεις τώρα, πήραμε το Αρ-Ες και δεν θα μας περάσει κανένα μπρίκι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η ΑΟ δεν μπορεί να επέμβει με κάποιο τρόπο?
Αριθμός κυκλοφορίας? Αμεση ενημέρωση της Τροχαίας?...Κάτι??..Και να μας ενημερώσουν να πάμε να κάνουμε επίσκεψη στον ΜΑΛΑΚΑ?!!!http://www.attikiodos.gr/attiki.asp?catid=1543
Γραφείου Τύπου: publicrelations@attikesdiadromes.gr
Υποδείξεις-Σχόλια: customercare@attikesdiadromes.gr
Εξυπηρέτηση Πελατών: customercare@attikesdiadromes.grΕγώ πάντως τους έστειλα μήνυμα ρωτώντας τους αν πράττουν τα δέοντα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ζώα ζώα ζώα