-
ρε παιδιά τι codecs χρειάζεται για να δει κανεις αυτό το βίντεο; Δεν μου παίζει ούτε από το youtube ούτε και το κατεβασμενο αρχειο
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ρε παιδιά τι codecs χρειάζεται για να δει κανεις αυτό το βίντεο; Δεν μου παίζει ούτε από το youtube ούτε και το κατεβασμενο αρχειοΕίναι divX Χρήστο. Το βλέπεις ή με divX player ή με το divX codec περασμένο στον windows media player.
Απορία: γιατί τον τύπο με το Octavia τον θεωρείς 'οδηγό του Σαββατοκύριακου'; Με RS, τον 'φθηνό χιλιομετροφάγο', ο τύπος μπορεί να κάνει εκατοντάδες χλμ κάθε μέρα. Εγώ θα τον χαρακτήριζα απλό καθημερινό σκατόμαγκα. Ξέρεις τώρα, πήραμε το Αρ-Ες και δεν θα μας περάσει κανένα μπρίκι.
Mπα, δε μου φάνηκε για τέτοιος. Ήταν κλασικός sunday driver, οδηγούσε και αγόρευε στις γυναίκες χειρονομώντας έντονα. Εννοείται δεν κοιτούσε καθρέφτες και άλλα τέτοια περιττά πράγματα. Όταν σε κλειστή δεξιά (την τελευταία προς Γλυφάδα) έκανε δεξιά, είπα να περάσω. Ε, με έστειλε στο αντίθετο. Όσο το σκέφτομαι ανατριχιάζω.
-
Μάλλον divx.
http://www.divx.com/divx/play/download/index.php -
Krusenstern
manoskThank you!
-
To χειροτερο πραγμα που εχω κανει -και εννοειται δεν το ξανακανω- ηταν σε ενα ταξιδι στην Αθηνων-Πατρων, βραδυ. Τοτε ειχα μια Α. Romeo 75.
Oπως πηγαινα λοιπον, πετυχαινω ενα τυπο με ενα Focus στην αριστερη. Αφου ειδα οτι δεν εκανε στην ακρη, αναβω το αριστερο φλας. Απτοητος ο τυπος, ενω ταυτοχρονα γκαζωνε. Αφου καταφερνω να προσπερασω, βλεπω στον καθρεπτη τον τυπο να χει κολλησει πισω μου. Κανω δεξια και τον αφηνω. Μολις περναει ο 'μαγκας' κοβει ταχυτητα και με πηγαινε καροτσακι. Αναβω παλι φλας. Αλλα τιποτα. Παιζω τα προβολια. Παλι τιποτα. Ο τυπος να μη με αφηνει.
Σε καποια φαση, βρισκω ευκαιρια και καταφερνω να μπω στην αριστερη. Ο τυπος να γκαζωνει και να πηγαινει με οσα πηγαινα κι εγω. Ετσι, 'χερακι-χερακι' φτανουμε σε μια στροφη. Τα ειχα παρει ασχημα. Τσιμπαω το φρενο και τον αφηνω να φυγει μπροστα, τοσο ωστε να περασει πρωτος τη στροφη και να με χασει απ' τον καθρεπτη του. Να υπενθυμισω, ηταν βραδυ με μειωμενη εως καθολου κινηση.
Λιγο πριν βγω απ' τη στροφη, σβηνω ολα τα φωτα του αυτ/του. Πηγαινα με βαση τα φωτα πορειας του τυπου. 'Το παταω' και φτανω στα 5 μετρα απο πισω του. Ετοιμος να τον προσπερασω, αναβω αποτομα ολα τα φωτα κι οτι προβολια ειχα. Ο τυπος πλακωνεται στα φρενα και περασα ανεμποδιστα. Εννοειται οτι δεν μου ξανακολλησε για τα επομενα 2-3 χλμ, μεχρι να τον χασω απ' τον καθρεπτη μου.
Ομολογω οτι ηταν το πιο επικινδυνο πραγμα που εχω κανει. Μακαρι να μπορουσα να δω την φατσα του.
Περα απ' την πλακα ομως, ημουνα τοσο ζωο οσο κι αυτος... τωρα που το ξανασκεφτομαι. -
Ο χρήστης Troll έγραψε:
Λιγο πριν βγω απ' τη στροφη, σβηνω ολα τα φωτα του αυτ/του.Γαμάτο...! Μου έδωσες ιδέες!
-
Ζώο ο κάγκουρας με την μαυρη, τουρμπισμένη ( ; ) Mercedes 190, με την τεράστια στραβοχυμενη φτερούγα, Σαββατο βραδυ, στην ανοδο του Καρεα στη μεγαλη ανηφορα στην Ηλιουπολη. Ημουν συνοδηγος στο Αστρα μιας φιλης μου, σε σχετικα πυκνη ροη και με χαμηλη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, οταν ο ψευτομαγκας κολλησε στον προφυλακτηρα κι αρχισε να κορναρει μανιωδως θελοντας να περασει... Να περασει να παει που, μπροστα αυτοκινητα, στο πλάι αυτοκινητα, πισω αυτοκινητα, αβυσσος η ψυχη του... Η κοπελα τρομαξε, φωτα της εχουν ξαναπαιξει, κορνες σε τετοιες συνθηκες ποτέ Εννοειται πως της ειπα να μην το κουνησει από τη λωριδα κι οταν μετα από κανα δυο φαναρια ο τυπος, χαλασμενος εκανε δεξια, για να μας περασει και πλευρισε για να βρισει, την ακουσε για τα καλά. Αμα δεν ηταν η κοπελα θα 'χαμε ιστοριες με τον παλιοαλήτη. Εννοειται πως σε μερικα δευτερολεπτα ειχε και παλι κολλησει στην κινηση και κορναρε σε εναν αλλον αποσβολωμενο κακομοιρη....
Κατι τετοιες στιγμες ξεχναω ιδεολογιες, φιλολογιες, φιλοσοφιες, φωνες της λογικης κλπ. κι ευχαριστως συμμετεχω σε επιχειρηση ξυλοφορτωσης του καθε ψευτομαγκα. Οχι για να τον συνετισω. Για να ξεσπασω και να μην το κρατησω μεσα μου και σκασω
Ειναι καινουρια μοδα το κορναρισμα για προσπεραση, στην αμαρτωλη συνομοταξια των καγκουρο; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειναι καινουρια μοδα το κορναρισμα για προσπεραση, στην αμαρτωλη συνομοταξια των καγκουρο;
Μπα, δεν είναι καινούριο. Εγώ το κάνω πάντα, όταν ο άλλος δε «συνετίζεται» από τη μεγάλη μου σκάλα (κάνε βρε αδερφέ λίγο παραπέρα να περάσουμε κι εμείς!), πράγμα που συμβαίνει είτε γιατί έχει τους καθρέπτες για να «καθρεπτίζεται», είτε γιατί έχει πίσω κουρτινάκι ανεβασμένο, είτε γιατί είναι στον κόσμο του γενικώς.
Και ναι, είμαι ζώο γιατί σε αυτά τα ζώα κάνω το εξής «χαριλίκι»: όταν επιτέλους αξιωθούν να φύγουν από την αριστερή (εννοείται ότι η δεξιά δεν ήταν ποτέ κατειλλημένη από άλλα οχήματα, έτσι; ), καθώς ανοίγονται για τη δεξιά... ανοίγομαι κι εγώ μαζί τους! Πρέπει να δείτε τις φάτσες τους!
-
Οδηγός περιπολικού ήταν στην άνοδο της Θησέως (Καλλιθέα) στη δεξιά λωρίδα και είχε βγάλει φλας για να πάει αριστερά. Στην πορεία μετανιώνει, πετάει το τσιγάρο που κάπνιζε ( ) , σβήνει το φλας, προχωράει ευθεία και, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους απανταχού κάφρους, φρενάρει απότομα μπροστά μου και σταματάει διπλοπαρκάροντας δεξιά . Όξω γουρούνια!! Παρεμπιπτόντως, όλ' αυτά τα 'μπουριά' που 'χουν βάλει στις Xsara και σε άλλα περιπολικά με τα δικά μας λεφτά, τα προμηθεύτηκαν με διαγωνισμό;
Περίπτωση β', διακόσια μέτρα παρακάτω (επί της Δαβάκη αυτή τη φορά) : ταρίφας άδειος σταματάει κάθε λίγο και λιγάκι, ρωτώντας τους δύσμοιρους υποψήφιους πελάτες του πού πάνε, για να δει αν τον βολεύει η διαδρομή ( ) . Την τρίτη φορά που σταμάτησε δεν άντεξα, άρχισα να κορνάρω με μανία !! Άρχισε φυσικά να ουρλιάζει και να χτυπιέται (εν κινήσει), αδυνατώντας, φυσικά, να κατανοήσει την ηλιθιότητα (και την ανήθικη παρανομία) που έκανε. Άϊ στο διάολο πρωί-πρωί, ρεμάλι !!
Περίπτωση γ': τα φανάρια στην Ποσειδώνος και τη Χρυσοστόμου Σμύρνης (Μοσχάτο) στην κατεύθυνση προς Πειραιά, έχουν και τα τρία τους 'πράσινα' καμμένα!!!!. Αν περάσετε από 'κει σήμερα προσέξτε!! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Περίπτωση γ': τα φανάρια στην Ποσειδώνος και τη Χρυσοστόμου Σμύρνης (Μοσχάτο) στην κατεύθυνση προς Πειραιά, έχουν και τα τρία τους 'πράσινα' καμμένα!!!!. Αν περάσετε από 'κει σήμερα προσέξτε!!Γιατί, αν περάσουμε αύριο ή σε κάνα μήνα, θα τα έχουν φτιάξει νομίζεις?
-
Στο ΑΒ του Π.Φαλήρου, βλέπω δύο trendy 40/something τύπισσες να φορτώνουν δίπλα μου τα ψώνια τους στο τεράστιο Lexus τους - παρκαρισμένες σε δύο θέσεις, η μία για ανάπηρους!
Ευγενικά τους απευθύνω το λόγο και τους λέω: 'Καλημέρα. Ελπίζω να μην έχετε κάποιο ανάπηρο στο σπίτι, γιατι του έχετε πάρει την θέση!'.
Η απάντηση που έλαβα: 'Το βλέπουμε!', και μου γυρίσανε την πλάτη.
Σημειωτέον, ότι οι κυρίες φύγανε με την άνεση τους (δηλ. ξεπαρκάρανε εύκολα) και φύγανε πιο γρήγορα απο μένα. Διπλά κερδισμένες δηλαδή. Priceless!
-
Κάθε πρωί που ξεκινάω για τη δουλειά, περνάω δρόμο με δυο λωρίδες ανα ρεύμα (κάτι σαν τη Βάρης Κορωπίου ένα πράγμα). Σε ένα σημείο έχει σχολείο. Ο δρόμος είναι ανοικτός και έχει μια εκαφριά καμπή αριστερά ίσα ίσα για να μη βλέπεις τη διάβαση του σχολείου μετά την καμπή. Λίγο πρίν βέβεια έχει φανάρι, το οποίο βλέπουν οι μαθητές (γιατί είναι στη μέση της καμπής )αν έχει σταματήσει την κίνηση και περνάνε απο τη διάβασή τους που έχει και αυτή φανάρι αλλά είναι λίγο πιο επικύνδυνο (αμα τρέχει κάποιος θέλει ένα καλό φρενάρισμα.)
Λοιπόν μου ξαναέτυχε σήμερα να περνάω με καμια 60αρια km/h και ενώ με βλέπει η παλιο@#!$#@! 'σχολική τροχονόμα' (μια κυράτσα παντελώς άσχετη) με πράσινα και τα 2 φανάρια πετάγεται ξαφνικά στο δρόμο με την καρτέλα STOP και ψιλοσμπρώχνει και τα 2 πιτσιρίκια (όλα και όλα) να περάσουν.
Κάποια μέρα θα την πάρει κάποιος παραμάζωμα και θα τρέχει.. κρίμα πάντως γιατί με αυτ΄απου κάνει θα πάρει και κάνα πιτσιρίκι στο λαιμό της... -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Στο ΑΒ του Π.Φαλήρου, βλέπω δύο trendy 40/something τύπισσες να φορτώνουν δίπλα μου τα ψώνια τους στο τεράστιο Lexus τους - παρκαρισμένες σε δύο θέσεις, η μία για ανάπηρους!Ευγενικά τους απευθύνω το λόγο και τους λέω: 'Καλημέρα. Ελπίζω να μην έχετε κάποιο ανάπηρο στο σπίτι, γιατι του έχετε πάρει την θέση!'.
Όταν γύρισαν την πλάτη, μπήκες στον πειρασμό να ρίξεις από μια φάπα στο σβέρκο της καθεμιάς? Δεν θα το έκανα, ομολογώ όμως πως θα συγκρατιόμουν με δυσκολία
-
Πάντως 60 έξω από σχολείο είναι αρκετά
-
Στην Ελλάδα ακόμα θεωρούμε ζώον τον πεζό που τολμάει να μπει στον δρόμο μας,αντι να κανουμε το παν για να τον διευκολύνουμε.
Δεν το λεω για να θιξω καποιον προσωπικα, αλλα αυτο το πράγμα ειναι αδιανόητο σε χώρες (πλην Ελλάδας) όπου οι κάτοικοι έχουν λευκό δέρμα και μέσο όρο ζωής πάνω απο τα 50 χρόνια...
-
Παραλίγο να ξεχάσω ν' αναφέρω και το χθεσινό: είμαι στη παραλιακή και μπαίνω δεξιά προς τον χώρο του Ν.Ο. Αμφιθέας (στο Π.Φάληρο) . Στο αντίθετο ρεύμα βλέπω ένα βυσσινί 5θυρο 206 να περιμένει στο φανάρι που βγαίνει στην παραλιακή, τ' οποίο οδηγεί κάποια 'κυρία' με το μωρό της στο παιδικό του καθισματάκι στο πίσω κάθισμα του Peugeot. Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως το πρόβλημα είναι πως η πίσω αριστερή πόρτα ήταν ορθάνοιχτη!! . Κόβω ταχύτητα, της φωνάζω και απάντηση ή προσοχή ουδεμία. Αρχίζω να κορνάρω με μανία (ευτυχώς δεν υπήρχαν και άλλοι τριγύρω...) και να ξαναφωνάζω. Η τύπισσα δεν κοιτάει καν, δεν μιλάει και κλείνει από τη θέση της, απλά βγάζοντας το χέρι της από το παράθυρο την ανοιχτή πόρτα!! Αξίζει να λέγεται μάνα αυτό το πράγμα; Δεν αντέχω άλλο, τα νεύρα μου !!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στο ΑΒ του Π.Φαλήρου, βλέπω δύο trendy 40/something τύπισσες να φορτώνουν δίπλα μου τα ψώνια τους στο τεράστιο Lexus τους - παρκαρισμένες σε δύο θέσεις, η μία για ανάπηρους!
Ευγενικά τους απευθύνω το λόγο και τους λέω: 'Καλημέρα. Ελπίζω να μην έχετε κάποιο ανάπηρο στο σπίτι, γιατι του έχετε πάρει την θέση!'.
Όταν γύρισαν την πλάτη, μπήκες στον πειρασμό να ρίξεις από μια φάπα στο σβέρκο της καθεμιάς? Δεν θα το έκανα, ομολογώ όμως πως θα συγκρατιόμουν με δυσκολία
Και τη θα κερδίσει με τις φάπες; Τίποτα! Απλός θα ξεκινήσει τρικούβερτος καβγάς…Αυτές οι «νοικοκυρές» δεν πρόκειται να καταλάβουν παρά μόνο αν αποκτούσαν έναν ανάπηρο στην οικογένεια τους, το οποίο δεν θα το ευχόμουνα ούτε στο χειρότερο εχθρό μου.
Και κάτι ακόμα την Παρασκευή είδα πόσο δύσκολη κάνουμε τη ζωή στους αναπήρους αλλά και στα άτομα τρίτης ηλικίας παρκάροντας πάνω στα πεζοδρόμια, συγκεκριμένα είδα μια γριούλα πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι με την οικονόμο της να προσπαθεί να την μετακινήσει αλλά που να την πάει; Το πεζοδρόμιο ήταν καταλυμένο από ένα αυτοκίνητο, να την κατεβάσει στο δρόμο δεν μπορούσε γιατί υπήρχε κίνδυνος να ανατραπεί το καροτσάκι ενώ από την μέσα πλευρά του πεζοδρομίου είχε παρτέρι με λουλούδια και δεν μπορούσε να την περάσει ούτε και από εκεί γιατί το καροτσάκι κολλούσε στο χώμα, είχαν μαζευτεί 2-3 περαστικοί και προσπαθούσαν να βοηθήσουν, στενοχωρήθηκα πολύ εκείνη την στιγμή.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Λιγο πριν βγω απ' τη στροφη, σβηνω ολα τα φωτα του αυτ/του.
Γαμάτο...! Μου έδωσες ιδέες!
A-πα-πα-πα... να μη σου μπαινουν ιδεες... εξαλλου, την εχω κατοχυρωσει την πατεντα
Εχει τυχει σε κανεναν σας να χρειαστει να κατεβει απ΄τ΄αμαξι και να πιαστει στα χερια με τον αλλο? Μεχρι τωρα δε μου εχει τυχει, αλλα ενας φιλος ακολουθουσε την εξης τακτικη. Μολις δει καποιον να 'τσαμπουκαλευεται' του στυλ 'Κατεβα κατω αν εισαι μαγκας' κατεβαινει, παει στο αμαξι του τυπου, του παιρνει τα κλειδια, τα πεταει σε οποιο απιθανο μερος βρει πχ σε υπονομο και φευγει σαν κυριος!
-
Και να που λίγο μετά τα φανάρια, μας έφτασε και η μόδα του κορναρίσματος στο πράσινο! Με το που πρασινίζει το φανάρι - εκεί, κάποιος μαλάκας με το χέρι καρφωμένο στην κόρνα.
Χθεσινή περίπτωση: Είμαι στο φανάρι της 'ΕΟ', περιμένοντας το πράσινο για να στρίψω αριστερά. Ανάβει και κάνω να ξεκινήσω, οπότε το μπατσικό ξαρά πίσω μου ανοίγει τη σειρήνα, ξέρετε, εκείνη που κάνει τον πολύ δυνατό αλλά σύντομο ήχο των δυο - τριών συχνοτήτων - σαν κόρνα φορτηγού, ένα πράγμα! Μόλις είχα ξεκινήσει, καρφώθηκα στα φρένα καταμεσής της διασταύρωσης! Δεν μπορεί, σκέφτηκα, κάτι έγινε και κορνάρει έτσι αυτός. Κοιτάζω πίσω, οδηγός - συνοδηγός της ξαρά σε παράκρουση, να φωνάζουν, να χειρονομούν και να ανοιγοκλείνουν τη σειρήνα!!!!!!!!! Τεσπα ξεκινάω πάλι, πιάνω δεξιά μετά τη στροφή, ανάβω αλάρμ και σταματάω. Δίπλα μου το μπατσικό, γμτ σκέφτομαι ότι έχω ξεχάσει πορτοφόλι και δίπλωμα σπίτι, οπότε ο συνοδηγός (που φορούσε πολιτικά) μου την πέφτει γιατί δεν ξεκίνησα, λέει, αμέσως όταν άναψε το πράσινο.Συγνώμη, λέω, δεν το κατάλαβα! κι έφυγαν, σπινάροντας!!!!!!!!
Το δίπλωμά μου μέσα... -
Ζώα... όλοι αυτοί που προσπάθησαν να χωθούν πίσω από ασθενοφόρο με ανμένους φάρους, στην πηγμένη Κατεχάκη σήμερα το πρωί, για να ξεφύγουν από το μποτιλιάρισμα...
Ζώα ζώα ζώα