-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και πού θα το καταλάβαινες; Από τα πιτσιλιστήρια των φώτων;ξεχωριζουνε στον καθρεπτη τα φωτα αν ειναι απλα ή xenon
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
εχτές πέτυχα ένα ρχ8 στην παραλιακή, δεν πρόλαβα καν να δω αν ήταν
το cosmo ή το challenge, πήγαινε με τις πάντες και εξαφανίστηκε.καταφερες και πετυχες ρχ8 στο δρομο?που? μηπως το δω κι εγω!!
αυτα εχουν γινει περισσοτερα κι απο τα ibiza -
Είσαι και πονηρούτσικο . Την ημέρα πάντως, που τα φώτα είναι κλειστά, αυτό που έγραψα παραπάνω είναι ο μοναδικός τρόπος να καταλάβεις ποιο είναι.
-
Ανακαλούνται δεκάδες MAZDA RX-8
- Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία διπλής ανάκλησης αυτοκινήτων MAZDA RX-8 λόγω ενδεχόμενου δυσλειτουργίας σε δύο παρτίδες οχημάτων. Η πρώτη αφορά 408 οχήματα παραγωγής από 28/7/2003 έως και 1/7/2005 καθώς διαπιστώθηκε ότι σε κάποια από τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα υπάρχει πιθανότητα, σε ασυνήθιστες συνθήκες, να αυξηθεί η θερμοκρασία στη δεξαμενή καυσίμου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει δυσλειτουργία στον αισθητήρα οξυγόνου (λάμδα), στον αισθητήρα θέσης νεκράς, στα φώτα οπισθοπορείας στο χειρόφρενο, στο φλοτέρ και στη χειρότερη περίπτωση να προκαλέσει διαρροή καυσίμου από το ρεζερβουάρ. Η δεύτερη ανάκληση αφορά 240 οχήματα παραγωγής από 28/7/2003 έως και 27/12/2003. Σε ορισμένα από τα παραπάνω οχήματα διαπιστώθηκε ελάττωμα στην υποδοχή της σφαιρικής άρθρωσης του εμπρός κάτω ψαλιδιού, και ως εκ τούτου υπάρχει πιθανότητα κάτω από ακραίες συνθήκες οδήγησης να αποκολληθεί από την υποδοχή, προκαλώντας αδυναμία ελέγχου του αυτοκινήτου.
Η εταιρεία ΕΛΜΑ Α.Ε.Β.Ε.Α. ενημέρωσε τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή καθώς και τους ιδιοκτήτες των παραπάνω οχημάτων με προσωπικές επιστολές για τα ενδεχόμενα προβλήματα. Παράλληλα, ενημέρωσε το Δίκτυο Συνεργατών της, αποστέλλοντας τεχνικές οδηγίες για την επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων.
Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων μοντέλων δε θα επιβαρυνθούν με το κόστος του ανταλλακτικού ή της εργασίας, καθώς οι σχετικές δαπάνες καλύπτονται πλήρως από τη Mazda Motor Corporation.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΛΜΑ Α.Ε.Β.Ε.Α. στα τηλέφωνα 210-5156057, 210-5156047 και 210-5156029. *
-
Στις ειδήσεις είπαν 'Αυτοκίνητα **μάρκας **ΡΧ-8'
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Στις ειδήσεις είπαν 'Αυτοκίνητα **μάρκας **ΡΧ-8'Τοσα ξερουν ....τοσα λενε
-
maxmara δεν έβαλες σωστά τα εισαγωγικά, έπρεπε να πείς:
Στις 'ειδήσεις' είπαν ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
maxmara δεν έβαλες σωστά τα εισαγωγικά, έπρεπε να πείς:Στις 'ειδήσεις' είπαν ...
-
Δεν το θαβουν οι 4T. Απλα στην τελικη τονιζουν οτι ειναι θεμα επιλογης.
Σαν να σε ρωτανε. Τι προτιμας? Μπροστα η πισω κινηση?
Γιατι οτι και αν λενε τα χαρτια στο δρομο ειναι πολλυ ποιο αργο απο TypeR.
Εδω εγω εχω πεσει πανω σε 2 chalenge και εριξα καροτσες (Tsport). Μην σας ξεγελαει το 7.4 0-100.
Ξεκινανε καλα αλλα μετα δεν εχουν απλα δυναμη.
Αν παλι τα πετυχεις ρολαριστα...αστο.
Απο την αλλη αν προτιμας να κανεις παντες ειναι οτι καλυτερο !! (μετα απο μια 325 )
-
Ο χρήστης Wiwol έγραψε:
οτι και αν λενε τα χαρτια στο δρομο ειναι πολλυ ποιο αργο απο TypeR.Εδω εγω εχω πεσει πανω σε 2 chalenge και εριξα καροτσες (Tsport). Μην σας ξεγελαει το 7.4 0-100.
Δεν το πιστευω. Αυτα που πετυχες εσυ δεν πρεπει να ζοριστηκαν ιδιαιτερα διοτι προφανως ειχαν βαλει πλωρη για συνεργειο, ν'αλλαξουν τους προβληματικους συνδεσμους στην αναρτηση πριν τους φυγει κανα ψαλιδι στο δρομο και ψαχνονται.
(μια που βγηκει η ειδηση ας κανουμε και λιγη πλακα!)
-
Eχω ακουσει παντως οτι οι ροδες φευγουν,η οροφη σπαει,ο βανκελ σου μιλαει και οτι οι πισω πορτες οταν ανοιγουν σε παγιδευουν και δεν μπορεις να ξεφυγεις!!
Σοβαρα τωρα η ανακληση(αντικατασταση υλικων) ειναι υπαρκτη αλλα τετοια πρεμουρα ρε παιδι μου και τετοια αγωνια απο τα ΜΜΕ ειναι περιεργη.
Οταν καποιες μεγαλες και ακριβες εταιρειες εχουν κανει τα οργια και αντικαθιστουν αμαξια σωρηδον.Και το βασικοτερο:Ο κινητηρας δεν εχει σπασει ακομη!!
Και ορισμενα 8αρια εχουν ξεπερασει τα 40.000-50.000χλμ και καποια αλλα εχουν 'πειραχθει' ελαφρως και πολυ.
Κριμα! -
Ο χρήστης Giovanni έγραψε:
Και το βασικοτερο:Ο κινητηρας δεν εχει σπασει ακομη!!
Και ορισμενα 8αρια εχουν ξεπερασει τα 40.000-50.000χλμ και καποια αλλα εχουν 'πειραχθει' ελαφρως.
Κριμα!κοιτα, 40-50κ δεν ειναι πολλα χλμ, αλοιμονο αν εσπαγε μοτερ με τοσο λιγα χλμ....
μακαρι να μη σπασει ποτε, και εμενα μου αρεσει το αυτοκινητακι
-
Σιγουρα τα χιλιομετρα αυτα δεν ειναι πολλα,αλλα καποιοι κινδυνολογουσαν και ελεγαν πως με το που θα γυρισεις το κλειδι στην μιζα ο κινητηρας θα διαλυθει!
Εφοσον ομως σεβεσαι το αμαξι σου,σε σεβεται και εκεινο.
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κοιτα, 40-50κ δεν ειναι πολλα χλμ, αλοιμονο αν εσπαγε μοτερ με τοσο λιγα χλμ....
μακαρι να μη σπασει ποτε, και εμενα μου αρεσει το αυτοκινητακι
-
Ο χρήστης Wiwol έγραψε:
Απο την αλλη αν προτιμας να κανεις παντες ειναι οτι καλυτερο !! (μετα απο μια 325 )Θα ήθελε πάρα πολύ η 325 να κάνει παντιλίκια όπως ένα RX8. Και γενικώς, κάνενα αυτοκίνητο χωρίς μπλοκέ δεν μπορεί να γυρίζει τόσο καλά όπως ένα με μπλοκέ.
-
Και ορισμενα 8αρια εχουν ξεπερασει τα 40.000-50.000χλμ και καποια αλλα εχουν 'πειραχθει' ελαφρως και πολυ.
Κριμα!Υπάρχουν και RX8 με περισσότερα από 100.000 χλμ. τα οποία δεν έχουν κάνει τσικ ακόμα...
-
Κριμα!Υπάρχουν και RX8 με περισσότερα από 100.000 χλμ. τα οποία δεν έχουν κάνει τσικ ακόμα...
-
Υπάρχουν και RX8 με περισσότερα από 100.000 χλμ. τα οποία δεν έχουν κάνει τσικ ακόμα...
Aυτό ξαναπέστο!
-
Αντί να το ξαναπώ, δεν κοιτάς το θέμα Lotus Forum να δεις πώς τα περνάει ο μικρός Sabas;
-
Απο την αλλη αν προτιμας να κανεις παντες ειναι οτι καλυτερο !! (μετα απο μια 325 )
Θα ήθελε πάρα πολύ η 325 να κάνει παντιλίκια όπως ένα RX8. Και γενικώς, κάνενα αυτοκίνητο χωρίς μπλοκέ δεν μπορεί να γυρίζει τόσο καλά όπως ένα με μπλοκέ.
Δεν πιστευω να ειναι τοσο καλα ζυγισμενο αυτοκινητο οσο το bmw.(δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια)
Και αλλιως πατανε 1.5 τονος και αλλιως ο 1.2
Ισως να ειναι και καλυτερο το RX-8 αλλα εγω θα προτιμουσα μια μαυρη 325ci με κοκκινα δερματινα καθισματα
-
To ζύγισμά του ακουμπάει σχεδόν το 50-50 μπρος-πίσω, όσο για το βάρος, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναπούμε...
Γιατί οι 4Τ "θάβουν" το RX-8 Challenge;