-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Για την καθυστερηση κ.λ.π. Ο.Κ. αυτα που λες... αλλα για το κοστος εισαι φαουλ και δεν γινεται να το αναλυσουμε εδω μεσα...
Ενταξει υπερβολη ηταν, αν κ μιλαω αποκλειστικα για τις βελτιωσεις της υπαρχουσας οδου οχι για τον υπο κατασκευη αυτοκινητοδρομο τον οποιο πρεπει να αρχισουμε να πληρωνουμε αφου παραδοθει
Και εσυ ειδες το ατυχημα με τα 3 αμαξια και την νταλικα που εμεινε?? Πηγες Αγρινιο??
οχι μεχρι την Πατρα εφτασα για απονομη πτυχιου Εσυ πηγες στο χωριο ε?? Ωραιος!!
Το ατυχημα παλι καλα δεν το ειδα, το 'ενιωσα' ομως!!
-
Μειώθηκαν τα ατυχήματα γιατι είναι μια λωρίδα ο δρόμος!
Επίσης αν το μετρήσεις χρονικά η καθυστέρηση λόγω έργων δεν ξεπερνά τα 5 - 7 λεπτά και ο ρυθμοί που κρατιούνται στα έργα είναι στα 90χλμ/ ώρα που είναι το όριο στον παλαιό δρόμο ανοικτό.
Όσοι κάθονται στα διόδια για διαπράγματευση ανοίξτε μου δεν πληρώνω κλπ χάνουν επιπλέον χρόνο.
Εγώ σε δρόμους με διόδια νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί ξέρω ότι κατά 99% υπάρχει ομάδα παρακουλούθησης που πχ θα βρει και θα τραβήξει ένα νεκρό σκυλί από τον δρόμο, θα ρίξει πριονίδι και θα σημάνει ένα κίνδυνο κλπ. Αυτά αξίζουν λεφτά
Στον Πατρών - Πύργου χωρίς διόδια και σκυλί μπορεί να βρεις το βράδυ νεκρό και τρακτερ χωρις φώτα και τοματόζουμο. Πρωτιμώ να πληρώνω και να ξέρω ότι είναι λιγότεροι οι κίνδυνοι.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
....
Να τονίσω το γεγονός ότι: **οι τρεις (3) κύριοι υπέρμαχοι του παρόντος συστήματος, είναι Πολ. Μηχανικοί **(υποτίθεται δεν έχουν σχέση με τα έργα - υποψιάζομαι πως έχουν, αλλά δεν μπορώ και να το αποδείξω) που, αν και υποτίθεται έχουν γνώσεις τεχνολογίας, αγνοούν τις εξελίξεις της ηλεκτρονικής και ξαφνικά ξεχνούν και τα οικονομικά που λένε για εκπτώσεις, πακέτα προσφορών κτλ κτλ που έχω αναφέρει πολλές φορές.
......
Ποιον προσπαθείτε να δουλέψετε κύριοι;
Ευχαριστώ.
**@pipinos1976
**
Ηταν και είναι φανερό ότι οι παραπάνω κυριοι ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,το ανεφερα και εγω πιο πάνω ,ευχαριστώ πολύ που το ξεκαθαρισες ,αν και παλιός εδώ μέσα δεν γραφω συχνά για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαινεις ,...και δεν γνωρίζω τα πρόσωπα ...τι και πώς ,αν και δεν θέλει πολύ να καταλάβεις ..Προς ενημερωση των υγιών σκεπτόμενων πολιτών αυτής της χώρας , σημερα στα διόδια της Αγ.Τριάδας (Μώλος Λαμία) κατατεθηκε και μήνυση ( μάλλον ) εναντίον του προσωπικού - προισταμενου για παρακώλυση απο γνωστο νομικό της Λαμίας ,δειτε και το σχετικό video -καταγγελία http://www.youtube.com/watch?v=gUkWYKYT9o8&feature=player_embedded
Σημειώστε το εξής 10 κιλα ελιές = κόστος διοδίων πηγαινε -ελα ( 0,30 λεπτά /1 κιλό βρώσιμης ελιάς )
Ξερω ξέρω τι είναι τα 3 ευρώ για τους αποπάνω 'μηχανικούς', ή μήπως τι είναι η βρωσιμη ελιά ή το παρακάνω ;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μειώθηκαν τα ατυχήματα γιατι είναι μια λωρίδα ο δρόμος!Επίσης αν το μετρήσεις χρονικά η καθυστέρηση λόγω έργων δεν ξεπερνά τα 5 - 7 λεπτά και ο ρυθμοί που κρατιούνται στα έργα είναι στα 90χλμ/ ώρα που είναι το όριο στον παλαιό δρόμο ανοικτό.
μα καλα γιατι δε το ειχε σκεφτει κανενας;;;
να κανουμε ολους τους δρομους 1 λωριδα!!!
τωρα, αμα χρειαζεσαι 2 μερες για να πας Αθηνα - Θεσ/νικη ειναι λεπτομερεια , τουλαχιστον θα φθανεις ασφαλης και χωρις νευρα...η καθυστερηση ειναι πανω απο 15' σε φυσιολογικη κινηση, αν οντως πεσεις σε κινηση ειναι χαλαρα πανω απο 1 ωρα.
-
Ποιά είναι τα τσιράκια του Μπόμπολα;
Πίσσα και πούπουλα. -
Η αθηνών πατρών είναι σα να κάνεις μπάντζυ τζάμπινγκ, για τόση αδρεναλίνη μιλάμε. Αχάριστοι....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μειώθηκαν τα ατυχήματα γιατι είναι μια λωρίδα ο δρόμος!Επίσης αν το μετρήσεις χρονικά η καθυστέρηση λόγω έργων δεν ξεπερνά τα 5 - 7 λεπτά και ο ρυθμοί που κρατιούνται στα έργα είναι στα 90χλμ/ ώρα που είναι το όριο στον παλαιό δρόμο ανοικτό.
Όσοι κάθονται στα διόδια για διαπράγματευση ανοίξτε μου δεν πληρώνω κλπ χάνουν επιπλέον χρόνο.
Εγώ σε δρόμους με διόδια νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί ξέρω ότι κατά 99% υπάρχει ομάδα παρακουλούθησης που πχ θα βρει και θα τραβήξει ένα νεκρό σκυλί από τον δρόμο, θα ρίξει πριονίδι και θα σημάνει ένα κίνδυνο κλπ. Αυτά αξίζουν λεφτά
Στον Πατρών - Πύργου χωρίς διόδια και σκυλί μπορεί να βρεις το βράδυ νεκρό και τρακτερ χωρις φώτα και τοματόζουμο. Πρωτιμώ να πληρώνω και να ξέρω ότι είναι λιγότεροι οι κίνδυνοι.
Συγγνωμη αλλα το προηγουμενο Σ/Κ που ανεβηκα Αγρινιο και σκοτωμενα σκυλια ειχε και γατες στην ΕΟ.
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
....
Να τονίσω το γεγονός ότι: **οι τρεις (3) κύριοι υπέρμαχοι του παρόντος συστήματος, είναι Πολ. Μηχανικοί **(υποτίθεται δεν έχουν σχέση με τα έργα - υποψιάζομαι πως έχουν, αλλά δεν μπορώ και να το αποδείξω) που, αν και υποτίθεται έχουν γνώσεις τεχνολογίας, αγνοούν τις εξελίξεις της ηλεκτρονικής και ξαφνικά ξεχνούν και τα οικονομικά που λένε για εκπτώσεις, πακέτα προσφορών κτλ κτλ που έχω αναφέρει πολλές φορές.
......
Ευχαριστώ.
**@pipinos1976
**
Ηταν και είναι φανερό ότι οι παραπάνω κυριοι ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,το ανεφερα και εγω πιο πάνω ,ευχαριστώ πολύ που το ξεκαθαρισες ,αν και παλιός εδώ μέσα δεν γραφω συχνά για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαινεις ,...και δεν γνωρίζω τα πρόσωπα ...τι και πώς ,αν και δεν θέλει πολύ να καταλάβεις ..Προς ενημερωση των υγιών σκεπτόμενων πολιτών αυτής της χώρας , σημερα στα διόδια της Αγ.Τριάδας (Μώλος Λαμία) κατατεθηκε και μήνυση ( μάλλον ) εναντίον του προσωπικού - προισταμενου για παρακώλυση απο γνωστο νομικό της Λαμίας ,δειτε και το σχετικό video -καταγγελία http://www.youtube.com/watch?v=gUkWYKYT9o8&feature=player_embedded
Σημειώστε το εξής 10 κιλα ελιές = κόστος διοδίων πηγαινε -ελα ( 0,30 λεπτά /1 κιλό βρώσιμης ελιάς )
Ξερω ξέρω τι είναι τα 3 ευρώ για τους αποπάνω 'μηχανικούς', ή μήπως τι είναι η βρωσιμη ελιά ή το παρακάνω ;
Προς mods
Καθώς είμαι προφανώς ένας από τους τρεις μηχανικούς που είμαι υπέρμαχος κατά τα λεγόμενα των εδώ κυρίων των διοδίων και όπως δηλώνει ευθαρσώς ο κύριος εδώ έχω σχέση με το κύκλωμα 'αφαίμαξης' θα παρακαλούσα όπως μου διαβιβάσετε τα στοιχεία του χρήστη tpapo καθώς έχω κάθε έννομο συμφέρον να προστατεύσω τόσο την υπόληψη μου όσο και το δικαίωμα μου να έχω άποψη διαφορετική από την άποψη κάποιου άλλου.
Από εδώ και πέρα θα μιλήσουν οι δικηγόροι.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φίλε cpp η νοοτροπία το μη χείρον βέλτιστον είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και μας έχει οδηγήσει εκεί που φτάσαμε.
Αυτό με τα νεκρά ζώα το προσπερνώ τελείως, πιο επικίνδυνα είναι τα ζωντανά ζώα σε όλες τις εθνικές, ειδικά τα σαραβαλιασμένα χρέπια με τους κρεμάμενους προφυλακτήρες δίχως φώτα, καθώς και αυτά που μπαστακώνονται στη μεσαία λωρίδα με 70, αλλά η αστυνομία που έπρεπε να τα μαζεύει, αγρόν αγοράζει... Σε κανένα ελληνικό δρόμο δεν πρέπει να αισθάνεσαι ασφάλεια γιατί οι μεγαλύτεροι κάφροι οδηγικά στην Ευρώπη είμαστε εμείς και στο λέω εκ πείρας.
Όσο για το άλλο θέμα, αν είναι να πληρώνει κανείς για να πηγαίνει με το όριο 90 τότε γιατί να πληρώνει; Τα διόδια ήταν και είναι παράνομα, υπάρχει ευρωπαϊκή νομοθεσία σαφέστατη που ορίζει ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν διόδια σε δρόμους που δεν πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Ακόμα κι αν δεχόταν κανείς το επιχείρημα ότι υπάρχει ομάδα που φροντίζει κάπως το δρόμο, το βρίσκει κανείς δίκαιο ο χρήστης της Πατρών-Κορίνθου να πληρώνει €3 και να λαμβάνει χειρότερες υπηρεσίες από αυτές που λαμβάνει ο χρήστης της Αθηνών-Κορίνθου με το ίδιο ποσό, και ακόμα χειρότερα, χειρότερες υπηρεσίες και από το χρήστη της Πατρών-Πύργου που σε ίδιου επιπέδου δρόμο, μην πω και καλύτερο μιας και στερείται έργων (πολύ σωστά) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;
Νομίζω ότι κανείς δεν θα είχε πρόβλημα να πληρώσει ΑΝ το σύστημα ήταν δίκαιο (δηλαδή χρέωση κατά την έξοδο και ανάλογη με τη διανυθείσα απόσταση, καλή ποιότητα δρόμου, σωστή συντήρηση, επαρκές παράπλευρο δίκτυο). Βλέπε π.χ. Αττική Οδό. Πόσοι είναι οι τζαμπατζήδες; Μηδέν; Γιατί; Επειδή προσφέρεται όντως μια καλή υπηρεσία (προαιρετική κιόλας); Αν υπήρχαν οι σωστές υποδομές τότε ο μη-πληρώνων θα ήταν όντως κατάπτυστος τζαμπατζής αλλά δεν υπάρχουν, οπότε κι από εμάς δεν βλέπω γιατί πρέπει να συμμορφωθεί κανείς σε ηλίθιους και άδικους νόμους (ΔΕΝ αναφέρομαι σε καλά κομμάτια όπως π.χ. Κόρινθος-Αθήνα ή Α.Ο.). Ο καθένας κατά συνείδηση και δεν δίνω άδικο σε κανέναν, ούτε σε όποιον πληρώνει για τους λόγους του, αλλά ούτε και σε όποιον δεν πληρώνει.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προς mods
Καθώς είμαι προφανώς ένας από τους τρεις μηχανικούς που είμαι υπέρμαχος κατά τα λεγόμενα των εδώ κυρίων των διοδίων και όπως δηλώνει ευθαρσώς ο κύριος εδώ έχω σχέση με το κύκλωμα 'αφαίμαξης' θα παρακαλούσα όπως μου διαβιβάσετε τα στοιχεία του χρήστη tpapo καθώς έχω κάθε έννομο συμφέρον να προστατεύσω τόσο την υπόληψη μου όσο και το δικαίωμα μου να έχω άποψη διαφορετική από την άποψη κάποιου άλλου.
Από εδώ και πέρα θα μιλήσουν οι δικηγόροι.
Άλλωστε για ένα κούτελο ζούμε!
-
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 004_127968
-
Προφανώς το σχόλιο μου πόνεσε αρκετούς εδώ και αφού μας λοιδορήσατε , μας είπατε ότι ως μηχανικοί δεν έχουμε δικαίωμα να ομιλούμε όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας , η ότι είμαστε το κακό της φυλής όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Αδόλφος .
Αφού λαικίσατε επί μακρόν , θεωρείτε ότι εμείς ως ειδικοί δεν έχουμε επιστημονική άποψη αλλά ωθούμαστε από συμφέροντα .Εσείς πού ούτε τις γνώσεις έχετε , γιατί πρέπει να θεωρήσουμε ότι δεν είστε ενεργούμενα συμφερόντων άλλων είτε ιδιωτών είτε κομμάτων .
Γιά να σοβαρευτούμε όμως , το σχόλιο μου περιέγραφε σαφέστατα την σημερινή λογική του 'πάρτα όλα και τζάμπα' ελληναρά (με μικρό ε) .
Σε πολλά θέματα , όπως και στα διόδια επικρατεί η λογική του 'ασπρου-μαύρου' και όχι της διερεύνησης της σωστής λύσης .
Προφανώς είναι λάθος να υπάρχουν μετωπικά διόδια εκτός της αρχής και του τέλους των δρόμων .
Προφανώς είναι λάθος να πληρώνεις ακριβό διόδιο γιά την Κορίνθου-Πατρών , όσο φτιάχνεται .
Προφανώς είναι λάθος να μην έχουν τελειώσει οι παράδρομοι και να εισπράττονται διόδια .
Προφανώς είναι λάθος να μην υπάρχουν πακέττα συχνών χρηστών .
Προφανώς θα ήταν χρήσιμο να διερευνηθούν από μιά ανεξάρτητη αρχή οι συμβάσεις των διοδίων , γιά τυχόν υπερτιμολογήσεις .Από την άλλη μεριά όμως
Προφανώς οι παράδρομοι , που στην γλώσσα μας λέγονται service road , είναι δρόμοι με 1+1 λωρίδες γιά τοπική εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών με όριο ταχύτητος τα 50-60 χαω .
Προφανώς όποιος κινείται με 100-120 στους παράδρομους , πρέπει να του κόβετε ο κ@λ@ς .
Προφανώς οι δρόμοι που δεν έχουν μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο ώστε να γίνουν με αυτοχρηματοδότηση πρέπει να γίνουν και το επιπλέον κόστος θα το πληρώσουν οι υδροκέφαλοι .
Προφανώς ο κάτοικος των Κυκλάδων πληρώνει την φέτα Ηπείρου , δεν του την δίνει τζάμπα ο μπακάλης pipinos1976 και όλοι όσοι αναφέρεις στο παράδειγμα σου πληρώνουν . Μάλλον ατυχές ήτανε λοιπόν .
Προφανώς είναι τζαμπατζής ο κάτοικος των Κιούρκων , Αφίδνες τώρα γιά τους βλαχοκυριλέδες , που δεν θέλει να πληρώνει διόδια σε δρόμο με 4+4 λωρίδες . Το ίδιο ισχύει και γιά τους Κατερινιώτες , γιατί αυτοί οι δύο ξεκίνησαν το θέμα και όχι οι της Κορίνθου - Πατρών .
Προφανώς είναι κομματόσκυλο , αν όχι και όργανο ανταγωνιστικών εταιρειών , αυτός της Θεσσαλονίκης που λέει ότι να πληρώνουμε μόνο τα κρατικά διόδια και όχι τα ιδιωτικά , γιατί ιδιωτικά δεν υπάρχουν . Ολα τα διόδια είναι κρατικά , αφού οι δρόμοι γίνονται από τους ιδώτες με σύμβαση παραχώρησης γιά ορισμένο χρόνο .
Προφανώς είναι καλύτερα να φτιάχνουν οι ιδιώτες δρόμους με συγκεκριμμένες προδιαγραφές , κόστη και χρόνους , παρά με τον τρόπο που γίνονταν ως δημόσια έργα . Καλύτερα να τελειώνεις τον Τρίπολη-Καλαμάτα σε 2-3 χρόνια παρά τα 40 χρόνια της Εγνατίας και του ΠΑΘΕ .Οπως βλέπετε λοιπόν , ούτε άνθρωποι των εταιρειών είμαστε , ούτε απόλυτοι .
Είμαστε απλά ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ . Προτείνουμε λύσεις και προβληματισμούς και όχι αφορισμούς η κομματικές κραυγές , όπως πολλοί εδώ μέσα , που είναι στυγνά κομματόσκυλα .Επί τέλους ας επικρατήσει η λογική σε αυτόν το τόπο . Ας συζητήσουμε με πραγματικά δεδομένα και όχι κραυγές από τζαμπατζήδες κουτοπόνηρους η κομματόσκυλα .
Αλλωστε τους είδαμε πόσο καλά χρησιμοποιούν την ξύλινη γλώσσα . Οσους δεν τους ελέγχουμε , τους προβοκάρουμε .Γιά αυτό και οι χαρακτηρισμοί , τους οποίους τους επιστρέφω .
Σας μάθαμε πιά δεκαετίες τώρα . Αλλάξτε και κανένα βιβλίο στην κομματική σχολή που σπουδάσατε , όλο τα ίδια σας λένε .Υ.Γ. Προφανώς ο christos.dimou ήταν υπερβολικός στο να ζητήσει νομική συνδρομή σε σχόλια κομματόσκυλων και παρτάκηδων .
Δεν εκτιμάται η γνώση Χρήστο βλέπεις . Μόνο οι κραυγές και οι οιμωγές των λαικιστών και των φυλλάδων . -
Με την άποψη περί χρόνου θα διαφωνήσω. Από τη δική μου εμπειρία, σήμερα κάνω ~2,5 ώρες Κερατσίνι - Πάτρα και πριν τα έργα ήμουν στο 2:00 βρίσκοντας άδειο δρόμο και κινούμενος με ταχύτητες κοντά στα όρια (+10 το πολύ). Τις περισσότερες φορές όμως, συναντώ πολλά εμπόδια και στα σημεία με έργα, μέση ταχύτητα είναι τα 70 και όχι τα 90. Το 2ο ισχύει όταν υπάρχουν ΙΧ μόνο στη σειρά. Με φορτηγά, έχω κινηθεί ακόμα και με 10-20 ακολουθώντας μπετονιέρες.
Για τα ζώα κτλ, έχω πάλι διαφορετική άποψη. Έχω ειδοποιήσει προσωπικά την Τροχαία για καφάσι στη μέση της αριστερή λωρίδας σε έτοιμο κομμάτι δρόμου. Μόνο με κάμερες θα ίσχυε αυτό που γράφεις, ή με οχήματα που πηγαίνουν πάνω - κάτω το δρόμο συνέχεια, που δεν το έχω δει να συμβαίνει μέχρι στιγμής.
Καλό είναι να είμαστε λίγο περισσότερο μετριοπαθείς. Το να κυνηγήσεις έναν χρήστη επειδή έχει μια άποψη για εσένα, διαφορετική από αυτή που επιθυμείς, δε θα σου προσφέρει τίποτε. Ούτε δικαίωση, ούτε κάθαρση, ούτε θα συνετίσει το χρήστη. Και, αν μεν ο χρήστης έχεις παρόμοιες δυνάμεις (οικονομικές = δικονομικές), μια δίκαιη μάχη μπορεί να μην είναι τόσο αρνητική για εσένα. Σκέψου όμως λιγάκι να κυνηγήσεις κάποιον που δεν έχει τις ίδιες δυνάμεις. Δε θα έχεις καταφέρει τίποτε περισσότερο από το να κάνεις επίδειξη δύναμης. Αν δε ηττηθείς, τότε, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Γι' αυτό, επειδή βρέθηκα σε παρόμοια θέση (βλ. nonos που ήθελε να με κυνηγήσει γιατί συνάντησα στην Κορίνθου - Πατρών ZX σαν το δικό του) και γνωρίζω τι ταλαιπωρία υπάρχει (συζήτηση με δικηγόρο, προσέλευση στη ΓΑΔΑ για ενημέρωση κτλ), θα σου πρότεινα να μην είσαι τόσο ακραίος στις αντιδράσεις σου. Άλλωστε, κανείς δεν προσπάθησε να σε φιμώσει. Η έκφραση προσωπικής γνώμης είναι θεμιτή και χρήσιμη πάντα και δε νομίζω να υπάρχει χρήστης αυτού του forum που να διαφωνεί σε αυτό.
Στα γράφω αυτά εντελώς φιλικά επειδή είμαι αυτός που είναι πάντα καχύποπτος και υποψιασμένος με όλο τον κόσμο και μάλιστα το εκφράζω πολλές φορές και δημόσια. Από το σημείο αυτό όμως, μέχρι να αφαιρώ το λόγο από κάποιον, μέχρι να τον φιμώνω, είναι πολύ μεγάλη απόσταση. Πόσο μάλλον ο χρήστης tpapo που απλά δήλωσε πως, ουσιαστικά, συμφωνεί με την υποψία μου, που πρακτικά, από εμένα τουλάχιστον, με τα τεχνικά μέσα που έχω στα χέρια μου, δεν μπορεί να αποδειχθεί για το ορθό ή λαθος της. Σου ζητώ να μην προχωρήσεις ασχολούμενος με χαμένες υποθέσεις*, αλλά να συνεισφέρεις εκεί που μπορείς. Αν για κάθε τέτοια περίπτωση πηγαίναμε στα δικαστήρια, θα έπρεπε να είχα κάνει αγωγές στο μισό forum και να μου κάνουν άλλες τόσες.
Ευχαριστώ.
- Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι κανείς διαχειριστής δεν μπορεί να σου δώσει στοιχεία ενός χρήστη. Μπορούν να δοθούν σε κρατικές αρχές, κατόπιν αιτήσεως κρατικής αρχής, αφότου έχεις κάνει μήνυση που θα έχει γίνει αποδεκτή ως προς περιεχόμενό και μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (κακούργημα).
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επίσης αν το μετρήσεις χρονικά η καθυστέρηση λόγω έργων δεν ξεπερνά τα 5 - 7 λεπτά και ο ρυθμοί που κρατιούνται στα έργα είναι στα 90χλμ/ ώρα που είναι το όριο στον παλαιό δρόμο ανοικτό.
τωρα, αμα χρειαζεσαι 2 μερες για να πας Αθηνα - Θεσ/νικη ειναι λεπτομερεια , τουλαχιστον θα φθανεις ασφαλης και χωρις νευρα...η καθυστερηση ειναι πανω απο 15' σε φυσιολογικη κινηση, αν οντως πεσεις σε κινηση ειναι χαλαρα πανω απο 1 ωρα.
τον έχεις κάνει με κίνηση cpp τον δρόμο?
είναι να μην πετύχεις παρασκευές και κυριακές, κλάφτα -
Είναι ευχάριστο που σε κάποια συμφωνείς μαζί μου και το δηλώνεις, έστω και καθυστερημένα, αν και παρά το ότι είσαι ειδικός, δεν τα κατάλαβες όλα. Αυτό που έγραφα ήταν λίγο διαφορετικό και πολύ απλό. Δεν μπορείς να βάζεις ένα κατηγορώ σε άτομα μιας περιοχής, επειδή είναι κάτοικοι Αθήνας ή Θεσσαλονίκης κτλ. Όλες οι περιοχές δίνουν και παίρνουν και γι' αυτό όλες είναι ίσες. Οι αντιδράσεις, χωρίς να κοιτάω τα κομματικά, έχουν λογική και σχετίζονται με τις συνθήκες. Ο κάτοικος Κατερίνης, είχε ήδη δρόμο και τώρα βλέπει νέα διόδια και διαμαρτύρεται γιατί πολύ απλά δεν έχει δει έργο, παρά μόνο αύξηση διοδίων. Ο κάτοικος Πάτρας, πληρώνει όσο όσο αρκεί να δει επιτέλους δρόμο και γι' αυτό οι αντιδράσεις είναι ασθενέστερες.
Για το θέμα των παράδρομων διαφωνώ και μάλιστα κάθετα. Δρόμος με όριο 50 είναι απλά ένας παράδρομος χωριού, όχι Ε.Ο. Λογικά, πρέπει να υπάρχει εκτός από τις Ε.Ο. και επαρχιακό δίκτυο με ταχύτητα 90-100 Km/h που θα καλύπτει τις ίδιες διαδρομές αλλά με μικρότερες ταχύτητες. Αν οι απλοί σημερινοί παράδρομοι που οδηγούν σε χωριά ή διασταυρώσεις θεωρούνται επαρκές δίκτυο για όσους δεν επιθυμούν τα διόδια, τότε, ειδικός ή μη, θεωρώ πως κάνεις λάθος, γιατί απλά δεν καλύπτονται οι ανάγκες των οδηγών.
Τα κομματικά τα προσπερνάω γιατί θεωρώ πως δεν τα έγραψες για εμένα (ελπίζω δηλαδή γιατί έχω βαρεθεί τους δεξιούς να με λένε αριστερό και τους αριστερούς δεξιό). Το ειδικός, δεν το σχολιάζω επίσης, γιατί θα έχουμε αντιπαραθέσεις όπως πιο πάνω.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τον έχεις κάνει με κίνηση cpp τον δρόμο?
είναι να μην πετύχεις παρασκευές και κυριακές, κλάφταΤο 1997 έκανα για τη διαδρομή Μιλάνο - Ανκόνα πάνω από 12 ώρες όχι λόγω έργων αλλά λόγω κίνησης (1η Κυριακή του Αυγούστου και το τι γινόταν από Γερμανούς - Ολλανδούς κ.α. δεν περιγράφεται).
Έχω πέσει σε έργα γύρω από το Μιλάνο Αυγουστιάτικα (και μέσα στο Μιλάνο στα τέλη αυτού) που αύξαναν δραματικά το χρόνο (ως και 2 ώρες για κάτι που ήθελε μόλις 1).
Τώρα είναι προφανές ότι με μέση ταχύτητα 40 km/h είναι πολύ πιο δύσκολο να σκοτωθείς ακόμα και σε κακό δρόμο από ότι σε συνθήκες κίνησης με 120~150 km/h σε δρόμο με 3+3 λωρίδες + ΛΕΑ. Οι αδρανιακές δυνάμεις κατά την επιβράδυνση σε περίπτωση ατυχήματος δεν επιτρέπουν και πολλά.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Είναι ευχάριστο που σε κάποια συμφωνείς μαζί μου και το δηλώνεις, έστω και καθυστερημένα.....Καθυστερημένα , δεν είναι . Σε όλα τα σχόλια μου σχετικά με το θέμα , δηλώνω ότι ο θεσμός των διοδίων πάσχει και θέλει διορθώσεις , αλλά όχι κατάργηση . Εκεί είναι η διαφωνία μου με τους τζαμπατζήδες και τους μηδενιστές .
Γιά τους κατοίκους που έχουν ήδη δρόμο , αλλά θέλουν να τον έχουν τζάμπα και δεν νοιάζονται που η Δυτική Ελλάδα , η Κρήτη , η Ευβοια και αλλού δεν έχουν δρόμους , η άποψη μου είναι , ότι είναι παρτάκηδες του κερατά . Αντικοινωνικά γουρούνια που ενδιαφέρονται μόνο γιά τον εαυτούλη τους . Οπως και πολλοί άλλοι που θέλουν υπόγεια τρένα μπροστά στο σπίτι τους γιά να αποκτήσει υπεραξία το κωλόσπιτο τους και ας κτίσανε εκεί 100-150 χρόνια μετά το τρένο . Και βέβαια να το πληρώσουν όλοι οι φορολογούμενοι .
Θα σου πω μιά πραγματική ιστορία .
Ενας τύπος πήγε στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου που μένω και τους ζήτησε να καταργήσουν μιά παιδική χαρά που ήταν δίπλα στο σπίτι του γιατί τον ενοχλούσαν οι παιδικές φωνές . Σε παρατήρηση παλαιού υπαλλήλου , ότι η παιδική χαρά φτιάχτηκε γιατί την είχε ζητήσει αυτός μαζί με άλλους , το αντικοινωνικό γουρούνι απάντησε με φυσικότητα : 'Ναι , εγώ την ζήτησα την κατασκευή της , αλλά τώρα τα παιδιά μου μεγάλωσαν'
Αυτός είναι ο ελληναράς φίλε μου . Οτι μας βολεύει . Εμείς να κερδίζουμε και οι άλλοι να πάνε να γ.... .
Και περιμένεις να επικροτώ τέτοιες συμπεριφορές ?Δρόμος με όριο 50 είναι απλά ένας παράδρομος χωριού, όχι Ε.Ο. Λογικά, πρέπει να υπάρχει εκτός από τις Ε.Ο. και επαρχιακό δίκτυο με ταχύτητα 90-100 Km/h
Αμα δεις τι σημαίνει επαρχιακός δρόμος , δύσκολα θα έχει όριο πάνω από 80-90 χαω . Πάντως ο παράδρομος δεν είναι επαρχιακός δρόμος .
Επαρχιακοί η και εθνικοί είναι οι δρόμοι που έχουν 1 + 1 λωρίδα , με ισόπεδες διασταυρώσεις και που περνάνε μέσα από κατοικημένες περιοχές . Τέτοιοι είναι ο Λειβαδιά-Θήβα-Χαλκίδα-Αλιβέρι , η ο Θεσσαλονίκης - Εδεσσας και πολλοί άλλοι .Και στο εξωτερικό οι ταχύτητες εκτός των αυτοκινητόδρομων είναι πολύ μικρότερες .
Στο θέμα των καθυστερήσεων έχω να πω ότι και στο εξωτερικό με τα απίστευτα μποτιλιαρίσματα , τα διόδια πληρώνονται κανονικά , όπως και όταν κάνουν έργα και έχεις 1 λωρίδα κίνησης .
-
αφού οι φορολογούμενοι πλήρωσαν/πληρώνουν ΄τα έργα γιατί χρειάζονται τα διόδια και δει εντόνως αυξανόμενα?
φόροι+δάνεια+διόδια=μισοτελειωμένα έργα + απειλές για άγριες αυξήσεις.
πως σου φαίνεται σαν ισότητα, λογική? -
Τι πιο όμορφο. -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
....
......
Ευχαριστώ.
**@pipinos1976
**
Δηλαδη οποιος δεν συμφωνει με εσας τα 'παιρνει' ή εχει σχεση με τα διοδια;Μηπως ξεφυγατε λιγο (για να μην πω πολυ) ;
Ουτε ειναι και κομματοσκυλο οποιος βαρεθηκε να πληρωνει τοσα χρονια για δρομους που ποτε δεν φτιαχτηκαν
Αυξηση διοδίων (ξανά!)