-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μονο τα ολιγοϊππα ατομα(και οσοι συναγελαζονται με αυτους βεβαιως βεβαιως) θα επιβιωσουν.......
Η κατασταση ειναι για κλαμματα παρα για γελια....
Εμπρός ξανά στα Golf των 60 ίππων...
τώρα όμως καταργήθηκαν αυτά
-
#define OFF_TOPIC TRUE
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μονο τα ολιγοϊππα ατομα(και οσοι συναγελαζονται με αυτους βεβαιως βεβαιως) θα επιβιωσουν.......
Η κατασταση ειναι για κλαμματα παρα για γελια....Μετά από μια σύντομη έρευνα αγοράς, καλή επένδυση για αυτοκίνητο σε σύγχρονη πόλη είναι ένα από τα παρακάτω:
Chevrolet Matiz SE Auto
Fiat Panda 1.2 4x4
Ford Focus S/W 1.8 Diesel
Ford Focus 5d 1.8 Diesel
Ford Focus S/W 1.8 Diesel Trend
Lada Niva 1.7i
Smart Fortwo cabrio pure dci
VW Caddy Kombi 2.0 SDiΟπότε μάλλον θα οδηγώ αν γίνει κάτι τέτοιο το Lada Niva 1.6 (0-100 23sec, τελική με τσίτα γκάζι γύρω στα 100). Είναι καρμπυρατεράτο, πατάς γκάζι και εκτοξεύονται οι στροφές - με νεκρά πάντα - όχι ηλ. γκάζια, εγκέφαλοι και βλακείες). Μ' αυτό το αυτοκίνητο έχεις πάντα την ψευδαίσθηση πως οδηγείς με διπλάσια και βάλε ταχύτητα (*) απ' αυτήν που πηγαίνεις κανονικά. Άσε που δε σε νοιάζουν τα ζώα που σε ακουμπάνε στο παρκάρισμα, ενώ έχεις και πολύ καλή ορατότητα (βλέπεις στα στενά με παρκαρισμένα). Και το κυριότερο: ο ήχος του κινητήρα (είναι πολλά τα db ) είναι ένα τέλειο σύστημα αποφυγής ατυχήματος. Σε ακούνε όλοι από μακριά!
Μάλιστα είναι και trendy: είναι το παλαιότερο suv (αυτοφερόμενο αμάξωμα), αλλά έχει και άριστες εκτός δρόμου επιδόσεις.(*)-> Αυτό είναι καλό για εξάσκηση σε στροφές. Όλα τα γνωστά φαινόμενα παρουσιάζονται σε πολύ χαμηλότερη ταχύτητα, άσε που με την τετρακίνηση γλυστράς με τα τέσσερα.
-
καλα δεν υποτιθεται οτι η μεγιστη τιμη που θα μπορουσαν να εχουν τα διοδια της αττικης οδου ειναι 2.5ε???? γιατι ετσι νομιζω ειχαν πει
-
Δηλαδή τελικά απ' ότι καταλαβαίνω ΚΑΙ αύξηση του διοδίου θα έχουμε (στα 2.7Ε αρχικά, στα 3Ε λίγο αργότερα) αλλά ΚΑΙ παράταση του χρόνου εκμετάλλευσης του έργου από την κοινοπραξία...
Σου λέει 'έλα μωρέ, ποιον θα πειράξει το +0.2Ε ανά πέρασμα, σιγά μην ξεβολευτούν για κάτι ψιλά αυτοί που χρησιμοποιούν το δρόμο'. Δηλαδή, τι τους πείραζε να αφήσουν το διόδιο εκεί που είναι και απλά να παρατείνουν το διάστημα εκμετάλλευσης (που κάτι μου λέει πως ούτως ή άλλως θα παραταθεί πολύ πιο πέρα από αυτό που είχε συμφωνηθεί για την απόσβεση του κόστους του έργου - για να κάνουν κάποιοι 'κύριοι' και το ανάλογο φαγοπότι )? Πόσο βιάζονται, πια, να 'βγάλουν τα λεφτά τους' (και να τα επενδύσουν, βεβαίως βεβαίως!)?.....
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
καλα δεν υποτιθεται οτι η μεγιστη τιμη που θα μπορουσαν να εχουν τα διοδια της αττικης οδου ειναι 2.5ε???? γιατι ετσι νομιζω ειχαν πειΌπως έχω προαναφέρει, το δυνατό μέγιστο ποσό ανά διέλευση είναι 3
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μονο τα ολιγοϊππα ατομα(και οσοι συναγελαζονται με αυτους βεβαιως βεβαιως) θα επιβιωσουν....... :evil:
Η κατασταση ειναι για κλαμματα παρα για γελια....
Εμπρός ξανά στα Golf των 60 ίππων... :lol:
τώρα όμως καταργήθηκαν αυτά :lol:
Η λύση για τα όρια ταχύτητας είναι CRUISE CONTROL και καλό ήχο, κινητό κλπ.
Πρέπει να μάθεις να βάζεις και τη ταχύτητα στο cruise, π.χ. με όριο 120 θα τη βάλεις ή 128 (κοντέρ, πραγματικά 125 - δεν σε γράφουν) ή 110 γιατί τα άλλα αυτοκίνητα 'μαγνητίζονται' από το δικό μου και επιταχύνουν ή επιβραδύνουν όταν κινούμαι με 120 σταθερά ώστε να παραμένουν συνέχεια δίπλα μου.
-
Η λυση για τα ορια ταχυτητας ειναι ενα καλο αντιρανταρ
-
Ή ένα χιλιάρι supersport με την πινακίδα στο λασπωτήρα!
-
Απαραίτητες οι επεκτάσεις της Α.Ο.
240.000 oxήματα ημερησίως .... ....και θέλουν αύξηση...
-
ναι βλέπω το πρόβλημα που έχουν οι Έλληνες με τα ακριβά διόδια.
Όλο γκρίνια και όλο γεμάτη είναι
σε λίγο θα πηγαίνουμε σημειωτόν...
-
Ωραίο αυτό το παραμύθι που λένε πάντα όταν είναι να μας τα πάρουν οτι είναι φτηνά σε σχέση με την Ευρώπη.
Όταν όμως είναι να χάσουν κάνα φράγκο, πχ τιμές αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού,τότε δεν είμαστε Ευρώπη αλλά μια μικρή χώρα και αναγκαστικά πρέπει να πληρώνουμε παραπάνω...
Αλλά ο κόσμος φταίει.Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυξήσεις και να μην αντιδρά κανείς..Υ.Γ. Εγώ στην Αττική οδό μπαίνω 5-10 φορές το χρόνο και δε με πολυνοιάζει.Και αν κάποια στιγμή φτάσει 3 Ευρώ θα είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να μην ξαναμπώ ποτέ!
-
Λαϊκισμός πριν ανέβουν στην εξουσία και τσάκισμα στους φόρους μόλις δουν κυβέρνηση. Ϊδιοι και απαράλλαχτοι, γελοίοι και με τις μάσκες κάτω..
Ανεργία σε αρκετούς, προβληματισμός και σε αυτούς που έχουν μια δουλειά και αναρωτιούνται για το αύριο. Και ο δημόσιος τομέας πρωτοστατεί στις αυξήσεις και τον πληθωρισμό. Αλλο ένα παράδειγμα και τα διόδια.
Στη δουλειά μου δουλεύουμε με τιμές προΪόντων ίδιες τρία χρόνια και έχουμε πάρει αύξηση 10% σε δύο χρόνια με πολλή προσπάθεια και αύξηση της παραγωγικότητας.
Ετσι δουλεύει το Ελλαδιστάν. Βρες την άκρη στο δημόσιο με κάποιο τρόπο, κατσικώσου, και πινε το αίμα αυτού που δεν έχει τρόπο αντίδρασης. Απέλιπε η αιδώς πια. Και ας είμαστε στο 2006 όχι εκσυγχρονισμό δεν βλέπουμε αλλά (ας μην πω γιατί θα εκφραστώ ανεπίτρεπτα) -
2,70 ευρώ ή 920 δραχμές (για να μην ξεχνιόμαστε) η Αττική Οδός από 1 Φεβρουαρίου.
http://www.sportime.gr/articles_inside. ... le_id=3588(δεν ξέρω τι φατσούλα να βάλω)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
2,70 ευρώ ή 920 δραχμές (για να μην ξεχνιόμαστε) η Αττική Οδός από 1 Φεβρουαρίου.
http://www.sportime.gr/articles_inside. ... le_id=3588(δεν ξέρω τι φατσούλα να βάλω)
whatever.gif
-
.
Ο χρήστης lkar έγραψε:
whatever.gif
και wÅnk3rs.tga
και
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
whatever.gif
-
Βεβαια εκτος απο την αυξηση των 20 λεπτων (που περασε αυτουσια και στους συνδρομητες του εκπτωτικου προγραμματος express), ανακοινωθηκε απο την αττικη οδο και κατι αλλο:
Από την 1η Φεβρουαρίου 2006 θα υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο για τους νέους συνδρομητές αφού στο εξής ο πομποδέκτης e-PASS, θα παρέχεται δωρεάν, χωρίς την εγγύηση των 20 ευρώ, για όλα τα προγράμματα που μέχρι τώρα απαιτούσαν εγγύηση. Επίσης, επιστρέφονται τα 20 ευρώ σε όλους τους παλιούς συνδρομητές που είχαν καταβάλει το ποσό αυτό ως εγγύηση για τη χρήση του πομποδέκτη. Η επιστροφή αυτή των 20 ευρώ γίνεται μέσω της πίστωσής τους στο λογαριασμό του χρήστη ώστε να χρησιμοποιηθούν για διελεύσεις.
-
Παλι αυξηση τα διοδια ..ημαρτων..Προς τι τωρα η νεα αυξηση;..
-
Ο χρήστης ma_baker έγραψε:
Παλι αυξηση τα διοδια ..ημαρτων..Προς τι τωρα η νεα αυξηση;..Απλα, συμβατικη υποχρεωση.....
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Βεβαια εκτος απο την αυξηση των 20 λεπτων (που περασε αυτουσια και στους συνδρομητες του εκπτωτικου προγραμματος express), ανακοινωθηκε απο την αττικη οδο και κατι αλλο:Από την 1η Φεβρουαρίου 2006 θα υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο για τους νέους συνδρομητές αφού στο εξής ο πομποδέκτης e-PASS, θα παρέχεται δωρεάν, χωρίς την εγγύηση των 20 ευρώ, για όλα τα προγράμματα που μέχρι τώρα απαιτούσαν εγγύηση. Επίσης, επιστρέφονται τα 20 ευρώ σε όλους τους παλιούς συνδρομητές που είχαν καταβάλει το ποσό αυτό ως εγγύηση για τη χρήση του πομποδέκτη. Η επιστροφή αυτή των 20 ευρώ γίνεται μέσω της πίστωσής τους στο λογαριασμό του χρήστη ώστε να χρησιμοποιηθούν για διελεύσεις.
Η παροχή της συσκευής αφορά στο βασικό πακέτο 'Express', πρόσφατα το έκανα κι εγώ. Αλήθεια ξέρει κανείς, τώρα που θα ανέβει το κόμιστρο, το κάθε πέρασμα με το e-pass θα παραμείνει στα
Αυξηση διοδίων (ξανά!)