-
Απο τότε που πρωτοεμφανίστηκε το CRV αυτή είναι η 2η φορά που βελτιώνεται το σύστημα τετρακίνησης του.
Η πρώτη ήταν με την εμφάνιση του μοντέλου 2ης γενιάς.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Kah h 3h kai 4h fora pia einai? Giati apo to 1997 mexrh 2004 ola ta modela hxan to idio shsthma.
Καθε φορα που εκανε αναεωση στο CRV ανακοινωνε και βελτιωση στο συστημα 4κινησης....
Aν αμφισβητεις αυτο που λεω μπορεις καλιστα να κανεις το ιδιο και στα περιοδικα που το αναφερουν ..Merika links kai texnika kala 8a htan.
Ευτυχως ομως υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες σε οχηματα που κανουν οτι και το CRV και ακομη περισσοτερα .......
Ειπα εγω οτι ξερω κατι καλυτερα απο καποιον αλλον????
Σε παρακαλω -για δευτερη φορα- να μην εχεις αυτο το επιθετικο και ειρωνικο υφος ...δεν νομιζω να προσδιδει καποιο βαθμο αξιοπιστιας παραπανω στα λεγομενα σου ....το αντιθετο μαλιστα ....Ela tora. Gia na les ta parapano kati kserhs esei pou den kseroume emeis.
Kai ta perh epi8etikou ufous asta. Den mou ekanes kanena kako gia na nio8hs etsi h gia na sumperifer8o etsi.
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
Όταν έκανα την ερευνα αγοράς για το RAV4 ρώτησα έναν κάτοχο CRV σε φανάρι. Πολύ ευχαριστημένος αλλά περίμενε ένα+μισό μήνα για πίσω τζάμι πίσω (5ης) πόρτας που το έσπασε κλεφτρόνι....Το μόνο 'κακό' όπως λένε και πολλοί μοτοσ/τες στην HONDA είναι ο αντιπρόσωπος....
Δεν ειναι περιεργο οτι το εχω ακουσει και εγω απο πολλους.Καλα,χρυσα τα Honda αλλα απο αντιπροσωπεια (Σαρακακη) αστα...
-
Koita to motor auto kanonika den einai sxediasmeno gia to CR-V. Einai mia ekdosh mono gia thn ellada kai merikes alles xores oste na mhn mhnh h Honda ekso apo thn agora. Ena Civic motor einai kai tipota parapano.
Ena RAV 4 omos se apodosh me ena CR-V sthn pio kukloforimenh ekdosh me to K24 motor pou kukloforh sxedon pantou ektos elladas den 8a eixe kai poles elpides.
Alla sto telos mhlame gia oikogeniaka mhkra SUV. Emena den me niazh ama kapio einai ligo pio grugoro h argotero. Thn douleia tou na kanh xoris na mou dinh problhmata.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Ειπα εγω οτι ξερω κατι καλυτερα απο καποιον αλλον????
Σε παρακαλω -για δευτερη φορα- να μην εχεις αυτο το επιθετικο και ειρωνικο υφος ...δεν νομιζω να προσδιδει καποιο βαθμο αξιοπιστιας παραπανω στα λεγομενα σου ....το αντιθετο μαλιστα ....Ela tora. Gia na les ta parapano kati kserhs esei pou den kseroume emeis.
Kai ta perh epi8etikou ufous asta. Den mou ekanes kanena kako gia na nio8hs etsi h gia na sumperifer8o etsi.
Ενταξει φιλαρακο ....δεν πειραζει ...αστο καλυτερα ....μαλλον δεν σε ενδιαφερει η ανταλλαγη αποψεων , αλλα απλα η αντιπαραθεση ....
Παιξε μονος σου λοιπον .... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απο τότε που πρωτοεμφανίστηκε το CRV αυτή είναι η 2η φορά που βελτιώνεται το σύστημα τετρακίνησης του.Η πρώτη ήταν με την εμφάνιση του μοντέλου 2ης γενιάς.
Αν δεν κανω λαθος αυτο σημαινει οτι η Honda στο CRV παρουσιασε τα παρακατω συστηματα 4κινησης
- πρωτη εμφανιση του συγκεκριμενου συστηματος 4κινησης με την εμφανιση
του μοντελου στην αγορα. - βελτιωση του στην 2η γενια
- βελτιωση και παλι στο τωρινο μοντελο ....
Αυτο δεν ειπα και εγω ?? τρεις διαφορετικες εκδοσεις του συστηματος 4κινησης ....
- πρωτη εμφανιση του συγκεκριμενου συστηματος 4κινησης με την εμφανιση
-
ΤLG εσύ είπες '3η ή 4η φορά που το βελτιώνει', τώρα το θέμα είναι μικρής σημασίας αν είναι 2η ή 3η φορά.
Αυτό που έχει σημασία είναι πως το τελευταίας γενιάς σύστημα είναι εφάμιλο απ'όσο φαίνεται με τα ανταγωνιστικά.
OUZO power ξέχασες να αναφέρεις το σύστημα του νεου Legend ενα απο τα καλύτερα στον κόσμο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
OUZO power ξέχασες να αναφέρεις το σύστημα του νεου Legend ενα απο τα καλύτερα στον κόσμοKala to SH AWD tou Legend einai se mia katigoria monadikh. Den uparxh antistixo systhma allou kateskeuasth gia sugkrish.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΤLG εσύ είπες '3η ή 4η φορά που το βελτιώνει', τώρα το θέμα είναι μικρής σημασίας αν είναι 2η ή 3η φορά.Η ουσια ΙΚΕ παραμενει η ιδια ομως (αλλωστε δεν θυμομουν ακριβως γι'αυτο εγραψα 3 ή 4 ...mea cupla) ....οτι η ΗΟΝDA στο CRV δεν ειχε εξ'αρχης καλο συστημα τετρακινησης ...οσο του ανταγωνισμου .....αυτο ακριβως ηθελα να τονισω εξ'αρχης ....και πιστευω οτι ολοι το καταλαβανε ...
Αν ειχε το νεο συστημα SH awd του νεου Legend οπως αναφερεις θα ηταν διαφορετικη η αποψη μου ..
Αυτό που έχει σημασία είναι πως το τελευταίας γενιάς σύστημα είναι εφάμιλο απ'όσο φαίνεται με τα ανταγωνιστικά.
Ακριβως αυτο τα λεει ολα .......οτι ειπα και εγω απο την αρχη ...
-
Τελικά το αποφάσισα και παρήγγειλα το καινούργιο CRV.
Αυτό που με έπεισε ήταν κυρίως οι τεράστιοι χώροι με πολυμορφικά χαρακτηριστικά, η ησυχία στο δρόμο και ο καλός κινητήρας.
Για τις εκτός δρόμου δυνατότητες, ελπίζω η εξελιγμένη 4κίνηση να αποδειχθεί αντάξια των κριτικών. Γενικά πάντως δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις για off-road, και με 200mm απόσταση από το έδαφος είμαι καλυμένος.
Περισσότερα όταν το πάρω στα χέρια μου ...
σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας και τη βοήθειά σας! -
Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο!! Μόλις το λασπώσεις γράψε εντυπώσεις...
Νομίζω ότι θα το καταευχαριστηθείς. Πήρες αυτό που έπρεπε με βάση τα όσα λές.
-
Καλοταξιδο και καλες διαδρομες !!
-
Ο χρήστης Psaraks έγραψε:
Τελικά το αποφάσισα και παρήγγειλα το καινούργιο CRV.
Αυτό που με έπεισε ήταν κυρίως οι τεράστιοι χώροι με πολυμορφικά χαρακτηριστικά, η ησυχία στο δρόμο και ο καλός κινητήρας.
Για τις εκτός δρόμου δυνατότητες, ελπίζω η εξελιγμένη 4κίνηση να αποδειχθεί αντάξια των κριτικών. Γενικά πάντως δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις για off-road, και με 200mm απόσταση από το έδαφος είμαι καλυμένος.
Περισσότερα όταν το πάρω στα χέρια μου ...
σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας και τη βοήθειά σας!Τι σου κάνει το Φορουμμμ. Ο φίλος ρώταγε για Ford είδε το ΚΙΑ και πηρε το Honda (και καλά έκανε)
Αβυσσος η ψυχή του αγοραστή
Με γειά φίλε... ΄7 χρόνια εγγυηση και φάτου τα αυτιά......
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τι σου κάνει το Φορουμμμ. Ο φίλος ρώταγε για Ford είδε το ΚΙΑ και πηρε το Honda (και καλά έκανε)Και καλά έκανε και από μένα. Το CRV είναι το καλύτερο οικογενειακό SUV για το μέσο χρήστη που δεν θα κινείται τόσο πολύ εκτός δρόμου...
Kαλοτάξιδο φίλε 'Psaraks'... -
testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest...
-
To θεμα ειναι οτι τον χασαμε τον φιλο Psaraks απο την ωρα που αποφασισε ποιο αυτοκινητο θα παρει ....
Θα μπορουσε να μας πει τις εντυπωσεις του μεχρι τωρα απο το CRV ...
-
θα γραψω εντυπωσεις σε 10 μερες περιπου...στα γρηγορα ειναι πληρες εξοπλισμενο εκτος απο το υφασματινο σαλονι και το μη δερματινο τιμονι (μαμακια του Σαρακακη)...μπαινει δερμα στην ελλαδα, και αυτο ισως και να ειναι και καλο γιατι το δερμα της Χοντα ειναι μαπα...αλλα το τιμονι επρεπε να ειναι δερμα απο το εργοστασιο.
Honda CRV