-
Παιζει να δουμε και ουρες σε στρατιωτικα πρατηρια δηλαδη??
-
Για όσους ψωνίζουν απο πρατήρια Shell και έχουν και την κάρτα Miles and Βonus της Aegean τρέχει μια προσφορά με έκπτωση σε αγορές καυσίμων. Περισσότερα στο παρακάτω link
http://goo.gl/1S12x -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για όσους ψωνίζουν απο πρατήρια Shell και έχουν και την κάρτα Miles and Βonus της Aegean τρέχει μια προσφορά με έκπτωση σε αγορές καυσίμων. Περισσότερα στο παρακάτω link
http://goo.gl/1S12xΝομίζω απαιτούν και μια κάρτα shell εκτός από την κάρτα της aegean.
-
Άσχετο. Πλέον πέσαμε επιτέλους στην 3η θέση στην Ευρώπη στην τιμή της βενζίνης. Άντε μήπως μας πάρει και κάποιος άλλος την πρωτιά. Πλέον είμαστε στο 1.638 μέση τιμή
-
H BP αλλαζει την 95αρα βενζινη της σε Ultimate .Προσθετα για καθαροτερο κινητητα,λιγοτερα καυσαερια κλπ.
http://www.bp.com/retail/ultimatearticl ... Id=7069539 -
ενδιαφέρον!
δεν βάζει κανείς πλέον 100αρα στην ελλάδα...κρίση γαρ.
-
Δεν θυμάμαι που πήγα προχτέ για γέμισμα, και με ρώτησε αν θέλω να δοκιμάσω την καινούργια ...97άρα. Σελ μπορεί να ήταν. Τέτοιο κουλό νούμερο βρήκανε?
-
την V-Power την 'εκαναν 97 οκτανιων εδω και μερικους μηνες.
Την προηγουμενη εβδομαδα φουλαρα με τετοια το μικρο που ειναι υγραεριοκινητο
Στα εταιρικα πρατηρια δινουν καποια εκπτωση (3 λεπτα αν θυμαμαι καλα), οποτε μου βγηκε στην τιμη που βαζω την απλη και ειπα να τη βαλω μιας και θα μεινει στο ρεζεβουαρ πανω απο 2 μηνες (μονο για τα πρωινα ξεκινηματα)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://goo.gl/1S12xΕπίσης 3% έκπτωση για όποιους πληρώνουν με πιστωτικές κάρτες της εθνικής
-
εχω μερικές ερωτήσεις,
- Η 95 ultimate ειναι 95 ή παραπάνω?(τη χρησιμοποίησε κανένας για να μας πει εντυπώσεις?)
2.η 97 shell ειναι 95με πρόσθετα ή 97 καθαρά?
3.υπάρχει κάποια 95 που να ναι παραπάνω οκτάνια?
Ποία απο τις 2 παραπάνω θα προτιμούσατε αν είχαν ίδια τιμή?
- Η 95 ultimate ειναι 95 ή παραπάνω?(τη χρησιμοποίησε κανένας για να μας πει εντυπώσεις?)
-
-
είναι 95 με καθαριστικά
-
είναι 97 οκτάνια
-
Οχι
-
την Shell βέβαια
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-
είναι 95 με καθαριστικά
-
είναι 97 οκτάνια
-
Οχι
-
την Shell βέβαια
οκ ευχαριστω
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ενδιαφέρον!δεν βάζει κανείς πλέον 100αρα στην ελλάδα...κρίση γαρ.
Eγω παντως βαζω...Αφου λεφτα υπαρχουν...
Μπορει να μην ειναι 100% 100αρα ΕΚΟ, (ισως να ειναι νοθευμενη με 95αρα δηλαδη...ή και να εχει πχ παρανομα προσθετα που ανεβαζουν μεν οκτανια αλλα να ρυπαινουν πανω απο τα επιτρεπτα ορια, αν και επειδη εχει φαει το συγκεκριμενο πρατηριο δυο γερα προστιμα μεχρι στιγμης πριν 1 χρονια απ' οσο εμαθα, μαλλον πρεπει να προσεχει λιγο περισσοτερο ο πρατηριουχος...) αλλα με αναγραφομενη τιμη (σημερα που εβαλα πχ) 1,674 και με την επιστροφη μεσω Eurobank, 3% (δηλαδη 5λεπτα / λιτρο) ψωνιζω αναγραφομενη τουλαχιστον 100αρα, κοντα στην μεση τιμη της 95αρας...
...και ναι ακομα και στον απλο ecotec κινητηρα των 101ιππων απο 1600κυβικα που εχω, μετα απο τουλαχιστον 2-3γεμισματα
(πλεον βαζω ΜΟΝΟ 100αρα εδω και 1,5χρονο) υπαρχουν διαφορες, κυριως στην καλυτερη ελαστικοτητα με χαμηλες στροφες (απο 800σαλ μεχρι και σχεδον 2,000σαλ), ακομα και με 3η σχεση πχ σε ελαφρια ανηφορα, οπου τραβαει χωρις οχι μονο το παραμικρο σκορτσαρισμα (οπως παλαιοτερα με διαφορς 95αρες και παντα αψογα συντηρημενο τον κινητηρα) αλλα και χωρις ιχνη προαναφλεξης (πυρακια) που εκανε ενιοτε προ εφοδιασμου με 100αρα. Επισης ειδικα σε ταξιδι, ή σε ανοιχτο δρομο μπροστα, καθε σχεση 'γεμιζει' λιγο πιο
ανετα, μεχρι και σχεδον στον κοφτη. Διαφορες στην καταναλωση μικρες, υπερ της 100αρας σε ταξιδι, αλλιως μεσα στην πολη, στα ιδια επιπεδα, με την 95αρα. Σε καποια αλλα αυτοκινητα βεβαια μπορει λογω ηλεκτρονικων ρυθμισεων να μην εντοπιζονται ουτε καν τετοιες μικρες αλλα αισθητες διαφορες...Στα περισσοτερα ομως νεα με αμεσο ψεκασμο ή/και Turbo, οι διαφορες ειναι υπαρκτες. -
Τις ελάχιστες φορές που δοκίμασα 100άρα εκτός από την πιο ήσυχη λειτουργία του κινητήρα, μου φάνηκε ότι τραβάει λιγότερο σε χαμηλές στροφές (σε απότομες στροφές στο βουνό μου φάνηκε ότι έπρεπε να σανιδώνω το γκάζι). Ίσως επειδή ήταν πιο ήσυχος ο κινητήρας να φαινόταν ότι τραβάει λιγότερο.
-
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
εχω μερικές ερωτήσεις,- Η 95 ultimate ειναι 95 ή παραπάνω?(τη χρησιμοποίησε κανένας για να μας πει εντυπώσεις?)
Ξεκιναω λέγοντας shell =motor oil . BP = ΕΛΠΕ-ΕΚΟ .
1: 95 οκτάνια με πρόσθετα .
2. 97 εάν στήν motor oil έχουν δυνατότητα παραγωγής τότε είναι 97 καθαρή .
3.όχι
4 ΒΡ η ΈΚΟ
Να επισημάνω ότι h shell στήν Βόρεια Ελλάδα αγοράζει από ΕΛΠΕ ,οπότε Εκο ,ΒΡ και shell στήν μακεδονία είναι ίδια καύσιμα καί ότι πλέον εξαρτάται από τό πρατήριο .
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk - Η 95 ultimate ειναι 95 ή παραπάνω?(τη χρησιμοποίησε κανένας για να μας πει εντυπώσεις?)
-
Είσαι σίγουρος οτι για βορεια Ελλάδα η shell αγοράζει απο τα ΕΛΠΕ?? Εγω ξέρω μικρά δεξαμενόπλοια που φορτώνουν καύσιμα απο τους Αγιους Θεωδόρους καθε εβδομάδα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Είσαι σίγουρος οτι για βορεια Ελλάδα η shell αγοράζει απο τα ΕΛΠΕ?? Εγω ξέρω μικρά δεξαμενόπλοια που φορτώνουν καύσιμα απο τους Αγιους Θεωδόρους καθε εβδομάδα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.εννοεις τα μοτορσιπακια τα οποια εχουν και 2-4 φορτηγα βυτια πανω και οπου πιανουν λιμανι μεταφερουν με αυτα τη βενζινη στα πρατηρια
-
Ο χρήστης maximosm έγραψε:
εχω μερικές ερωτήσεις,
3.όχι
4 ΒΡ η ΈΚΟ
Να επισημάνω ότι h shell στήν Βόρεια Ελλάδα αγοράζει από ΕΛΠΕ ,οπότε Εκο ,ΒΡ και shell στήν μακεδονία είναι ίδια καύσιμα καί ότι πλέον εξαρτάται από τό πρατήριο .
Sent from my GT-I9100 using TapatalkΛαθος!
-
Το σωστό ποιο είναι?
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
εχω μερικές ερωτήσεις,
3.όχι
4 ΒΡ η ΈΚΟ
Sent from my GT-I9100 using TapatalkΛαθος!
Ποιό είναι τό λάθος ? Όσο γιά τά δεξαμενόπλοια πού δένουν θεσσαλονίκη μπορώ νά τό μάθω άν θέλετε , μιάς καί τό μοναδικό αγκυροβόλιο στη θεσσαλονίκη γιά δεξαμενόπλοια ανήκει στα ΕΛΠΕ.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Βενζίνη ώρα μηδέν!