-
12% από 7% (όταν είχε 1 € το λίτρο)
συγκαταβατικά και όχι με πολύ χρήση.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Πιστεύω θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια στατιστική στο φόρουμ με θέμα 'τι ποσοστό του εισοδήματός σας πηγαίνει στα καύσιμα'
Υπολόγισα το δικό μου και έπαθα ταμπλά, πλέον υπερβαίνει το 20%Πολύ απλός υπολογισμός:
Πληρωμές από το Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα 395€.
Απόσταση που έχω διανύσει: ~12.500 Km
Μέση κατανάλωση 6,8 L / 100 Km
Όγκος βενζίνης: 850 L
Μέση τιμή βενζίνης 1,5 € (γελοίο, αλλά ας το υποθέσουμε) και έχω ξοδέψει: 1275€ σε καύσιμα
Ποσοστό επί του εισοδήματος: 323% μόνο
Έτσι, για να κάνουμε λίγο φαιδρή τη στάση πληρωμών που αντιμετωπίζουμε.
Ευχαριστώ.
-
Αν τα 1275 ευρώ (συνολικά, όχι κάθε μήνα) είναι 323% του εισοδήματος, πόσα λεφτά έχεις πάρει αυτούς τους μήνες συνολικό εισόδημα, 400 ευρώ?
-
395€ τη φετινή Σχολική / Ακαδημαϊκή χρονιά.... δεν είναι για γέλια; Κι όμως, αντί για μισθούς, μου έχουν δώσει 395€ χρωστούμενα από το 2009. Έχω να πληρωθώ από τον Ιούλιο νομίζω ή κάτι τέτοιο.
Κατά τα άλλα δεν έχουμε στάση πληρωμών...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
395€ τη φετινή Σχολική / Ακαδημαϊκή χρονιά.... δεν είναι για γέλια; Κι όμως, αντί για μισθούς, μου έχουν δώσει 395€ χρωστούμενα από το 2009. Έχω να πληρωθώ από τον Ιούλιο νομίζω ή κάτι τέτοιο.Κατά τα άλλα δεν έχουμε στάση πληρωμών...
Ευχαριστώ.
Σε ποιο ΑΕΙ?
-
Πολύ ευχαρίστως να σου πω, αλλά δε θα το πω...
Συγγνώμη, αλλά είπαμε, δε λέγονται όλα.
Γενικά, με έχουν πληρώσει μέχρι Ιούνιο, αλλά μου χρωστάνε πολλά περσινά, προπέρσινα, και φετινά. ~10-12.000€ δηλαδή, ενώ στην Τράπεζα, αυτή τη στιγμή έχω 2,...€. Απλά πτώχευσα δηλαδή, ενώ δυνητικά έχω αρκετά για να βγάλω και 1 χρόνο ακόμα, έστω και με οικονομία.
Ευχαριστώ.
-
Πολύ ευχαρίστως να σου πω, αλλά δε θα το πω...Συγγνώμη, αλλά είπαμε, δε λέγονται όλα.
Γενικά, με έχουν πληρώσει μέχρι Ιούνιο, αλλά μου χρωστάνε πολλά περσινά, προπέρσινα, και φετινά. ~10-12.000€ δηλαδή, ενώ στην Τράπεζα, αυτή τη στιγμή έχω 2,...€. Απλά πτώχευσα δηλαδή, ενώ δυνητικά έχω αρκετά για να βγάλω και 1 χρόνο ακόμα, έστω και με οικονομία.
Ευχαριστώ.
ελλαδάρα ολεεεεε
-
Πολύ ευχαρίστως να σου πω, αλλά δε θα το πω...Συγγνώμη, αλλά είπαμε, δε λέγονται όλα.
Ευχαριστώ.
Εντάξει, απλώς ρώτησα γιατί ταλαιπωριόμουν και εγώ πριν 3+ χρόνια σ' εκείνο το κτηριάκι απέναντι απο την Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ, για κάτι πληρωμές μικρές που αργούσαν χαρακτηριστικά 4-5 μήνες κάθε φορά.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Εντάξει, απλώς ρώτησα γιατί ταλαιπωριόμουν και εγώ πριν 3+ χρόνια σ' εκείνο το κτηριάκι απέναντι απο την Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ, για κάτι πληρωμές μικρές που αργούσαν χαρακτηριστικά 4-5 μήνες κάθε φορά.Έτσι είναι ο Ειδικός Λογαριασμός. Δυστυχώς, είμαι σε χειρότερη κατάσταση από αυτά σήμερα. Μακάρι να ήμουν εκεί, αλλά... πού τέτοια τύχη.
Ευχαριστώ.
-
Κι εγώ έχω λαμβάνειν από Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, αν και όχι για διδασκαλία... Δεν είναι μικρό το ποσό και θα έπρεπε να το έχω λάβει από τον Οκτώβριο... Τώρα το πότε θα έρθει η επιταγή, φέξε μου και γλίστρησα.
Φαίνεται πως το δημόσιο χρωστάει παντού πλέον.Κουράγιο σε όλους εύχομαι!
-
μα γινεται σκοπιμα, πως νομιζετε οτι εμφανιζεται μειωμενο το ελλειμα?
αν σε λιγο καιρο το κρατος δε πληρωνει σχεδον κανενα, ο ΓΑΠ θα ανακοινωσει οτι το μηδενισε
-
Τα δημόσια ΙΕΚ έχουν να πληρώσουν τους καθηγητές τους περίπου... 34 μήνες
-
ΤΑ τει πληρωσαν προχτες νοεμβριο
-
Καλά πάμε....
Αν έχεις εισόδημα 1.500€, τα 300€ για καύσιμα δεν είναι πολλά, αφού έχεις άλλα 1.200€ να κουμαντάρεις.
Κι αν έχεις εισόδημα 2500€ και δίνεις 1300€ για καύσιμα? Πάλι έχεις άλλα 1200€ να κουμαντάρεις, μόνο που τώρα είναι προφανές ότι, σε πολύ μεγάλο βαθμό, δουλεύεις για να 'αυτο-κινείσαι'...
Χώρια που περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από το κόστος της βενζίνης το πραγματικό κόστος της 'αυτο-κίνησης'...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΤΑ τει πληρωσαν προχτες νοεμβριοΠοια ΤΕΙ ακριβώς; γιατί στη Λάρισα δε θυμάμαι να πληρωθήκαμε καθόλου για οτ χειμερινό
-
Πειραια
-
100άρα με 1.765 σήμερα
85 ευρά στο βενζινάδικο.. με τις υγείες μας -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
100άρα με 1.765 σήμερα
85 ευρά στο βενζινάδικο.. με τις υγείες μαςΣε ποια περιοχή είσαι? εδώ υπάρχει ακόμα βενζινάδικο με 1.595, δεν ξέρω αν υπάρχει και πιο φθηνό (έβαλα εχθές)
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
100άρα με 1.765 σήμερα
85 ευρά στο βενζινάδικο.. με τις υγείες μαςΣε ποια περιοχή είσαι? εδώ υπάρχει ακόμα βενζινάδικο με 1.595, δεν ξέρω αν υπάρχει και πιο φθηνό (έβαλα εχθές)
100αρα λέει...
-
1.59 η φτηνότερη που μπορώ να βρώ εδώ, γερμανία πάνω κάτω τα ίδια, Ιταλία 1.49 η φτηνότερη που είδαμε...
Βενζίνη ώρα μηδέν!