-
Κι εγώ έχω λαμβάνειν από Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, αν και όχι για διδασκαλία... Δεν είναι μικρό το ποσό και θα έπρεπε να το έχω λάβει από τον Οκτώβριο... Τώρα το πότε θα έρθει η επιταγή, φέξε μου και γλίστρησα.
Φαίνεται πως το δημόσιο χρωστάει παντού πλέον.Κουράγιο σε όλους εύχομαι!
-
μα γινεται σκοπιμα, πως νομιζετε οτι εμφανιζεται μειωμενο το ελλειμα?
αν σε λιγο καιρο το κρατος δε πληρωνει σχεδον κανενα, ο ΓΑΠ θα ανακοινωσει οτι το μηδενισε
-
Τα δημόσια ΙΕΚ έχουν να πληρώσουν τους καθηγητές τους περίπου... 34 μήνες
-
ΤΑ τει πληρωσαν προχτες νοεμβριο
-
Καλά πάμε....
Αν έχεις εισόδημα 1.500€, τα 300€ για καύσιμα δεν είναι πολλά, αφού έχεις άλλα 1.200€ να κουμαντάρεις.
Κι αν έχεις εισόδημα 2500€ και δίνεις 1300€ για καύσιμα? Πάλι έχεις άλλα 1200€ να κουμαντάρεις, μόνο που τώρα είναι προφανές ότι, σε πολύ μεγάλο βαθμό, δουλεύεις για να 'αυτο-κινείσαι'...
Χώρια που περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από το κόστος της βενζίνης το πραγματικό κόστος της 'αυτο-κίνησης'...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΤΑ τει πληρωσαν προχτες νοεμβριοΠοια ΤΕΙ ακριβώς; γιατί στη Λάρισα δε θυμάμαι να πληρωθήκαμε καθόλου για οτ χειμερινό
-
Πειραια
-
100άρα με 1.765 σήμερα
85 ευρά στο βενζινάδικο.. με τις υγείες μας -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
100άρα με 1.765 σήμερα
85 ευρά στο βενζινάδικο.. με τις υγείες μαςΣε ποια περιοχή είσαι? εδώ υπάρχει ακόμα βενζινάδικο με 1.595, δεν ξέρω αν υπάρχει και πιο φθηνό (έβαλα εχθές)
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
100άρα με 1.765 σήμερα
85 ευρά στο βενζινάδικο.. με τις υγείες μαςΣε ποια περιοχή είσαι? εδώ υπάρχει ακόμα βενζινάδικο με 1.595, δεν ξέρω αν υπάρχει και πιο φθηνό (έβαλα εχθές)
100αρα λέει...
-
1.59 η φτηνότερη που μπορώ να βρώ εδώ, γερμανία πάνω κάτω τα ίδια, Ιταλία 1.49 η φτηνότερη που είδαμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
100άρα με 1.765 σήμερα
100αρα λέει...
Ναι σόρρυ δεν το κοίταξα. Όχι όμως ότι δεν υπάρχει και 95αρα τόσο. Στον κηφισό (αρχές νίκαια) την έχω δει την 95αρα με 1.71 (!!!!)
-
Είναι το μπόι του βενζινά βρε, δεν είναι η τιμή της 95αρας!
-
Σε πρατήριο ΒΡ μετά την Αλεξανδρούπολη, του είπα να φουλλάρει, έβαλε από την αντλία που είναι μπλε (Ultimate) και μόλις άρχισα να του λέω ότι δε του ζήτησα 100αρα, μου εξήγησε ότι σε όλες τις δεξαμενές πλέον έχει βάλει 95άρα.. αφού κανείς δε βάζει 100αρα..
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Σε πρατήριο ΒΡ μετά την Αλεξανδρούπολη, του είπα να φουλλάρει, έβαλε από την αντλία που είναι μπλε (Ultimate) και μόλις άρχισα να του λέω ότι δε του ζήτησα 100αρα, μου εξήγησε ότι σε όλες τις δεξαμενές πλέον έχει βάλει 95άρα.. αφού κανείς δε βάζει 100αρα..Δεν έχει και άδικο έχει συμβεί και εδώ στην Αθήνα σε έντιμο βενζινάδικο (έβαζα καιρό εκεί, μέχρι που την αύξησε και βρήκα φθηνότερο). Επίσης όταν δούλευα ταξί, από εκεί που έβαζα πετρέλαιο καμιά φορά έβλεπα να βάζει από την αντλία της αμόλυβδης, χωρίς να σημαίνει ότι έχει αμόλυβδη φυσικά
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Σε πρατήριο ΒΡ μετά την Αλεξανδρούπολη, του είπα να φουλλάρει, έβαλε από την αντλία που είναι μπλε (Ultimate) και μόλις άρχισα να του λέω ότι δε του ζήτησα 100αρα, μου εξήγησε ότι σε όλες τις δεξαμενές πλέον έχει βάλει 95άρα.. αφού κανείς δε βάζει 100αρα..Και παει ο χ,ψ πχ που βαζει 100αρα του λεει γεμισετο ,βγαζει την μανικα απο την αντλια με το μπλε και γεμιζει...
Και φευγει ο χ,ψ εχοντας πληρωσει 95αρα σε τιμη 100αρας!!!
η μηπως θα του πει οτι δεν εχει 100αρα??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σε πρατήριο ΒΡ μετά την Αλεξανδρούπολη, του είπα να φουλλάρει, έβαλε από την αντλία που είναι μπλε (Ultimate) και μόλις άρχισα να του λέω ότι δε του ζήτησα 100αρα, μου εξήγησε ότι σε όλες τις δεξαμενές πλέον έχει βάλει 95άρα.. αφού κανείς δε βάζει 100αρα..
Και παει ο χ,ψ πχ που βαζει 100αρα του λεει γεμισετο ,βγαζει την μανικα απο την αντλια με το μπλε και γεμιζει...
Ε, θα του το πει ρε, δεν είναι σωστό να μην του το πει!
-
η v-power αξιζει σε σχεση με την απλη?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Και παει ο χ,ψ πχ που βαζει 100αρα του λεει γεμισετο ,βγαζει την μανικα απο την αντλια με το μπλε και γεμιζει...
Ε, θα του το πει ρε, δεν είναι σωστό να μην του το πει!
Η τιμη θα ειναι της 95αρας.
δεν μπορει να την αλλάξει, οποια μανικα σηκώσεις βγαινει η αντιστοιχη τιμη.Αν ισχυει αυτο που λετε, τοτε θα πληρωνε κι ο φιλος παραπανω για κατοσταρα
-
v-power μου ειχαν βαλει μια φορα με το ετσι θελω,αλλα εβγαλε 50-60 χλμ παραπανω απο την 95αρα.για τα ιδια λιτρα μιλαμε.
Βενζίνη ώρα μηδέν!