-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
Παντα ομως,παντα οταν παω στο πρατηριο τους λεω: 'απλη αμολυβδη,γεμισε το καλα.Kι εγώ έτσι ακριβώς είχα πει. Και μου το γέμισε με Vpower. Τυχαίο; Δε νομίζω!
-
Ο μόνος τρόπος να μη σου βάλουν V-Power σε Shell είναι να πεις 'τόσα ευρώ ΑΠΛΗ αμόλυβδη, ΟΧΙ V-Power'. Αν αρχίσουν τα 'μα-μου μπλαμπλα καλύτερη η v power' βάζεις μπροστά και φεύγεις χωρίς να ασχοληθείς. Τουλάχιστον ξέρεις ότι ξεκαθαρίζοντάς το απ την αρχή δε θα βρεθείς προ εκπλήξεως όταν πας να πληρώσεις. Απλά λιτά και απέριττα.
-
Δεν διαφωνησω με αυτο που λετε,οντως ισχυει και γινεται αρκετα συχνα.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα του Ελληνα του φταινε οι αλλοι!Βαζω πολυ συχνα απο πρατηρια shell(λογω καλης σχεσης ποιοτητας-τιμης),παρ ολα αυτα αν βρω καπου αλλου πιο φτηνη βενζινη φυσικα και θα βαλω απο το πιο φτηνο!Παντα ομως,παντα οταν παω στο πρατηριο τους λεω: 'απλη αμολυβδη,γεμισε το καλα.Ποτε δεν μου εχουν κανει αυτη τη 'παγαποντια' με τη V-Power.Τυχαιο?Δεν νομιζω..Ας παψουμε λιγο να θεωρουμε οτι εμεις τα κανουμε ολα σωστα και μετα μας φταει το κρατος,ο καιρος,η κοινωνικη η αδικη κτλ κτλ..Φιλικα παντα.
To πού εστιάζεις δεν κατάλαβα. Προφανώς τα πρατήρια Shell που βάζεις δεν κάνουν την παγαποντιά. Εγώ σε 3-4 Shell πήγα σε όλη μου τη ζωή πριν να αρχίσω να βάζω αποκλειστικά σε Shell λόγω δουλειάς, το κόλπο το έκαναν στα 3 σίγουρα. Στο συγκεκριμένο που συνεργάζεται με την εταιρεία δεν το κάνουν, όταν κάποιος βρέξει χιονίσει σε ταίζει με 4.000 το μήνα από βενζίνες χώρια πλυσίματα κλπ., δεν κάνεις π@υστιές. Δεν πιστεύω να φταίει ο καταναλωτής στη συγκεκριμένη κατάσταση ούτε το κράτος...
Υ.Γ. Μάλλον φταίει όταν δεν πληρώνει μόνο την τιμή γεμίσματος με απλή αμόλυβδη. Στην Κατεχάκη του είχα πει αν θέλει να τη ρουφήξει με κλέφτη βενζίνης, δέχτηκα να περιμένω, φυσικά και δεν το έκανε όμως.
-
Εγώ είμαι πάνω από το κεφάλι τους και ελέγχω τα πάντα και ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα. Τυχαίο; Δε νομίζω...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ο μόνος τρόπος να μη σου βάλουν V-Power σε Shell είναι να πεις 'τόσα ευρώ ΑΠΛΗ αμόλυβδη, ΟΧΙ V-Power'. Αν αρχίσουν τα 'μα-μου μπλαμπλα καλύτερη η v power' βάζεις μπροστά και φεύγεις χωρίς να ασχοληθείς. Τουλάχιστον ξέρεις ότι ξεκαθαρίζοντάς το απ την αρχή δε θα βρεθείς προ εκπλήξεως όταν πας να πληρώσεις. Απλά λιτά και απέριττα.Και επειδή βαριέμαι να λέω τόσα πολλά, δεν ξανάβαλα ποτέ Shell. Απλά λιτά και απέριττα.
-
Κι εγώ την ίδια τακτική με εσένα ακολουθώ τα τελευταία 5 χρόνια
-
Εδω μαλλον το κάνουνε κ στη shell βουλγαριας: Του λεω την απλή κ την δείχνω (κατι σαν νορμαλ έγραφε) μου λεει οχι αυτο ειναι σουπερ δεν κάνει για σένα μονο Vpower κανει κ του λεω ΟΚ κ πηγα στο επόμενο κ έβαλα την απλη!!
Θεσσαλονίκη μου το έκαναν κ εμενα μια φορα ευτυχώς στο σκούτερ οποτε δεν ειπα τιποτα (3 ευρω ηταν τοτε ) κ πολυ κ απλα δεν ξαναπάτησα, ασχετα που κ σε αλλα πρατήριο εχω ρίξει άκυρο επειδει σταμάτησα π.χ με το σκουτερ ερχετε μετα απο 2 λετπα μια mercedes κ παει βάζει πρώτα σε αυτήν κ του λεω άντε γεια θα με ξαναδείς φιλε! Κ τελος στο τρίτο έριξα άκυρο γιατι στις απεργίες ήθελε με το σκουτερ για 3 ευρω να περιμένω σειρά περίπου 40 αυτοκινητων!!!! εννοείτε πως έφυγα κ έβαλα σε αλλο που έβαζε 1 αυτοκίνητο 1 μηχανάκι!
Οχι οτι τους εννοιαξε που δεν ξαναπήγα αλλα τουλάχιστον νοιώθω εγω ενταξη με τον εαυτο μου!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Εδω μαλλον το κάνουνε κ στη shell βουλγαριας: Του λεω την απλή κ την δείχνω (κατι σαν νορμαλ έγραφε) μου λεει οχι αυτο ειναι σουπερ δεν κάνει για σένα μονο Vpower κανει κ του λεω ΟΚ κ πηγα στο επόμενο κ έβαλα την απλη!!Εκει εχει μια ακομα πιο απλη στα 91 οκτανια νομιζω .Ισως για αυτο να σου ειπε οχι .
-
Οχι επέμενε έλεγε for you car only Vpower!!
-
Δεν διαφωνησω με αυτο που λετε,οντως ισχυει και γινεται αρκετα συχνα.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα του Ελληνα του φταινε οι αλλοι!Βαζω πολυ συχνα απο πρατηρια shell(λογω καλης σχεσης ποιοτητας-τιμης),παρ ολα αυτα αν βρω καπου αλλου πιο φτηνη βενζινη φυσικα και θα βαλω απο το πιο φτηνο!Παντα ομως,παντα οταν παω στο πρατηριο τους λεω: 'απλη αμολυβδη,γεμισε το καλα.Ποτε δεν μου εχουν κανει αυτη τη 'παγαποντια' με τη V-Power.Τυχαιο?Δεν νομιζω..Ας παψουμε λιγο να θεωρουμε οτι εμεις τα κανουμε ολα σωστα και μετα μας φταει το κρατος,ο καιρος,η κοινωνικη η αδικη κτλ κτλ..Φιλικα παντα.
Μη τρελαθούμε τωρα...ΦΥΣΙΚΑ και φταινε αυτοι.
Γιατι ΟΛΑ τα υπολοιπα βενζιναδικα οταν τους λες 'γεμισε το'σου βαζουν την απλη και σε πολλα & συγκεκριμενα πρατηρια shell σου βαζουν Vpower?Για να προσεξουν το κινητηρα μου ή επειδη με συμπάθησαν?Να μη μιλησω για τον ελεγχο λαδιων σε κινητηρα που εχει σβήσει πριν μερικα δευτερολεπτα.Πριν ενα εξαμηνο μου το ειχαν κανει και οταν αρχισα να τους ρωταω ,την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια...
Σε κανενα πρατηριο ,εδω και 15 χρονια ,που οδηγω δεν λεω βαλε μου απλη.Οι περισσοτεροι σου βαζουν απο μονοι τους και καποιοι με ρωτανε ευγενικα παντα.Ο τυπος χθες χωρις να με ρωτησει μου εβαλε τη Vpower.Και αν υποθεσουμε οτι του ελεγα απο την αρχη να βαλει 95αρα,ας πουμε, μπορει να μου εβαζε παλι Vpower και μετα ανετος να μου ελεγε 'και αυτη 95αρα ειναι'.Επισης απο οτι καταλαβα πρεπει να ειμαστε σε εγρηγορση ολη την ωρα ,γιατι σε αυτη τη χωρα ολοι πανε να κονομησουν απο οπου τους κατσει.
Ολα αυτα που λες για το κρατος την κοινωνικη αδικια το καιρο κτλ ,δε καταλαβαινω πώς σου ηρθαν φιλε μου ...,ομως αν δεν μαθουμε να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας ως καταναλωτες ,παντα εμεις θα τη πληρωνουμε και καποιοι θα βγαζουν κερδος...Και ουτε αυτο θα ειναι τυχαιο... -
Τα αυτονόητα συζητάμε τώρα; Ως φοιτητής ανεβοκατέβαινα διαρκώς με το πλοίο Πειραιά-Ηράκλειο. Όποτε έκλεινα εισιτήριο, ζητούσα κρεβάτι σε 4κλινη καμπίνα. Ποτέ δε μου έκλεισαν σε Α' κατηγορία (εξωτερική, με φινιστρίνι, κτλ). Πάντα μου έκλειναν σε απλή 4κλινη. Στην χειρότερη περίπτωση με ρωτούσαν τι κατηγορίας θέλω. Είναι προφανές (για μένα) ότι το standard είναι η εντελώς απλή αμόλυβδη και το κάτι παραπάνω (V-Power) θέλει επιβεβαίωση.
-
αν παραγγείλεις σε μπαρ ένα ουίσκι, υπάρχει περίπτωση να σου βάλουν single malt 25 ετών χωρίς να σε ρωτήσουν?
-
αφού είσαστε χαιβάνια και βάζετε ξανά shell καλά σας κάνουν.
Fool me once, shame on you
fool me twice, shame on me
θέλει και λίγο τσαμπουκά το θέμα, όχι μόνο κλάψα κλάψα κλάψα -
Σα να τσίμπησε 3 λεπτάκια...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αν παραγγείλεις σε μπαρ ένα ουίσκι, υπάρχει περίπτωση να σου βάλουν single malt 25 ετών χωρίς να σε ρωτήσουν?single bp ισως..
-
ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παραπανω εχει η v power?
-
Καθαριστικά
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παραπανω εχει η v power?ποσοστα κερδους;;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παραπανω εχει η v power?
ποσοστα κερδους;;
το μονο σιγουρο............!
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παραπανω εχει η v power?Στα 100.000km θα έχεις πληρώσει γύρω στο 1000άρικο παραπάνω από το να έβαζες απλή 95άρα.
Βενζίνη ώρα μηδέν!