-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ρε σεις ολα αυτα που λετε ,εγω δεν τα'ζησα γιατι ημουν μεγαλος.
Τι να σας πω για τα δικα μου,θα σας τα ειπαν σαν παραμυθι οι παπουδες σας,
Και γω ομως θα λεω στα δικα μου εγγονια οτι προλαβα τον Ραυτοπουλο με το F12 στη Ριτσωνα και την Παρνηθα,ειδα τον Τσινιβιδη,τον Σαλιαρη στον Κρεμασμενο Λαγο,τον Χρονιδη με την Jaguar του Μαρκομιχελακη,τον Βουρδουμπακη στη Νεμεα (εφαγα μια ολοκληρη μερα για να δω μια ειδικη του Ακροπολις ),εφαγα ωρες στα νυχτερινες ειδικες στο Γερμανικο νεκροταφειο,στο Φραγμα του Μαραθωνα και στον Μερκουρη.
Ειδα......ασε σταματαω γιατι ποιος θελει να ακουει αρχαια ιστορια ?Πατέρα δεν ανοίγεις κάποιο θέμα με .........ΑΡΧΑΊΑ ΙΣΤΟΡΙΑ να μαθαίνουμαι εμείς οι νεότεροι και να γράφουν παραλειπόμενα όσοι τα έχουν ζήσει ?????????Όχι μόνο απο την αρχαία ιστορία αλλά και την νεότερη.....
Ναι 'παιδιά' κάντε πρόβες με την μπάντα για να σας ακούμε στις παγκόσμιες συγκεντρώσεις μας .................να γελάμε και να ανακυκλώνουμε τα ζαρζαβατικά που περισεύουν Εγω είμαι πάντως μαζί σας....... ΠΡΟΧΩΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ναι 'παιδιά' κάντε πρόβες με την μπάντα για να σας ακούμε στις παγκόσμιες συγκεντρώσεις μας .................**να γελάμε** και να ανακυκλώνουμε τα ζαρζαβατικά που περισεύουν Εγω είμαι πάντως μαζί σας....... ΠΡΟΧΩΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!
...να γελάτε, ε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ναι 'παιδιά' κάντε πρόβες με την μπάντα για να σας ακούμε στις παγκόσμιες συγκεντρώσεις μας .................**να γελάμε** και να ανακυκλώνουμε τα ζαρζαβατικά που περισεύουν Εγω είμαι πάντως μαζί σας....... ΠΡΟΧΩΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!
...να γελάτε, ε?
μη μασάτε! Θα μας οργανώσει ο cavallino!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έδω και ο μπασίστας
Άιντε πάμε
Λείπουν τα vocals
Αντρική ή γυναικεία φωνή;
Πότε ξεκινάνε οι οντισιόν;
-
Παιδια, vocals δεν μπορώ... μπορώ όμως να είμαι ο παραληρούντας fan από κάτω
ΥΓ1. Πάω να ξεθάψω κονκάρδες, επικάρπια, μπότες και σπιρούνια
ΥΓ2. Και λίγο πιο... περιθωριακά γκρουπς της εποχής: Sex Pistols, Dead Kennedys, Stranglers, Clash, Jam, Talking Heads, Ramones, Patti Smith...
-
Να αναλάβω κι εγώ κιθάρα;;; Pleeeeeaaasseeeeee
Πάω να ξεθάψω την ηλεκτρική μου, να αγοράσω 3 κιλά σπρέυ για τα ηλεκτρονικά της κι έρχομαιαιαιαιαιαιαι... -
Αντε βρέ,εγώ θα αναλάβω....τα φωτορυθμικά!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ2. Και λίγο πιο... περιθωριακά γκρουπς της εποχής: Sex Pistols, Dead Kennedys, Stranglers, Clash, Jam, Talking Heads, Ramones, Patti Smith...
που τελικά ήταν και καλύτερα από τα mainstream εποχής!
Εξαίρεση,οι Pink Floyd,Led Zeppelin,Ηawkwind σε τρελλές 'πτήσεις' γενικώς και οι απίστευτοι Velvet Underground (τα τελευταία δύο group mainstream δεν ήταν,προέκυψαν...)
Βασιλιάς της δεκαετίας '70 ο μέγας David Bowie..
-
Για την ηλικία των μελών είναι το θέμα? Παλιμπαιδισμό διακρίνω...
-
Μια ζωή παιδιά θα μείνουμε ρεεεε!!!!..........
-
Στη μπάντα μπορώ να αναλάβω (μιας και δε σκαμπάζω κανένα όργανο ) την προώθηση της .... ειδικά στον γυναικείο πληθυσμό Ααααανετα
Σε αυτό ήμουν ειδικός άλλωστε ... -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Στη μπάντα μπορώ να αναλάβω (μιας και δε σκαμπάζω κανένα όργανο ) την προώθηση της .... ειδικά στον γυναικείο πληθυσμό Ααααανετα
Σε αυτό ήμουν ειδικός άλλωστε ...Στην προώθηση μπαντών ήσουν 'ειδικός' Βασίλη ή στο γυναικείο πληθυσμό; ...Και παρά το 'γηραιόν' !! της ηλικίας σου είσαι ακόμα ειδικός;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σε αυτό ήμουν ειδικός άλλωστε ...Στην προώθηση μπαντών ήσουν 'ειδικός' Βασίλη ή στο γυναικείο πληθυσμό; ...Και παρά το 'γηραιόν' !! της ηλικίας σου είσαι ακόμα ειδικός;
Στη προώθηση μπαντών ..... που βέβαια ως γνωστόν υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας αν τύχουν την αναγνώριση του γυναικείου πληθυσμού
Για το άλλο ..... μπααα άστα να πάνε -
Ναι...promotion manager!!! Γραφείον 'Κύρος Γρανάζης Α.Ε.'!!
-
Τελικά τόσοι 'μπαρμπαροκάδες' μαζεμένοι ποιός να το περίμενε.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
............- Το παιχνίδι με τα καπάκια από μπουκάλια αναψυκτικών το θυμάται κανείς;
Που το θυμήθηκες αυτό το παιχνίδι??????
31 και από εμένα.Γιάννης
-
Η πιο ζωντανή ψηφοφορία του Forum!
φαίνεται ότι όλοι καμαρώνουν για την ηλικία του!
Ας αυξήσω τη διαφορά της ηλικιακής ομάδας που προηγείται: 19 -
33.Σαν τα χρόνια του Χριστού.
Φυσικά ελπίζω να ξεπεράσω το 'ρεκόρ'του.
φτου φτου σκόρδα -
33 και από εμένα
-
37 και σε λίγο 38. Γεράσαμε !!!
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.