-
πηγα 2 φορες μετα τα 60000κ θηβα-αθηνα-χαλκιδα με επιστροφη στη θηβα απο ριτσωνα.το ESP μπηκε σε καποια σημεια.το κιβωτιο στρωνει με τον καιρο.στην ευθεια της εθνικης απο ριτσωνα εως θηβα πηγα μεχρι 220 στο κοντερ(αδειος δρομος,μην με περασετε για κοντρακια) ειμαι πατερας τωρα και πρεπει να προσεχω την συμπεριφορα μου!!!!αν και ο μικρος(16μηνων) πιανει πολυ καλα το τιμονι και θελει να βαλει και ταχυτητα(με το bravo στην αυλη παντα!!!)κανενα προβλημα μεχρι τωρα με το bravo...σιγουρα υπαρχουν καλυτερα αυτοκινητα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.λογω δουλειας θα μπαινω οποτε μπορω στο forum ευχομαι καλα χιλιομετρα σε ολους!!!!!
-
Ο χρήστης puntobravo έγραψε:
πηγα 2 φορες μετα τα 60000κ θηβα-αθηνα-χαλκιδα με επιστροφη στη θηβα απο ριτσωνα.το ESP μπηκε σε καποια σημεια.το κιβωτιο στρωνει με τον καιρο.στην ευθεια της εθνικης απο ριτσωνα εως θηβα πηγα μεχρι 220 στο κοντερ(αδειος δρομος,μην με περασετε για κοντρακια) ειμαι πατερας τωρα και πρεπει να προσεχω την συμπεριφορα μου!!!!**αν και ο μικρος(16μηνων) πιανει πολυ καλα το τιμονι και θελει να βαλει και ταχυτητα(με το bravo στην αυλη παντα!!!)**κανενα προβλημα μεχρι τωρα με το bravo...σιγουρα υπαρχουν καλυτερα αυτοκινητα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.λογω δουλειας θα μπαινω οποτε μπορω στο forum ευχομαι καλα χιλιομετρα σε ολους!!!!!Ωραίος ο μικρός!
Και ο μπαμπάς...σωστός! -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Αυτό έλειπε, να μην έφευγε το CUPRA, δυο λίτρα αμάξι με 211 καθαρόαιμα.240 καθαρόαιμα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό έλειπε, να μην έφευγε το CUPRA, δυο λίτρα αμάξι με 211 καθαρόαιμα.
240 καθαρόαιμα...
Για την Giulieta αντίπαλος....
-
Η απάντηση απο τον Ιταλό για το short shift της G-tech:
'Potrebbe andare ma non glielo possiamo garantire«Θα μπορουσε να γινει αλλα δεν σας το εγγυομαστε» ειναι η μεταφραση. Εγω θεωρω οτι κατα πασα πιθανοτητα κουμπωνει και σε Bravo.
-
-
Βροχόκαιρος....
-
οτι καλυτερο ,να μαθετε να οδηγητε και στην βροχη.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οτι καλυτερο ,να μαθετε να οδηγητε και στην βροχη....εμένα 'τραβάνε' πολύ τα λάστιχα στα λιμνάζοντα!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
.......
Οσο για κόντρες....
Θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά το υπόσχομαι, (για εσάς τους παλαιούς που διαβάζετε) περιμένω στην γωνία τον γιατρό ακα 'Tsilis' με την 'φορτωμένη' 318Ti. Να δούμε τι κάνουν τα χbrace και τα wonderbra...Θα σε 'βιδώσω' στην αγαπημένη σου διαδρομή,περιμένω να το στρώσεις....!!!!
Για το short shift, Βελίδιον, αν έχεις το ίδιο κιβώτιο με Abarth είναι 99% σίγουρο ότι θα μπαίνει αλλά θα 'σφίξει' αρκετά η αίσθηση από αλλαγή σε αλλαγή και σε πολλούς αυτό δεν αρέσει...
Θα αλλάξεις στο δικό μου,που είναι εργοστασιακό short shift από M3 E36 286ps για να πάρεις μια ιδέα, και μετά παραγγέλνεις...
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
«Θα μπορουσε να γινει αλλα δεν σας το εγγυομαστε» ειναι η μεταφραση. Εγω θεωρω οτι κατα πασα πιθανοτητα κουμπωνει και σε Bravo.Ούτε και εγώ θα στο πρότεινα!
Μπορεί να προκαλέσει ζημιά στους συγχρονιστές (συνηθως 2ας και 3ης). Ατή την ζημιά μπορείς να την προκαλέσεις με συνεχείς γρήγορες αλλαγές (καρφώματα), αλλά βάζοντας το μαραφέτι, οι αλλαγές θα είναι γρήγορες, ακόμα και όταν πηγαίνεις χαλαρά...οπότε είναι σχεδόν σίγουρη η φθορά των συγχρονιστών.
Εγω αν ήμουν αντιπροσωπεία, θα εβγαζα από την εγγύηση το σασμάν αν υπήρχε τέτοιο εργαλείο. -
28800 χλμ σήμερα το πρωί και άναψε για λίγο η ένδειξη με το 'Γερμανικό' κλειδί που δηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα του πρώτου μεγάλου service.
-
Γνωστός μόλις πήρε το 150άρι Sport (ακόμα το στρώνει). Σε μεικτή χρήση του καιει 13 λίτρα στα 100. Φυσιολογική κατανάλωση;
-
13 λιτ/100χμ ???
Αν οδηγαει μεσα στην κινηση με 1-2-3 τοτε σωστο ακουγεται (εκτος και αν το γκαζωνει αποτομα). Εγω ειμαι στα 8,5/100χμ αλλα δεν οδηγαω σε κινηση και δουλευω εκτος πολης (παω με 6η) οποτε ειμαι ευχαριστημενος. Περιμενω βεβαια να πεσει λιγο ακομα (μηπως κανω ονειρα ?)Στα 680χμ το μπραβο σημερα. Αντε να στρωσει επιτελους!!!
-
Κι εμένα κουφό μου φάνηκε. Μένει στο κέντρο και ίσως δικαιολογεί μια κάπως πιο αυξημένη κατανάλωση αλλά 13 λίτρα... Μάλλον δεν το πηγαίνει οικονομικά...
-
Αν κινείσαι μέσα στη πόλη εκτοξεύεται σε αυτό το νούμερο. Μην σου φαίνεται περίεργο, 150 άλογα είναι αυτά
-
Στις 28 Μαΐου παρέλαβα κι εγώ το πολυ-αναμενόμενο (για 2,5 μήνες) Bravo Dynamic 120 MTA. Δυστυχώς, ένα δυσάρεστο γεγονός δε μου επέτρεψε να οδηγήσω το νέο μου αυτοκίνητο αμέσως μετά την παραλαβή. Στην ουσία, τα πρώτα 400 χιλιόμετρα τα έκανα το Π-Σ-Κ που πέρασε. Χιλιόμετρα που έγιναν τόσο εντός Αθήνας, όσο και στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου. Εντυπώσεις θετικότατες, τόσο από τον κινητήρα, όσο και από το αυτόματο κιβώτιο. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι από την αντιπροσωπεία δε δίνεται κάποιο ιδιαίτερο manual για το κιβώτιο dualogic (φαινόμενο που από ό,τι κατάλαβα συμβαίνει και στο εξωτερικό). Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος χρήση του κιβωτίου και αρκετή απογοήτευση (μηνύματα λάθους κατά τη διαδικασία εκκίνησης). Τελικά βρήκα και κατέβασα το manual-συμπλήρωμα και κατάλαβα τι έφταιγε. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω άλλα προβλήματα τέτοιου είδους. Γενικά πάντως το κιβώτιο λειτουργεί πολύ ομαλά, με αλλαγές που δε γίνονται εύκολα αντιληπτές, ακόμα και όταν είναι κρύος ο κινητήρας. Ενδιαφέρουσα η επιλογή ECO (Economy), όπου οι αλλαγές γίνονται πιο χαμηλά, με αποτέλεσμα όντως τη μεγαλύτερη οικονομία. Μέχρι τώρα, με 200 χλμ στην Ε.Ο. και άλλα 200 σε συνθήκες έντονης κίνησης στην Αθήνα, η κατανάλωση είναι στα 8,5l/100χλμ. Γενικά συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή σε όποιον έχει κιβώτιο Dualogic. Πρέπει να συμβουλευτεί οπωσδήποτε το συμπληρωματικό manual και ιδιαίτερα τη διαδικασία εκκίνησης και παρκαρίσματος, όπως επίσης και τις οδηγίες συντήρησης, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Τέλος,με τη σειρά μου να πω τα 'καλορίζικα' σε όλους όσους απέκτησαν πρόσφατα αυτό το όμορφο αυτοκίνητο και σε όλους σας καλούς δρόμους και πολλά πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
-
Κι εμένα κουφό μου φάνηκε. Μένει στο κέντρο και ίσως δικαιολογεί μια κάπως πιο αυξημένη κατανάλωση αλλά 13 λίτρα... Μάλλον δεν το πηγαίνει οικονομικά...13 λίτρα! Εξωφρενικα μεγάλη κατανάλωση για αμάξι 1400 κυβικά, ακόμα και τουρμπατο. Ποτέ δεν έχω δει τέτοια κατανάλωση στο δικό μου. Να καταλάβεις, τώρα είμαι κάπου στα 8-8,5 αστικό κύκλο. Θα πρέπει ο φίλος σου να πηγαίνει σε πυκνή κίνηση και με χαζό οδήγηση-απότομα γκάζια-φρένα από φανάρι σε φανάρι. Με καλή οδήγηση στο κέντρο Αθήνας με πολλή κίνηση είδα κανά 9-10 λίτρα μέση.
-
Κι εμένα κουφό μου φάνηκε. Μένει στο κέντρο και ίσως δικαιολογεί μια κάπως πιο αυξημένη κατανάλωση αλλά 13 λίτρα... Μάλλον δεν το πηγαίνει οικονομικά...Mηπως παιζει με τα κουμπακια ενω η μηχανη δουλευει;
-
Αν είναι Θεσσαλονίκη και παίζει κάθε μέρα Αγ.Σοφίας-Ερμού-Βενιζέλου-Εγνατία-πάλι Αγ.Σοφίας-Τσιμισκή εν ώρα αιχμής, θεωρώ τα 13 λίτρα φυσιολογικά.
Fiat Bravο 2007