-
Ναι ρε γαμωτο λες να το παρακανω;;;;;;;;
-
και σε ατμοσφαιρικα ειναι αυτο...περιμενε λιγο να παει η βενζινη στον κινητηρα και να ζεσταθουν τα εξαρτηματα...ΠΟΤΕ μην βαζεις μπρος και το πατας.....
ειναι σαν να ξυπνας εσυ το πρωι απο το κρεβατι σου και αμεσως να κανεις 200μ τελικο στο Πεκινο!! -
Το κανει με το που 'ξεκολλαει' το αμαξι απο την ακινησια;Μηπως ειναι το hill holder ?
-
Οχι ρε παιδια ουτε το παταω ουτε ειναι το hill holder.Βγαινω απο το παρκινγκ και κατευθυνομαι στην επομενη διασταυρωση παταω ισα ισα οσο χρειαζεται (μεχρι τις 2000 - 25000 χλιαδες στροφες) και αλλαζω σε 2α απο 1η.Ο θορυβος ομως ακουγεται πριν την αλλαγη ενω ''επιταχυνει'' το αυτοκινητο ,ενα στιγμιαιο τσακ σαν να ξεκολαει κατι
-
ζεστενονται τα εξαρτηματα...και κανουν κρακ και κρακ...τιποτα το σπουδαιο...αλλα αν θες πανε δες το οσο εχεις εγγυηση...μην αφηνεις τιποτα για αργοτερα ....
-
106 4 ever αυτο που λες το σκεφτηκα και εγω αλλα το θεμα ειναι οτι και αφηνοντας το να ζεσταθει και μετα να ξεκινησω το κανει το θορυβο
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
106 4 ever αυτο που λες το σκεφτηκα και εγω αλλα το θεμα ειναι οτι και αφηνοντας το να ζεσταθει και μετα να ξεκινησω το κανει το θορυβοdickdick μπορεί να είναι εξαρτήματα απο φρένα πχ που να ζεσταίνονται μόνο με κίνηση.. εμενα δε κάνει κάτι οπως το περιγράφεις.. κάνει κάτι άλλο, οταν είναι σε ακινησία και πάω το λεβιέ προς τα αριστερα τρίζει λίγο.. μετα απο 1-2 χιλιόμετρα σταματα.. δεν ανησυχώ πάντως μηχανήμα είναι ολο και κάτι πρέπει να ακούγεται..
να σου πω, πριν ξεκινήσεις περιμένεις να πέσουν οι στροφές του κινητήρα έτσι? στο είχαν πει αυτο οταν στο δώσαν το αμαξι σωστα?
-
Δεν μου ειπαν τιποτα κανω αυτο που λεει το manual :ξεκιναω αμεσως και οδηγαω χαλαρα εως 3000 στροφες μεχρι να ανεβει η θερμοκρασια του νερου λιγο πραγμα που σημαινει οτι ζεσταινεται σιγα σιγα ο κινητηρας οχι οτι μετα το σπαω απλα ειμαι πιο ανετος
-
Δεν μου ειπαν τιποτα κανω αυτο που λεει το manual :ξεκιναω αμεσως και οδηγαω χαλαρα εως 3000 στροφες μεχρι να ανεβει η θερμοκρασια του νερου λιγο πραγμα που σημαινει οτι ζεσταινεται σιγα σιγα ο κινητηρας οχι οτι μετα το σπαω απλα ειμαι πιο ανετοςδε στα είπαν καλα: οταν αναβεις πρέπει να περιμένεις 1-2 λεπτά να πέσει το ρελαντι κάτω απο τις 1000σαλ (είναι χαρακτηριστικό) μετα ξεκινάς..
το είχαν πει σε μένα και το είχα διαβάσει και αλλού..
-
οντως....βασικα αν το κινεις καθημερινα το αυτοκινητο θα κρατησει το ρελαντι του γυρω στα 15 δευτερα αντε 30 κοντα στις1000+ στροφες ...μολις αρχιζει να πεφτει τοτε ξεκινας...ετσι κανω και εγω στο peugeot μου!
αν εχεις να το κινησεις μισο μηνα ( δηλ μεγαλο χρονικο διαστημα) περιμενε ενα λεπτο και κατι να πεσουν οι στροφες...
οχι οτι εχει τρομερο προβλημα αν δεν το κανεις αλλα ειναι καλο διοτι οπως ειπαν μηχανημα ειναι ...και θελει τον χρονο του.! -
Ο χρήστης nevrodion έγραψε:
Χωρίς abs με 20 χλμ. σταμάταγα ακαριαία σωρίς δράματα. Μ' αυτό έκανε και μισό μέτρο παραπάνω. Μήπως οι μάστοροι το ρυθμίσανε στο 'πολύ ευαίσθητο' ενώ ένα 'ευαίσθητο' ήταν αρκετό;Δεν υπάρχει ρύθμιση ευαισθησίας στο abs.
Το μόνο που κάνει είναι να εμποδίζει όποιον τροχό απο τους 4 πάει να μπλοκάρει. (Anti Blocking System).
Αρα το πρόβλημα είναι ότι οι τροχοί έχουν την τάση να μπλοκάρουν, περισσότερο απο το προηγούμενό σου αυτοκίνητο. Ο λόγος που μπορώ να φανταστώ είναι, ότι έχουν πιο υψηλό δείκτη και θέλουν κάποιο χρόνο ζεστάματος, λόγω υψηλότερης ιπποδύναμης, βάρους και τελικής ταχύτητας.
Πάντως θα σε βοηθήσει πολύ, να κάνεις τα πειράματά σου, να το φρενάρεις τόσο, ώστενα μην επενεργεί το abs σαν 'σωτήρας'. Ετσι θα μάθεις να φρενάρεις σωστά 'Δεν κοκκαλώνω' -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Χωρίς abs με 20 χλμ. σταμάταγα ακαριαία σωρίς δράματα. Μ' αυτό έκανε και μισό μέτρο παραπάνω. Μήπως οι μάστοροι το ρυθμίσανε στο 'πολύ ευαίσθητο' ενώ ένα 'ευαίσθητο' ήταν αρκετό;
Δεν υπάρχει ρύθμιση ευαισθησίας στο abs.
Το μόνο που κάνει είναι να εμποδίζει όποιον τροχό απο τους 4 πάει να μπλοκάρει. (Anti Blocking System).
Αρα το πρόβλημα είναι ότι οι τροχοί έχουν την τάση να μπλοκάρουν, περισσότερο απο το προηγούμενό σου αυτοκίνητο. Ο λόγος που μπορώ να φανταστώ είναι, ότι έχουν πιο υψηλό δείκτη και θέλουν κάποιο χρόνο ζεστάματος, λόγω υψηλότερης ιπποδύναμης, βάρους και τελικής ταχύτητας.
Πάντως θα σε βοηθήσει πολύ, να κάνεις τα πειράματά σου, να το φρενάρεις τόσο, ώστενα μην επενεργεί το abs σαν 'σωτήρας'. Ετσι θα μάθεις να φρενάρεις σωστά 'Δεν κοκκαλώνω'Χμ, αυτό μάλλον είναι σωστό για πολλούς λόγους. 1. Τα λάστιχα είναι W (u
-
utp? Τηλεποικινωνιακός τύπος?
-
Ο χρήστης nevrodion έγραψε:
- Η απόδοση του κλιματισμού. Απίστευτο. Απλά. Δεν δοκίμασα να το λειτουργήσω διζωνικά. Ξεθάμπωμα ταχύτατο χωρίς να ενοχλεί.
.
Αυτό μου έκανε πολύ εντύπωση κι εμένα. Πατώντας το ειδικό κουμπί ξεθαμπώνουν τα πάντα σε 10 δευτερόλεπτα
Θυμάμαι κάτι εφιαλτικά ταξίδια με το παλιό αμάξι να οδηγάω με τη μούρη κολλημένη στο τιμόνι και να προσπαθώ να ξεχωρίσω λίγο δρόμο - Η απόδοση του κλιματισμού. Απίστευτο. Απλά. Δεν δοκίμασα να το λειτουργήσω διζωνικά. Ξεθάμπωμα ταχύτατο χωρίς να ενοχλεί.
-
Εχουμε και ενστολους στο forum και μαλιστα με Bravο;;;;;
-
Έχουμε και από ότι φαίνεται δεν είναι και ένας!
-
Ρε παιδια οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο την πρωτη φορα που θα επιταχυνετε ,εννοω τη πρωτη φορα αφου το βαλατε εμπρος για να πατε στη δουλεια για παραδειγμα και οταν λεω επιταχυνση εννοω μολις περασει τις 1500 - 2000 στροφες ακουτε ενα ''τακ'' σαν να ξεκομπλαρει κατι;;;;;Αυτό που ακούς είναι η τουρμπίνα που σιγά-σιγά αποκτά θερμοκρασία λειτουργίας...
Για να ζεσταθεί το αυτοκίνητο δεν αρκεί να έρθει το νερό σε θερμοκρασία λειτουργίας ( 90 βαθμούς με το οργανάκι) αλλά και το λάδι ...(υπολόγιζε χοντρικά 5-10 λεπτά μετά την ένδειξη 90 από το θερμόμετρο νερού , και ανάλογα με την εξωτερικη θερμοκρασία)Δεν μπορείς να ζεστάνεις σωστά το αυτοκίνητο σταματημένο (άσε που θέλει πολύ ώρα)
Αν συνεχίσει να κάνει τον θόρυβο και μετά το ζέσταμα ( 90c νερού + άλλα 10' για το λάδι) να το πας στην αντιπρο ....
-
Κανένα νέο για τους TurboAir έχουμε;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κανένα νέο για τους TurboAir έχουμε;Τους MultiAir υποθέτω εννοείς...Υπομονή
Α. και χωρίς παρεξήγηση, για τους φίλους που επειδή έγραψα κάτι για 'σεντόνι του στρατού' στο πορτμπαγκάζ και '46 νούμερο άρβυλο' να ενημερώσω (χωρίς κακία ειλικρινά, μην νομίζετε πως θίχτηκα ) πως ΔΕΝ είμαι ένστολος, απλά έτυχε από την τελευταία φορά που πήγα άσκηση (για νιοστή φορά, εδώ στον βορρά πάμε συχνά) τσίμπησα ένα σεντονάκι για το παλιό κάρο ακόμα, και πως τα άρβυλα με βολεύουν πάρα μα πάρα πολύ τόσο που μόλις χαλάσουν ψωνίζω καινούρια από το πρατήριο.
-
Ευχαριστω για την απαντηση red monster.Ημαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκορπιοι φιλε supergeorge
Fiat Bravο 2007