-
ο κωδικος χρωματος ειναι το 296/Α τοτε.
απλα ισως εχει πολλες αποχρωσεις οι οποιες δεν παιζουν ρολο για αυτο που θες να κανεις. -
Ευχαριστώ!
-
rayback φευγω 22 Αυγ και γυρναω 29 Αυγ λογω διακοπων.Στο wash park παω συνεχεια και πλενω το εργαλειο οποτε μετα τις 29 οποτε σε βολευει στειλε.Ελπιζω να τα καταφερουμε να βρεθουμε.
-
Καλησπέρα και καλό χειμώνα σε όλους.
Χθες γύρισα από το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι ουσιαστικά. Από Τρίκαλα-Λευκάδα-Τρίκαλα και όλα μαζί κοντά στα 1000+ χλμ. Το αυτοκίνητο είναι πολύ άνετο και στην Εγνατία αλλά και στον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που συναντάς σχεδόν παντού στην Λευκάδα. Πήγα, έκανα βόλτες σχεδόν παντού και ήρθα με 8,1λ/100χλμ. Αρκετά καλή κατανάλωση και είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του κινητήρα. Δε με κρέμασε πουθενά και όπου τον χρειάστηκα ήτανε πάντα παρών χωρίς ιδιαίτερα ανεβοκατεβάσματα ταχυτήτων....
Αλλά...
...
...
είμαι πλέον σίγουρος για ένα πρόβλημα σοβαρό.
Το έκανε πρώτη φορά μετά από ένα μήνα αφότου το απέκτησα. Είχα παρκάρει στο κέντρο της Λάρισας και μετά από ένα 4ωρο γύρισα και με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα ότι το παράθυρο του οδηγού ήτανε ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ!!!!!!!! Ευτυχώς δεν είχανε πειράξει τίποτα.
Μετά από περίπου ένα τρίμηνο το ίδιο ακριβώς έπαθε και ο αδερφός μου και μάλιστα και με τα 2 μπροστινά παράθυρα. Το συζητήσαμε μεταξύ μας και καταλήξαμε ότι θα ήτανε λάθος δικό μας, παρόλο που ορκιζόμασταν ότι κλειδώθηκε κανονικότατα και από τους 2 μας...
Και το αποκορύφωμα προχθές Πέμπτη με 38 βαθμούς κατεβαίνω στην παραλία ''Κάθισμα'' της Λευκάδας με κλιματισμό ανοιχτό και παράθυρα κλειστά. Είμαι 10000000000% σίγουρος ότι ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Και μετά από 8 ώρες καλοπέρασης ξεκούρασης και μπυροποσίας γύρισα και βρήκα το παράθυρο του οδηγού ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ. Πανικός, κρύος ιδρώτας και τρόμος με κυριέψανε αμέσως. Αμέσως επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο και μου είπε ότι δεν το έχει ξανασυναντήσει ή τουλάχιστον δεν του το έχει πει κάποιος άλλος κάτοχος.
Σε εσάς ρε παιδιά έχει συμβεί κάτι τέτοιο???
Μήπως το έπαθε κάποιος και απλά νόμιζε ότι είναι δικό του λάθος ενώ τελικά δεν είναι???
Εγώ είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον την τρίτη φορά, στη Λευκάδα, τα παράθυρα ήτανε κλειστά και μάλιστα απο το πρωί που πρωτομπήκα και τα άνοιξα για λίγο μέχρι να δουλέψει ο κλιματισμός δεν τα ξαναπείραξα!!!!
Έχω τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που να φανταστείτε στην πυλωτή που παρκάρω το κολλάω στον τοίχο και βγαίνω από τον συνοδηγό.... -
Είσαι σίγουρος ότι το βρήκες ανοιχτό και δε το είχες αφήσει εσύ??? Μήπως φταίει η μπύρα??
Ούτε ο ΚΙΤ δεν κατέβαζε τα παράθυρα μόνος του όταν ήταν κλειστός και κλειδωμένος
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Καλησπέρα και καλό χειμώνα σε όλους.
Χθες γύρισα από το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι ουσιαστικά. Από Τρίκαλα-Λευκάδα-Τρίκαλα και όλα μαζί κοντά στα 1000+ χλμ. Το αυτοκίνητο είναι πολύ άνετο και στην Εγνατία αλλά και στον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που συναντάς σχεδόν παντού στην Λευκάδα. Πήγα, έκανα βόλτες σχεδόν παντού και ήρθα με 8,1λ/100χλμ. Αρκετά καλή κατανάλωση και είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του κινητήρα. Δε με κρέμασε πουθενά και όπου τον χρειάστηκα ήτανε πάντα παρών χωρίς ιδιαίτερα ανεβοκατεβάσματα ταχυτήτων....
Αλλά...
...
...
..........................................
Έχω τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που να φανταστείτε στην πυλωτή που παρκάρω το κολλάω στον τοίχο και βγαίνω από τον συνοδηγό....βαθιες ανάσες και ηρέμησε!
Δεν είναι φαντασία σου... σε κάποιους συμβαίνει... έχω διαβάσει αναφορές στο fiatforum.co.uk. Δεν θυμάμαι περισσότερα σχετικά. Έχεις μήπως συναγερμό?
-
Πολύ κουλό ακούγεται... Μαλλον η πλακέτα που παίρνει σήμα από τον τηλεχειρισμό και κατεβάζει τα παράθυρα πρέπει να είναι η υπεύθυνη. Πολύ περίεργο παντως.
-
Όχι φίλε δεν έχω συναγερμό. Μήπως θυμάσαι και τι κάνανε οι Άγγλοι για το πρόβλημα.
Την Δευτέρα θα πάω από την αντιπροσωπεία για να δούμε τι φταίει.
Κανείς που να ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται αλλαγή??? -
Όχι φίλε δεν έχω συναγερμό. Μήπως θυμάσαι και τι κάνανε οι Άγγλοι για το πρόβλημα.
Κανείς που να ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται αλλαγή???http://www.fiatforum.com/bravo/161403-p ... indow.html
-
Κανείς που να ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται αλλαγή???To αυτοκίνητο ...πλάκα κάνω προφανώς, μη το πάρεις στραβά ...μου φαίνεται απίστευτα περίεργο και πρωτόγνωρο πρόβλημα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κανείς που να ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται αλλαγή???http://www.fiatforum.com/bravo/161403-p ... indow.html
Δεν λένε και πολλά οι Άγγλοι. Το ''central box'' δεν μας εξηγεί τι ακριβώς είναι...
Ας ελπίσω ότι θα ξέρουνε/μάθουνε κάτι στην αντιπροσωπεία.
Θα επιστρέψω σίγουρα με νεότερα.Και κάτι άλλο. Ξέρεις κανείς πως γίνεται και εάν γίνεται να κλείνει αυτόματα το cd player αλλά να μην ανοίγει πάλι με το γύρισμα του κλειδιού???
-
Και κάτι άλλο. Ξέρεις κανείς πως γίνεται και εάν γίνεται να κλείνει αυτόματα το cd player αλλά να μην ανοίγει πάλι με το γύρισμα του κλειδιού???
κρατας το πλήκτρο menu-rds πατημένο για να σε πάει σε 2ο επίπεδο επιλογων..
εκεί νομίζω είναι μια επιλογή 'auto' ή κάπως έτσι.. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
Και κάτι άλλο. Ξέρεις κανείς πως γίνεται και εάν γίνεται να κλείνει αυτόματα το cd player αλλά να μην ανοίγει πάλι με το γύρισμα του κλειδιού???
εκεί νομίζω είναι μια επιλογή 'auto' ή κάπως έτσι..Ναι αλλά θέλω να μην ανοίγει πάλι αυτόματα. Στο δικό σου γίνεται αυτό???
-
εκεί νομίζω είναι μια επιλογή 'auto' ή κάπως έτσι..Ναι αλλά θέλω να μην ανοίγει πάλι αυτόματα. Στο δικό σου γίνεται αυτό???
με το auto ανοίγει/κλείνει αυτόματα, το αλλάζεις σε manual για να τα κάνεις χειροκίνητα.. τώρα δε ξέρω αν σε βολευει αυτο..
το αγγλικό εγχειρίδιο που έχω πρόχειρο γράφει:
AUTO setting selection which enables
to set radio turning on/off depending on
car ignition/switching off.
Use the button/knob ON/OFF to turn
on/off the function selected. -
Απλά σαν Έλληνας θα ήθελα να κλείνει αυτόματα και να ανοίγει όταν το θέλω εγώ με το κουμπί.!!!!
Αλλά μάλλον δεν γίνεται.... -
Πρίν 3 μήνες έχω γυρίσει από μεγάλο ταξίδι,κλειδώνω το αυτοκίνητο και την άλλη μέρα που κατέβηκα να το πάρω το παράθυρο του οδηγού (δεν θυμάμαι τώρα αλλά νομίζω και του συνοδηγού) ήταν τέρμα κάτω...Θέωρησα ότι από την κούραση τα ξέχασα και δεν ασχολήθηκα παραπάνω αφού δεν έλειπε κάτι από το αμάξι και δεν μου ξαναέτυχε το γεγονός..
Αλλά η αναφορά του Αχιλλέα με βάζει σε σκέψεις...βλέπω να βάζω τσίχλες στα πάνω λάστιχα που εφαρμόζουν τα παράθυρα
Πέρα από την πλάκα βέβαια μακάρι να ήταν αμέλεια δική μας γιατί αν οι ιταλοί είναι τόσο μπροστά σε τεχνολογία ώστε παίρνουν πρωτοβουλίες και τα παράθυρα την κάτσαμε -
Ο χρήστης pistons_3 έγραψε:
Πρίν 3 μήνες έχω γυρίσει από μεγάλο ταξίδι,κλειδώνω το αυτοκίνητο και την άλλη μέρα που κατέβηκα να το πάρω το παράθυρο του οδηγού (δεν θυμάμαι τώρα αλλά νομίζω και του συνοδηγού) ήταν τέρμα κάτω...Θέωρησα ότι από την κούραση τα ξέχασα και δεν ασχολήθηκα παραπάνω αφού δεν έλειπε κάτι από το αμάξι και δεν μου ξαναέτυχε το γεγονός..
Αλλά η αναφορά του Αχιλλέα με βάζει σε σκέψεις...βλέπω να βάζω τσίχλες στα πάνω λάστιχα που εφαρμόζουν τα παράθυρα
Πέρα από την πλάκα βέβαια μακάρι να ήταν αμέλεια δική μας γιατί αν οι ιταλοί είναι τόσο μπροστά σε τεχνολογία ώστε παίρνουν πρωτοβουλίες και τα παράθυρα την κάτσαμεΠολύ φοβάμαι ότι είναι πρόβλημα αστοχίας κάποιου ανταλλακτικού μάλλον στα δικά μας αυτοκίνητα. Την τρίτη φορά είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν είχα αφήσει ανοιχτό παράθυρο μιας και παρκάροντας δεν είχα ανοιχτό κανένα.
Εμένα στον 1 χρόνο και 2 μήνες μου το έκανε 3 φορές.... και στο αγγλικό φόρα κάποιος έλεγε ότι το έκανε καθημερινά. Ποιος ξέρει!!!;;;!!!
Πάντως εγώ αύριο ή μεθαύριο θα περάσω να το κοιτάξουν. -
Πάντως στο bravo που οδήγησα όταν κρατούσες πατημένο το κουμπάκι του κλειδώματος ανέβαιναν και τα 4 παράθυρα, όταν κρατούσες πατημένο το κουμπάκι του ξακλειδώματος άνοιγαν και τα 4. Αυτό συμβαίνει σε όλα έτσι;
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Πάντως στο bravo που οδήγησα όταν κρατούσες πατημένο το κουμπάκι του κλειδώματος ανέβαιναν και τα 4 παράθυρα, όταν κρατούσες πατημένο το κουμπάκι του ξακλειδώματος άνοιγαν και τα 4. Αυτό συμβαίνει σε όλα έτσι;Ναι. Σε όλα. Και στο Stilo το ίδιο συνέβαινε. Φαντάζομαι πλέον και στο Punto.
-
μετά απο ένα τετραήμερο στην όμορφη Ηπειρο
Και πιο συγκεκριμένα στην Πάργα, στις γύρω περιοχές και μια βόλτα εώς την Λευκάδα, αναφέρω ότι
το αυτοκίνητο είναι στημένο για μεγάλες αποστάσεις και ιδιαίτερα σε δρόμο, όπως η Εγνατία οδό, στο οποία θα συναντήσεις στροφές κάθε είδους εώς τα Ιωάννινα και ανηφορικά σημεία και κατηφορικά στα οποία απολαμβάνεις το στήσιμο του αυτοκινήτου και φυσικά με σύμμαχο σου το τουρμπάκι όλα γίνονται μια ευθεία.
στον εκεί δρόμο κινούμενος με ταχύτητα 160χλμ /ωρα, στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής, είχα μέση κατανάλωση 9.5Lt/100 χλμ .
στον επαρχιακό της Πάργας και στις γύρω περιοχές για εύρεση κάποιας παραλίας, η κατανάλωση κυμάνθηκε στα 8,5 lt/100 χλμ.
καθόλου άσχημα!
Το μόνο που θέλει προσοχή, και πήρα το μάθημα μου , είναι το ύψος του αυτοκινήτου, το οποίο είναι πιο χαμηλό από όσο νόμιζα, και το 'έφαγα' απο κάτω, σε κάποια παραλία που το πάρκαρα σε σημείο το οποίο δεν έπρεπε. η 'ποδιά' που προστατεύει τον κινητήρα απο κάτω γδάρθηκε άγρια, χωρίς να σπάσει αφού πήγα σε συνεργείο σήμερα και την έλεγξα, χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα.
και ένα τελευταίο, τελικά τα φρένα μας είναι φρενάρεςς!! καθως έβγαινα απο τα Ιωάννινα, στα προτελευταία φανάρια πριν να βγώ απο την πόλη και πάρω τον δρόμο του γυρισμού μέσω της Εγνατίας οδού, με ακολουθεί τυπάκι με ραλλύ 106, χαμηλωμένο και πειραγμένο με 'άγριες διαθέσεις' και η εξάτμιση του έκανε θόρυβο και για άλλα δύο αυτοκίνητα,
βλέπω πράσσινο στο επόμενο φανάρι και πατάω γκάζι, ενώ ήμουν σε πορεία και πήγαινα με 100, στα αριστερά μου έχω τριά αυτοκίνητα και ενώ έχω προσπεράσει τους 2 ο τρίτος μπαίνει στο ρεύμα μου, πατάω φρένο απότομα και ακούω ένα γκτούνκτ!!!!
κοιτάει στον καθρέφτη και βλέπω ένα ραλλύ να φέρνει τετακέ!!
σταματάω δεξιά, ευτυχώς τα παιδιά απο το ραλλύ μια χαρά, δεν τους μάζεψε ο επόμενος,
και του έχει σπάσει το ψυγείο! ο πίσω προφυλακτύρας του bravo απείραχτος, πλήν του σπασίματος, του διαφημιστικού πλαισίου που μπαίνει η πινακίδα, το φανάρι οπισθοπορείας και ομίχλης να έχουν φύγει απο την θέση τους και μια γρατσουνιά στις δύο άκρες του προφυλακτήρα. τίποτα το ιδιαίτερο.
τα φώτα κούμπωσαν άμεσα και το πλαίσιο που τοποθετείται η πινακίδα, της οποίας γδάρθηκαν οι αριθμοί και τα γράμματα, αντικαταστάθηκε σήμερα απο καινούργιο. φθηνά την γλυτώσαμε!! γι' αυτο προσοχή στα φρένα!!ΥΓ Το φρενάρισμα ήταν πανικού μιας και όταν πάτησα φρένο άναψαν απο μόνα τους και τα φλάς, όποτε μου έχει συμβεί είναι σε δυνατά φρεναρίσματα.
η διαφορά μου με το ραλλύ ήταν ένα αυτοκίνητο περίπου.
Fiat Bravο 2007