-
cosy ωραια διαδρομή την έχω κάνει και εγώ..... και το μάυρο είναι πολύ ευααίσθητο... βασικά καθάρισε με ένα πανί το καπώ και κοίτα το απο κοντά.....
Η λύση του ταμπλό είναι μία βασικά και αν συνεχίσει έτσι θα πάω να το κάνω..... αν συνεχίσει να γρατσουνιέται με το παραμικρό... θα το ξηλώσω και θα πάω να το βάψω ολόκληρο στο μπορντώ΄-κόκκινο χρ'ωμα των καθισμάτων.....έτσι ότι και να γίνεται δεν θα φαίνεται.....
pistons.... όπως είπα πάνω στο υλικό δεν κάθεται τίποτα.... ούτε το χρώμα.... αν καλύψεις καλά τις επιφάνειες γύρω γύρω και το κάνεις απο απόσταση (πάνω απο 60 cm) και λίγο (πετ'αγματα με στιγμιαία πατήματα στο σπρέι) δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.... ούτως η άλλως και παραπάνω να πέσει δεν φαίνεται εύκολα και σίγουρα φαίνεται λιγότερο απο ότι η ασπρίλα αν πέσει πολύ παραπάνω το καθαρίζεις επιτόπου....
-
στις νέες άδειες ο αριθμός σασί ποιός είναι??? ποιό πεδίο της άδειας βάζεις στο eper?
-
Ο χρήστης mariost έγραψε:
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας .Μετά από αρκετό ψάξιμο στο site της Fiat και παρατήρηση φωτογραφιων καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να καταλάβω οπτική διαφορά μεταξύ 120 και 150 ίππων. Η διπλή απόληξη της εξάτμισης και οι βαμμένες δαγκάνες ειναι στον εξοπλισμό της έκδοσης sport η οποία διατίθεται και στις δύο εκδόσεις του t-jet.
κάνεις λάθος φίλε μου.. η έκδοση σπορ είναι μόνο με 150 άλογα..
το σπορ πακέτο απο την άλλη μπαίνει μόνο στην 120 ή 150 dynamic και ΔΕΝ έχει την διπλή εξάτμιση πίσω.
δε θυμάμαι αν μπορείς να την παραγγείλεις έξτρα.πάιδες εγω ούτε που πλησιάζω σε αυτόματα πλυντήρια γιατί απο την αρχή το έκοψα το χρώμα ευαισθητούλι
απαλά απαλά και με το χεράκι.. -
stred εσυ που έχεις τελειώσει με στρωσίματα το έχεις ανοίξει πολύ? και αν ναι πόσο είδες και τι είδες???
-
Παιδιά γεια σας και από μένα.
Κάτοχος και εγώ ενός BRAVO SPORT από τις αρχές Φλεβάρη. Οι εντυπώσεις μου και μένα όπως των περισσότερων. Τόσο καλές ώστε να με κάνουν να το αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ. Προέρχομαι από 8βάλβιδο ατμοσφαιρικό 75 αλόγων 12ετίας οπότε τα πάντα μου φαίνονται τέλεια.
Μέχρι σήμερα έχω 1600 χλμ. Από τα οποία τα 1200 σε διαδρομές εκτός πόλης με 3η (κοντή)και τέταρτη (μακριά). Τα περισσότερα είναι δουλεμένα συνέχεια ψηλά 3500-4500 στροφές χωρίς απότομες επιταχύνσεις .Θα το συνεχίσω το σενάριο αυτό μέχρι τα 2000 χλμ. Και μετά θα αρχίζω να το γεμίζω μέχρι τις 6000 στροφές για να συνηθίζει ο κινητήρας. Πάντως με πατημένο το κουμπί Sport ανεβάζει στο δευτερόλεπτο.
Θα ήθελα να αναφέρω και γώ κάποια σχόλια από τη μικρή μου εμπειρία:
1.Ο κινητήρας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ
2. Το τιμόνι εμένα μου φαίνεται καλό(είναι και αυτή η αίσθηση του δέρματος βλέπετε !!). Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσω κάποιο πολύ καλύτερο για να θεωρήσω ότι υστερεί σε σχέση με τη συνολική ποιότητα του αυτοκινήτου.Πολύ πιο σκληρό πάντως από κάτι άλλα ηλεκτρικά που έχω δοκιμάσει.Δε μπορώ να πώ ότι καταλαβαίνω μεγάλη διαφορά στο δρόμο εκτός πόλης με SPORT και χωρίς SPORT. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα...Μπά δε νομίζω
3.Οι αναρτήσεις πολύ καλές για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου αν και μέσα στη πόλη κοπανάνε κάπως. Στις στροφές σταθερότατο και στις ανηφορικές διαδρομές απολαυστικό.
4. Ο θόρυβος μέσα στη καμπίνα σε κατάσταση ταξιδιού λίγος. Μπορείς να μιλάς με το διπλανό σου άνετα και χαμηλόφωνα. Ικανοποίηση.
5.Το σασμάν στην αρχή γρατζουνούσε λίγο και έκανε θόρυβο ειδικά από 2η σε 3η. Νομίζω όμως ότι στρώνει σιγά σιγά. Θέλει πάτημα ο συμπλέκτης μέχρι τέρμα. Η 6η θέλει να πάει συστημένη αλλιώς από μόνο του θα πάει 4η. Άλλωστε δε είχα και ποτέ 6η ταχύτητα.
6. Το στερεοφωνικό πάρα πολύ καλό. Έχω τη έκδοση INTERSCOPE με το SUB. Μοναδικό πρόβλημα είναι που μερικές φορές δε μου διαβάζει τα δισκάκια με mp3.Θα δοκιμάσω να αλλάξω μάρκα δίσκων αλλιώς θα πρέπει να μπει χειρουργείο. Έχω και το Blue@me οπότε δε μένω χωρίς τη μουσική μου.
7.Η κατανάλωση μέχρι σήμερα 8.4 λίτρα αν και το δουλεύω λόγω στρωσίματος συνέχεια ψηλά. Αρκετά ικανοποιημένος .Μετά το στρώσιμο επειδή τραβάει από χαμηλά και αλλάξει ο τρόπος οδήγησης στις καθημερινές διαδρομές το βλέπω να πέφτει στα 8 λίτρα.
8.Εχω πιάσει τον εαυτό μου να στήνει αυτί για τυχόν τριγμούς από τα πλαστικά. Μόνο και μόνο από αυτό κάτι πιάνει. Σίγουρα δε είναι τέλειο (και ποιό είναι;) αλλά δε θα αρρωστήσουμε κιόλας.Το μόνο πρόβλημα που θα το λύσω μόνος μου είναι ότι συντονίζει η πόρτα του οδηγού (η βάση με τα κουμπιά των παραθύρων) με το ηχείο. Μόλις ζεστάνει ο καιρός θα βρω λύση με δική μου πατέντα.
9.Είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο και του πάνε όλα τα χρώματα(Ίσως το ασημί όχι τόσο).Νομίζω ότι τα πιο ταιριαστά χρώματα για το SPORT χαρακτήρα του είναι το ΑΣΠΡΟ και φυσικά το BLUE MASERATI.Ειδικά το τελευταίο με τη μαυρη-μπλέ διχρωμία και τις μπλέ ραφές είναι το πιο SPORT από όλα. Άλλωστε είναι το χρώμα που βγαίνει μόνο στην SPORT έκδοση των 150 αλόγων.
Τέλος επειδή θυμάμαι τον εαυτό μου να ψάχνει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για φωτογραφίες ανέβασα μερικές στη παρακάτω σελίδα μου για όσους κάνουν όνειρα...και μή.Θα ακολουθήσουν και άλλες με εσωτερικές λεπτομέρειες τις καμπίνας.http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?pos=-341121
Ευχαριστώ για τη παρέα σας τόσο καιρό. Θα συνεχίσω να σας διαβάζω και θα προσπαθώ να συμμετέχω και εγώ.
Υ.Γ.Παιδιά από τα ΤΡΙΚΑΛΑ ρίξτε κανένα μήνυμα να βρεθούμε από κοντά -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Φυσικά βρε εσείς, πως δεν το σκεφτήκαμε: στην ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ. Κοιτάς λοιπόν στο πεδίο Ρ.2 και εκεί γράφει την ισχύ του κινητήρα σε KW. 110 KW = 150 ίπποι, 88KW = 120 ίπποι. Το αυγό του Κολόμβου!
κάνεις λάθος φίλε μου.. η έκδοση σπορ είναι μόνο με 150 άλογα..
το σπορ πακέτο απο την άλλη μπαίνει μόνο στην 120 ή 150 dynamic και ΔΕΝ έχει την διπλή εξάτμιση πίσω.
δε θυμάμαι αν μπορείς να την παραγγείλεις έξτρα.Ωραία παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Θα τα κοιτάξω αυτά και αν ισχύουν το κλέινω!
-
gaitanakos μου 'φτιαξες' την βδομάδα!!
το κακό με μένα είναι ότι το αυτοκίνητο δεν θέλω να κάνει ούτε...κιχ!!
όχι ότι υποφέρω κιόλας, αλλά στο μέτρο του δυνατού προσπαθώ να το διατηρήσω όσο μπορώ 'αλώβητο' απο γρατσουνιές, εσωτερικές και εξωτερικές!
το θέμα είναι ότι με μια κρέμα, οι γρατσουνιές εξαφανίζονται απο το εξωτερικό χρώμα του αυτοκινήτου, οι επιφανειακές, γιατί οι 'βαθιές' μένουν! και το μάτι πάντα πέφτει πάνω τους!
επομένως μακριά απο πλυντήρια!! και είναι ώραιο το maranello για να είναι γρατσουνισμένο!!
αλλά με ανησύχησες με το εσωτερικό, όπου το ταμπλό άμα γρατσουνιστεί θέλει ειδική περιποίηση και αλχημείες για να σώσεις την όλη κατάσταση!!
αφού όμως υπάρχει λύση, και μας την είπες, θα μας σώσεις απο μεγάλύτερους μπελάδες απο ότι φαντάζεσαι!!
που να έλεγα πιο πάνω ότι δεν υποφέρω κιόλας!!
όσο για την μηχανή, ένα 'τσακ' παραπάνω να κάνει και κατευθείαν το ελέγχω!
εκεί όμως παίζει το θέμα συντήρησης και τρόπο λειτουργίας, όπου άμα το προσέξεις θα στο ανταποδώσει! -
Μπράβο φίλε geokot!!!
Πολύ καλές φωτογραφίες!!!!
έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με σέναΤο μόνο πρόβλημα που θα το λύσω μόνος μου είναι ότι συντονίζει η πόρτα του οδηγού (η βάση με τα κουμπιά των παραθύρων) με το ηχείο. Μόλις ζεστάνει ο καιρός θα βρω λύση με δική μου πατέντα.
και είναι πολύ έντονο και παρα μα πάρα πολύ ενοχλητικό!!!!!!!! Θα χαρώ πολύ εάν βρεις λύση και σαφώς την προτεινες και σε μένα.
Οσων αφορά τις διαφορές που έχουν τα 2 Μπράβο (120+150), ας προσθέσω και εγώ μερικές που δεν έχουν γραφτεί.
Στην μάσκα μπροστά ΜΟΝΟ το 150αρι γράφει t-jet με κόκκινα γράμματα.
Πίσω ΜΟΝΟ το 150αρι έχει μια κόκκινη γραμμή στο γράμμα Β (της μάρκας).
Σίγουρα μόνο το 150αρι, τουλάχιστον εργοστασιακά, έχει δικπλή εξάτμιση και κόκκινες δαγκάνες.
Μόνο το 150αρι έχει κουμπί για σπορ.Από τα έγγραφα του αυτοκινήτου μπορώ να καταλάβω κάτι; Δηλ. από τον αριθμό πλαισίου ή το εγχειρίδιο χρήσης; Συγγνώμη που επιμένω σε αυτό αλλά πρόκειται εντός εβδομάδος να κλείσω ένα μεταχειρισμένο bravo dynamic t-jet με τα 150 άλογα όπως ισχυρίζεται ο πωλητής, μοντέλο 9/2007 με 25000χλμ. και με αρκετά εξτρά επάνω όπως ο διζωνικός κλιματισμός, πίσω ηλ. παράθυρα, πίσω αισθητήρα πάρκινκ, δερμάτινα καθίσματα και 17άρες ζάντες, με τιμή 15.000 ευρώ.
Εάν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει 150αρι dynamic. Βγάινει μόνο σπορ συν τι εξτρά θέλεις να του φορέσεις!!!
-
geokot και akilleas
αν καταφέρετε να σταματήσετε αυτόν τον ενοχλήτικό θόρυβο συντονισμού, παρακαλώ ενημερώστε!
αυτό το θόρυβο που λές, υπήρχε στο test-drive αυτοκίνητο, που έκανα, αλλά ακουγόνταν σε ελάχιστο βαθμό, σχεδόν καθόλου αλλά υπήρχε!!
το δικό μου θα έρθει την άλλη βδομάδα, το περιμένω πως και πως!!παλιότεροι κάτοχοι αυτοκινήτων έχουν αυτόν τον θόρυβο που αναφέρει ο akilleas kai o geokot!
αν όχι, υπάρχουν άλλοι θόρυβοι ενοχλητικοί?? -
Φίλε μάνο να είσαι σίγουρος ότι εάν καταφέρουμε κάτι θα γράψουμε.
Εγώ είχα και ένα μικρό τρίξιμο στους κεντρικους αεραγωγούς της κονσόλας σε χαμηλές στροφές του κινητήρα (2000-2300), αλλά όχι τώρα που είναι χειμώνας. Μόλις ζεστάνει λίγο ο καιρός θα το τσεκάρω και θα γράψω και γι αυτό.
Σε παλιότερο ποστ και κάποιος άλλος ιδιοκτήτης είχε γράψει ότι είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. -
σήμερα μετά απο 2 μέρες απο την επισκευή.... και με αρκετό φως είμαι αρκετά χαρούμενος καθώς δεν φαίνεται απολύτως τίποτα και είναι σαν καινούριο ..... το λάδι armaral ή καπως έτσι έκατσε καλά πάνω στο ύφασμα και δεν φαίνεται απολύτως τίποτα ....... το κουκλί μου είναι και πάλι καινούριο....
Αρκετοι πάντως έχουν διαμαρτυρηθεί για συντονισμούς στο εσωτερικό.... εγώ ακόμα δεν το έχω παρατηρήσει κάπου..... το μόνο που δεν μου κάθεται καλά είναι αυτό με το γκάζι..... πατώντας τον συμπλ΄΄εκτη όταν το αμάξι κρατάει γκάζι ΔΕΝ ανεβάζει στροφές απλά το κόβει και μετά αφήνωντας πάλι τον συμπλέκτη συνεχίζει να δίνει.... και είναι και λίγο επικύνδινο εντός πόλης να πατάς φρένο και το αμάξι να συνεχίζει να δίνει γκάζι..... να κοιτάξω μήπως τις αντλιούλες των πεντάλ???
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
Αρκετοι πάντως έχουν διαμαρτυρηθεί για συντονισμούς στο εσωτερικό.... εγώ ακόμα δεν το έχω παρατηρήσει κάπου..... το μόνο που δεν μου κάθεται καλά είναι αυτό με το γκάζι..... πατώντας τον συμπλ΄΄εκτη όταν το αμάξι κρατάει γκάζι ΔΕΝ ανεβάζει στροφές απλά το κόβει και μετά αφήνωντας πάλι τον συμπλέκτη συνεχίζει να δίνει.... και είναι και λίγο επικύνδινο εντός πόλης να πατάς φρένο και το αμάξι να συνεχίζει να δίνει γκάζι..... να κοιτάξω μήπως τις αντλιούλες των πεντάλ???
φιλε Gaitanakos αυτό με το γκάζι που λες πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι εννοείς.. προσωπικά στο δικό μου δεν εχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο.
αν μπορείς δώσε βήμα βήμα οδηγίες τι να κάνουμε για να το παρατηρήσουμε.
Εάν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει 150αρι dynamic. Βγάινει μόνο σπορ συν τι εξτρά θέλεις να του φορέσεις!!!
το 150αρι υπάρχει σε 3 εκδόσεις.. dynamic,emotion & sport.. δε βγαίνει μόνο στην πιο φτωχή την active.
Παιδιά γεια σας και από μένα.
Κάτοχος και εγώ ενός BRAVO SPORT από τις αρχές Φλεβάρη.
7.Η κατανάλωση μέχρι σήμερα 8.4 λίτρα αν και το δουλεύω λόγω στρωσίματος συνέχεια ψηλά. Αρκετά ικανοποιημένος .Μετά το στρώσιμο επειδή τραβάει από χαμηλά και αλλάξει ο τρόπος οδήγησης στις καθημερινές διαδρομές το βλέπω να πέφτει στα 8 λίτρα.καλωσόρισες στην παρέα μας geokot! πολύ καλή κατανάλωση έχεις.. σε βοηθά που μένεις επαρχία.. πάντως μετά το στρώσιμο θα ανέβει.. και γω είχα στο στρώσιμο 8.6 και τώρα είμαι στα 9.1.. το αμάξι σε τσιγκλάει να τρέχεις.
πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου.. θα διαφωνήσω οτι το maserati είναι το πιο σπορ.. για μενα παραδοσιακά το κόκκινο είναι πιο σπορ χρώμα ενω το μπλέ το πιο 'κυριλάτο'
stred εσυ που έχεις τελειώσει με στρωσίματα το έχεις ανοίξει πολύ? και αν ναι πόσο είδες και τι είδες???
δεν εχω καταφέρει να το ανοίξω πάνω απο 190.. 2 ταξίδια που πήγα ήταν και τα 2 με βροχή γμτ.. πάντως επειδή μεσα στη βδομάδα θέλω να του αλλάξω τα πρώτα λάδια του δε θέλω να το παρα-ζορίσω ακόμα.. κάτσε να φύγουν τα γρέζια απο μεσα..
-
stred δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο θα πώ 2 παραδείγματα.... πχ ξεκινάω μετά απο κάποιο στόπ και ανεβάζω σε δευτέρα μετα την αλλαγή απλά πατάω λίγο το γκάζι και το αφήνω (εντός πόλης πολύ λίγα χιλιόμετρα) εκέι το αμάξι κρατάει μόνο του γκάζι χωρίς να πατάω τίποτα και για πολύ ώρα....αν πατήσω συμπλέκτη σταματάει και αν αφήσω συμπλέκτη συνεχίζει να το κάνει χωρίς να ξαναπατήσω γκάζι....αν πατήσω φρένο σύνεχίζει να το κάνει.......
Το ίδιο συμβαίνει και σε κατέβασμα απο 3η κατεβάζω και δίνει γκάζι.... αυτο με την ανηφόρα ήταν απίστευτο γιατί η ανηφόρα ήταν μεγάλη σε κλίση (δασύλλιο πατρών) και το αμάξι ανέβαινε μόνο του....
τα ίδια έγιναν και κανα 2 φορές ανεβάζοντας σε 3η αλλα εκέι όταν έπεσαν πολύ οι στροφές ίσα που τσούλαγε.... στην 2α όμως αν το αφήσω σε ευθεία πιάνει τα 30 μόνο του....
κάτι πρέπει να τρέχει με το πεντάλ του γκαζιού...
-
Εμάνε φίλε gaitanakos δε μου κάνει τέτοιο πράμα το γκάζι.
Συμπεριφερεται όπως θα έπρεπε!!!
Αφήνεις γκάζι και κόβει σταδιακά ταχύτητα.
Μόνο όταν είναι κρύο και το ξεκινάω αμέσως, εκεί ναι κάποιες φορές μου το κάνει, αλλά μόλις πέσουν οι στροφές σταματάει!!!! -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Φίλε μάνο να είσαι σίγουρος ότι εάν καταφέρουμε κάτι θα γράψουμε.
Εγώ είχα και ένα μικρό τρίξιμο στους κεντρικους αεραγωγούς της κονσόλας σε χαμηλές στροφές του κινητήρα (2000-2300), αλλά όχι τώρα που είναι χειμώνας. Μόλις ζεστάνει λίγο ο καιρός θα το τσεκάρω και θα γράψω και γι αυτό.
Σε παλιότερο ποστ και κάποιος άλλος ιδιοκτήτης είχε γράψει ότι είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Εγώ το είχα αναφέρει. Προς το παρόν ο τριγμός αυτός έχει να ακουστεί αρκετούς μήνες.. Περιεργο Ωστόσο αυτό που αναφέρθηκε για την πόρτα του συνοδηγού είναι γεγονός. Υποψιάζομαι τους μενετεσέδες..
stred δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο θα πώ 2 παραδείγματα.... πχ ξεκινάω μετά απο κάποιο στόπ και ανεβάζω σε δευτέρα μετα την αλλαγή απλά πατάω λίγο το γκάζι και το αφήνω (εντός πόλης πολύ λίγα χιλιόμετρα) εκέι το αμάξι κρατάει μόνο του γκάζι χωρίς να πατάω τίποτα και για πολύ ώρα....αν πατήσω συμπλέκτη σταματάει και αν αφήσω συμπλέκτη συνεχίζει να το κάνει χωρίς να ξαναπατήσω γκάζι....αν πατήσω φρένο σύνεχίζει να το κάνει.......
Το ίδιο συμβαίνει και σε κατέβασμα απο 3η κατεβάζω και δίνει γκάζι.... αυτο με την ανηφόρα ήταν απίστευτο γιατί η ανηφόρα ήταν μεγάλη σε κλίση (δασύλλιο πατρών) και το αμάξι ανέβαινε μόνο του....
τα ίδια έγιναν και κανα 2 φορές ανεβάζοντας σε 3η αλλα εκέι όταν έπεσαν πολύ οι στροφές ίσα που τσούλαγε.... στην 2α όμως αν το αφήσω σε ευθεία πιάνει τα 30 μόνο του....
κάτι πρέπει να τρέχει με το πεντάλ του γκαζιού...
Ούτε εγώ έχω καταλάβει.. Λογικό είναι όμως το αμάξι να τσουλάει με 2α και ρελαντί χωρίς να σκορτσάρει. Έκτός αν εννοείς το γεγονός που δίνει γκάζι μόνο του σε περίπτωση που ξεκινήσεις και έχεις αφήσει απότομα τον συμπλέκτη για να μη σβήσει.
-
nikolas το αμάξι δεν τσουλάει όταν πιάνει τα 20-30 μόνο του.... και ποτέ δεν αφήνω συμπλέκτη απότομα (εξαιρούνται οι κοντρούλες)...... το να ανεβαίνει 200 μέτρα ανηφόρα με 60% κλίση δεν είναι λογικό....
όλα τα αυτοκίνητα δίνουν λίγο γκάζι πλέον στην αλλαγή αλλα αν πατήσεις φρένο ή συμπλέκτη σταματούν..... εδώ συνεχίζεται....
Λές να μου έχουν ξεχάσει κανα cruise control κατα λάθος????
-
60% κλίση δεν την ανεβαίνεις ούτε με τέρμα γκάζι Το Bravo με ρελαντί και 2α πηγαίνει χωρίς πρόβήμα σε ευθεία περίπου με 12km/h. Το αμάξι δεν πατάει γκάζι μόνο του μονο ρελαντί κρατάει. Όταν αλλάζεις ταχύτητα και ενώ πατάς συμπλέκτη (χωρίς γκάζι ) δεν ανεβάζει στροφές ίσα ίσα πέφτουν οι στροφές.
-
δεν διαφωνώ στο τί πρέπει να κάνει...... σου λέω οτι εμένα κάνει τα ανάποδα.... και δεν ξέρω τι να κοιτάξω.... να περιμένω να τελειώσει το στρώσιμο να έρθει ο δισκός στα ίσα του? ή να κοιτάξω τα υγρά των πεντάλ??
-
να πας συνεργειο...δεν κοστιζει τιποτε αλλωστε...εγγυηση εχεις!
-
θα πάω αλλά.....
αν βρούν το ξεχασμένο καταλάθος cruise control και μου το ζητήσουν πίσω????????
Fiat Bravο 2007