-
μια ακόμη απορία, ξέρω γίνομαι κουραστικός, αλλά το κάνω για να ξορκίσω το κακό!
σε 10 μέρες θα το έχω στα χέρια μου!
στην ενότητα για το punto διαβάζω ότι τα τακάκια απο το αυτοκίνητο σφυράνε, και ο λόγος οφείλεται στο ότι είναι κατασκευασμένα απο οικολογικό υλικό!!!
συμβαίνει το ίδιο και με τα φρένα του bravo γιατι δεν είδα κανένα να παραπονιέται και το έχω απορία!! -
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
μια ακόμη απορία, ξέρω γίνομαι κουραστικός, αλλά το κάνω για να ξορκίσω το κακό!σε 10 μέρες θα το έχω στα χέρια μου!
στην ενότητα για το punto διαβάζω ότι τα τακάκια απο το αυτοκίνητο σφυράνε, και ο λόγος οφείλεται στο ότι είναι κατασκευασμένα απο οικολογικό υλικό!!!
συμβαίνει το ίδιο και με τα φρένα του bravo γιατι δεν είδα κανένα να παραπονιέται και το έχω απορία!!συμβαινει σε ολα τα αυτοκινητα του groupo αλλα μετα τα 1500 χλμ στο δικο μου σταματησε...
ειναι μεχρι να στρωσει το τακακι και να εφαπτει πληρως στον δισκο. -
limited_one ευχαριστώ για την πληροφορία,
όχι τίποτα, αλλά να είμαι και έτοιμος ψυχολογικά για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσω κατά την διάρκεια του στρωσίματος!! -
Καποιος αναφερε ενα θεμα που υπαρχει με τα MP3 σε CD.....
ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ CD ΣΤΟ 100% ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!
Δεν ξερω γιατι αλλα ετσι συμβαινει δυστηχως!
Οταν φτιαχνεται τα σιντακια σας να βαζετε μεχρι 600Mbytes μεσα και βεβαια παντα εγγραφη στην χαμηλοτερη δυνατη ταχυτητα!
Καλοταξιδα τα αυτοκινητα για ολους τους νεους κατοχους... -
Gaitanako, ανεβαίνει το Δασύλλιο με το ρελαντί;! Περίεργο όντως...
στην ενότητα για το punto διαβάζω ότι τα τακάκια από το αυτοκίνητο σφυράνε, και ο λόγος οφείλεται στο ότι είναι κατασκευασμένα απο οικολογικό υλικό!!!
συμβαίνει το ίδιο και με τα φρένα του bravo γιατι δεν είδα κανένα να παραπονιέται και το έχω απορία!!Τα φρένα του Bravo είναι άψογα, από τα καλύτερα της κατηγορίας μάλιστα! Μη φοβάσαι τίποτα.
-
μια ακόμη απορία, ξέρω γίνομαι κουραστικός, αλλά το κάνω για να ξορκίσω το κακό!σε 10 μέρες θα το έχω στα χέρια μου!
συμβαίνει το ίδιο και με τα φρένα του bravo γιατι δεν είδα κανένα να παραπονιέται και το έχω απορία!!Ούτε και εγώ είχα κανένα τρίξιμο με τα φρένα μου.
Ούτε με το προηγούμενο (Στίλο) αλλά ούτε και με το Μπράβο μου!!!! -
cosygate για την αποτελεσματικότητα των φρενων του δεν εχω καμια αμφιβολια!
τα δοκιμασα και ηταν λες και εριξα άγκυρα!!
παρα πολυ καλά φρένα!! -
cosy την ανηφόρα την ξέρεις...την ανεβάίνει και μάλιστα ολόκληρη και άλλη τόση.... θα πάω άυριο το πρωί να το ψάξω...
και μια ερώτηση..στο manual του αυτοκινήτου αναφέρεισε κάποιο σημείο την διαδικασία double lock....οπου πατώντας 2 το κουμπί κλειδώματος στο κλειδί αναβοσβήνουν τα αλάρμ 3 φορές και ενεργοποιείται..... εμένα πάντως αυτό δεν υπάρχει αν έχει κάποιος καμία πληροφορία ας την δώσει....
-
Ηλεκτρονικό γκάζι+ροπή από χαμηλά. Λογικό μου ακούγεται, και μένα το 307 μου το ίδιο κάνει.
-
συμβαίνει το ίδιο και με τα φρένα του bravo γιατι δεν είδα κανένα να παραπονιέται και το έχω απορία!!Φιλε καλησπερα. Ειμαι κατοχος Abarth Punto και μετα τα πρωτα 1000km το σφυριγμα στα φρενα ηταν και ειναι πολυ εντονο. Εφοσον ζεσταθουν κανενα προβλημα αλλωστε πλεον το συνηθισα.
-
εμένα τα τακάκια σφύριξαν μόνο στην πρώτη βόλτα.. να πω την αλήθεια επειδή δε το είχα διαβάσει πουθενά με είχε ψιλοανησυχήσει λίγο.
μετα απο 2-3 μέρες σταμάτησαν τελείως.. τώρα ακούγονται σπάνια στο πολύ κρύο μέχρι να ζεσταθούν. -
Άμα τρίζουν τα φρένα γιατί δεν τα λαδώνετε; (Πραγματική απορία γνωστής μου!)
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Άμα τρίζουν τα φρένα γιατί δεν τα λαδώνετε; (Πραγματική απορία γνωστής μου!)Σωστή η ''γνωστή σου''!!!!
-
Παιδιά, γκαντεμιά. Το μτχ Bravo t-jet emotion 150ps, που θέλω να αγοράσω μαντέψτε ποιός ήταν ο προηγούμενος κάτοχός του... Το περιοδικό TopGear που το είχε για δοκιμή μακράς διαρκείας!!! Τί λέτε; Να το χτυπήσω ή να στραφώ για αλλού; Help!!!
Είναι μοντέλο 10/2007, με 20.500 χλμ. και επιπλέον εξτρά το δερμάτινο σαλόνι και την ανοιχτή ακρόαση bluetooth (blue&me). Κόστος 14.500 ευρώ. Γμτ και μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο έτσι όπως ήταν
-
εγω θα προτιμουσα να ειναι απο rent a car παρα απο περιοδικο....θα το εχουν ξεσκισει κανονικα αυτοι.......
-
Λέγε τέτοια...
Τι να πω βρε παιδιά. Το βρήκα όλως τυχαίως στο google όταν έψαχνα άρθρα δοκιμών για το bravo και το μάτι μου έπεσε σε αυτό http://209.85.129.132/search?q=cache:Hp ... ient=opera
-
Ο χρήστης mariost έγραψε:
Λέγε τέτοια...Τι να πω βρε παιδιά. Το βρήκα όλως τυχαίως στο google όταν έψαχνα άρθρα δοκιμών για το bravo και το μάτι μου έπεσε σε αυτό http://209.85.129.132/search?q=cache:Hp ... ient=opera
Απο που καταλαβες οτι αυτο ειναι το bravo που θελεις να παρεις;
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Απο που καταλαβες οτι αυτο ειναι το bravo που θελεις να παρεις;
Από τον αριθμό πινακίδας http://www.topgear.gr/galleries/712/
-
georgesamartzis
τα φρένα του απλά θα χρειαστεί να 'στρωθούνε' και απο την στιγμή που δε επηρεάζεται η απόδοση τους, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
επομένως όλα εντάξει!!mariost
όσον αφορά για τον προβληματισμο σου, καλό είναι άμα μπορείς να το δείς απο κοντά το αυτοκίνητο και να το οδηγήσεις. να το τσεκάρεις σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της fiat, αν ελέγξεις την κατάσταση των ελαστικών του, τυχόν χτυπήματα και ότι άλλο είναι δυνατόν.
στο συγκεκριμένο άρθρο πάντως με έκανε εντύπωση η μέση κατανάλωση, που είναι πολύ καλή.
πάντως σίγουρα σε ένα περιοδικό θα το 'ξέσκισαν' το αυτοκίνητο.κοίτα αν μπορείς να κάνεις επέκταση της εγγύησης του και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση που αποφασίσεις να το 'χτυπήσεις'. κάνε και τους σχετικούς ελέγχους.
παίρνεις και λίγο ρίσκο φυσικά , διότι αγοράζεις μτχ.αν αποφασίσεις με την καρδιά, θα το πάρεις με κλειστα μάτια.
καλή επιτυχία! -
Πάνος,
Οπωσδήποτε θα το κάνω ένα test drive. To αμάξι το έχει αντιπροσωπεία της Lancia οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το έχουν ελέγξει. Το καλό είναι ότι προσφέρουν άτοκη χρηματοδότηση. Λες να αγοράσω και την επέκταση της εγγύησης; Αλλιώς με βλέπω για καινούριο bravo στην έκδοση dynamic με τα 120 άλογα και τα 1500 ευρώ έκπτωση δίνοντας το παλιό μου αμάξι...
Fiat Bravο 2007