Λοιπόν το πρωί παρέλαβα το αμάξι (δόξα σοι)...... όλη μέρα σχολήθηκα μαζί του......πηγαίνοντας και μία βόλτα μέχρι την κόρινθο για δουλειά (τερπνόν μετα οφελήμου).... ποιές έίναι οι πρώτες εντυπώσεις.......
Πέρα απο έναν αρχι@#$$κα που μετά απο μία 'ωρα κάνοντας όπισθεν με ένα τζίπ μου γρατσούνισε το καπώ με το πλαστικό κάλυμα του εφεδρικού τροχού ... βάρεσα εγκεφαλικά και μου χάλασε όλη τη μέρα...(ευτυχώς πριν απο λίγο που γύρισα το πέρασα με μία αλοιφή και έφυγε και ηρέμισα (τελικά ήταν λεπτή και ρηχή)
Καταρχήν στο χρώμα maranello είναι πανέμορφο.... και δεν χορταίνεις να το βλέπεις..... είναι και σε αρμονία με το εσωτερικό το δίχρωμο..... η θέση οδήγησης είναι πραγματικά πολύ καλή όπως την θυμόμουν απο την περίοδο των δοκιμών....
ο κινητήρας είναι ψηλοτσίτα και το νιώθεις οτι θέλει να ανοίγει.... τα ηλεκτρονικά είναι πολλά και απαιτούν πολύ διάβασμα για να τα ρυθμίσω όλα (έχασα την μπάλα) αφιέρωσα 2 ωρες το πρωί διαβάζοντας αλλα ελάχιστα θυμόμουν μετά να κάνω....
πρόταση προς τους καμένους κατόχους.... βάλτε στο πάτημα των μπροστά θυρών το μεταλλικό επικάλυμα (αξεσουαρ) με το σήμα του bravo είναι πανέμορφο... (80 ευρώ)
επίσης ωραίο είναι και το σύστημα που ανάβει φώτα προς την κατέυθυνση του τιμονιού.... στην αρχή όταν το πήρα χαμπάρι γελούσα και μου φάνηκε ηλίθιο (κανένα απο τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου δεν είχε κάτι τέτοιο) πριν απο λίγη ώρα διασχίζοντας το κέντρο της πόλης τελικά μου φαίνεται χρήσιμο.... αν και προκαλεί γέλιο η σκέψη οτι καμια μερα θα τύχει πουθενα περίεργα να φάω καμια κλήση απο κανα γιδοβοσκο μπάτσο
τι θα προτιμούσα διαφορετικό: καταρχήν η οθόνη στο καντράν είναι πολύ μικρή για τον όγκο πληροφοριών που είναι διαθέσιμος στον οδηγό.... κάποιες πληροφορίες όπως το TRIP θα μπορούσαν να βρίσκονται σε μία άλλη οθονίτσα εκτός καντράν (σαν το 308) θα ήταν ιδιάιτερα βολικό και σαφώς ευκόλότερη η πρόσβαση σε όλες τις πιθανές πληροφορίες...
κλασσικά το τιμόνι.....(πώς τους ξέφυγε τόσο???) το κιβώτιο που πολλοι γκρινιάζουν ναι είναι λίγο ασαφές αλλα έχω δεί ΠΟΛΥ χειρότερα...... οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα....
Επίσης διαφορετικές θε έπρεπε να έιναι και η θήκες μικροαντικειμένων... και κυρίως βαθύτερες.... καθώς και η θέση ποτηριών.... για το τασάκι δεν το ξαναλέω
Αυριο θα κάτσω να ρυθμίσω όλα τα συστήματα (γλώσσες, ώρες, χρονοδιακόπτες κλπ κλπ) το ράδιο μου ψιλοέσπασε τα νέυρα καθώς απο τα κουμπιά του τιμονιού δεν κάνει search για σταθμούς αλλα ανεβαίνει κατα 0.05 τις συχνότητες... πιστέυω κάπως θα ρυθμίζεται.....
επ'ισης έχω βάσιμη υποψία ότι ο ζαφειρόπουλος μου έχει κάνει μπινιά με την εγγύηση.... θα το τσεκάρω την δευτέρα με τα κεντρικά...
άυριο τα νεότερα..... είναι πραγματικά κουκλί όλη μέρα το χαζέυω και δεν το χορταίνω .... πάω για τσιγάρο στο μπαλκόνι που έχει και θέα ......... η κωλοβροχή μου το λέρωσε.....