-
καμια προταση για αμορτισσερ για την bravoyra???? επισης με τους κομπρεσορες του αιρκοντισιον τι παιζει?μαλλον χρειαζομαι αλλαγη ..........
-
Πήγαινε να σου κοιτάξουν το AC μην έχει χάσει ψυκτικό υγρό. Όσο για τα αμορτισέρ, εγω μάλλον μαμά θα βάλω όταν έρθει η ώρα. Στα 103000 χλμ πάντως αντέχουν λίγο ακόμα τα δικά μου.
-
το δικο μου εχει 136587 χλμ και το αριστερο εμπρος αμορτισερ σημερα ειδΑ οτι τα ειχε τα λαδακια του.....ο κομπρεσορας χανει οταν δουλευει μουγκριζει το ειδε και μαστορας......αλλα που να βρεθει καλος ψυκτικος για αμαξια στην ορεστιαδα ...οεοοο??
-
εχει δοκιμασει κανεις να παρει ανταλακτικα απο την ιστοσελιδα του ρικαμπι? λεω να παρω αμορτισερ απο εκει...αξιζουν αυτα
http://www.ricambi.gr/index.php?page=sh ... t&Itemid=2 ειναι τα γνησια η θα το μετανιωσω?
?? -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ψάχνω εδώ και κάποιο καιρό και έχω καταλήξει ότι θέλω Bravo Sport.
Για κάτι αξιοπρόσεκτο (~70000km, πανοραμική), δίνω ακόμα και 7,5 χιλιάρικα μετρητά.
Όμως το πρόβλημα είναι ότι.... δεν βρίσκω!!!!
Για δώστε καμιά ιδέα βρε παιδιά, ζητάω κάτι παράλογο;
Τα φθηνότερα Sport παίζανε στα ~6 χιλιάρικα εδώ και 1,5+ χρόνο, τι γίνεται πια;
Μήπως δεν κοιτάω σωστά; xe, car, autotriti.Επειδή όλα τα προηγούμενά μου αυτοκίνητα ήταν σε μέτρια εξωτερική κατάσταση, θέλω κάτι πολύ προσεγμένο επιτέλους και δεν είμαι διατεθειμένος να πάρω κάτι πχ με πολυμερισμένα φώτα, φθαρμένο κτλ, αλλά αντιθέτως θα προτιμήσω να δώσω ένα σεβαστότατο ποσό σε μετρητά για κάτι καλό. Ζητάω πολλά;
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs= ... _type=sale
Υπαρχουν μερικα εκει γυρω στα 7-8 χιλ, βεβαια με οροφη ακριβοτερα, αλλα υπαρχουν. Ενα με 8 χιλ μαυρο και με λιγα χλμ φαινεται καλο οπως και ενα ασημι που ειδα απο μια πρωτη ματια με λιγωτερα χρηματα αλλα με λιγο περισσοτερα χλμ. Το Bravo και ειδικα τα τουρμπο ειναι πολυ καλα αυτοκινητα και μαλιστα σε σχεση με επιδοσεις και εξοπλισμο ειναι ασυναγωνιστα κατα τη γνωμη μου στη κατηγορια τους. Εχουν και το μεγαλυτερο πορτμπαγκαζ στα 400 λιτρα. Απλα νομιζω οτι επειδη βγηκαν παραλληλα με το 5αρι Γκολφ tsi (140-170 αλογα) και επειδη ηταν η εποχη των παχειων αγελαδων στην Ελλαδα οι περισσοτεροι πηγαν με το πιο ακριβο Γκολφ.
-
Υπαρχουν μερικα εκει γυρω στα 7-8 χιλ, βεβαια με οροφη ακριβοτερα, αλλα υπαρχουν. Ενα με 8 χιλ μαυρο και με λιγα χλμ φαινεται καλο οπως και ενα ασημι που ειδα απο μια πρωτη ματια με λιγωτερα χρηματα αλλα με λιγο περισσοτερα χλμ. Το Bravo και ειδικα τα τουρμπο ειναι πολυ καλα αυτοκινητα και μαλιστα σε σχεση με επιδοσεις και εξοπλισμο ειναι ασυναγωνιστα κατα τη γνωμη μου στη κατηγορια τους. Εχουν και το μεγαλυτερο πορτμπαγκαζ στα 400 λιτρα. Απλα νομιζω οτι επειδη βγηκαν παραλληλα με το 5αρι Γκολφ tsi (140-170 αλογα) και επειδη ηταν η εποχη των παχειων αγελαδων στην Ελλαδα οι περισσοτεροι πηγαν με το πιο ακριβο Γκολφ.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Δυστυχώς φαίνεται να έχεις δίκιο.Όμως δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω 8+ χιλ για Bravo, όταν με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις νεότερα αντίστοιχα αυτοκίνητα (C4 THP 2010+/Megane TCE 2010+) ή κάποιο αντίστοιχα καλό ίδιας ηλικίας (Civic S, BMW 116i, Astra/Corsa OPC, Mito 155/Cooper και ο κατάλογος μεγαλώνει...).
-
Οχι φιλε μου, δεν μιλαω για 8+ για Bravo, εκτος αν πραγματικα θελεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο με λιγα χιλιομετρα και με ηλιοροφη. Σε αυτα τα λεφτα οπως λες παιζουν πολλα αλλα. Εγω μιλαω για 7 χιλ, οπου τα 7 χιλ θα τα δωσεις για να παρεις ενα Sport εφταετιας, σε καλη κατασταση και με οχι παρα πολλα χλμ φορτωμενο. Μην ξεχνας οτι παιζει να το παρεις με λιγωτερα απο οτι ζητανε, εφοσον θελεις να το παρεις. Απο εκει και μετα εφοσον δεν εισαι κολλημενος με καποια μαρκα στα 7-8 χιλ υπαρχουν πολλα απο αλλες μαρκες να διαλεξεις, ειδικα αν εχεις τα μετρητα.
-
Κολλημα μαρκας δεν τιθεται (χαθηκε να ειχαν βγαλει το Cee'd με turbάκι?), ομως το Bravo ειναι αυτο που εκπληρωνει τις απαιτησεις μου αυτη τη στιγμη και μου αρεσει εμφανισιακα, αλλα και απο πλευρας εξοπλισμου. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω οδηγησει, αλλα μονο αν απογοητευτω οικτρα θα κανω πισω.
Μετρητα υπαρχουν και θεληση για το συγκεκριμενο μοντελο, επιλογες δεν βλεπω.
Το 70% οσων δινονται ειναι απο μαντρες (aka τιμες χλιαρες, παζαρια γιοκ και υποψια αναξιοπιστιας χιλιομετρων), ενω οσα ειναι ενδιαφεροντα, ειτε ειναι φορτωμενα με 100.000+ χιλιομετρα, ειτε ειναι πολυ ακριβα, ειτε εχουν μαζεμενες μικροφθορες και οχι καποιον extra εξοπλισμο για να με προσελκυσουν. -
Καλησπερα ,λοιπον σημερα αλλαξα αμορτισερ στο bravo, ενω αρχικα πηγαινα για μπιλστειν β6, τελικα κατεληξα στα β4 για διαφορους οικονομικους λογους.............η πρωτη εντυπωση απο το αμαξι σε διαδρομη που κανω καθε μερα και εχω μαθει πλεον πως συμπεριφερεται το αμαξι ηταν παρα πολυ καλη, βελτιωθηκε το κρατημα , το φρεναρισμα και παει λεγοντας, τωρα το μονο που μενει να δειξει ειναι ποσο θα αντεξουν στο χρονο και αν θα αλλαξει η συμπεριφορα του κιαλλο...ελπιζω προς το καλυτερο παντα....τα προηγουμενα αμορτισερ αντεξαν 136,500 χλμ, εκ των 4 τα 2 ειχαν πεταξει λαδι . Τα νεα αμορτισερ μου κοστισαν 240 ευρω και 0 εργατικα καθως τα περασα εγω παρεα με ενα συναδελφο......και για να κλεισω απο κομπρεσορα αιρκοντισιον τι κανω? εχει πεταξει το ψυκτικο.....ειναι ηδη μια φορα επισκευασμενος να παω για καινουριο ιμιτασιον η μεταχειρισμενο με κανα μικρο σερβισ σε λαστιχακια και λοιπα?
-
Και η αναζητηση συνεχιζεται...
-
Παιδιά ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε μεταχειρισμένο και θα ήθελα να μάθω την αποψη και την εμπειρία σας.
Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6424787/
Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα και συγχωνεύτηκε με υπάρχον για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. [Admin]
-
Καλησπερα σε ολους.μια ερωτηση στους κατοχους του αμαξιου.εχω την εκδοση με τα 150 αλογα.εδω και λιγο καιρο εχω παρατηρησει οτι σε πορεια με ρελαντι η κατηφορα πεφτει η θερμοκρασια του κινητηρα ενω φτανει κανονικα στην μεση και μενει σταθερη μολις παω εντελως χαλαρα ξαναπεφτει κατω απο την μεση.εχει κανεις καμια ιδεα τι να κοιταξω.θερμοστατη και αισθητηρας θερμοκρασιας?το λογικο δεν ειναι να ειναι μονιμα σταθερη η θερμοκρασια στην μεση?
-
Καλησπερα σε ολους.μια ερωτηση στους κατοχους του αμαξιου.εχω την εκδοση με τα 150 αλογα.εδω και λιγο καιρο εχω παρατηρησει οτι σε πορεια με ρελαντι η κατηφορα πεφτει η θερμοκρασια του κινητηρα ενω φτανει κανονικα στην μεση και μενει σταθερη μολις παω εντελως χαλαρα ξαναπεφτει κατω απο την μεση.εχει κανεις καμια ιδεα τι να κοιταξω.θερμοστατη και αισθητηρας θερμοκρασιας?το λογικο δεν ειναι να ειναι μονιμα σταθερη η θερμοκρασια στην μεση?
-
-
Θερμοστατης.Θελει αλλαγή
-
Φίλος μου έχει τσεκάρει μεταχειρισμένο μοντέλο bravo του 09 1,5 turbo με 150 άλογα. Ξέρετε κάτι γι αυτό;
-
1,4 εννοείς. Δεν έχει ακουστεί τίποτα κακό για αυτόν τον κινητήρα. Είναι πιο λαίμαργος από κάποιος άλλους τούρμπο αλλά και πιο αξιόπιστος από κάτι TSi της VW για παράδειγμα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οτιδηποτε ονομαζεται cobra ειναι σοβαρος συναγερμος
(μεχρι οταν του αλλαξεις την μπαταρια )Τι εννοείς ? Με ενδιαφέρει γιατί μόλις έβαλα cobra..
-
Ο χρήστης Andone26 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.μια ερωτηση στους κατοχους του αμαξιου.εχω την εκδοση με τα 150 αλογα.εδω και λιγο καιρο εχω παρατηρησει οτι σε πορεια με ρελαντι η κατηφορα πεφτει η θερμοκρασια του κινητηρα ενω φτανει κανονικα στην μεση και μενει σταθερη μολις παω εντελως χαλαρα ξαναπεφτει κατω απο την μεση.εχει κανεις καμια ιδεα τι να κοιταξω.θερμοστατη και αισθητηρας θερμοκρασιας?το λογικο δεν ειναι να ειναι μονιμα σταθερη η θερμοκρασια στην μεση?ΑΠολύτως καμία ανησυχία..να το κάνεις κιολας εκουσια ειδικά το καλοκαίρι...οταν σε κατηφορα βγαζεις ταχυτητα δεν υπαρχουν τριβες μεσα στη μηχανη και ετσι μεσα σε λιγοτερο απο 5 λεπτα πεφτει η θερμοκρασια...ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΣΒΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ..ΜΟΝΟ ΡΕΛΑΝΤΙ.
Fiat Bravο 2007