-
Πως είναι παράνομο, αφού υπάρχει και στο Play?
-
Και τσεκούρια πουλάνε στο σούπερ μάρκετ, αλλά δεν είναι όλες οι χρήσεις νόμιμες.
-
@antonakis said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Και τσεκούρια πουλάνε στο σούπερ μάρκετ, αλλά δεν είναι όλες οι χρήσεις νόμιμες.
Ούτε η κατοχή και χρήση τσεκουριου είναι παράνομη, αν δεν σκοτώσεις κάποιον.
Κι επί πληρωμής μπορείς να δεις παράνομο περιεχόμενο, η πληρωμή δεν νομιμοποιει τίποτα
-
Ναι αλλά το stremio λέτε πως είναι νόμιμη πλατφόρμα.
Και ερωτώ το περιεχόμενο που για να δω εγώ πληρώνω στο νετφλιξ ένα Χ ποσό, πως το βλέπετε εσείς νόμιμα στο stremiο χωρίς πληρωμή;
-
Κι άλλα πράγματα έχουμε κάνει δωρεάν, για τα οποία κάποιος άλλος ίσως πληρώνει αδρά. Δεν παρανομήσαμε.
-
Άντε πάλι δημιουργική ασάφεια!
Δεν ρώτησα αν μπορείτε να είστε φοβεροί εραστές.
Ρώτησα πώς βλέπετε κάτι που ο παραγωγός του το προσφέρει επί πληρωμή και εσείς δεν πληρώνετε; -
@lap said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Άντε πάλι δημιουργική ασάφεια!
Δεν ρώτησα αν μπορείτε να είστε φοβεροί εραστές.
Ρώτησα πώς βλέπετε κάτι που ο παραγωγός του το προσφέρει επί πληρωμή και εσείς δεν πληρώνετε;Μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
Αλλά μπορείς να γεμίσεις μπουκάλι νερό απ την πηγή (και να είναι και καλύτερο) αντί να αγοράσεις εμφιαλωμένο, να μαζέψεις χόρτα ή φρούτα απ τον αγρό αντί για το Μάρκετ κλπ. αλλά, ξαναλέω, μ' άρεσει ο τρόπος που σκέπτεσαι... -
Είναι που έχουμε πέσει σε φωλιά εραστων σε αυτό το forum...
Ξαναρωτώ για τρίτη φορά, ας κάνω μια ακόμη προσπάθεια!
Τις ταινίες τις παράγει η φύση; Είναι φυσικό προϊόν ελεύθερων κάμπων;;;
Άσε το νετφλιξ, δεν βγάλαμε άκρη με αυτό.
Εγώ έχω επί πληρωμή με το Disney αυτό το ιαπωνικό που ειναι της μόδας. Γκοχαμ ή κάπως έτσι.
Εγώ πληρώνω την Disney. Εσείς πώς το βλέπετε στο stremio χωρίς πληρωμή;
Αν το κάνετε νόμιμα πείτε μου να μην πληρώνω.
-
Κατεβάζουμε το στρεμιο, πατάμε τσεκ στο τορρεντιο, κάνουμε αναζήτηση και κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο του εργου το βλέπουμε σε 2160p HDR Dolby Atmos Dual motor AWD turbo intercooler κλπ.
-
Άρα χρησιμοποιείς το torrent.
Κατάλαβα!
Οι πιθανότητες να είναι πειρατικό προϊόν μόλις έφτασαν το 99%
-
Τρομερός διάλογος! Να στε καλά και οι δύο. Βέβαια Λαπη ο Πηλιου έχει βρει με τις ατάκες του πιο πολλές φορές τα δίχτυα. Το δίκιο σου είναι Αίολο. Αυτά τα συνδρομητικά τσοντοκαναλα έχουν διχάσει τους ηθοποιούς και λοιπούς καθώς έχουν κάνει τον κινηματογράφο βιομηχανία κονσερβας.
-
Σαμπως τα βλέπω! Σπάνιες φορές. Ιδιαίτερα το νετφλιξ, προβάλει τη μία βλακεία μετά την άλλη. Αυτά τα ισπανικά με τα ανώμαλα σενάρια είναι ότι χειρότερο. Αρέσουν όμως στις γυναίκες....
Κάτσε και δες ένα με κάτι κολλέγια και κάτι πλουσιόπαιδα στην Ισπανία. Είδα λίγο. Αηδία!Κατά τα άλλα, εγώ δεν ήξερα ότι παίζω μπάλα και πρέπει να βάλω γκολακι...
Μια απλή ερώτηση έκανα. Και βρέθηκα στα λιβάδια. -
Δεν είναι θέμα γκολ. Θέμα λογικής είναι πλέον. Όπως τα γράφεις. Το νετφλιξ έχει τόνους σκουπίδια με το ίδιο σενάριο και ό, τι καλό υπάρχει είναι πεταμένο εκεί μέσα να το βρεις. Δεν έφτανε μια δυο τρεις, έχουν φτιάξει τόσο πολλές πλατφόρμες, όλες με συνδρομή, δεν παρέχουν υπηρεσία περιεχομένου, νταβατζιλικι θεάματος πουλάνε... νομίζεις πως δεν πληρώνω επί χρόνια συνδρομές κι εγώ (πάνω από μία), αλλά όταν έφτασε η κατασταση να προτιμώ να ανοίξω το στρεμιο αντί για το νετφλιξ, για να μπορώ να βρω μόνο τα καλά χωρίς τον κατιμα, άρχισα να το σκέφτομαι... κι όταν χτύπησε νταβανι η πλεονεξια, κι έπρεπε να διαλέξεις αν πχ θα παρακολουθήσεις εσύ στο ένα κτίριο που είσαι αυτή την ώρα, ή τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στο άλλο, μολις άλλαξαν στοιχεία οι πιστωτικές τα μουτζώσαμε οριστικά όλα κι έμεινε το στρεμιο να παρέχει εύκολη πρόσβαση μόνο στα αξιόλογα απ όλες τις πλατφόρμες χωρίς τον κατιμα που κανένας δεν ασχολείται...
-
Πώς ο Έλληνας δικαιολογεί την παρανομία του ε;
-
@lap μου κανει εντυπωση αυτο που λες για την ποιοτητα εικονας του ντισνευ. Ειδικα το σογκουν εχει φανταστικη εικονα, 4κ και hdr. Προσωπικα θεωρω οτι την καλυτερηποιοτητα εικονας εχει το apple tv+, πολυ κοντα το ντισνευ και τελευταιο το νετφλιξ. Τα dolby vision του νετφλιξ ειναι αρκετα καλυτερα απο το 1080 περιεχομενο του παντως.
@bassstarlet το γεγονος οτι το στρεμιο ειναι στο playstore δεν λεει τιποτα απο μονο του. Ειναι η κλασσικη γραμμη αμυνας που εχουν χρησιμοποιησει οι p2p εφαρμογες, οτι δεν παρανομουν επειδη δεν εχουν αποθηκευμενο περιεχομενο σε δικους τους σερβερ. Νομικα, απο οσο γνωριζω και χωρις να ειμαι δικηγορος, δεν παρανομει το αππ, αλλα εσυ, ο τελικος χρηστης δηλαδη και οι χρηστες απο τους οποιους γινεται upload το torrent που βλεπεις.
Ειναι μια τεραστια κουβεντα αυτη με τις παρανομες υπηρεσιες. Πρακτικα εχει αποδειχτει οτι οταν η εμπειρια χρησης ειναι καλη, η βιβλιοθηκη πληρης και η τιμη οχι παραλογη, οι χρηστες στρεφονται στις νομιμες υπηρεσιες, πχ spotify, itunes (παλαιοτερα). Το προβλημα ειναι ο κατακερματισμος του περιεχομενου, η διαρκης αυξηση της τιμης των συνδρομων (ειτε αμεση, αυξανοντας τις τιμες ειτε εμμεση, βαζοντας περιορισμους στο account sharing) και η αδυναμια προσβασης σε καποιες υπηρεσιες σε ολες τις γεωγραφικες περιοχες (πχ στην ελλαδα δεν εχουμε hbo).
Αυτη τη στιγμη πληρωνω (τα μοιραζομαι με φιλους) spotify, disney, netflix, youtube premium. To netflix μαλιστα το εχουμε μεσω καποιας αλλη χωρας (τουρκια νομιζω;) για να πληρωνουμε φτηνοτερα. Νετφλιξ δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω απο μονος μου. Για ενα 20αρικο το χρονο καλα ειναι. Τα αλλα θα συνεχισω να τα πληρωνω ακομα και αν δεν μπορω να μοιραζομαι το κοστος με αλλους.
-
Σε εμένα δεν είναι καλή ρε γαμ@το
Ο ηχος είναι άψογος!
Αυτό είναι το θέμα που θίγω!
Πόσοι από εσάς έχετε καταλάβει ότι το stremio την βγάζει καθαρή και η ευθύνη βαραίνει εσάς προσωπικά! Ο νόμος έχει αλλάξει, το γνωρίζετε;;; -
Πόσοι από εσάς έχετε καταλάβει ότι το stremio την βγάζει καθαρή και η ευθύνη βαραίνει εσάς προσωπικά! Ο νόμος έχει αλλάξει, το γνωρίζετε;;;
και τι εγινε; λες κανενας να τους κυνηγησει; αποδεδειγμενα, στην ελλαδα οι μοναδικοι που ασχολουνται να κυνηγησουν νομικα τετοιες υποθεσεις ειναι οι ελληνικες συνδρομητικες υπηρεσιες. Ακομα και αυτοι ομως κυνηγουν τους διαμοιραστες και οχι τους τελικους χρηστες.
Ασε που πρακτικα, δεν υπαρχουν και πολλοι που κατεβαζουν παρανομα (τορρεντ) ή χρησιμοποιουν apps οπως stremio. Στις περισσοτερες χωρες εχουν κοπει προ πολλου αυτα και σε αυτες που παραμενουν, δεν εχουν καμμια σημασια στα μεγεθη της παγκοσμιας οικονομιας. Και δεν θελω να ακουσω για διαφυγοντα κερδη, διοτι ο τροπος προσδιορισμου "αριθμος downloads X τιμης του καθε επεισοδιου/ταινιας" απλα δεν ισχυει. Οι περισσοτεροι κατεβαζουν μονο και μονο για τη συλλογη τους ή για να τα εχουν διαθεσιμα "μπας και καποια στιγμη βρουν χρονο να τα δουν". -
@dettol said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Ακομα και αυτοι ομως κυνηγουν τους διαμοιραστες και οχι τους τελικους χρηστες.
-
@dettol said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Ακομα και αυτοι ομως κυνηγουν τους διαμοιραστες και οχι τους τελικους χρηστες.
Επιβεβαιώνει όσα είπα. Οι μόνοι που ασχολούνται είναι τα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια και κυρίως για το αθλητικό περιεχόμενο, διότι από αυτό βγάζουν το ψωμί τους. Κανείς δεν ασχολείται αν κατεβάσεις μια ταινία.
-
Οι καφετέριες, που έχουν δεκάδες θαμώνες/θεατές, την μέρα του αγώνα, είναι νόμιμες;
Πληρώνουν ειδική συνδρομή;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]