-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Είδα ξανά την 'Ημέρα της Μαρμίτας' (Groundhog Day). -
Είδα ξανά την 'Ημέρα της Μαρμίτας' (Groundhog Day). Πρωτότυπη, διασκεδαστική και έξυπνη κωμωδία και όχι μόνο.
εξαιρετικη
-
Ki εμένα μου αρέσει ο Μπίλυ Κρύσταλ. Σπάνια χάνω ταινία του
-
Eίδα άλλες δύο φορές το Lock, Stock & 2 Smoking Barrels (@ Καπνισμένες Κάνες).
Συνολικά νομίζω πως το έχω δει 6 φορές! Μάλλον είναι η καλύτερη κωμωδία που έχω δει ποτέ. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάποια άλλη.
Δείτε το όπωσδήποτε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eίδα άλλες δύο φορές το Lock, Stock & 2 Smoking Barrels (@ Καπνισμένες Κάνες).Συνολικά νομίζω πως το έχω δει 6 φορές! Μάλλον είναι η καλύτερη κωμωδία που έχω δει ποτέ. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάποια άλλη.
Δείτε το όπωσδήποτε!
απλα απιστευτο......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Eίδα άλλες δύο φορές το Lock, Stock & 2 Smoking Barrels (@ Καπνισμένες Κάνες).
Συνολικά νομίζω πως το έχω δει 6 φορές! Μάλλον είναι η καλύτερη κωμωδία που έχω δει ποτέ. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάποια άλλη.
Δείτε το όπωσδήποτε!
απλα απιστευτο......
+1.
-
Και δεύτερη καλύτερη κωμωδία είναι το Snatch - Η Αρπαχτή!
Ξέρετε καμιά παρόμοιου ύφους ταινία; Ψάχνω, αλλά δεν έχω βρει καμία...
-
Eίδα άλλες δύο φορές το Lock, Stock & 2 Smoking Barrels (@ Καπνισμένες Κάνες).Συνολικά νομίζω πως το έχω δει 6 φορές! Μάλλον είναι η καλύτερη κωμωδία που έχω δει ποτέ. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάποια άλλη.
Δείτε το όπωσδήποτε!
και βάλε! Πάρα πολύ καλό!
-
Όντως εκπληκτικές ταινίες και οι 2
και ο Brad Pitt απλά εξαιρετικός και απέδειξε πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι
-
Μη δείτε 'Prime'.-
Μλκ από τις λίγες!
-
Ξέρετε καμιά παρόμοιου ύφους ταινία; Ψάχνω, αλλά δεν έχω βρει καμία...Το Layer Cake του Matthew Vaughn, παραγωγού των Lock, Stock... και Snatch. Απλά κορυφαίο...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ξέρετε καμιά παρόμοιου ύφους ταινία; Ψάχνω, αλλά δεν έχω βρει καμία...
Το Layer Cake του Matthew Vaughn, παραγωγού των Lock, Stock... και Snatch. Απλά κορυφαίο...
Μήπως ξέρεις και τον 'ελληνικό' τίτλο; Βγήκε μετά το 2000; Για να ψάξω να το βρω στο Dvd-club...
-
Ελληνικό τιτλο εχει νομίζω κατι του στυλ 'Χαπια, ΧΧΧΧ και 1.000.000 λίρες' η κατι παρόμοιο... Εχω δει σε αρκετά DVDαδικα αφίσες...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ελληνικό τιτλο εχει νομίζω κατι του στυλ 'Χαπια, ΧΧΧΧ και 1.000.000 λίρες' η κατι παρόμοιο... Εχω δει σε αρκετά DVDαδικα αφίσες...Thanx!
Είναι η ταινία που έχω βάλει στο μάτι εδώ και 3 βδομάδες και δεν την βρίσκω ποτέ μα ποτέ ξενοικιαστη! Την έχω στα υπ' όψιν. Παίζει και ο καινούριος James 'Putin' Bond σε αυτήν, αν δεν κάνω λάθος...
-
Ναι, ο Daniel Craig... Δίνει ρέστα παρεπιπτόντως στο ρόλο του...
-
Layer Cake λέγετε.. σας το έχω προτείνει λίγο πιο πίσω..
αχ δεν διαβάζετε προσεκτικά μου φαίνετε..
ΕΡΓΑΡΑ!! -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Layer Cake λέγετε.. σας το έχω προτείνει λίγο πιο πίσω..
αχ δεν διαβάζετε προσεκτικά μου φαίνετε..
ΕΡΓΑΡΑ!!Πρέπει να είναι στην ίδια φάση με την αρπαχτή (The snatch) και το LOck Stock and the two smoking barrels?
-
ιδιο στύλ..
δεν θα πώ παραπάνω γιατι θα σας το χαλάσω -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ιδιο στύλ..
δεν θα πώ παραπάνω γιατι θα σας το χαλάσωΊδιο στύλ αλλά το Layer Cake προσωπικά μου άρεσε περισσότερο.
Δεν γράφω και εγώ παραπάνω οταν το δείτε το συζητάμε πάλι -
Χθες ξαναείδα το 'Ταξί 2'... OK, το καημένο το 406 είναι καγκουρεμένο τρελλά, αλλά το οδήγημα είναι απείρως καλύτερο από τα F&F και 2F2F. Λογικό άλλωστε, με τους Ρανιοτί και Σλεσέρ... Φοβερό γέλιο είχε η τροπετοποίηση όλου του στόλου της παριζιάνικης αστυνομίας. Του τροπέτου το κάγκελο. Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ τούμπανο η γκόμενα του Ντανιέλ (ο οποίος είναι και γαμώ τις φάτσες), ενώ μια ατάκα που του πέταξε ήταν καταπληκτική:
'Ολόκληρο δέντρο κάπνισες;'
Το χιούμορ βέβαια κλασσικά γαλλικό...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]