-
12.000rpm???
Η mugen δεν είναι θυγατρική της honda?
Η mugen δεν αναλαμβάνει μετατροπές στα honda?Έχω μπερδευτει!
-
Η τετρακίνηση που έχει αυτό το Honda είναι ακόμα άπιαστο όνειρο για τους ευρωπαίους.
Η mugen ιδρύθηκε απο τον γιό του Σοιχίρο Χόντα απ'όσο ξέρω, παράγει εξαρτήματα για διάφορα μοντέλα της Honda (και μοτοσυκλέτες/καρτ) και φτιάχνει και αγωνιστικούς κινητήρες.
Πριν (ξανα)μπεί η Χοντα στη F1 συμμετείχε η Mugen.
-
Θα το δουμε αυτο σε μερικους μηνες!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Θα το δουμε αυτο σε μερικους μηνες!Sto elladistan? Oso blepete NSX-R kai Skyline GTR R34 allo toso 8a dhte kai auto.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Θα το δουμε αυτο σε μερικους μηνες!
Sto elladistan? Oso blepete NSX-R kai Skyline GTR R34 allo toso 8a dhte kai auto.
Σωστο και αυτο.
-
Το NSX-R γιατί δεν έρχεται στο ελλαδιστάν? Και αν κάποιος το κάνει εισαγωγή, η αντιπροσωπεία το κάνει service?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η τετρακίνηση που έχει αυτό το Honda είναι ακόμα άπιαστο όνειρο για τους ευρωπαίους.Η mugen ιδρύθηκε απο τον γιό του Σοιχίρο Χόντα απ'όσο ξέρω, παράγει εξαρτήματα για διάφορα μοντέλα της Honda (και μοτοσυκλέτες/καρτ) και φτιάχνει και αγωνιστικούς κινητήρες.
Μα τι λες τώρα... Τετραδιεύθυνση εννοείς. Πάντως η ενεργητική τετραδιεύθυνση αποδίδει μόνο στον πάγο, από ότι λένε. Αλλού είναι 'κάπως' αργή στις αντιδράσεις της. Για δείτε, υπάρχει έστω και ένα αγωνιστικό με τετραδιεύθυνση; Κανένα, ούτε Χόντα βεβαίως. Επίσης μην τα βλέπετε όλα ως τεχνολογικά επιτεύγματα. Οι άνθρωποι που ταπεινώνουν με την ταχύτητα τους (Πεζώ 307) και αξιοπιστία (Σιτροέν Ξαρά) Σουμπαρού και Μιτσουμπισι στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ (όχι Ιαπωνέζικο ή Γερμανικό κλπ) μπορούν να φτιάξουν ότι θέλουν=, αν φυσικά το θελήσουν.
Χαλαρώστε... Στα καθημερινά προιόντα τα πράγματα είναι πιο απλά... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Η τετρακίνηση που έχει αυτό το Honda είναι ακόμα άπιαστο όνειρο για τους ευρωπαίους.
Η mugen ιδρύθηκε απο τον γιό του Σοιχίρο Χόντα απ'όσο ξέρω, παράγει εξαρτήματα για διάφορα μοντέλα της Honda (και μοτοσυκλέτες/καρτ) και φτιάχνει και αγωνιστικούς κινητήρες.
Μα τι λες τώρα... Τετραδιεύθυνση εννοείς. Πάντως η ενεργητική τετραδιεύθυνση αποδίδει μόνο στον πάγο, από ότι λένε. Αλλού είναι 'κάπως' αργή στις αντιδράσεις της. Για δείτε, υπάρχει έστω και ένα αγωνιστικό με τετραδιεύθυνση; Κανένα, ούτε Χόντα βεβαίως. Επίσης μην τα βλέπετε όλα ως τεχνολογικά επιτεύγματα. Οι άνθρωποι που ταπεινώνουν με την ταχύτητα τους (Πεζώ 307) και αξιοπιστία (Σιτροέν Ξαρά) Σουμπαρού και Μιτσουμπισι στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ (όχι Ιαπωνέζικο ή Γερμανικό κλπ) μπορούν να φτιάξουν ότι θέλουν=, αν φυσικά το θελήσουν.
Χαλαρώστε... Στα καθημερινά προιόντα τα πράγματα είναι πιο απλά...Oταν λέω τετρακίνηση δεν εννοώ τετραδιεύθηνση αλλα τετρακίνηση
Αγωνιστικο αυτοκίνητο με τετραδιεθυνση για να λες πως δεν υπάρχει μάλλον δεν θεωρείς αγωνιστικό το 405Τ16
Επειδή στα καθημερινά προιόντα τα πράγματα είναι πιο απλά γι'αυτό μιλάμε για ενα Subaru Impreza πχ και όχι για το 307WRC.
Πάντως αν οι ιάπωνες με μόνο ατού τον ποιοτικό έλεγχο μπορούν να προσφέρουν με λογικό κόστος πχ ενα ΜΧ5 ενώ οι Γάλλοι πχ απλώς 'δεν θέλουν' τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον ευρωπαικό 'ποιοτικό έλεγχο'
edit: το οτι 'δεν υπάρχει' αγωνιστικό με τετραδιεύθηνση τί σημαίνει ????? Ελπίζω όχι πως η τετραδιεύθηνση είναι άχρηστη!
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Back on topic perh Japan V8 motors.Sas parousiazo ena M5 Killer.
http://www.mugen-power.com/topics/legen ... index.html
More info http://www.vtec.net/news/news-item?news_item_id=319284
Engine
Engine name: Mugen MF408S
Engine type: V8 Naturally Aspirated
Displacement: 4.0Liters
Horsepower: over 500ps
Valvetrain: 32 valves, DOHCDimensions
Overall Length: 4980mm
Overall Width: 1905mm
Wheelbase: 2800mm
Wheels and TiresWheel: 18' Alloy (18x9.5JJ)- they look like Mugen NR wheels with a center cap and in a new color
Tire: 275/35R18Brakes
Rotor: 5 slit
Pad: Type Competition
Hose: Micro Mesh Brake LinesAerodynamics
Exterior:'Increased Advance Body'
**Interior **
Seat: bucket type (front)- not the currently available Mugen bucket seats, these have position adjustmentsColor
Exterior: Firecracker Red
Interior: Black and BlueΜόνο που το μοντέλο αυτό είναι concept, δηλαδή κάτι σαν εκθεσιακό πρωτότυπο που χρησιμοποιεί έναν καθαρά αγωνιστικό κινητήρα ( πάντα θεωρητικά όμως ). Αρκετή τεχνολογία (επίσης θεωρητική) και κατά την ταπεινή μου γνώμη ποτέ δεν θα φτάσει στην γραμμή παραγωγής (η αν φτάσει σε καμιά περίπτωση δεν θα φτάσει έτσι !!).
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μα τι λες τώρα... Τετραδιεύθυνση εννοείς.
AWD. To sigekrimeno modelo einai ATTS AWD. Kala leei o filos. Eksalou h tetradie8insh gia tous giapones einai palio paixnidi edo kai 17 xronia to ebalan se efarmogh.
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Back on topic perh Japan V8 motors.
Sas parousiazo ena M5 Killer.
http://www.mugen-power.com/topics/legen ... index.html
More info http://www.vtec.net/news/news-item?news_item_id=319284
Engine
Engine name: Mugen MF408S
Engine type: V8 Naturally Aspirated
Displacement: 4.0Liters
Horsepower: over 500ps
Valvetrain: 32 valves, DOHCDimensions
Overall Length: 4980mm
Overall Width: 1905mm
Wheelbase: 2800mm
Wheels and TiresWheel: 18' Alloy (18x9.5JJ)- they look like Mugen NR wheels with a center cap and in a new color
Tire: 275/35R18Brakes
Rotor: 5 slit
Pad: Type Competition
Hose: Micro Mesh Brake LinesAerodynamics
Exterior:'Increased Advance Body'
**Interior **
Seat: bucket type (front)- not the currently available Mugen bucket seats, these have position adjustmentsColor
Exterior: Firecracker Red
Interior: Black and BlueΜόνο που το μοντέλο αυτό είναι concept, δηλαδή κάτι σαν εκθεσιακό πρωτότυπο που χρησιμοποιεί έναν καθαρά αγωνιστικό κινητήρα ( πάντα θεωρητικά όμως ). Αρκετή τεχνολογία (επίσης θεωρητική) και κατά την ταπεινή μου γνώμη ποτέ δεν θα φτάσει στην γραμμή παραγωγής (η αν φτάσει σε καμιά περίπτωση δεν θα φτάσει έτσι !!).
hahah telike den mporoun oi Japones eee? Auto den einai to erwtima ton apiston? Alla otan kukloforise to Concept tou NSX to 90 kai to Skyline GTR akribos to idio hpan opos ta les kai esei. Den 8a bgh pote.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το NSX-R γιατί δεν έρχεται στο ελλαδιστάν? Και αν κάποιος το κάνει εισαγωγή, η αντιπροσωπεία το κάνει service?φίλε μου για να κάνει κάποιος σέρβις σε όχημα όπως το εν-εσ-εξ, πρέπει να ξαναπάει σχολείο. Να δω ποιός Έλληνας 'συνεργειάς' θα το έκανε αυτό για ένα αυτοκίνητο που έτσι κι αλλιώς θα ήταν σπάνιο αν εισαγόταν
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το NSX-R γιατί δεν έρχεται στο ελλαδιστάν? Και αν κάποιος το κάνει εισαγωγή, η αντιπροσωπεία το κάνει service?
φίλε μου για να κάνει κάποιος σέρβις σε όχημα όπως το εν-εσ-εξ, πρέπει να ξαναπάει σχολείο. Να δω ποιός Έλληνας 'συνεργειάς' θα το έκανε αυτό για ένα αυτοκίνητο που έτσι κι αλλιώς θα ήταν σπάνιο αν εισαγόταν
Ena NSX den diaferh kai polh apo ena Civic VTi sthn texnologia, eoria kai antalaktika. Mexrh kai to idio filtro ladiou forane. H texnologia ton motor einai idia.
OK gia to GTRkano paso. Ta antalaktika tou einai exclussive mexrh kai ta eidi katanaloshs opos to filtro ladiou.
-
Δείτε αυτό τό βίντεο!!!
Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!!!http://www.kamikazenipponracer.be/a_med ... vdodu2.wmv
-
Oταν λέω τετρακίνηση δεν εννοώ τετραδιεύθηνση αλλα τετρακίνηση
Αγωνιστικο αυτοκίνητο με τετραδιεθυνση για να λες πως δεν υπάρχει μάλλον δεν θεωρείς αγωνιστικό το 405Τ16
Επειδή στα καθημερινά προιόντα τα πράγματα είναι πιο απλά γι'αυτό μιλάμε για ενα Subaru Impreza πχ και όχι για το 307WRC.
Πάντως αν οι ιάπωνες με μόνο ατού τον ποιοτικό έλεγχο μπορούν να προσφέρουν με λογικό κόστος πχ ενα ΜΧ5 ενώ οι Γάλλοι πχ απλώς 'δεν θέλουν' τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον ευρωπαικό 'ποιοτικό έλεγχο'
edit: το οτι 'δεν υπάρχει' αγωνιστικό με τετραδιεύθηνση τί σημαίνει ????? Ελπίζω όχι πως η τετραδιεύθηνση είναι άχρηστη![/quote]
To 405T16 όπως και μερικά άλλα ήταν περισσότερο οχήματα επίδειξης τεχνολογίας παρά αγωνιστικά που λάμβαναν μέρος σε κάποιο πρωτάθλημα. -
Τα Galant VR4 και αυτά επείδηξη τεχνολογίας ήτανε?
Εστω οτιι ήτανε, η τετραδιεύθηνση είναι άχρηστη? ??
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δείτε αυτό τό βίντεο!!!
Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!!!http://www.kamikazenipponracer.be/a_med ... vdodu2.wmv
Φιλε μου, απιστευτο... Τι να πει κανεις...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Φιλε μου, απιστευτο... Τι να πει κανεις...Μήπως είναι καιρός νά γίνω καί εγώ Redliner;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φιλε μου, απιστευτο... Τι να πει κανεις...
Μήπως είναι καιρός νά γίνω καί εγώ Redliner;
Κοίτα που θα με κάνετε να κατεβάσω 17ΜΒ από το σπίτι....Περί τίνος πρόκειτε?
-
Αν κατάλαβα καλά, έκαναν ευθανασία σε μηχανή που έκαιγε 2 λίτρα λάδια ανά 1000 χλμ, έτσι;
Πάντως τους παίδεψε πολύ. Δύο προσπάθειες με μπανάνες, νερό αντί λαδιού και μια ώρα άγριας χρήσης. Άξιο το civicάκι, ΑΞΙΟ!!!
Περί Ιαπωνικών κινητήρων