-
Τι κρατιέσαι ρε Λώρη; Στράτη, Παύλο, μάλλον ξέρετε πολλά. Γιά γράψτε κάτι να μάθουμε και εμείς οι απέξω. Κοίτα τί κάνει 1 1/2 χρόνος 'αποχής'. Έχασα συνέχειες.
Ποιός πλήρωσε για 25 δεύτερα; Τον ξέρετε, έχετε αποδείξεις και δεν το γράφετε; Ποιοί μαλώνουν για τα 20.000;
Βοηθήστε να ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ρε παιδιά! Αν γίνονται τέτοια εν έτει 2005, φίδι που μας έφαγε. Τι θα πούμε ρε σείς στους πιτσιρικάδες που θέλουν να μπούν στο παιχνίδι; Τι θα πούμε στον μικρούλη που μαζεύει ότι μπορεί για να κάνει ένα κωλοαγώνα; Άμα τα 'χώσεις' (όχι γιά αυτοκίνητο ή προετοιμασία), θα γίνεις πρωταθλητής. Αυτό θα είναι το μέλλον των ελληνικών αγώνων; 900 ευρώ (περίπου) το δευτερόλεπτο;
Κύριοι, έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς όλους μας, μικρούς και μεγάλους να βγάλετε στη φόρα δωροδοκούντες και δωροδοκούμενους, έτσι, για τις άγιες ημέρες που έρχονται και κυρίως για το καλό του σπόρ που υπηρετούμε ο καθένας του από τη δική του πλευρά.
Αηδιασμένος
Λάμπης Κουρτέσης -
Λαμπη μην με μπερδευεις με αόριστες και ανωνυμες κατηγορίες και λόγια του αέρα. Αλλοι ακολουθούν αυτοι την τακτική. Και εχω την αίσθηση οτι δεν θα την συνεχίσουν γιατι φοβουνται οτι θα ξεβρακωθούν!!!
-
Λάμπη,αν μου επιτρέπεις!
Η δημοσίευση μη επιβεβαιωμένων πληροφοριών δεν είναι ποτέ η λύση στο όποιο πρόβλημα!Και αν το κάνει κάποιος,ουσιαστικά πέφτει στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που κατηγορεί!
-
Τι θες να πεις βρε Λάμπη? Πως κάποιοι από εμάς γνωρίζουμε για οικονομικά πάρε-δώσε και τα κρύβουμε?
Πας καλά μωρέ?
Ρώτα τους αλήτες που διαδίδουν μαλακίες μη μπορώντας να έχουν χρήσιμο και δημιουργικό ρόλο στο χώρο...Στρ
-
Θεωρώ ότι μάλλον θα πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους η επικοινωνία, διότι τα πράγματα οδηγούν σε ατραπούς επικίνδυνους.
Έχουν ακούσει τα αυτιά μας, χωρίς όμως να έχουν δει τα μάτια μας, κατά καιρούς τα πιό απίθανα που θα μπορούσαν, κατά τους κακοπροαίρετους πάντα, να τους έχουν οδηγήσει στο βάθρο των νικητών, αν ο τάδε δεν είχε μπάρμπα στην Κορώνη και ο δείνα μαμά καφετζού και άλλα παρόμοια ευτράπελα. Όλες αυτές οι εντελώς αβάσιμες και ανυπόστατες πληροφορίες-κατηγορίες δεν μπορεί να είναι έργο σοβαρών ανθρώπων που ενδιαφέρονται γιά το καλό των αγώνων και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Συνεπώς, κατά την άποψή μου, καλό είναι να παραμένουν αδιάφορες και αναπάντητες καταχωρήσεις, τουλάχιστον από αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται. Η ενασχόληση μαζί τους είναι βούτυρο στο ψωμί τους.
Και αν θέλουν να μας πουν κάτι, πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι από αυτό που αποτυπώνεται από την διαμόρωση της κοινωνίας στην οποία ζούμε; Στη βάση αυτή υπάρχει και αυτός που προσπαθεί γιά το προσωπικό συμφέρον του, αυτός που είναι υπεράνω καταστάσεων, αυτός που θέλει να προσφέρει, αυτός που θέλει να λειτουργεί ως αθλητής και μόνο, αυτός που προσπαθεί με πονηριά να κλέψει και να κερδίσει, αυτός που συναντάς κάθε μέρα στη γειτονιά σου. Μήπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια δεν αντιμετωπίζουμε ανάλογες καταστάσεις; Τις αντιμετωπίσαμε όμως και πήγαμε κάποια βήματα μπροστά. Έτσι και τώρα μπορούμε και θα γίνει. Παλιώσαμε, μάθαμε, γράψαμε την ιστορία μας ο καθένας, δώσαμε το παρόν ή την απουσία μας και ήρθε η ώρα που όλοι έχουμε καταλάβει ότι πλέον θα πρέπει να επιμεληθούμε γιά την ενεργό παρουσία των νέων τους οποίους θα εφοδιάσουμε με ό,τι καλό μας έχει απομείνει.
Κάποιος, δεν θυμάμαι που, έγραψε 'Πλάτη Πλατή'. Εγώ, σε άλλο ύφος, απευθύνομαι στον κάθε Πλατή και λέω να βάλουμε πλάτη όλοι. Ένας Πλατής δεν φθάνει, και ας είναι τόσο δα εκεί πάνω.
Γειά και χαρά
Γιάννης Μεσημέρης -
Ταμπλεξες ρε προeδρεεεε. Τοσος δα η εκει πανω?
Σοβαρα τωρα παιδια. Τον πλουτον πολλοι εμισησαν την δοξα ουδεις! Φτανει ομως γιατι θα καβαλησω το καλαμι! Αφηστε τον λιγο τον Πλατη,δεν εχει συνηθισει τους προβολεις. Θαμπωνουν και δεν βλεπεις απο πισω. Παμε στην ουσια. Απο την πλευρα ΜΑΣ (ειμαστε 12) γινεται μια σοβαρη δουλεια. Εκ του αποτελεσματος (κι αν οι πραγματικα δυσκολες συνθηκες μας το επιτρεψουν) θα κριθουμε. Μην ανησυχει κανεις. Οτι γινεται,γραφεται κιολας και καποια μερα θαναι τα παντα στη διαθεση ολων.
Η ουσια ειναι να βρεθουν κι αλλοι να κανουν αλλες αναγκαιες δουλειες.
Αλλοι να φορτωθουν στην πλατη την οργανωση των αγωνιζομενων, αλλοι την εκπροσωπηση τους, αλλοι να κανουν οικονομικες μελετες ανακαμψης του αθληματος, αλλοι να μελετησουν και να εισηγηθουν μια νεα δομικη συνθεση και λειτουργια του (Ομοσπονδια, συνομοσπονδια, ενταξη του στις κρατικες επιχορηγησεις),αλλοι να σπουδασουν τους κανονισμους και τα προγραμματα και να τα φερουν στα μετρα της εποχης, αλλοι να δουν πως θα εισβαλουμε στην κοινωνια.
Υπαρχουν θεματα για καθε γουστο. Ας τα βαλουμε κατω κι ας παψουμε να ασχολουμαστε με τον μικροκοσμο, τα κουτσομπολια και τον( καλων η κακων προθεσεων) διπλανο μας.
Για να νικησεις στα Μεγαρα, η θα χτυπησεις τον μπροστινο σου στο πισω φτερο, η θα πατησεις γκαζι. Μονο που αν κανεις το πρωτο μια φορα, τη δευτερη ο Χιωτιδης θα σου βγαλει μαυρη.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΡΕ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ.
Platis over. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τα pm τα βλέπουν και μερικοί moderators που έχουν αυτήν την δυνατότητα. Τουλάχιστον σε άλλα φόρουμς που τρέχουν την ίδια έκδοση.δεν το κατάλαβα αυτό
είναι μέσα στον κανονισμ'ο λειτουργείας?
είναι μέγα ηθικό θέμα -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Τα pm τα βλέπουν και μερικοί moderators που έχουν αυτήν την δυνατότητα. Τουλάχιστον σε άλλα φόρουμς που τρέχουν την ίδια έκδοση.
δεν το κατάλαβα αυτό
είναι μέσα στον κανονισμ'ο λειτουργείας?
είναι μέγα ηθικό θέμαΕγώ αν και moderator δεν έχω αυτή τη δυνατότητα (δεν το είχα προσπαθήσει αλλά το δοκίμασα τώρα). Ισως να μπορεί ο Administrator. Εννοείται φυσικά πως και δεν επιτρέπεται και δεν το κάνει κανείς.
GeorgeTabs, δεν αφήνεις καλύτερα τα τεχνικά αν δεν τα κατέχεις ?
-
MAΘIEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Tι είναι αυτά που διαβάζουν τα μάτια μου;
Eίναι ποτέ δυνατόν κάποιος, όπως και να λέγεται (moderator, navigator, τα κέρατα μας τα τράγια) να μπορεί να βλέπει p.m. (p: από το προσωπικά!);
Bγες στον αέρα άμεσα και ξεκαθάρισε γιατί αλλιώς εμένα μου φαίνεται πως πάμε για ξεκάρφωμα. Aρκετή η λάσπη μέσα στη μόνη πραγματική δυνατότητα επικοινωνίας που δόθηκε στους ελάχιστους λάτρεις των ελληνικών αγώνων. Δεν αντέχουμε άλλη.
Aν υπάρχουν τέτοιες «δυνατότητες» από κάποιους KOYMΠAPE προτείνω να το σκεφτούμε διπλά μήπως τελικά πάμε σε ένα απόλυτα περιορισμένο σχήμα σαν αυτό που λέει ο γιατρός.
NT -
Οι moderator δεν μπορούμε να δούμε τα pm!!!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Eίναι ποτέ δυνατόν κάποιος, όπως και να λέγεται (moderator, navigator, τα κέρατα μας τα τράγια) να μπορεί να βλέπει p.m. (p: από το προσωπικά!);ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ADMINISTRATOR, ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ MODERATORS Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ PM ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ !
Έλεος Γιώργο σταμάτα να μεταφέρεις εδω σενάρια τύπου η συμμορία των 11, 12, 13 κ.λ.π.
-
“I want to say one thing to the American people. I want you to listen to me. I’m going to say this again: I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky. I never told anyone to lie, not a single time. Never. These allegations are false.”
President Bill Clinton
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
“I want to say one thing to the American people. I want you to listen to me. I’m going to say this again: I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky. I never told anyone to lie, not a single time. Never. These allegations are false.”President Bill Clinton
Υπονοείς κάτι τώρα βρε aaa?!!
Προς Θεού! Αν κάποιος φοβάται ότι θα υποκλαπεί ( ) κάποια επικοινωνία του με pm, μπορεί βεβαίως να μην τα χρησιμοποιεί!Αλλά το να ξεκινάει άλλο ένα κυνήγι μαγισσών από μια ατάκα του Tabs που αναφερόταν σε άλλο Φόρουμ,είναι λίγο (για να μην πω πολύ)τραβηγμένο!Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα και μας φταίνε όλα τον τελευταίο καιρό?
Τα pm δεν μπορούμε να τα δούμε.Και να μπορούσαμε δεν θα το κάναμε!
βεβαίως υπάρχουν και τα email,κινητά,σταθερά...αλλά πάλι...και εκει μπορεί κάποιος να υποκλέπτει!!
Ψυχραιμία ρε παίδες!!!Φόρουμ είναι!!Δεν λύνουμε το Κυπριακό ούτε κλέινουμε deals δισεκατομυρίων εδω μέσα!!!!
-
Που ξερεις μπορει να υπαρχουν κ μικροκαμερες πανω απο τα πληκτρολογια!
Τελικα οι mods κινδυνευουν να χαρακτηριστουν σε λιγο οι αρχοντες του σκοτους εδω!!!
George κ aaa αν γνωριζετε κατι τεκμηριωμενο, καλο θα ηταν να μας το πειτε κ στους υπολοιπους χρηστες. Αν οχι, μην γραφετε υποθετικα βαζοντας φωτια χωρις λογο σε πολυ ευαισθητα θεματα ωπου δημιουργουνται υπονοουμενα για την ασφαλεια των γραφομενων των χρηστων κ που που εκθετουν τους mods χωρις κανεναν λογο.
Φιλικα παντα -
Δυστυχώς έχουμε 'πήξει' στα υπονοούμενα!
Όποιος πιστεύει ότι παρακολουθείται (υπάρχει και σχετικό σύνδρομο στην Ιατρική)ας μην ξαναστείλει μέσω των μηχανισμών του φόρουμ!
Προσωπικά,θα συνεχίσω ακάθεκτος!
Φτάνει πια με τον πανταχού παρόντα 'εχθρό'... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγώ αν και moderator δεν έχω αυτή τη δυνατότητα (δεν το είχα προσπαθήσει αλλά το δοκίμασα τώρα). Ισως να μπορεί ο Administrator. Εννοείται φυσικά πως και δεν επιτρέπεται και δεν το κάνει κανείς.
GeorgeTabs, δεν αφήνεις καλύτερα τα τεχνικά αν δεν τα κατέχεις ?
Δε θέλει προσπάθεια.
Αν έχεις το δικαίωμα απλά σου κάνει ποπάπ ΤΟ ΚΑΘΕ μήνυμα όπως στους υπόλοιπους το δικό τους μήνυμα.Ποτέ δεν είπα πως αυτό γίνεται ΣΕ ΕΤΟΥΤΟ το φόρουμ, απλά γιατί δεν ξέρω. Σε άλλα γίνεται.
Και στην τελική και να γινόταν και εδώ δεν με νοιάζει, αφού αν έχω να πω κάτι προσωπικό - συγκεκριμένο σίγουρα δεν θα το πω μέσω ενός φόρουμ.
Επίσης δεν το βλέπω ανήθικο, μιας και πολλοί παράξενοι έχουν περάσει (Χρονομέτρης πχ) και δεν το βλέπω τόσο κακό να ενημερώνονται οι Μοντερέιτορς/Αντμινιστρέιτορς ή όποιος θεσπίζεται αρμόδιος, να προφυλαχτούν οι χρήστες.
Έλεος Γιώργο σταμάτα να μεταφέρεις εδω σενάρια τύπου η συμμορία των 11, 12, 13 κ.λ.π.
Καταρχήν δεν είναι ΣΕΝΑΡΙΟ. Είναι η πραγματικότητα. ΥΠΑΡΧΕΙ η δυνατότητα, άσχετο αν γίνεται ή όχι χρήση της ΣΕ ΑΥΤΟ το φόρουμ. Και το quick reply είναι δυνατότητα, άσχετο αν δεν το χρησιμοποιούμε. Δεν είναι Σενάριο.
Δεύτερον, πες μου ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ που έχω δώσει όσον αφορά την λειτουργία του φόρουμ.
Τρίτον μην μου κολλάς (τύπου ΕΛΕΟΣ ΓΙΩΡΓΟ). Ούτε σαν πλάκα το παίρνω, μιας και δε γνωριζόμαστε και από χθες, ούτε έχω όρεξη να μου μιλούν σε αυτόν τον τόνο, ιδίως οι μοντερέιτορς που ρόλος τους είναι και να με προφυλάσσουν από τρίτους...
Τελικα οι mods κινδυνευουν να χαρακτηριστουν σε λιγο οι αρχοντες του σκοτους εδω!!!
Ψυχραιμία!
-
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΡΜ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!.
Τα ΡΜ τα χρησιμοποιώ γιατι αυτά που γράφω εκεί δεν αφορούν το φορουμ!!!!!.
Γιατι αν ειναι κατι που δεν θέλω να το δεί κανείς σηκώνω το τηλ(πληρώνω και κάτι στον ΟΤΕ η οπου αλλού!!!δεν ειναι κακό) και τελειωνουν ολα....
(και αντε ο Οτετζής να καταλάβει τι λέω΄!!!!!!!).....
Μην το παρατραβάμε εδω ειναι σπιτι αλλού και ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ!!!!!!!!!
Ολες αυτές οι κουβέντες μου θυμίζουν κατι κακογ.......ες γκόμενες που ειναι χειρότερες απο τις αγαμ....ες!!!!!!
Sorry λογω των ημερών,αλλά λέω να ξεκολήσετε λίγο απο την οθόνη και να βρείτε και αλλα θέματα!!!!!
Χρονια Πολλά -
Θα πρότεινα κάπου εδώ να λήξει αυτό το ζήτημα. Κωνσταντίνε, η παρομοίωσή σου είναι λιγααααάκι τραβιγμένη, δεν την πειράζω, νομίζω όμως ότι καλό θα είναι να το κάνεις μόνος σου...
GeorgeTabs όταν ένας άνθρωπος -πόσο μάλλον όταν αυτός χειρίζεται τα τεχνικά του φόρουμ- σου λέει κάτι και εσύ επιμένεις, ε αυτό είναι πολύ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΜ. Αν υπάρχει σε άλλα φόρουμ είναι γιατί εκεί οι ιδιοκτήτες ίσως να ζήτησαν μια τέτοια επιλογή. Εμείς εδώ το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να φέρεστε κόσμια και να μην κλιμακώνετε τις όποιες εντάσεις. Το να εκνευρίζεσαι και να απαντάς με τέτοιο τρόπο επειδή σου είπαν μια κουβέντα δεν είναι ούτε σωστό, ούτε πιστεύω συμβαδίζει με την παιδεία σου. Το 'έλεος' που είπε ο mm55 έχει να κάνει με την συνεχή καχυποψία κάποιων που είχε ξεκινήσει με τα περίφημα 'ψαλίδια'.
Ας μην αρπαζόμαστε, λοιπόν, τέτοιες μέρες από μια κουβέντα και ας θεωρήσουμε το θέμα λήξαν.
Καλό βράδυ σε όλους. -
Ο χρήστης KF έγραψε:
GeorgeTabs όταν ένας άνθρωπος -πόσο μάλλον όταν αυτός χειρίζεται τα τεχνικά του φόρουμ- σου λέει κάτι και εσύ επιμένεις, ε αυτό είναι πολύ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΜ. Αν υπάρχει σε άλλα φόρουμ είναι γιατί εκεί οι ιδιοκτήτες ίσως να ζήτησαν μια τέτοια επιλογή. Εμείς εδώ το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να φέρεστε κόσμια και να μην κλιμακώνετε τις όποιες εντάσεις. Το να εκνευρίζεσαι και να απαντάς με τέτοιο τρόπο επειδή σου είπαν μια κουβέντα δεν είναι ούτε σωστό, ούτε πιστεύω συμβαδίζει με την παιδεία σου. Το 'έλεος' που είπε ο mm55 έχει να κάνει με την συνεχή καχυποψία κάποιων που είχε ξεκινήσει με τα περίφημα 'ψαλίδια'.
Ας μην αρπαζόμαστε, λοιπόν, τέτοιες μέρες από μια κουβέντα και ας θεωρήσουμε το θέμα λήξαν.
Καλό βράδυ σε όλους.Κοίτα πόσο εύκολο είναι να πάς σε τελείως στραβό δρόμο...
Καταρχήν, αν υπάρχει η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ σε άλλα φόρουμ που τρέχουν στην ίδια έκδοση του ίδιου προγράμματος, άρα υπάρχει και εδώ. Τεχνική δυνατότητα είναι, απλά πράγματα, δεν ξέρω πως να το πω απλούστερα.
Το αν γίνεται η ΕΠΙΛΟΓΗ να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα αυτή και από ποιους σε ετούτο το φόρουμ δεν το γνώρΙΖΑ. Και το ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή!! Μου απάντησαν υπεύθυνα πως ΔΕΝ γίνεται, και το δέχομαι.
Επίσης έγραψα πως ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν τα διαβάζουν! Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε, καλό είναι να υπάρχει έλεγχος. Αν θέλω να πω κάτι και να μην μαθευτεί, θα το πω προσωπικά, με τηλέφωνο, e-mail. Έγραψα πως δε με νοιάζει. Οπότε είσαι φάουλ να λες το αντίθετο, ομοίως και όποιος άλλος το πει... Ποτέ δεν παραπονέθηκα για 'παραβίαση απορρήτου' σε ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ. Οι μόνες ενστάσεις μου παλιότερα είχαν να κάνουν με διορθώσεις - διαγραφές μηνυμάτων, κάτι εντελώς άσχετο με το παρόν.
Τέλος ήμουν κοσμιότατος διαρκώς μέχρι που προκλήθηκα, και δη από μοντερέιτορ... Τον Μαθιό τον εκτιμώ και σέβομαι, και ΟΛΕΣ μας οι ανταλλαγές απόψεων μέχρι σήμερα ήταν τουλάχιστον θετικές-φιλικές, τόσο στο φόρουμ, όσο πολύ περισσότερο τις λίγες φορές που συναντηθήκαμε σε συνάντηση στο φόρουμ.
Όταν λοιπόν χωρίς να εγκαταλείψω το κοσμιότατο επίπεδο μου απευθύνονται έτσι, κρατώ το δικαίωμα να απαντήσω και εγώ στον ίδιο τόνο. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να... βγάλω το σκασμό επειδή κάποιος μου βάζει τις φωνές χωρίς λόγο και αιτία!Γιώργο για να το κλείσουμε εντελώς, το έλεος το ακολουθούσε ένα πλατύ χαμόγελο, όσο για την «συμμορία…» μου ήρθε αυτόματα ίσως επειδή σήμερα κάνει πρεμιέρα η ομώνυμη ταινία. Προς Θεού δεν είχα πρόθεση να σε θίξω… (mm55)
Το γελοίο του θέματος είναι πως τη δημοσίευσή μου την έκανα στην 2η σελίδα, την Τρίτη 21/Δεκέμβριος/2004 17:54:42 σύμφωνα με το ρολόι που εμφανίζεται.
Μέχρι το τέλος της 3ης σελίδας και την Πέμπτη 23/Δεκέμβριος/2004 13:08:12, δηλαδή 2 ΜΕΡΕΣ μετά κανείς δεν είχε ασχοληθεί, και από τότε μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά έγινε μεγα φλέγον θέμα, και εγώ τουλάχιστον ύποπτο στοιχείο!!!Κατά τα άλλα εγώ δεν συγκράτησα τα νεύρα μου, που μέσα σε 30 λεπτά 48 ώρες μετά ξέσπασε μάχη!
Πάντως από αντανακλαστικά πάμε καλά! -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΡΜ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!.
Τα ΡΜ τα χρησιμοποιώ γιατι αυτά που γράφω εκεί δεν αφορούν το φορουμ!!!!!.
Γιατι αν ειναι κατι που δεν θέλω να το δεί κανείς σηκώνω το τηλ(πληρώνω και κάτι στον ΟΤΕ η οπου αλλού!!!δεν ειναι κακό) και τελειωνουν ολα....
(και αντε ο Οτετζής να καταλάβει τι λέω΄!!!!!!!).....
Μην το παρατραβάμε εδω ειναι σπιτι αλλού και ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ!!!!!!!!!
Ολες αυτές οι κουβέντες μου θυμίζουν κατι κακογ.......ες γκόμενες που ειναι χειρότερες απο τις αγαμ....ες!!!!!!
Sorry λογω των ημερών,αλλά λέω να ξεκολήσετε λίγο απο την οθόνη και να βρείτε και αλλα θέματα!!!!!
Χρονια ΠολλάΣυμφωνούμε! Πέραν του ότι σχεδόν ποτέ δεν στέλνω μηνύματα, δεν με απασχολεί να τα διαβάζουν.
Τώρα από αυτήν την πραγματικότητα μέχρι το πως εγώ να εμφανίζομαι ο ενοχλημένος που 'δεν υπάρχει ιδιωτικότητα' στα μηνύματα ενός δημοσίου φόρουμ (πόσο μάλλον κακογαμημένη γκόμενα... ) αυτό είναι ένα ταξίδι, στο οποίο δεν ήμουν οδηγός, και βρέθηκα επιβάτης εν αγνοία μου...
Καλά Χριστούγεννα!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;