-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Sorry λογω των ημερών,αλλά λέω να ξεκολήσετε λίγο απο την οθόνη και να βρείτε και αλλα θέματα!!!!!
Χρονια ΠολλάΕπαναλαμβάνω την τελευταία φράση αλλά βαρέθηκα να διαβάζω γκρίνιες-γκρίνιες για τοοοσα θέματα,μονο και μόνο,γιατι οι περισσότεροι δεν εχουν κατι να πούν!!!!!!!.
Ψυχραιμία ρε παιδιά.....
Αν εχει κατι καποιος να πεί ας βγεί να το πεί τεκμηριομένο και με στοιχεία.
Τωρα 'υπονοούμενα για 25δευτ και ευρά',
'δεν ειναι ετσι ειναι γιουβέτσι'
'να πλακωθούμε στις αγωγές'
'εχω γνώμη για τα πάντα και ας μην εχω ξεκολήσει απο τον υπολογιστή!!'
'μου βλέπουν τα ΡΜ'
με εχουν εξοργήσει και για αυτό χρησιμοποίησα λέξεις που δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει στα χρόνια του φόρουμ(Κωστα ).
Χρονια Πολλά και πάλιΥΓ Γιωργάκη εσυ εχεις δει 'μερικές στροφές να ερχονται με το πλάι' και πιστευω και καταλαβαίνεις πως ολα αυτά ειναι πα...ιες(που λέει και ο APR)
-
Χρόνια Πολλά καί Καλές Γιορτες.
Όσον αφορά τα pm, υπάρχουν τρόποι να τα διαβάζει ο Διαχειρηστής. -
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Χρόνια Πολλά καί Καλές Γιορτες.
Όσον αφορά τα pm, υπάρχουν τρόποι να τα διαβάζει ο Διαχειρηστής.Ναι, ο ίδιος που ο ΟΤΕ και η αστυνομία μπορούν να διαβάζουν γράμματα, να ακούνε τηλέφωνα, να παρακολουθούνε mail κ.λ.π. Και σε τελευταία ανάλυση για τα πάντα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης.
Όποιος λοιπόν δεν εμπιστεύεται τον εκάστοτε 'πάροχο' και τον υποψιάζεται για παρακολούθηση, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ δεν τον χρησιμοποιεί.ΑΜΑΝ ΠΙΑ! Κάτι σοβαρότερο δεν βρίσκετε να ασχοληθείτε;
-
Ναι, ο ίδιος που ο ΟΤΕ και η αστυνομία μπορούν να διαβάζουν γράμματα, να ακούνε τηλέφωνα, να παρακολουθούνε mail κ.λ.π. Και σε τελευταία ανάλυση για τα πάντα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης.
Όποιος λοιπόν δεν εμπιστεύεται τον εκάστοτε 'πάροχο' και τον υποψιάζεται για παρακολούθηση, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ δεν τον χρησιμοποιεί.ΑΜΑΝ ΠΙΑ! Κάτι σοβαρότερο δεν βρίσκετε να ασχοληθείτε;
Μην ειρωνεύεσαι. Πήρα θέση λόγω επαγγέλματος (web master).
Όσον αφορά την ευκολία αρκούν μερικά κλικ.
**Για το συγκεκριμένο θέμα δόθηκε χτές απάντηση από τον administrator οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζουμε? (mm55) **
-
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ….ΤΟ ΒΡΗΚΑ ..
Είναι ο LEV !!!!!!Χρόνια πολλά και εύχομαι φέτος να βγάλεις τη μάσκα και μακάρι να μη σε λένε …… Β ΆΣΥΛΟ !!!!!!
Υ.Γ Πλάκα κάνω , καλή χρονιά .
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Τι κρατιέσαι ρε Λώρη; Στράτη, Παύλο, μάλλον ξέρετε πολλά. Γιά γράψτε κάτι να μάθουμε και εμείς οι απέξω. Κοίτα τί κάνει 1 1/2 χρόνος 'αποχής'. Έχασα συνέχειες.
Ποιός πλήρωσε για 25 δεύτερα; Τον ξέρετε, έχετε αποδείξεις και δεν το γράφετε; Ποιοί μαλώνουν για τα 20.000;
Βοηθήστε να ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ρε παιδιά! Αν γίνονται τέτοια εν έτει 2005, φίδι που μας έφαγε. Τι θα πούμε ρε σείς στους πιτσιρικάδες που θέλουν να μπούν στο παιχνίδι; Τι θα πούμε στον μικρούλη που μαζεύει ότι μπορεί για να κάνει ένα κωλοαγώνα; Άμα τα 'χώσεις' (όχι γιά αυτοκίνητο ή προετοιμασία), θα γίνεις πρωταθλητής. Αυτό θα είναι το μέλλον των ελληνικών αγώνων; 900 ευρώ (περίπου) το δευτερόλεπτο;
Κύριοι, έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς όλους μας, μικρούς και μεγάλους να βγάλετε στη φόρα δωροδοκούντες και δωροδοκούμενους, έτσι, για τις άγιες ημέρες που έρχονται και κυρίως για το καλό του σπόρ που υπηρετούμε ο καθένας του από τη δική του πλευρά.
Αηδιασμένος
Λάμπης ΚουρτέσηςΒαρέθηκα την σιωπή που κρατάτε όσοι ξέρετε.
Καλώς όρισες στο Φόρουμ papagiannis!
Αυτά που αναφέρεις είναι πάνω – κάτω αυτά που σέρνονται αριστερά και δεξιά από ότι εχω καταλάβει! Φυσικά τίποτα δεν συνοδεύεται από αποδείξεις!Σε παρακαλώ, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί όταν αναφέρουμε πράγματα που θίγουν ανθρώπους! [kouk]
-
Εάν είναι αλήθεια αυτά ,τότε οι άνθρωποι είναι κατάπτιστοι.
Και όπως λέει ο σοφός λαός δεν υπάρχει πουθενά καπνός χωρίς φωτιά.
-
Καλησπέρα
Εκτιμώ πάρα πολύ την εθελοντική εργασία των moderators, απλά όταν σβήνονται τοποθετήσεις για τον έναν ή τον άλλο λόγο και κάποιος έχει προλάβει να απαντήσει, δημιουργείται κομφούζιο και λάθος εντυπώσεις. Λάσπη, χολή ή καπνοί ή φωτιές στο παιχνίδι είναι και όποιος θίγεται ας απαντάει. Ολοι καπου εδώ γύρω κινούνται. Οσο λοιπόν δεν προκύπτουν βρισιές και μπινελίκια και γαμοσταυρίδια αφήστε τον καθένα να εκτονωθεί. Εν τέλει αν τα ίδια συζητιούνται γιατί να μην γράφονται ώστε να δίνεται η ευκαιρία σε όσους θίγονται, επίσης να απαντούν!
Με την ευκαιρία....
Οπου είναι γραμένο το όνομά μου παρακαλώ να μην σβήνετε απολύτως τίποτα! Δεν έχω να φοβηθώ ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα και είμαι μεγάλο παιδί ώστε να απαντήσω σε συκοφαντίες κ.λπ αηδίες. Προκαλώ λοιπόν οποιοδήποτε φίλο έχει υποψίες για κάτι στραβό να τοποθετηθεί και θα του απαντήσω. Αν είναι καλόπιστος και δεχτεί τις εξηγήσεις έχει καλώς. Αν όχι, θα τον κρίνουν οι χρήστες. Μετά από 30 και πλέον χρόνια όσοι ξέρουν, ξέρουν. Οσοι φαντάζονται δεν θα τους πείσεις ποτέ...Ευχαριστώ και συγχωρέστε με για την επί προσωπικού τοποθέτηση
Στρατισινο
ΥΓ... Δεν με κρατάει κανείς φίλε μου. Η δουλειά που κάνω από το 1980 και ο τρόπος που συμμετείχα σε αγώνες για 13+5 χρόνια δεν αφήνουν περιθώρια για συναλλαγές. Θα με είχαν φάει ζωντανό τα φίδια και τα σκουλίκια.
-
Καλώς!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;