-
Ο χρήστης nass έγραψε:
έχουν κάνει τρομερή δουλειά οι Ιάπωνες σε γεωμετρία + σινεμπλόκ, απ΄ ό,τι φαίνεται Τελικά ίσως το να καταφεύγεις στα ηλεκτρονικά μερικές φορές είναι, απλά, ο εύκολος δρόμος... )την ίδια τρομερή δουλειά που είχαν κάνει και στο Ιντέγκρα και... κάποιος έψαχνε να δεί που έχουν κρύψει το πίσω διαφορικό Με μπλοκέ ή χωρίς μπλοκέ πάντως, το αμάξι πρέπει να είναι εκπληκτικό (δεν έχω οδηγήσει )
Τελικά ίσως το να καταφεύγεις στα ηλεκτρονικά μερικές φορές είναι, απλά, ο εύκολος δρόμος...
μ'αυτό εμένα μου έρχεται στο μυαλό η GT, αλλά θα ξεσπάσει πόλεμος πάλι...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τελικά ίσως το να καταφεύγεις στα ηλεκτρονικά μερικές φορές είναι, απλά, ο εύκολος δρόμος... )
Να επαναφέρουμε το θέμα περί ηλεκτρονικών;
Κι εγώ αυτή την 'απορία' έχω, πως είναι δυνατόν 200 ίπποι μόνο μπροστά να μην θέλουν ηλεκτρονικά
-
Με το ίδιο τρόπο που δεν ήθελε και το Fiat Coupe 20v,προκειμένου να διαχειριστεί 220 ίππους και άφθονη ροπή.
Η αλήθεια όμως είναι,πώς εκείνο είχε μπροστά Viscodrive που λειτουργούσε ως μπλοκέ.Πολύ ψάξιμο στη γεωμετρία,λοιπόν,είναι η απάντηση...
-
Στο τελευταίο DRIVE, αναφέρεται ότι ακόμα δεν έχουν αποφανθεί για το θέμα του μπλοκέ...
ΥΓ. Αλήθεια, το GTI τί ηλεκτονικά έχει...;
-
Μα τα CTR εκτος Japan δεν παρασκευάστηκαν ποτε με LSD.
-
Εγω απ'όσο ξέρω OΛΑ τα type-R που πωλήθηκαν στην ευρώπη έχουν τόρσεν μπροστά, στην ιαπωνία το προηγούμενης γενιάς civic έβγαινε και με ελευθερο διαφορικό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω απ'όσο ξέρω OΛΑ τα type-R που πωλήθηκαν στην ευρώπη έχουν τόρσεν μπροστά, στην ιαπωνία το προηγούμενης γενιάς civic έβγαινε και με ελευθερο διαφορικό.Όχι. δεν είναι έτσι. Μονο το DC2 Integra πουλήθηκε εκτος Japan με LSD.
Οι 'ιαπονες' κρατάνε τα καλά για πάρτη τους.
-
Μα καλά, είναι δυνατόν μια ολόκληρη χώρα να ψάχνει αν ένα αυτοκίνητο έχει μπλοκέ ή όχι και να μην μπορεί να δώσει απάντηση;
Η αντιπροσωπεία δεν μπορεί να δώσει απάντηση; -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μα καλά, είναι δυνατόν μια ολόκληρη χώρα να ψάχνει αν ένα αυτοκίνητο έχει μπλοκέ ή όχι και να μην μπορεί να δώσει απάντηση;
Η αντιπροσωπεία δεν μπορεί να δώσει απάντηση;Αντιπροσωπια ειπες? Του Σαρακακη δηλαδη...
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Εγω απ'όσο ξέρω OΛΑ τα type-R που πωλήθηκαν στην ευρώπη έχουν τόρσεν μπροστά, στην ιαπωνία το προηγούμενης γενιάς civic έβγαινε και με ελευθερο διαφορικό.
Όχι. δεν είναι έτσι. Μονο το DC2 Integra πουλήθηκε εκτος Japan με LSD.
Οι 'ιαπονες' κρατάνε τα καλά για πάρτη τους.
Οντως το CTR που βγαινει για τους Ιαπωνες εχει 215 αλογα και μπλοκε διαφορικο.
Επισης εχει αλλα πιστονια που δινουν μεγαλυτερη συμπιεση κτλ... -
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ GTI
-
Ο χρήστης sakis01 έγραψε:
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ GTIγιατί όμως?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω απ'όσο ξέρω OΛΑ τα type-R που πωλήθηκαν στην ευρώπη έχουν τόρσεν μπροστά, στην ιαπωνία το προηγούμενης γενιάς civic έβγαινε και με ελευθερο διαφορικό.Το προ facelift - το έχω ξαναγράψει- το έχω δοκιμάσει επί τούτου και δεν έχει μπλοκέ.
Kαι το καινούργιο -απ'οτι λέει ο nass που δοκίμασε το δικό του- τελικά **δεν **έχει μπλοκέ.
Τέλος
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το προ facelift - το έχω ξαναγράψει- το έχω δοκιμάσει επί τούτου και δεν έχει μπλοκέ.
Kαι το καινούργιο -απ'οτι λέει ο nass που δοκίμασε το δικό του- τελικά **δεν **έχει μπλοκέ.
Τέλος
Αυτά γνωρίζαμε και εμείς μέχρι να βγούν τα τελευταία τεύχη των Drive και 4Τ. Κακή πληροφόρηση επομένως;
-
Σωστά , κακή πληροφόρηση ...... ή μετάφραση του Ιαπωνικού press kit
-
έχω οδηγήσει το τελευταίο Type R στα Μέγαρα όσο καλύτερα μπορούσα και εντυπωσιάστηκα. αλλά μπλοκέ δεν μου φάνηκε να έχει!! Τόσο άσχετος είμαι άραγε?
-
Στο Drive, αναφέρουν ότι το μπλοκέ του Type R,
αποτελεί ακόμα.....μυστήριο
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Στο Drive, αναφέρουν ότι το μπλοκέ του Type R,αποτελεί ακόμα.....μυστήριο
Δεν εχει LSD δεν εχει μπλοκε....
Μαλλον εχει κάτι περιεργο που το κανει να μοιαζει με μπλοκέ....
Καπως ετσι συμπεριφέρετε... λόγω τις γεωμετρίας κλπ.... της δουλειάς που έχει γίνει σε αυτο....Αλλα δε μπορω να καταλάβω.... Στα άλλα περιοδικά δε μπορούν να το τσεκέρουν πριν το γράψουν... Πρεπει να ρωτησουν την αντιπροσωπεια... ?
Οι 4τ τι λένε? (οτι δεν εχει μαλλον θα λένε)
-
double σκορ για το Type R
45-90
-
παράγκα λέμε!
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......