-
ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ , Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ .
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ Ι.Χ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΕΣ ΘΩΛΩΝ , Η ΣΚΟΥΠΕΣ , Η ΦΑΡΑΣΙΑ , Η ΠΟΔΙΑ , Η ΓΑΝΤΙΑ , Η ΤΣΕΜΠΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ?
ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΙΕΣ ?
ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ , ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ , ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ (ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΑΝΗΒΛΑΚΕΣ ?) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ , ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΥ , ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ) ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ , ΜΑ ΤΟΣΟ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ?
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ( ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙ
ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ) ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ .
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ (ΠΛΕΟΝ ) ΑΠ'ΤΗΝ ΕΘΕΑ , ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ , ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΝΤΑΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ .!Χ.Α.
Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ , ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !
-
ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ , Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ .
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ Ι.Χ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΕΣ ΘΩΛΩΝ , Η ΣΚΟΥΠΕΣ , Η ΦΑΡΑΣΙΑ , Η ΠΟΔΙΑ , Η ΓΑΝΤΙΑ , Η ΤΣΕΜΠΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ?
ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ , ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ , ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ (ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΑΝΗΒΛΑΚΕΣ ?) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ , ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΥ , ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ) ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ( ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙ
ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ) ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ .
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ (ΠΛΕΟΝ ) ΑΠ'ΤΗΝ ΕΘΕΑ , ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ , ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΝΤΑΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ .!Χ.Α.
Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ , ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !
-
-
Κύριε Χρήστο
Η ηλιθιότητα των κανονισμών και της αυστηρότητας τους είναι ένα θέμα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.Η άνιση μεταχείρηση απέναντι σε αυτούς τους ηλίθιους κανονισμούς είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο.Ή όσο ισχύουν, ισχύουν για όλους ή για κανέναν,τους αλλάζουμε και τους στέλνουμε στο δι@ολο....
ΣΠ
-
Σε άλλο topic διάβασα για την αδυναμία η μη, αφαίρεσης της μπάρας θόλων από το αυτοκίνητο δοκιμών του Ξανθάκου λέει. Και αναπτύσσεται και ολόκληρη θεωρία για το αν είναι ακριβώς έτσι η αν το είπε κάποιος άλλος η δε ξέρω και γω τι άλλη αρλούμπα. Απίστευτη μπουρδολογία. Μα αυτό είναι το θέμα; Αν είχε ο Ξανθάκος μπάρα θόλων και αν αρνήθηκε να τη βγάλει; Μα είναι γελοίο. Ποιός νους επινοεί αυτούς τους κανονισμούς; Και δεν υπάρχει κάποιος να τους σταματήσει; Στο μόνο που διαφωνώ με τον Χρίστο είναι για το αν μπορούν οι οδηγοί να επηρεάσουν τις αποφάσεις.
Υποτίθεται ότι υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος των οδηγών στα 'κέντρα αποφάσεων'. Υπάρχει; Εχει δυνατότητα βέτο; Στις συνεδρίες που γίνονται υπάρχει αντζέντα η έρχονται τα θέματα χωρίς να τα γνωρίζει εκ των προτέρων, οπότε και δεν μπορεί να έχει διαμορφώσει άποψη; Παρευρίσκεται πάντα; Εντέλει εκεί παίρνονται οι αποφάσεις η μήπως 'πέφτουν' τα σχετικά τηλέφωνα και στο 'φτερό' φτιάχνουμε ένα νέο κανονισμό; Τελικά τι μπορούν να κάνουν οι οδηγοί; Αποχή; Απεργία; Αφού οι περισσότεροι το κάνουμε ερασιτεχνικά.
Αγαπητή αρχή του σπόρ δεν είμαι παράνομος. Μη μου φέρεστε σαν να είμαι. Δεν είμαι 'εχθρός του λαού'. Σέβομαι τους συμπολίτες μου. Σέβομαι τον συνάνθρωπό μου. Σέβομαι αυτόν που το πιο επικίνδυνο πράγμα που κάνει στη ζωή του είναι να οδηγεί. Αυτόν που δεν μπορεί να περπατήσει καλά καλά, αλλά έχει δίπλωμα οδήγησης (ισχύει ισόβια...) και μπορεί νομίμως να κινείται με 80χλμ/ώρα. Να κοιτάω τους καθρέφτες μου και να δίνω προτεραιότητα στους μοτοσυκλετιστές. Και ας μην την έχουν πάντα από το νόμο. Τι σημασία έχει; Η ακεραιότητα τους είναι πολύ σημαντικότερη από την τήρηση του νόμου. Οταν βρέχει να κινούμαι πιο αργά απ'όλους διότι γνωρίζω ότι γλυστράει γμτ!!!! Οταν περνάω από σχολείο να κινούμαι με 5 χλμ/ώρα. Οχι για να μη σπάσω το αυτοκίνητο (βλέπετε έχουν βάλει αναχώματα) αλλά διότι ξέρω ότι μπορεί να 'πεταχτεί' ένα παιδί και να μην προλάβω... Να δίνω πάντα προτεραιότητα στους πεζούς. Να μην πίνω όταν οδηγώ και να μην οδηγώ οταν πίνω. Εμένα αυτά μου μάθαν οι αγώνες αξιότιμοι κύριοι.
Γι'αυτό σας παρακαλώ, μη μου καταλογίζετε προθέσεις που δεν έχω, διότι οργίζομαι.
-
racer το πρόβλημα δεν είναι τι κάνεις εσυ και η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών (όχι μόνο των αγωνιζόμενων!) αλλά τι λέει ο κανονισμός!
Ο κανονισμός λέει όχι μπάρα θόλων!!Αν έχεις μπάρα είναι παράνομος!
ΤΕΛΟΣ!Δεν έχει δικαιολογίες,ούτε εχει καμιά σημασία αν σου δίνει κάτι ή όχι!!Ο κανονισμός το ορίζει...εσυ το ξέρεις και δεν το εφαρμόζεις!Dura lex,sed lex..έλεγαν οι Ρωμαίοι! (Σκληρός νόμος αλλά νόμος)!!
Δεν καταλαβαίνω γιατι θα πρέπει να μπει κάποιος στην λογική του φτωχού αγωνιζόμενου και του αν η μπάρα (ή οτιδήποτε άλλο) προσφέρει κάτι επιπλέον!!
Αφου όλοι το ξέρετε οτι απαγορεύεται!!Στο κάτω-κάτω της γραφής αν γίνονται δοκιμές με ενοικιαζόμενα,αυτό δεν είναι καλό για τους 'φτωχους' αγωνιζόμενους?Δεν σημαίνει ότι οι 'πλούσιοι' αγωνιζόμενοι θα κάνουν δοκιμές με τον ίδιο τρόπο?!!!
-
Φίλε racer, μπορείς φυσικά να διαφωνείς με τους κανονισμούς και πράγματι υπάρχουν πολλά ζητήματα για τα οποία πολύς κόσμος διαφωνεί (πχ. προστατευτικές ποδιές, μπάρες, ράντιαλ λάστιχα στο χώμα κοκ.) και μπορεί να ασκηθεί πίεση στην ΕΘΕΑ για να τα ξανασκεφθεί ενδεχομένως
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι: οι κανονισμοί αυτοί ισχύουν 3-4 χρόνια, τουλάχιστον. Γιατί κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε τότε αλλά έχουν ξεσηκωθεί όλοι τώρα που, απλά, εφαρμόζεται ο νόμος ? (κακώς εφαρμόζεται τόσο καθυστερημένα, έπρεπε να εφαρμόζεται από την αρχή, αλλά έστω και τώρα εφαρμόζεται) Διότι ΙΜΗΟ η όποια ένσταση για την ουσία του νόμου (όπως αυτή που έχεις) χάνει την αξία της όταν κανείς δεν ασχολείται με αυτήν όταν ο νόμος είναι ακόμα 'φρέσκος'...
-
Κι εγω, παρα το βρισιδι που θα φαω απο τον Γερολυκο, συμφωνω με τον κουκ. Ο κανονισμος υπαρχει για να εφαρμοζεται. Ο νομοθετης, η αρχη δηλαδη, αποφασισε ετσι και σιγουρα μπορει και πρεπει να την κρινουμε. Ως
εδω καλα. Αλλά το να φορτωνουμε στην αρχη την δικη μας ανικανοτητα, να μαζευτουμε,να συνενοηθουμε, να απομονωσουμε αυτους που με την συμπεριφορα τους την αναγκασαν να παρει και να εφαρμοσει αυτες τις αποφασεις,και τελικα να την αναγκασουμε με επιχειρηματα να δει πιο
ουσιαστικους κανονισμους, Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Παντα φορτωνουμε χριστο τις δικες μας ευθυνες στους αλλους. Ουτε ο Στρατης, ουτε ο κ.Μανιατοπουλος ειναι Θεοι αλανθαστοι. Ομως ουτε βοηθεια εχουν ουτε καποιους κοντα τους που θα δεχτουν κι αυτοι να φορτωθουν βαρη στις πλατες τους. Ετσι αναγκαζονται να τα φορτωνονται ολ;α οι ιδιοι. Και κακα τα ψεματα, ολοι ξερουμε οτι τα βαρη των αγωνων εχουν αγκαθια.
Easy λοιπον. Κι οταν μιλαμε για διαπλοκη, να ξερουμε τι λεμε. Η διαπλοκη, για ναναι διαπλοκη προυποθετει κερδος. Στη συγκεκριμενη περιπτωση, βρειτε μου τι κερδος δημιουργει η υπαρξη η μη μιας μπαρας και μιας ποδιας. Απλα, οταν εχεις μπαρα και ποδια, περνας το πηδημα με 50 περισοτερα χιλιομετρα απ οτι θα εκανες αν δεν ειχες αυτα τα αξεσουαρ.
Ελα Χριστακο, ριχτα τωρα Εγω αυτα πιστευω, κι ειμαι τοσο ξεροκεφαλος οσο κι εσυ!
Χ.Π. -
ΝΤΡΟΠΗ στους νομοθετες
ΝΤΡΟΠΗ στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ που ενεκριναν αυτους τους κανονισμους,τι κι αν ισχυουν 3 χρονια.
Ακομη χειροτερα που τους εχετε αφησει σε ισχυ τοσο καιρο,και δωσατε το δικαιωμα σε Αχαριστους -συμπλεγματικους και ανεγκεφαλους εφαρμοστες των νομων,να τους εφαρμοσουν τωρα!!!!Δεν με ενδιαφερει αν ηταν η προηγουμενη εθεα η η τωρινη ,οι αλλοι τεχνικοι ειδημονες η οι νεοι,ειναι ΝΤΡΟΠΗ να εφαρμοζζετε τετοιους κανονισμους ,που και εσεις οι ιδιοι(πλην του kouk...ισως) γελατε με την υπαρξη τους και μονον.
Ενοχλουν δηλαδη στην διενεργεια ασφαλων και νομοτυπων δοκιμων ,τα δυο η τρια αλογα που κερδιζει το αυτοκινητο απο την φιλτροχοανη? η η μπαραθολων ? η τα αγκιστρα στο καπω?
ΠΟιος ανεγκεφαλος τα εγραψε αυτα ??
και ακομα χειροτερα ποιος βαρεμενος καρεκλοκενταυρος και ασχετος με τον χωρο μας τα ενεκρινε???
Και αν δεν τα εκανε η τωρινη εθεα που θα' σωσει ' τα πραγματα και θα διορθωσει τις ατασθαλιες του παρελθοντος (μακαρι ....αλλα πουντο?) πως οι δικοι μας ανθρωποι αφηνουν αυτες τις γελοιοτητες να ζωγραφιζουν την οψη μας??
κυριοι (επιτηδες με μικρο Κ)
Σταματηστε να παιζετε με τους οδηγους .
Θα ξεχιλισει το ποτηρι και .....θυμηθειτε τι εγινε στην Ριτσωνα του χιωτιδη οταν οι οδηγοι αποφασισαν να μην τρεξουν.Κρατηστε τον ΣΟΑΑ διαλυμενο οσο μπορειτε ακομη γιατι θα οργανωθει και θα ανοιξει τα ματια των οδηγων στα αισχη που διαπραττονται εις βαρος τους και τοτε δεν σας ξεπλενει ουτε ο Νειλος.
Σας πληρωνουμε να κανετε αγωνες και κανετε ξεφορτωματα ,ανασφαλεις και μυστικους αγωνες
Σας πληρωνουμε να κανετε κανονισμους και κανετε (σε γενικωτερο επιπεδο οχι μονο για τις δοκιμες) @α@ακιες!!!
Σας πληρωνουμε να φτιαξετε κριτες και τεχνικους εφορους ικανους και γνώστες των πραγματων ,και βλεπουμε τα ιδια προσωπα εδω και εικοσι πεντε χρονια.
Σας πληρωνουμε για να προμοταρετε το σπορ μας και εσεις δινετε αποκλειστικοτητες σε κλειδωμενα καναλια και υποκοσμικους αναμεταδοτες με το φοβο μη μας δει κανενας ......Αν σταματησουν να πληρωνουν οι οδηγοι τι θα γινει??
Πως θα πατε τα ταξιδακια σας?
Πως θα πληρωθουν οι μασες σας?
Πως θα αγορασετε καινουργιο μπλεηζερ σταυρωτο και χρωματος μπλε ,να μοιαζει σε εκεινο του δαρδουφα?Πως θα κλεισετε τις τρυπες της οβελπα
Πως...
Πως...Μην ακουτε τις κολακιες των γυρω σας,τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα
Ας μην συνεχισω..Φευ
Φωνη οδηγων-Οργη Θεων!!
Φροντιστε να μην φωναξουν μονον
dimos (ΔΗΜΟΣ ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ)
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ο κανονισμος υπαρχει για να εφαρμοζεται. Ο νομοθετης, η αρχη δηλαδη, αποφασισε ετσι και σιγουρα μπορει και πρεπει να την κρινουμε. .
Αγαπητε Χρηστο,
Ειχα καιρο να μπω και να διαβασω και επεσα δυστυχως παλι σε περιεργο θεμα.
Γεγονος ειναι ενα οτι καθε κανονισμος υπαρχει για να εφαρμοζεται οπως σωστα γραφεις ,ομως ισχυει για ολους.
Απο τηνστιγμη που υπαρχει επιλεκτικη μεταχειριση ειτε σε δοκιμες ,ειτε σε σκουπες και φαρασια ,ειτε σε τεχνικα θεματα,θα πρεπει καποιος απο τους νομοθετες να σκεφτει αλλους τροπους η αλλους κανονισμους που δεν θα προσβαλουν τους μεν και θα αφηνουν ατσαλακωτους τους δε.
Πιστοποιηση δε της παραπανω διακρισης θα βρεις ευκολα απο χιλιαδες δεδικασμενες υποθεσεις οπου αλλοι αθωωθηκαν και αλλοι καταδικαστηκαν για το ιδιο ακριβως παραπτωμα!Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Όσον αφορά τους κανονισμούς...
Ισχύουν χρόνια τώρα. Καλοί κακοί, σωστοί ή λάθος ισχύουν.Εμείς σαν αγωνιζόμενοι είτε που συμφωνούμε, είτε που ανεχόμαστε είτε που διαφωνούμε.
Και μιας και ΚΑΝΕΙΣ δεν διαφώνησε εγγράφως στην αρχή του σπορ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ανεχόμαστε ή συμφωνούμε.
Οπότε δεν έχουμε κανένα διακίωμα να παραπονιόμαστε ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 ΤΗΣ ΕΚΠΝΟΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ που εφαρμόστηκαν οι κανόνες που ΙΣΧΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ!!!
Και άντε, ο πρώτος που την έφαγε δεν το περίμεε και ξύνισε. Αλλά για να πας με παράτυπο αμάξι δοκιμών στον επόμενο αγώνα είτε είσαι χαζός, είτε έχεις άγνοια κανονισμού, είτε που δεν έχεις καμία επαφή με τα δρώμενα, είτε δε σε νοιάζει να φας τιμωρία!!!
Στην πρώτη περίπτωση απλά η βλακείς τιμωρείται (και ορθώς), στην δεύτερη και τρίτη ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ, ούτως ή άλλως ΟΦΕΙΛΕΣ, ενώ στην τελευταία ΑΡΠΑ ΤΗΝ!!!Αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνω είναι πως είναι δυνατόν να πηγαίνεις για δοκιμές με παρατυπο αμάξι, να σε έλέγχουν, να σε βρίσκουν ΠΑΡΑΤΥΠΟ, και επειδή το διόρθωσες πριν μπεις στην ειδική να μην τρως τιμωρία!!!
ΓΑΜΩΤΟ!!!! Αμα δεν σε έλεγχαν θα έκανες δοκιμές με ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΑΜΑΞΙ!!! (Αδιαφορώ αν το έκανες σκόπιμα ή κατά λάθος) Οπότε τώρα που σε έπιασαν την βγάζεις καθαρή;;; Την στιγμή που άλλος τιμωρείται ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ παράπτωμα; Ναι, εσύ το επιδιόρθωσες, αλλά αυτό είναι ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ, δεν είναι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;
Σαν να μπαίνω με περίστροφο στην τράπεζα και αν με ελέγξουν απλά να το αφήσω στον φύλακα και να μην τρέχει τίποτα!!!
Σαν να μπω σε ξένη χώρα με λαθραία και να τα αφήσω στο τελωνείο όταν με βρούν και να μην με πάνε μέσα!!!Λοιπόν, αποφασίστε!!!
Είτε που δεν είναι σωστοί οι κανονισμοί και μέσω του ΣΟΑΑ κάνουμε μια ορθή πρόταση ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ή σκάμε και κολυμπάμε.Αφού ΑΥΤΟΙ είναι οι κανόνες, τους ξέρουμε και δεν μιλάμε (επίσημα) το μοναδικό δικό μου παράπονο είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ;
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
κυριοι (επιτηδες με μικρο Κ)
Σταματηστε να παιζετε με τους οδηγους .
Θα ξεχιλισει το ποτηρι και .....θυμηθειτε τι εγινε στην Ριτσωνα του χιωτιδη οταν οι οδηγοι αποφασισαν να μην τρεξουν.Κρατηστε τον ΣΟΑΑ διαλυμενο οσο μπορειτε ακομη γιατι θα οργανωθει και θα ανοιξει τα ματια των οδηγων στα αισχη που διαπραττονται εις βαρος τους και τοτε δεν σας ξεπλενει ουτε ο Νειλος.
Σας πληρωνουμε να κανετε αγωνες και κανετε ξεφορτωματα ,ανασφαλεις και μυστικους αγωνες
Σας πληρωνουμε να κανετε κανονισμους και κανετε (σε γενικωτερο επιπεδο οχι μονο για τις δοκιμες) @α@ακιες!!!
Σας πληρωνουμε να φτιαξετε κριτες και τεχνικους εφορους ικανους και γνώστες των πραγματων ,και βλεπουμε τα ιδια προσωπα εδω και εικοσι πεντε χρονια.
Σας πληρωνουμε για να προμοταρετε το σπορ μας και εσεις δινετε αποκλειστικοτητες σε κλειδωμενα καναλια και υποκοσμικους αναμεταδοτες με το φοβο μη μας δει κανενας ......Αν σταματησουν να πληρωνουν οι οδηγοι τι θα γινει??
Πως θα πατε τα ταξιδακια σας?
Πως θα πληρωθουν οι μασες σας?
Πως θα αγορασετε καινουργιο μπλεηζερ σταυρωτο και χρωματος μπλε ,να μοιαζει σε εκεινο του δαρδουφα?Πως θα κλεισετε τις τρυπες της οβελπα
Πως...
Πως...Μην ακουτε τις κολακιες των γυρω σας,τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα
Ας μην συνεχισω..Φευ
Φωνη οδηγων-Οργη Θεων!!
Φροντιστε να μην φωναξουν μονον
dimos (ΔΗΜΟΣ ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ)
Ευθυμήσαμε πάλι!!
Καλά, πιστεύεις πως θα συμφωνήσουν ποτέ όλοι οι οδηγοί για κάτι για πάνω από 12 ώρες;;;
Σου θυμίζω το ΕΛΠΑ του 2003 και πάω για διάβασμα... -
Ωραία!
Οπότε βρίζοντας και υπονοώντας συνέχεια το σώσαμε το άθλημα!
Διαπλεκόμενοι, ποιοί?
Ποιός θα πάρει σακάκι με την εμποκή του βρε Δήμο? Ξεφύγαμε.
Κάνετε όλοι κριτική... σε ποιούς? Στον ίδιο σας τον εαυτό? Ο Μανιατό, ο Ι.Μ, ο Στραισίνο, δεν είναι δηλαδή ενας από εσας? Δεν χάνουμε ώρες και κ.λπ, κ.λπ, μπας και.... πάει έτσι πιό μπροστά. Λάθη πολλά. Αλλά γίνονται σουτ συνέχεια. Αν οι κανονισμοί μπάζουν από παντού και αν οι κριτές αντί να κάνουν τη δουλειά τους χαρίζονται στον κάθε Κοσμόπουλο, Ευσταθίου, Στρατισίνο ή σε όποιον άλλον, ποιός φταίει? Μήπως όλοι μας? Εκεί που είσαστε είμαι και θα είμαι και εκεί που είμαι είστε και αν δεν σας κάνει κέφι και αν πιστεύετε πως τα πιάνω, πως καλύπτω καταστάσεις και πως είμαι διαπλεκόμενος (φτάνει!), πείτε το στα ίσια να σηκωθώ να φύγω, να μείνω σπίτι μου, να ησυχάσουμε όλοι. ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΑΝΤΡΙΚΑ! Δεν χρειάζονται ούτε αποδείξεις. Αλλωστε δυστυχώς δεν τείθεται πλέον θέμα αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού. Διαψεύστηκα. Εν τέλει μας χωρίζουν περισσότερα από όσα πίστευα πως μας ενώνουν. Στην κοσμάρα μου! Σωστά!
Κάθε ημέρα και χειρότερα χωρίς πρόταση, χωρίς ίχνος ευγένεις γιατί έτσι! Γιατί ίσως έτσι πρέπει. Τόση καχυποψία ποτέ δεν την έχω ξανασυναντήσει. Η άλλη λύση, σε κάθε περίπτωση;. Η σωστή; ΑΚΟΥΩ! Και θα τσακιστώ να την υποστηρίξω! ΠΡΟΤΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!! Φτάνει το is no good και πάντα εκ του ασφαλούς.
Εγώ δηλαδή δεν ξερνάω με τα καραγκιοζιλίκια για τις μπάρες κ.λπ, κ.λπ... Δεν αηδιάζω με αποφάσεις αγωνοδικών? Χθες και σήμερα? Δεν έχω αδικηθεί σαν αθλητής? Δεν στεναχωριέμαι που τους τσάκισαν τους Κρητικούς ή για το πως συμπεριφέρθηκαν στον Λυκάκη. Ομως έτσι έχει προβλεφθεί, έτσι είναι οι κανονισμοί και αντί να κάτσουμε κάτω και να δώσουμε τη μάχη να τους φτιάξουμε, να τους διορθώσουμε και να τους συμφωνήσουμε, βρίζετε.... Τζέκοι γίνατε? Κεντεράκια? ΝΤΡΟΠΗ!
Η γκρίνια, η απόριψη, η απαξίωση και η εκ του ασφαλούς κριτική, είναι ο τρόπος ζωής για κάμποσους από εμάς. Μεταφράζετε ότι θέλετε όπως το θέλετε για να έχετε να βρίστε και να κατηγορείστε γιατί έτσι. Ίσως, γιατί εν τέλει ζούμε από αυτό το μίζερο κλίμα! Και το χειρότερο ούτε καν σκέψη για συγγνώμη ακόμα και αποδεδειγμένα λασπώνετε λαθεμένα. Θέλει άντερα για να ζητήσεις συγγνώμη. Σωστά!Στο τέλος. Στην ΕΘΕΑ υπό τον Μανιατόπουλο (τολμείστε πιάστετον στο στόμα σας... εκτός αν θεωρείτε πως με τη Χαλιβελάκη κάνουμε ότι θέλουμε τον κολοσσό με τα 40 χρόνια αγώνες και τις 10 ανώνυμες που του λές Α και πιάνει Ω και έχει όραμα όταν εμείς έχουμε εφιάλτες....), συμμετέχει ο ΣΟΑΑ μέσω του προέδρου του. Για οτιδήποτε θέλει η πει, σηκωνόμαστε όλοι όρθιοι και βαράμε προσοχές. Και ας με διαψεύσει και ας με βρίσει ο Γιάννης Μεσημέρης.
Ντροπή! Ξευτιληστήκαμε και ξεκατινιαστήκαμε. Βρωμάει ποιά εδώ μέσα. Μου θυμίζει σκοτεινό υπόγειο
ΦΤΑΝΕΙ!Στρατισίνο
-
Γιώργο...
Καλησπέρα!
Επί της ουσίας....
Ο ρόλος του κάθε κριτή, ή εφόρου είναι να προλαβαίνει και όχι να τιμωρεί. Η λογική Κοίλια, στη στήνω και σε κουρεύω ως κου-κλουξ-κλαν με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Το να προλάβεις το κακό είναι το ζητούμενο. Βρίσκω θετικό να γίνεται ο έλεγχος στην αφετηρία, με διάθεση να διορθώσεις και να συνεχίσεις και βέβαια εντελώς ανήθικο και αηδιαστικό άλλοι να τιμωρούνται και σε άλλους να χαρίζονται.
Ομως... Αν προσπαθήσουμε λίγο, όλοι μας και οι αθλητές και οι κριτές και οι οργανωτές, τότε πιστεύω πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Τη νοοτροπία μας να αλλάξουμε. Στο τέλος ας καταλάβει ο κριτής, ο αγωνοδίκης ακόμα και ο πείθαρχος τι πραγματικά είναι κλεψιά και τι αβλεψία. Τις μπάρες τις βρήκαμε; τα κιβώτια ή τα παραπάνω κυβικά όπμς πως θα τα ελέγξουμε? Απλά περνάμε περίοδο που ελέγχουν και τις ζώνες εκτός από τα όρια ταχύτητας που σε κάθε περίπτωση τόσο σε ε.δ. όσο και στην Αττική οδό είναι το ζητούμενο.
Δεν αισιοδοξώ πως θα συνενοηθούμε αφού κάποιοι από εμάς ζουν για ένα άρρωστο κλίμα χωρίς προοπτική αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται...ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ; ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ< ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ!
καλό βράδυ
Στρατης -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνω είναι πως είναι δυνατόν να πηγαίνεις για δοκιμές με παρατυπο αμάξι, να σε έλέγχουν, να σε βρίσκουν ΠΑΡΑΤΥΠΟ, και επειδή το διόρθωσες πριν μπεις στην ειδική να μην τρως τιμωρία!!!
ΓΑΜΩΤΟ!!!! Αμα δεν σε έλεγχαν θα έκανες δοκιμές με ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΑΜΑΞΙ!!! (Αδιαφορώ αν το έκανες σκόπιμα ή κατά λάθος) Οπότε τώρα που σε έπιασαν την βγάζεις καθαρή;;; Την στιγμή που άλλος τιμωρείται ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ παράπτωμα; Ναι, εσύ το επιδιόρθωσες, αλλά αυτό είναι ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ, δεν είναι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ!!!Ακριβώς αυτό είναι GeorgeTabs, αστυνόμευση, κανείς δεν είπε πως είναι 'κανονικός' τεχνικός έλεγχος. Ερχεται ένας και θέλει να μπει στην ειδική να κάνει αναγνωρίσεις με παράνομο αυτοκίνητο και του λέει ο αρμόδιος: 'δεν μπορείς να μπεις με αυτό, είναι παράνομο'. Πρόσεξε, ΔΕΝ έχει μπει ακόμα στην ειδική, άρα ΔΕΝ έχει παρανομήσει και δεν έχεις καμία απόδειξη πως το αυτοκίνητό του ήταν παράνομο στην προηγούμενη ειδική, ξέρεις μόνο τι ετοιμάζεται να κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή, δηλαδή ποιά πρόθεση έχει. Ε, η ΠΡΟΘΕΣΗ δεν τιμωρείται στην Ελλάδα (στους αγώνες και γενικότερα). Οπότε, αν ο άνθρωπος αυτός πει 'α, συγνώμη, δεν το ήξερα' και κάνει μεταβολή και φύγει και γυρίσει αργότερα με κανονικό αυτοκίνητο (έχει συμβεί πολλάκις), ή αν επιδιορθώσει επιτόπου την παρανομία (ομοίως), πως θα τον τιμωρήσεις ?
Ο μόνος τρόπος να συμβεί αυτό είναι να στηθεί ο αρμόδιος στον τερματισμό της ειδικής, δηλ. να έχει ήδη τελεστεί το 'αδίκημα'. Ομως τότε θα είναι σα να θέλει μόνο να τιμωρήσει εκ των υστέρων, ενώ είναι γνωστό πως η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.
EDIT: μόλις είδα την παραπάνω δημοσίευση του sx, ο οποίος λέει αυτό ακριβώς που λέω και εγώ...
Σαν να μπαίνω με περίστροφο στην τράπεζα και αν με ελέγξουν απλά να το αφήσω στον φύλακα και να μην τρέχει τίποτα!!!
Γιατί, έχεις πρόβλημα με αυτό, ποιό αδίκημα έχεις τελέσει ? Πάντως ληστεία, που έχεις στο μυαλό σου, ΟΧΙ! Για σκέψου, αν πας να ταξιδέψεις με αεροπλάνο και κουβαλάς ένα σουγιά και σε δουν στον έλεγχο ασφάλειας, θα σε συλλάβουν ή απλά θα σου απαγορέψουν να τον πάρεις μαζί σου και θα σε υποχρεώσουν να τον βάλεις στις βαλίτσες σου στο χώρο αποσκευών ? (μου έχει συμβεί και ξέρω πως κάνουν το δεύτερο)
Αυτό που με ενοχλεί είναι που έχουν αρχίσει τα υπονοούμενα για την ακεραιότητα των ανθρώπων που κάνουν αυτή την άχαρη δουλειά. Ε, αυτά τους μόνους που ευνοούν είναι οι παράνομοι.
Και ένα τελευταίο σχόλιο: δηλαδή μια φιλτροχοάνη σε ένα μοτέρ είναι αθώα και αξίζει μια 'έλα μωρέ και τι έγινε' αντιμετώπιση ? Δεν κρύβει από κάτω κατά 90% ένα αγωνιστικό (group A) κινητήρα ? Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
-
Κάτι γίνεται και εδω βλέπουμε απλά τα αποτελέσματα!!!
Πολλά υπονούμενα αλλά και καθαρές κουβέντες επιτέλους!
Για τους θεατές αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι!
Ας ελπίσουμε ότι και όσοι μένουν ακόμα κολλημένοι στο υποτιθέμενο ένδοξο και τίμιο παρελθόν θα καταλάβουν ότι επιτέλους και στην χώρα μας πρέπει να εφαρμοσθεί ενα κάποιο σύστημα!Η εφαρμογή των κανονισμών είναι απόλυτα σωστό και ηθικό να γίνεται προληπτικά και όχι εκ των υστέρων,όπως λένε και ο sx και ο nass!!
Η διαφορά είναι ότι σε κάθε απόπειρα μέχρι τώρα να γίνει κάτι τέτοιο,πολλοί φαίνεται να είχαν τις άκρες να το αποφεύγουν!
Τώρα δεν ξεφεύγει κανείς!!Αυτό δεν είναι προς τιμήν των αγωνιζόμενων (πρώην και νυν) που συμμετέχουν στην ΕΘΕΑ??!!!! -
Αν και ίσως ακούγεται γελοίο, εγώ θα πω ότι με αυτές τις σπασμωδικές ενέργειες διώχνονται οι νέοι/άπειροι/όχι καλά ενημερωμένοι (εδώ το σφάλμα 50-50) και αυτομάτως μου έρχεται η γνωστή ρήση... της κοντής της ψ$%#@ της φταίνε οι τρίχες...
-
Από κάποιον παλιό χωμάτινο αγώνα μου είχαν περισσέψει τέσσερα χωμάτινα λάστιχα 175/60-14, και τα έβαλα στο απολύτως νορμάλ αυτοκινητάκι μου και τα κυκλοφορώ στο δρόμο.
Δάνεισα το αυτοκίνητο αυτό σε φίλο μου που αντέχει ακόμα να συμμετέχει στους ελληνικούς αγώνες (εγώ δεν έχω πλέον την υπομονή), με το αστείο αποτέλεσμα να τον πάρω στο λαιμό μου αφού ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (!!!!!!!) ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ!!!
Προσοχή: δεν μιλάμε για ασφάλτινα λάστιχα που (σωστά) απαγορεύονται, αλλά για λυωμένα τρακτερωτά λάστιχα πρώην ακροπολικά, τα οποία, φυσικά, **επιτρέπονται **για δοκιμές σε χωμάτινους αγώνες. Ο φίλος μου, όμως, έκανε το λάθος να πάει δοκιμές σε **ασφάλτινο **αγώνα και όχι χωμάτινο, όπου και συνελήφθη ως παράνομος, όχι από κανέναν νέο και άπειρο κριτή, αλλά από τον αρχαιότερο και εμπειρότερο (υποτίθεται) κριτή των ελληνικών αγώνων. Βέβαια, όπως λέει και ο Ιαβέρης περί εμπειρίας, και οι νταλίκες πηγαινοέρχονται στη Γερμανία τριάντα χρόνια, αλλά γερμανικά δεν μάθανε...
Μετά από όλα αυτά, φίλε Χρίστο APR, συνοψίζω με δύο μόνο λέξεις που θα δανειστώ από την τουρκική γλώσσα:
άι σιχτίρ!Τους υπόλοιπους (επίσης φίλους) που έγραψαν τις απόψεις τους για το θέμα, τους χαιρετώ και τους θαυμάζω για την υπομονή τους. Εμένα μου τελείωσε.
-
Nass ,
Αλήθεια υποτίθεται ότι η μπάρα θόλων εμπίπτει στο 14.3.8 γιατί όχι στο 14.3.6 ?
-
Ωραία, πολύ ωραία!
Ακούστε τι έχω μάθει μέχρι σήμερα:
[list:3r6vay9e]
[:3r6vay9e]Δεν έχουμε σοβαρούς κανονισμούς, [/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί,[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]όταν εφαρμόζονται (οι όποιοι κανονισμοί) αυτό γίνεται επιλεκτικά, [/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]οι παράνομες δοκιμές πάνε σύννεφο (συγγνώμη οι ανεπίσημες αναγνωρίσεις εννοούσα), [/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]ο 'έχων' είναι πιο ίσος από τον 'μη έχοντα', [/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]όταν δεν έχουμε στοιχεία, λέμε διάφορα για κάποιους. Δεν μπορεί, κάτι θα βγάλουμε, [/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]όταν δεν υπάρχουν λεφτά για ένσταση αφήνουμε αιχμές. Δεν μπορεί, πες πες κάτι θα μείνει,[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]όταν κάποιος λεει ονόματα υβρίζεται και αμφισβητείται, [/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]ο ΣΟΑΑ είναι απών λένε κάποιοι, τι κάνει επιτέλους;[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]ο ΣΟΑΑ, τελικά, μετέχει της ΕΘΕΑ δια του Προέδρου του,[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]στην πίστα ο γύρος προθέρμανσης έχει 'άλλη' έννοια. Για να τον φέρουμε στην έννοια που 'πρέπει' ας το συζητήσουμε στην μέση της πίστας,[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]ο τάδε που ανάλαβε μια θέση ήταν πολύ καλός αλλά αηδίασε και τα παράτησε,[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]ο δείνα που ανάλαβε μια θέση είχε όραμα αλλά έσπασε τα μούτρα του και τα βρόντηξε,[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]Ας αναλάβει μια θέση κάποιος δικός μας. Κάποιος που ξέρει ρε αδελφέ. Ε, Αναλαμβάνει και είτε φεύγει, είτε θα φύγει,[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]κάθε χρόνο θα πέσουν και μερικές 'ψιλές' στις ε.δ. ή στις απονομές για να μην ξεχνιώμαστε που βρισκόμαστε,[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]οι λέσχες παίρνουν λεφτά, αλλά από παροχές... Ρε σεις μήπως ο Δήμαρχος Κύμης δεν έχει μπει στο πνεύμα;[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]οι κριτές είναι ίδιοι εδώ και 25 χρόνια,[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]τις ε.δ. κάποιοι μάγκες τις ξέρουν από πριν[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]σε μερικά 'ενιαία' μερικά αυτοκίνητα είναι πιο 'ενιαία'[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]ο καιρός απαγορεύεται να διαμορφώνει αποτελέσματα. Απορώ με το θράσος του! Ε, ψιτ εσύ που έτρεξες στο στεγνό, ξανατρέξε.[/3r6vay9e]
[:3r6vay9e]είναι πολλά πανάθεμά τα[/3r6vay9e][/list:u:3r6vay9e]
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ