-
Na που σε βρησκω και ολιγον απο συνδικαλιστη οεεεεο !
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ , ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΗΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΡΑΛΛΥ ?
και μην κανεις οτι το κλεινεις , και ξαφνικα ριχνεις την μελανια σου ωσ σαν σουπια γνησια , και ξαναεμφανιζεσαι παλι
-
Ξανά καλησπέρα σας
(Μόλις γύρισα από μία μοναδική παράσταση Αντιγόνης στα ΑΡΧΑΙΑ!!!!... μοναδική, εντυπωσιακή εμπειρία...)
Και μιά και είμαι δροσερός και ορεξάτος είπα να ασχοληθώ με μιά ακόμα άποψη του Χρήστου (πλατή):
Λέει ο Χρήστος : δεν ασχολούμαι με το θέμα του Στράτη (Στρατισίνο) επειδή 'δεν παίζω με το ψωμί των άλλων'Μα, απ' όσο ξέρω ο Στρατισίνο το ψωμί του το βγάζει (και πολύ καλά μάλιστα) απο την (αυτοκινητιστική) δημοσιογραφία.
ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΑ!!! (εκτός κι αν βγάζει κι απο εκεί... αυτό δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω).Αυτό, όμως, που όλοι ξέρουν, αλλά κανείς δεν θίγει είναι ότι:
Από το 1985 (καλά θυμάμαι;;;) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ
για να τρέξει σε αγώνες αυτοκινήτου
Κι όχι μόνο δεν τόχει βάλει
Αλλά η συνολική εμπλοκή του και πορεία του και υποστήριξή του επί 20ετία από τις 2 από τις ολίγιστες εργοστασιακές ομάδες της Ελλάδας καταδεικνύει και αποδεικνύει εξαιρετικό χειρισμό ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ της θέσης του (στην αυτοκινητιστική δημοσιογραφία) και των επαφών του ιδίου και των 4 ΤΡΟΧΩΝ, που τον υποστήριξαν υποδειγματικά - εξαντλητικά έως και προκλητικά για τους παρατηρητές τριγύρω...Αυτό ξέρεται πςσ λέγεται στον δημόσιο βίο και στους βίους, που αγγίζουν το δημόσιο βίο;;;
Είναι λέξη της μόδας...
ΔΙΑΠΛΟΚΗ
Ετσι λέγεται φίλοι μου...η ΔΙΑΠΛΟΚΗ των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
(κι Αγιος ο Θεός...)
Βεβαίως (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ!!!),
στο θέμα της ξεχωριστής τροχιάς του Στρατισίνο σαν εργοστασιακού οδηγού στην Ελλάδα,
η άποψη :
'ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ κλπ... κλπ...'
είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ και ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗΘα μου πει κάποιος ότι ζηλεύω, που δε μου δώσαν εμένα IBIZA KIT CAR;;;
ΛΑΘΟΣ φίλοι μου
ΔΕ ΖΗΛΕΥΩ
ΚΑΘΟΛΟΥγιατί τους αγώνες μου τους έτρεξα με τον ιδρώτα μου και το αίμα μου (και της τσέπης μου και το δικό μου... όποιος θέλει επαλήθευση ας ρωτήσει τον Στάθη Μάγο για την παραμονή του Αχαιός του '97...)
με τη δικιά μου ΜΑΓΚΙΑοπως και οι συναθλητές μου, αυτοί που προανέφερα, ότι θυσιάζουν τα πάντα, για να κάνουν (μια στάλα από) αυτό που αγαπάνε!!!
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!
Τους βγάζω το καπέλο!!!
Αλλά θεωρώ **ΥΒΡΙ **και ΠΡΟΚΛΗΣΗ
εκ του ασφαλούς ο Στρατισίνο και ο κάθε Στρατισίνο να κάνει τον Μέντορα και τον εκπρόσωπο και τον τηλαυγή φάρο του έλληνα αγωνιζόμενου!!!Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, μπορεί λοιπόν να εκφράζεται όπως επιθυμεί, ΑΛΛΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, να τρέχει στους αγώνες με ότι αυτοκίνητο και υποστήριξη μπορεί να εξασφαλίσει, να συμμετέχει σε όποιο club θέλει (βλέπε ΕΛΠΑ κλπ), αλλά (γιά τους λόγους και υπό την προοπτική, που χρησιμοποίησα παραπάνω)
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ (τελικά αυτοί οι εξαιρούμενοι, γνωστοί και συγκεκριμμένοι ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ... τους ξέρετε να μου τους πείτε κι εμένα;;;; )
Αρκετά είπα, αλλά...
Επαναφέρω προηγούμενη ερώτησή μου:
Γιατί οι ελέφαντες έχουν κόκκινα μάτια;;;;;;Αντώνης Δρσγώνας
-
Παλιά, πάντως, έβαφαν τα νύχια τους για να κρύβονται στις παπαρούνες. Για τα μάτια δεν έχω ακούσει.
-
Η πορεια και τα αποτελεσματα κρινουν τον καθε αγωνιζομενο-ανθρωπο.το αν εκμεταλευτηκε καποιος γνωριμιες ή συγκυριες δεν ειναι κακο.το να σε γιουχαρουν ομως σχετικοι και ασχετοι οταν κανεις τον αγωνα μεσα στην ειδικη ειναι μεγαλο κακο...για εμενα προσωπικα......
και μη μου πειτε οσα δεν φτανει η αλεπου....
-
Αντωνη, το σημειο της δημοσιευσης μου που θα ηθελα να προσεξεις ειναι το 2. Το αφησες ομως ασχολιαστο. Κι ομως ολο το ζουμι εκει ειναι. Οσο λοιπον ασχολουμαστε με προσωπικα ζητηματα, τοσο στα ιδια θαμαστε.
Καλημερα και καλο ΣΚ. -
Αγαπητε Αντωνιε , δεν γνωριζω τους λογους που με ιδιαιτερο ζηλο , αναφερεσαι στο εργο του σρατισινο σχετικα με τα δρομενα του χωρου , αλλα πρεπει να καταλαβεις , οτι για να μπορει καποιος να ειναι τοσο σε ολα αυτα , σημαινει πρωτον οτι ειναι ικανοτατος ανθρωπος , οτι ενδιαφερεται και αγαπαει , αυτο με το οποιο ασχολειτε . Για να μπορει επισης να δημιουργει την οποια κακη διαπλοκη , σημαινει οτι δεν υπηρχαν οι αντιστοιχοι ικανοι , να τον σταματησουν . Απ΄την αλλη η διαπλοκη εχει και την καλη πλευρα της , οπως την θεση του στην εθεα π.χ. θα μπορουσε να την κατεχει ενας ασχετος ακομα κονδυλοφορος , που σαν κακος συμβουλος θα εκανε τα απιθανα .
Δεν ειπε αλλωστε ποτε οτι εσωσε το αθλημα , αλλα δεν καταλαβε και ποτε ποσο κακο εχει κανει σε πολλα θεματα , του παρελθοντος .
Οπως ειναι γνωστο ομως , ολοι κανουμε λαθαρες , και η κριση σου θα πρεπει να πεφτει και σε τοσους αλλους συναθλητες σου γνωστους και περιτρεχαμενους, που δεν φαινοντε πουθενα γιατι ακριβως δεν εκαναν τιποτα ποτε τους , για το χωρο που υποτιθεται αγαπουν .Αλλα μην πας μακρια , ξερεις ποσοι προσπαθησαν και προσπαθουν , ακομα με σιχαμενο γλειψιμο , να χωθουν στους διαδρομους της εξουσιας , και χαιρουν την εκτιμηση των συναθλητων μας απο αγνοια ?
Μπορει οπως λες , να ειναι μακρια νυκτωμενος , απο τα εξοδα που εχει ενας αγωνιζομενος για να κανει το χομπι του , αλλα ακομα κι αγωνιζομενοι δεν ξερουν τι τους γινεται σχετικα με τις προτεραιοτητες των εξοδων και τις επιλογες τους .
Αν κοιταξεις τωρα την κατασταση σε βαθος , ισως διαπιστωσεις οτι η θεση αυτη μπορει να κριθει για το μελλον του αθληματος μια σωστη τοποθετηση , που θα εξαρτηθει ομως , απ'τις ωτοασπιδες του προεδρευοντος .
Κοιτωντας το μελλον , βεβαιως πρεπει να μην ξεχνας την ιστορια , αλλα οταν την αναμοχλευεις , ως βασικο παραγοντα , πρεπει να βαζεις την οριμανση των ανθρωπων μεσα απο τα λαθη τους , και την υπαρξη η οχι της επαναληψημοτητας των .
φιλια Χ.Α. -
Tο ζουμί, φίλε μου Χρήστο (Πλατή), είναι ότι η ΕΛΠΑ είναι CLUB...
Ενας ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, που μας πουλάει υπηρεσίες κερδίζοντας (εύλογα) από την συναλλαγή.
Φυσικά, για να είναι ισορροπημένη η παροχή υπηρεσιών απ' αυτό το CLUB, θα έπρεπε να υπήρχε(αν) και ανταγωνιστές του, αλλά δεν υπάρχουν...
**Οπότε, ως φορέας, που μονοπωλεί ένα τομέα υπηρεσιών, κάνει ότι θέλει **και σου λέει 'αν δε σ' αρέσουν οι υπηρεσίες μου, μην τις παίρνεις'... (δηλ. 'μείνε απέξω' γιατί αυτές ΔΕΝ τις πουλάει άλλος!!!)Η τέλεια λογική της (μονοπωλιακής) αυθαιρεσίας!
Από την άλλη, εμείς ως εκ της πελατειακής μας σχέσης δεν μπορούμε να είμαστε μέλη του CLUB!
Διότι, αν αυτό συνέβαινε, οι αποφάσεις και τα δρώμενα του ΦΟΡΕΑ αυτού θα εξαρτώντο από την άποψη των πελατών - μελών του
Δηλαδή, τότε, η ΕΛΠΑ θα έπαυε να λειτουργεί σαν επιχείρηση (στον τομέα των αγώνων πάντα) και θα λειτουργούσε σαν συνεταιρισμός/ κοινοπραξία, που θα είχε πλέον αυτοσκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των (πολλών) μελών της (αγωνιζομένων...) και όχι των ολίγων σημερινών κρατούντων και εισπραττόντων!!!Αρα:
Η μόνη λύση, για να συμμετέχεις εσύ και ο καθένας μας με ψήφο και φωνή στα αγωνιστικά δρώμενα, είναι να ΙΔΡΥΘΕΙ τέτοιος ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΣ/ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ (μην κολλάς στις λέξεις...) ΦΟΡΕΑΣ, με σκοπό την προαγωγή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα καθώς επίσης και την την εξυπηρέτηση/ προαγωγή/ προβολή των συμφερόντων των μελών του (αγωνιζομένων...), ακόμα δε και την συνεταιριστική κερδοφορία!!! (καλό αυτό, ε;;;)
(Δηλαδή, αυτός ο ΦΟΡΕΑΣ να είναι ο διαχειριζόμενος, διακινών κλπ κλπ τη χοντρής κονόμα, που λαμβάνει χώρα κι όχι η ΕΛΠΑ... )
Μέχρι τότε παραμένουμε πελάτες μονοπωλιακού σχήματος...
Αντώνης Δραγώνας
Υ.Γ. 1) Το θέμα με αγγίζει (είμαι βουτηγμένος σ' αυτό από το 1980)
και με ενδιαφέρει, όπως και κάθε σύνοα εμπλεκόμενοΥ.Γ. 2) Φιλάκια APR
-
Γεια χαρά που λέει και ο γιατρός!
Ποιό ψωμί γιατρέ? Ψυχραιμία! Και γμτ υπονοείς για να με τσιγκλίσεις και να με εκθέσεις ενώ ξέρεις πως δεν είναι έτσι. Εκτός αν πιστεύεις πως όταν πάω πάσσο τον ΑΜΑΝ θα διδάσκω στο σχολείο και θα έχω μεροκάματο, οπότε πάλι λάθος είσαι. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Στη σχολή βοηθάω το ΝΤ, όποτε το ζητάει χωρίς μία που λένε και οι νεότεροι, απλά γιατί αισθάνομαι πως πάει παραπέρα μιά ιδέα του ΚΚ που την κάναμε πρόταση τότε το 88. Μην με αδικείς σε θέματα ηθικής τάξης. Και πριν με ξευτιλίσεις μπορείς με ένα τηλέφωνο να μάθεις. Οπως οδηγείς (αέρα), έτσι γράφεις (αέραΧ10) γμτ.
Επί της ουσίας....
Μόνο ζημιά κάνει η εμπλοκή μου με τα κοινά. Είδα φως όπως ΟΛΟΙ σας με την εμπλοκή του ΑΜΑΝ, δέκτηκα και μπήκα-έμπλεξα, όπως και εσύ και βέβαια μαζί παρεξηγηθήκαμε πικράθηκες και τα βρόντηξες άλλο αν από τακτ δεν το σχολίασες ποτέ και όχι επειδή έβλεπες πως ο ΑΜΑΝ κλπ δεν θα οδηγήσουν το πλοίο σωστά, Τώρα δηλαδή που το καράβι παλεύει να το βάλω στα πόδια? Κότα γμτ; Οκ βρε μάγκες! και κότα!Με την ευκαιρία, χίλια ναι στην εκλογή και όχι στο διορισμό! Μακαρι να συνενοηθούμε (τι ώρα πες μου) και να αλλάξει θεσμικά η διοίκηση του χώρου μας. Θυμίζω πως ήμουν ο μόνος που έχασε κάτι (ένα πρωτάθλημα... κάτι είπα όχι τον κόσμο όλο...), ΄τότε που τα κλειδώσαμε και δεν πήγαμε στο Ολύμπιο. Ας μην θυμηθούμε ποιό αυτοκίνητο κλειδώθηκε πρώτο και ακολούθησαν οι άλλοι. Εκ του ασφαλούς ο καθένας βέβαια πυροβολάει....
Τώρα τα περί νταβατζηλίκι για 20 χρόνια ωραία γράφονται και να είσαστε καλά όλοι που πήρατε θέση και βάλατε πλάτη...! Ουσιαστικά δηλαδή συμφωνείτε που με βρίζουν αμφισβητώντας την όποια αγωνιστική μου παρουσία. Χαμογελάτε!?? ΟΚ! Να είστε καλά!
Πάντως όποιος πιστεύει πως οδήγησα 13 χρόνια εκεί και πέντε αλλού επειδή αξιοποίησα τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα σχολιάζω πως είναι εκτός από κακοήθης και συμπλεγματικός. Σίγουρα άλλοι οδηγούσαν πιό γρήγορα. Το αίμα όμως που πρέπει να φτύσεις ώστε να είσαι επαγγελματίας σε όλα ώστε να επιβιώσεις διαχρονικά σε εμπλοκή τέτοιου επιπέδου, δεν το παζαρεύω με κανέναν. Κρίμα για την αμφισβήτηση!
Τα περί αρχηγού μου και αφεντικού μου τι να πω; Ενα αφεντικό έχω. Τον ΚΚ που με πληρώνει, όπως είχα το Θεοχαράκη και το Βασίλάκη όταν οδηγούσα για δαύτους. Μέχρις εκεί!
Χρήστο ΑPR επιμένω. Με τέσσερα περάσματα αν το νιονιό δουλεύει και αν είσαι συγκεντρωμένος και ξέρεις να υπαγορεύες και ο άλλος ξέρει να γράψει και να διαβάσει τουλάχιστον μέχρι το Ράλλυ Λειβαδιάς του 2004 αποδείχθηκε πως φτάνουν και περισεύουν, ακόμα και για ε.δ. που τη βλέπεις πρώτη φορά οπότε και χάνεις ένα πέρασμα ώστε να τη γράψεις.
Μακάρι ο ΕΛΕΜ να έχει το κουράγιο και τη δύναμη (από γνώσεις και ήθος έχει περίσευμα), ώστε να διδάξει αυτή την τέχνη στους νεότερους και σε όσους πιό παλαιούς θέλουν αλλά δεν ξέρουν και θα μάθουν, με την ευκαιρία των σεμιναρίων για νέους αγωνιζόμενους και όχι μόνο!
Μετά από 30 χρόνια στο πηδάλιο πιστεύω πως μπορώ να έχω την άποψή μου και να τη δημοσιοποιώ. Αλίμονο και κρίμα για όποιον πιστεύει πως αυτή η άποψη έχει επηρεάσει την ΕΘΕΑ και οι αγωνιζόμενοι ταλαιπωρούνται με μόλις 4 περάσματα.
Τα 4 περάσματα εκεί τα βρήκα και ο Χρ. Πλ και ο Άγγελος το ξέρουν και μακάρι ο δυνατός ΣΟΑΑ σήμερα, να φέρει μιά άλλη πρόταση που εννοείται πως θα υποστηρίξω, όπως το κάνω σε κάθε περίπτωση.Για ναμην παρεξηγηθώ θα απαντάω μόνο σε αθλητές που εκτμώ και σέβομαι όπως οι Χρήστοι και ο Λώρης και σε νέα παιδιά αγωνιζόμενοι ή όχι που έχουν απορίες. Με αποθυμένα ετών αρνούμαι την επικοινωνία.
Καλό πσκ
Στρατισινο
ΥΓ... Χρήστο APR, ο Γκίκας, ο Λάμπρος και ο Βωβός με περιορισμένα περάσματα και ελεγχόμενο ρυθμό (αποδεδειγμένα και ο Αρμόδιος) πάνε αέρα έξω από εδώ σε χώμα και άσφαλτο... Σωστά?
-
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ SX,(ΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ) ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΡΟ 15ΝΘΗΜΕΡΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Με τέσσερα περάσματα αν το νιονιό δουλεύει και αν είσαι συγκεντρωμένος και ξέρεις να υπαγορεύες και ο άλλος ξέρει να γράψει και να διαβάσει τουλάχιστον μέχρι το Ράλλυ Λειβαδιάς του 2004 αποδείχθηκε πως φτάνουν και περισεύουν, ακόμα και για ε.δ. που τη βλέπεις πρώτη φορά οπότε και χάνεις ένα πέρασμα ώστε να τη γράψεις.Το βασικό όμως θέμα μένει αναπάντητο. Όταν εσύ και όλη η γενιά ήσαστε 'νέοι αγωνιζόμενοι με απορίες' κάνατε ποτέ σας 4 περάσματα πριν από τα ράλι;
Ε η απάντηση είναι μετά φωτεινής και τεράστιας επιγραφής, ΟΧΙ!
Και έρχεσαι μετά από όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας, προϋπηρεσίας και λιωσίματος σε δοκιμές να χαρακτηρίσεις ηλίθιους όσους δεν αρκούνται σε 4 περάσματα; Και μάλιστα από θέση ακόμα μεγαλύτερης ισχύος διότι κακά τα ψέματα άπαντες οι δημοσιογράφοι έχετε την δυνατότητα να κάνετε άπειρα χιλιόμετρα δοκιμών το χρόνο σε πίστες, ειδικές, εξωτερικά με κάθε είδους φτερούγα, υπεραυτοκίνητο, ή και υβριδικό, τσάμπα!
Πως λοιπόν είναι απόδειξη για οτιδήποτε μια 3 θέση σε ένα ράλι του 2004 εφόσον έχουν προηγηθεί όλα αυτά;ο Γκίκας, ο Λάμπρος και ο Βωβός με περιορισμένα περάσματα και ελεγχόμενο ρυθμό (αποδεδειγμένα και ο Αρμόδιος) πάνε αέρα έξω από εδώ σε χώμα και άσφαλτο... Σωστά?
ΛΑΘΟΣ
Ο μεν Γκίκας ανήκει στην κατηγορία που προανέφερα. Αφού έλιωσε πολλές καρότσες (και καμιά φορά και ανθρώπους) σε δοκιμές, ε κάποτε έμαθε να οδηγεί και να πηγαίνει αέρα με 4 αποδεδιγμένα περάσματα.
Οι δυνατότητες δε που έχουν οι έταιροι δύο 'λεφτάδες' προκειμένου να μάθουν και να εξελιχθούν, είναι απείρως διαφορετικές, από αυτές του 'μέσου ερασιτέχνη' που αφενός ματώνει για να τρέξει, εφετέρου, ΑΥΤΟΣ αποτελεί τον κορμό τον αγώνων σε όλες τις χώρες του κόσμου προκειμένου να δίνονται εννίοτε και ευκαιρίες για διακρίσεις επαγγελματισμούς κλπ. -
Mε την μικρή εμπειρία μου στa ράλλυ διαπίστωσα ότι 4 περάσματα είναι αρκετά αν ο συνοδηγός κάθεται δεξία για να διαβάζει και όχι για διακόσμηση και αν στις αναγνωρίσεις το πλήρωμα ασχολείτε να φτιάξει σωστά γραπτά και όχι μάθει ο οδηγος την ειδικη απ΄ έξω.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Mε την μικρή εμπειρία μου στa ράλλυ διαπίστωσα ότι 4 περάσματα είναι αρκετά αν ο συνοδηγός κάθεται δεξία για να διαβάζει και όχι για διακόσμηση και αν στις αναγνωρίσεις το πλήρωμα ασχολείτε να φτιάξει σωστά γραπτά και όχι μάθει ο οδηγος την ειδικη απ΄ έξω.Θα συμφωνήσω , συμπληρώνοντας , και την μεγάλη συμβολή των όσων έμαθα στο Σεμινάριο Αγωνιστικής Συνοδήγησης , τον Φλεβάρη του 2004 !
Απο τα τυπικά (χρόνοι , 'καπέλλα' , καρνέ κλπ) μέχρι τα ουσιαστικά (τρόποι συνεργασίας με τον οδηγό , μέθοδοι γραψίματος ΚΑΙ διαβάσματος , πώς να 'κρατάς' ή να 'ντοπάρεις' ή ακόμη να 'ξυπνάς' τον οδηγό σου όταν αυτός 'πάει αέρα-πατέρα' χωρίς λόγο ή 'σέρνεται' ή ακόμη 'καπου χάθηκε' σε μιά μεγάλη ευθεία) , και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα , αλλά χρήσιμα πράγματα .
Αλήθεια , πότε μπορεί να ξαναγίνει τέτοιο Σεμινάριο ???
Μήπως η ΕΘΕΑ μπορεί να το διοργανώσει , ΚΑΙ να το χρηματοδοτήσει ???
Δέν λέω , καλή η κίνηση να χρηματοδοτεί την συμμετοχή Ελληνικών πληρωμάτων σε ξένους αγώνες , αλλά πιστεύω πως εξίσου καλή θα ήταν και μία τέτοια κίνηση.
Τώρα , εάν γίνει , και η συμμετοχή είναι μηδαμινή, απλά θα αποδειχθεί το ρητό του APR για το μέλλον ....Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα. -
Κε Χατζηπαναγιώτου
Επειδή τυχαίνει να έχω και όνομα και στην πολιτική μου ζωή και στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου, θα μπορούσες και θα έπρεπε να μου απευθυνθείς ονομαστικά.
Ισχυρίζεσαι ότι είμαι κακοήθης και συμπλεγματικός, επειδή θεώρησα ότι εξ αιτίας της εμπλοκής σου με την αυτοκινιτιστική δημοσιογρφία βρέθηκες επί 20ετία να είσαι προνομιούχος οδηγός στην Nissan και στην Seat.
Το ότι συνέβη αυτό, κύριε Χατζηπαναγιώτου, είναι προφανές και αυταπόδεικτο.
Το μέσα από ποιό ακριβώς κανάλι διαπλοκής, δημοσιογραφικής ή άλλης δημοσιοσχεσίτικης (κολητιλίκια δηλαδή) προωθήθηκες στις θέσεις αυτές λίγη σημασία έχει. Από τα γνωστά και φανερά φαίνεται ότι σε προώθησε ο Κ. Καββαθάς, το αφεντικό σου, όπως τον αποκαλείς και, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, όταν βρέθηκες εκεί, στα διάφορα τιμόνια, θεωρώ ότι την δουλειά σου την έκανες καλά.
Μην, λοιπόν, παρελκύεις τους αναγνώστες με τους συνήθεις αφορισμούς για ανύπαρκτους κακούς, που σου επιτίθενται.
Στις επιστολές μου, στις οποίες αναφέρεσαι, έγραψα :
ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ που βρέθηκες σε μία από τις ολίγιστες προνομιούχες θέσεις.Απλά αυτές οι ολίγιστες προνομιούχες θέσεις, όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ τη διανομή τους, μοιράζονται γύρω- γύρω στην ίδια ομάδα των πάλαι ποτέ και νυν μελών ενός μικρού κυκλώματος κολητών...
Εδώ κοιτάς... εκεί κοιτάς βλέπεις πάντα τους ίδιους ανθρώπους ή/ και τα ίδια επίθετα...
Αγαπητέ μου, ανέκαθεν ήξερα ότι ΕΓΩ προσωπικά είμαι έξω από οποιαδήποτε μοιρασιά προνομιούχων θέσεων, εφ' όσον ούτε ανήκα, ούτε ποτέ θα ανήκω, ούτε και θέλω (κι αυτό είναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΓΚΙΑ) να ανήκω στο κύκλωμα, που εσύ ανήκεις (και πάλι ΜΑΓΚΙΑ σου) και που αυτό ελέγχει απ΄αυτή τη μεριά τους Ελληνικούς Αγώνες Αυτοκινήτου.
Οπως επίσης δημόσια κατέθεσα στις επιστολές μου, ότι και την δημοσιογραφική σου δουλειά επίσης την κάνεις καλά.
Αλλά το ότι ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ είναι επίσης πρόδηλο και αυτονόητο.
Αμα έχεις πάψει να πληρώνεις και να μουτζουρώνεσαι και να ρισκάρεις την (οικονομική κλπ) επιβίωσή σου επί 20 χρόνια, μιλάς από θέση απόλυτης ασφάλειας και αυτάρκειας και ΟΧΙ σαν το μέσο έλληνα αγωνιζόμενο.
Θέλεις δε θέλεις βρίσκεσαι σε θέση προσομοιάζουσα με θέση βολεμένου και παραλή βιομηχάνου, ενώ ο μέσος έλληνας αγωνιζόμενος σε θέση προσομοιάζουσα με την θέση του εργαζόμενου (όπως και είναι στ' αλήθεια) στη βιομηχανία του παραλή βιομηχάνου...
Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις την γνώμη σου (ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ) και να ασχολείσαι με τα κοινά (ποιά κοινά;;; για ποιού το όφελος;;;) αλλά, επιτέλους, όταν παριστάνεις κάτι (επί έτη συναπτά) να έχεις υπ' όψιν σου ότι πάντα υπάρχουν παρατηρητές και ακροατές, οι οποίοι μη εξαρτώμενοι από τα κυκλώματα (δημοσιογραφία, δραστηριότητα στον εμπορικό τομέα του αυτοκινήτου, αγώνες αυτοκινήτου), στα οποία κινείσαι, μπορούν άφοβα να πουν τα σύκα - σύκα και την σκάφη - σκάφη, σχετικά με την όποια παράσταση υποπέσει στην αντίληψή τους.
Αντώνης Δραγώνας
Υ.Γ. 1) Και οι 2 μας (και όλοι...) γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πένα και δη η δημοσιογραφική πένα είναι πανίσχυρο όπλο... (εφ' όσον έχεις αναγνωστικό κοινό)
Υ.Γ 2) Περιμένω πάρα πολύ καιρό (χρόνια και ζαμάνια...) να σε διαβάσω να γράφεις σε ΣΤΡΩΤΑ και ΠΛΗΡΗ και, κυρίως, ΣΑΦΗ ελληνικά τις απόψεις, που διατυπώνεις, χωρίς αυτό το πέπλο της ασάφειας και των υπονοούμενων, που απλώνεις στα πλείστα κείμενά σου... Είδωμεν...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Mε την μικρή εμπειρία μου στa ράλλυ διαπίστωσα ότι 4 περάσματα είναι αρκετά αν ο συνοδηγός κάθεται δεξία για να διαβάζει και όχι για διακόσμηση και αν στις αναγνωρίσεις το πλήρωμα ασχολείτε να φτιάξει σωστά γραπτά και όχι μάθει ο οδηγος την ειδικη απ΄ έξω.ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!!
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
[quote='adragon']
Απλά αυτές οι ολίγιστες προνομιούχες θέσεις, όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ τη διανομή τους, μοιράζονται γύρω- γύρω στην ίδια ομάδα των πάλαι ποτέ και νυν μελών ενός μικρού κυκλώματος κολητών...
Αγαπητέ μου, ανέκαθεν ήξερα ότι ΕΓΩ προσωπικά είμαι έξω από οποιαδήποτε μοιρασιά προνομιούχων θέσεων, εφ' όσον ούτε ανήκα, ούτε ποτέ θα ανήκω, ούτε και θέλω (κι αυτό είναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΓΚΙΑ) να ανήκω στο κύκλωμα, που εσύ ανήκεις (και πάλι ΜΑΓΚΙΑ σου) και που αυτό ελέγχει απ΄αυτή τη μεριά τους Ελληνικούς Αγώνες Αυτοκινήτου.
Αλλά το ότι ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ είναι επίσης πρόδηλο και αυτονόητο.
Αμα έχεις πάψει να πληρώνεις και να μουτζουρώνεσαι και να ρισκάρεις την (οικονομική κλπ) επιβίωσή σου επί 20 χρόνια, μιλάς από θέση απόλυτης ασφάλειας και αυτάρκειας και ΟΧΙ σαν το μέσο έλληνα αγωνιζόμενο.
Θέλεις δε θέλεις βρίσκεσαι σε θέση προσομοιάζουσα με θέση βολεμένου και παραλή βιομηχάνου, ενώ ο μέσος έλληνας αγωνιζόμενος σε θέση προσομοιάζουσα με την θέση του εργαζόμενου (όπως και είναι στ' αλήθεια) στη βιομηχανία του παραλή βιομηχάνου...
ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΚΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ 'ΟΔΗΓΗΤΗ' ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ POST.
ΑΜΑΝ ΒΡΕ adragon, ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ?
ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ' ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΡΑΓΟΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙΣ ΝΑ 'ΚΛΕΒΕΙΣ' ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΑΣ ΣΟΥ ? ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΥΧΑΘΕΙ ΤΑ 'ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ' ?
-
Αλλο ενα θεμα γυρισε γυρισε παλυ σε προσωπικο επιπεδο. Τουλαχιστον γινεται με υπογραφη απο κατω, που κατι λεει.. Γιατι πιανουμε αμεσως το τουφεκι για τον ΣΧ και τον καθε ΣΧ. Ξεχναμε τα αρθρα που διαβαζαμε ολοι μας με τις δοκιμες αγωνιστηκων ελληνικων και μη εδω και 15 χρονια (για μενα). Αν δεν ηταν και αυτα να πιανουμε τον μεγεθυντικο φακο και οχι μονο να κοιταμε λεπτομεριες θα ειμασταν ακομα πιο νυχτωμενοι (η νεα γενια).
Εχει προσφερει σ αυτο που καθε βραδυ εγω και παρα πολλα παιδια ονειρευομασταν (οχι πλεον). Ναι τωρα που μεγαλωσα ηθελα και θελω να τον δω να κανει κατι για την νεα γενια, μεσα απο την θεση που εχει. Και στον ΣΟΑΑ και στην ΕΘΕΑ απο τα λιγα που ξερω υπαρχουν Ανθρωποι ικανοτατοι για να αλλαξουν κατι σε αυτο τριμουρδελο που εχει σαπισει πια. Με οργιζει να γραφετε για το τι δεν γινεται και τι θα επρεπε να γινει στους Ελληνικους Αγωνες. Με οργιζει να εχει χαθει ενα παιδι στην ηλικια μου και να λετε σταματανε οι αγωνες μεχρι τον Αυγουστο. Ειναι αστεια πραγματα. Παλουκοθητε ολοι κατω, παρτε ιδεες απο παντου, μοντελα που δουλευουν εξω και εφαρμοστε τα. Ειμαστε μαζι σας.
Μην μου λετε για 4 περασματα, στις εδικες που ξερετε απ εξω, θελετε 4 περασματα ναι σε καινουρια μερη, εκει να μας δω. Οχι τωρα στον Μερκουρη ελεος.
Σε λιγο δεν θα υπαρχουν νεοι που θα θελουν να τρεξουν, το εχετε καταλαβει?? Θα πηγαινουμε κατευθειαν στα ιστορικα..
Ναι ξενερωνω να ειμαι 27 και να λεω τωρα μπορω να τρεξω. Γιατι να μην μπορω με το Ν1 μου να το εχω και καθημερινο, να κανω δοκιμες και να τρεχω κ ολας?? Τι και αν δεν παρω ποτε τσιγκακι. Ναι μετα το GO θα κανω οτι καλυτερο και την επομενη φορα θα παω καλυτερα.
Τι παθατε ρε γαμωτο ολοι σας??? Ξεχασατε απο που και πως ξεκινησατε??????Λυπαμαι αν σας κουρασα.
Μ.Φ.Χ
Γιωργος Γκιρτζης -
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Αλλο ενα θεμα γυρισε γυρισε παλυ σε προσωπικο επιπεδο. Τουλαχιστον γινεται με υπογραφη απο κατω, που κατι λεει.. Γιατι πιανουμε αμεσως το τουφεκι για τον ΣΧ και τον καθε ΣΧ. Ξεχναμε τα αρθρα που διαβαζαμε ολοι μας με τις δοκιμες αγωνιστηκων ελληνικων και μη εδω και 15 χρονια (για μενα). Αν δεν ηταν και αυτα να πιανουμε τον μεγεθυντικο φακο και οχι μονο να κοιταμε λεπτομεριες θα ειμασταν ακομα πιο νυχτωμενοι (η νεα γενια).
Εχει προσφερει σ αυτο που καθε βραδυ εγω και παρα πολλα παιδια ονειρευομασταν (οχι πλεον). Ναι τωρα που μεγαλωσα ηθελα και θελω να τον δω να κανει κατι για την νεα γενια, μεσα απο την θεση που εχει. Και στον ΣΟΑΑ και στην ΕΘΕΑ απο τα λιγα που ξερω υπαρχουν Ανθρωποι ικανοτατοι για να αλλαξουν κατι σε αυτο τριμουρδελο που εχει σαπισει πια. Με οργιζει να γραφετε για το τι δεν γινεται και τι θα επρεπε να γινει στους Ελληνικους Αγωνες. Με οργιζει να εχει χαθει ενα παιδι στην ηλικια μου και να λετε σταματανε οι αγωνες μεχρι τον Αυγουστο. Ειναι αστεια πραγματα. Παλουκοθητε ολοι κατω, παρτε ιδεες απο παντου, μοντελα που δουλευουν εξω και εφαρμοστε τα. Ειμαστε μαζι σας.
Μην μου λετε για 4 περασματα, στις εδικες που ξερετε απ εξω, θελετε 4 περασματα ναι σε καινουρια μερη, εκει να μας δω. Οχι τωρα στον Μερκουρη ελεος.
Σε λιγο δεν θα υπαρχουν νεοι που θα θελουν να τρεξουν, το εχετε καταλαβει?? Θα πηγαινουμε κατευθειαν στα ιστορικα..
Ναι ξενερωνω να ειμαι 27 και να λεω τωρα μπορω να τρεξω. Γιατι να μην μπορω με το Ν1 μου να το εχω και καθημερινο, να κανω δοκιμες και να τρεχω κ ολας?? Τι και αν δεν παρω ποτε τσιγκακι. Ναι μετα το GO θα κανω οτι καλυτερο και την επομενη φορα θα παω καλυτερα.
Τι παθατε ρε γαμωτο ολοι σας??? Ξεχασατε απο που και πως ξεκινησατε??????Λυπαμαι αν σας κουρασα.
Μ.Φ.Χ
Γιωργος ΓκιρτζηςAΓΑΠΗΤΕ κ.ΓΚΙΡΤΖΗ,
ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ LANCIA STRATOS ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ), Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΝΟΣ RALLYMAN ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 'ΠΑΛΑΙΟΙ' ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ) ΞΕΡΕΤΕ KATI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡO ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ LANCIA STRATOS ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ
Μα, δεν είναι άλλο θέμα. Μάλλον αυτό είναι το θέμα.
-
Κύριε/ Κυρία garfli
Αρθρο χωρίς ονοματεπώνυμο δεν παραπέμπει σε κανενός έίδους 'παντελόνια' και αξιοπρέπεια
Μάλλον είσαι αδιάβαστος/η
Δεν συνελήφθην από κανέναν
Πολύ περισότερο να κλέβω τους συναθλητές μου
Αν μιλάς για την αθλιότητα, και την όλη βλάβη, που μου προκάλεσε, μια από τις καλύτερες κριτές, όπως την αποκαλείς, στο Ράλυ Αχαιός του 2005 άκου τι θα σου πω:
-
Κριτής σημαίνει αυτός, που κρίνει δοθείσης περιστάσεως και αποφασίζει κατάλληλα... Για να το κάνει κανείς αυτό πρέπει να μπορεί και να θέλει... (και να τον αφήνουν ή να μην φοβάται την σκιά του κλπ κλπ... αυτή είναι άλλη κουβέντα)
-
Η επιτροπή των Αγωνοδικών του Αχαιός του 2005 έκρινε ότι δεν υπήρξε καμμία παράβασή μου και, αφού οι αρμόδιοι έκριναν έτσι, οι ανυπόγραφες απόψεις σου είναι προφανώς ανυπόστατες και κακοήθεις διαβολές, που απευθύνονται σε ανυποψίαστους (πιθανώς) αναγνώστες...
-
Για τις δοκιμές του Αχαιός του 2005, όπου η κυρία Κριτής, αυτή και μόνον αυτή (κανένας άλλος κριτής δεν με είδε πουθενά στον κύκλο της αμαρτίας!!!), ότι εγώ έκανα μία αδήλωτη αναγνωριστική διέλευση στη Φτέρη, ενημερώνω κι εσένα και όλους τους αναγνώστες, ότι σ' εκείνον τον αγώνα διενέργησα ΤΡΙΑ (3) καταγεγραμμένα αναγνωριστικά περάσματα... Ρώτα τους Αγωνοδίκες, αν κόπτεσαι ανυπόγραφα για την ηθική και το δίκαιο...
Αντώνης Δραγώνας
Υ.Γ. Βάλε έγκυρο ονοματεπώνυμο, αλλιώς σιώπησε...
Δεν είναι απαι\ίτηση δική μου, αλλά όλων των αναγνωστών -
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ