-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Φιλοι APR και dimos,
Ο ΣΟΑΑ εχει μοντελο διοικησης της δεκαετιας του 1960..
Περασαν οι εποχες που ο προεδρος 'ΣΙΡΟΚΟ' γεμιζε κινηματογραφους με τα μελη του συνδεσμου (μπορει να πηγαινα δημοτικο αλλα ιστορια γνωριζω).
Τοτε πρωταγωνιστουσε σε ολες τις μορφες των αγωνων,σημερα τα πραγματα ειναι διαφορετικα , με αυτη την μορφη -νομιζω - ο συνδεσμος δεν προκειται να ανακαμπψει **ΠΟΤΕ! ** (δεν μπορει ο sainz και ο suhmi να εχουν τον ιδιο εκπροσωπο!! )
Ολοι λενε λειπει ο ΣΟΑΑ απο τους αγωνες...φυσικο ειναι! μπορει ο Μεσημερης να ειναι παρων σε ολους τους αγωνες πρωταθληματος-κυπελων-αναβασεων-σιρκουί και να εχει και δουλεια και οικογενεια?
Μπορει ο φιλος Μιχελακακης να δινει λυσεις στα προβληματα του χωματος? η εγω να δινω λυση στα προβληματα των...αναβασεων?Μια νεα μορφη του συνδεσμου,αντιγραφη των συγχρονων δημοκρατιων(με προεδρο,πρωθυπουργο,υπουργους... οπου επιτροπες αναλαμβανουν προβληματα και προτασεις ) θα δωσει ωθηση.... νομιζω
Αγγελος
Kαι γιατι δεν μαζευεστε ολοι εσεις, οι χωματινοι, οι ασφαλτινοι, οι αναβασάκιδες, οι πισταδόροι, οι δεξιοτέχνες κτλπ στο υπογειο(ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 123) να βγάλετε ο καθένας τον εκπρόσωπό του Επιτέλους?Και παλι πλέον να ειναι υπο την αιγίδα του ΣΟΑΑ?Που εισασταν τοσα χρόνια που σας καλούσαμε?Μηπως γιατι η ΤΟΥΟΤΑ, Η ΝΙΣΣΑΝ, Η RENAULT , H PEUGEOT ΚΑΙ H SEAT ειχαν διαφορετικά συμφέροντα απο εμας τους οδηγούς?και κάποιοι εκαναν τα καλά παιδιά?
Μακαρι να συνεχιστουν οι ελεγχοι και οι ποινες οσο ασχημα και να αισθανονται οι λιγο ενοχοι, οι αθωοι και νεοι, που ασελγουν επανω τους οι -λιγοι- απατεωνες αισθανονται χειροτερα....
οι εντιμοι και τυπικοι δεν ειχαν ποτε να φοβηθουν τιποταΑγγελος
Οι εντιμοι και τυπικοι μπορεί να μη φοβηθουν ποτέ, αλλα θα φοβηθεί η τσέπη τους, γιατι πρέπει να αλλάξουν αυτοκινητα ή να νοικιάσουν ή να δανειστούν για να κάνουν δοκιμές.Που?Στο ράλλυ της ΨΩΡΟΚΏΣΤΕΝΑΣ!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕ Δεν πάμε καλά!!!!!Στο ΑΤΤΙΚΟ και ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ θέλω να τρέξω, οχι στο ΚΟΡΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΟΥΝΙΑ!!!!
ΥΓ : Προσωπικά δεν απευθυνομαι σε εσας κυριε ΖΗΒΑ γιατι εισασταν απο τους λιγους που ερχονταν στο υπογειο...Οι υπολοιποι ομως?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μια μικρη προσθηκη στις προτασεις του Δημου
'ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΛΙΣΑΝΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟ (ειτε αυτο λεγεται ΣΟΑΑ η Μαρικα) ΩΣΤΕ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥ
ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ.
Ετσι γινεται σημερα σ ολες τις συντεχνιες. Για να παρεις αδεια εξασκησεως επαγγελματος απο το δημοσιο, πρεπει νασαι μελος του συλλογου σου. Τι λετε, αυτοι δεν ξερουν τι κανουν?Ακομα και αν εχει δηλώσει οτι αρνητε το Συνδκαλιστικό του οργανο?Επισημα?
-
Ακομη και τοτε φιλε van. Ρωτας ας πουμε εμενα που ειμαι μηχανικος αν μπορω να αρνηθω το δικο μου συνδικαλιστικο οργανο;
-
Δήμο καλημερα
σε όλους καλημερα δλδ
Ποιός αμφισβήτησε ότι εσύ, ο γιατρός κ.α. (όχι πάντα χωρίς υστεροβουλία...) (για τους άλλους το λέω και μην αρχίσουμε καβγα, απλά σου θυμίζω τα βεντούρια του αγγλούπα κ.λπ) ... έχετε κάνει και κάνετε προτάσεις. Βροχή. Με ουσία και άποψη. Και κάθε φορά που σκάει πλατίδειος επιστολή ανεβαίνει η ανδρεναλίνη γιατί ο παλαβός δεν έχει να κερδίσει τίποτα............. και βέβαια όλοι ξέρουμε πως έχει δίκιο όπως έχεις εσύ που γκρινιάζεις και διεκδικείς τεκμηριομένα όπως το έκανε ο Μπάμπης με τη δίλιτρη ελληνική κατηγορία και τον-μας συνδέσαν, όπως και πόσο χρόνο και κόπο έχει αφιερώσει ο ΧΑ σε διάφορες επιτροπές εν τέλει συμβουλευτικού χαρακτήρα. Έτσι έχουν λειτουργήσει και άλλοι, ενώ το κάναμε συντονισμένα και αποφασιστικά πριν 20 και χρόνια το 80-83 με Ιαβέρη κ.λπ στον ΣΟΑΑ οπότε τους κάναμε ότι θέλαμε. Ζητάγαμε δέκα για να πάρουμε 9 και ας μας έφταναν τα οκτώ. Εμείς ήμασταν. Οι ίδιοι! Ε? Εσύ, ο Περατινός, ο γιατρός, το παππί, ο Κυριάκος, ο ΣΧ... κ.α. Και είχαμε στόχο. Καλούς τίμιους και ασφαλείς αγώνες με προοπτική. Ποιός κουνιότανε μωρέ. Οτι θέλαμε. Οτι κάναμε κέφι περνούσε γιατί έτσι. Τα τανκς ήμασταν. Κότες οι Ελπατζήδες. Θυμάστε? Και μέτα κάπου στο δρόμο τα μπλέξαμε προσπαθώντας εμείς οι αθλητές να ιδρύσοπυμε και να καθιερώσουμε την ομοσπονδία. Καλή ιδέα μεν, αλλά,.... Πιστέψαμε το παραμύθι ενός που το μόνο που ήθελε ήταν να πάρει δανικά από όλους μας και ενός δήθεν ηρωΙκά μαχόμενου που το μόνο που λήθελε ήταν να βγάλει ταποθυμένα του με την ΕΛΠΑ και το μόνο που κατάφερε ήταν να καταστρέψει το παιδί του σαν αθλητή και ελπίζω οχι και σαν άνθρωπο. Εκλεισε-διέλυσε τον ΣΟΑΑ ο τύπος αλλά δεν είναι της στιγμής.
Εν τέλει πάντως χάσαμε το δρόμο.
Αγγελε για να είμαι τίμιος. Το να μην αποφασίζει η Τώνια για τις Σέρρες και ο Κυρίτσης για την Κινέτα ήταν σκέψη και ιδέα μου τότε που όταν πήγαινα στο ΣΟΑΑ έκλειναν το φως γιατί προσπαθούσαν να διατηρήσουν την ομοσπονδία για τη σωτηρία του αθλήματος (λες και δεν φτιάξαμε μαζί αυτό τον φορέα που είχε προοπτική αν δεν μας καπέλωναν η Εξπρες σέρβις και άλλοι χωρίς καθαρό σκοπό) υπάρχει γραμμένη από το Δήμο Ριζικάρη εδώ και πολλά χρόνια. Στα πλαίσια ενός σύγχρονου καταστατικού,.
Αντί για αυτά... Πλακωνόμαστε! Είπαμε λάθη γίνονται. Νοοτροπίες συγκρούονται. Αργά η γρήγορα ο ΙΜ θα καταλάβει πως τον χρησιμοποιούν θα γυρίσει το μάτι του και θα κάνει εκλογές,. Και μην τα βάζουμε μόνο με το Γιάννη επειδή αυτός βγαίνει μπροστά. Ολο αυτό το σκοτάδι στον ΣΟΑΑ δεν είναι δικό του δημιούργημα... Αλλος έχει την ευθύνη. Για το καλό της ομοσπονδίας λένε δεν κάνουν εκλογές. Γιάννη Μ έλεος! Κάνε συνέλευση να γίνει ταμείο να ξέρουμε τι έγινε και να δουμε τι μπορεί να γίνει........... Ετσι πρόκειται για το ΣΟΑΑ του Γιάννη και του Μιχελακάκη και πάντως κάποιοι από εμάς δεν φάγαμε τα νιάτα μας εκεί μέσα ώστε η ιστορία να εξελιχθεί σε κατάντια. ΑΣς πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες που του αναλογούν και πάμε παρακάτω.
Το να βριζόμαστε και να υπονοούμε χρησιμοποιώντας μάλιστα συχνά τη λέξη διαπλεκόμενα δεν οδηγεί πουθεν΄'α. Τη διαπλοκή την καταγγέλεις και την αποδεικνύεις αλλοιώς είσαι συκοφάντης... Ετσι λασπώνοντας για να λασπώσεις δεν πάμε πουθενά και βέβαια ένας ένας λέει το άντε γεια. Το κλίμα είναι πολύ κακό και για αυτή την κατάσταση φταίμε εμείς οι ίδιοι... Γκρίνια για τη γκρίνια. Θέλουμε να μπεί τάξη, ή μας βολεύει το μπάχαλο? Θεωρούμε ότι σε κάθε επιλογή ή απόφαση που πονάει υπάρχει καλή πρόθεση ή είναι αποτέλεσμα δεύτερης σκέψης. Αν ναι, τότε τι συζητάμε? ......... Ας ξεκαθαρίσουμε επιτέλους τι πιστεύουμε ο καθένας για το ήθος του άλλου. Αν είναι σύμπλεγμα να θέλεις να κερδίσεις τον κόσμο όλο σε πίστα και ε.δ. ναι είμαστε όλοι έτσι. Από εκεί και πέρα όμως? Το is no good γιατί έτσι, τι είναι?Περί ΕΘΕΑ
Δεν ξ΄ρω αν πρόκειται για ευκαιρία... Θα δείξει. Ο τύπος πάντως αφιερώνει χρόνο και έχει όραμα. Εχει αντίλογο για όλα και δύσκολα τον καταφέρνεις. Είναι δυνατό το αφεντικό των ελληνικών αγώνων. Δεν είναι τυχαίος. Ομως δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και βέβαια πως είναι επίτιμος πρόεδρος του ΣΟΑΑ όπως και εγώ γμτ. Η μεγαλύτερη τιμή που έχω σαν αθλητής.
Ξέρω καλά λοιπόν πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει πρόταση από το όργανο των οδηγών και να μην ξεπεράσω τον εαυτό μου ώστε να γίνει δεκτή.
Το υπογράφωΣτρατης Χατζηπαναγιώτου (Στρατισινο)
ΥΓ... Γιατρέ ξέρω πως εσύ και άλλοι δεν συμφωνείςτε με το ταμείο. Ομως αν δεν γίνει και απλά κουκουλώσουμε και βρούμε και κανένα δύο ήρωες τύπου Ιγγλέση που θα δώσουν την ψυχή τους και θα πάρουν τα .... α τους-μας, μαζί με φάσκελα δεν υπάρχει ελπίδα. Το έχω ξαναδεί το έργο.
-
Αγνωστε μου VAN
Ο ΣΟΑΑ **ΔΕΝ ** ειναι συνδικαλιστικο οργανο, τα μελη του δεν ειναι υπαλληλοι που με μπροσταρη τον καθε λαοπλανο ξεκινανε νεους αγωνες εναντιον της εξουσιας...
Ειναι ενας συνδεσμος ,ενα club που μαζευονται τα 'αφεντικα', αυτοι που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να γινονται οι αγωνες, οταν ολοι νοιωσουν ετσι τα πραγματα γινονται πιο ευκολα.
Οσο για τις δοκιμες επιμενω, δεν σου ζητησε κανεις επιπλεον ανταλλακτικα,
λιγοτερα σου ζητησε... και μην μπερδευσαι δεν ειναι στις σκουπες ο ....στοχος, θυμισου -δεν ξερω την ηλικια σου- ειχαμε φτασει σε 'μουλαρια' με ενεργα διαφορικα..!!υ.γ.
εισαι εσυ που ειχες κανει ατυχημα στις δοκιμες με αγροτη, και παρατησα τις δοκιμες μου με την grifone για να παρακαλαω στο τμημα τον τοπικο μπατσο να μην παρει εκταση το θεμα? Εαν οχι σορρυ, αλλα με ενα, αλλο ,τετοιο θεμα τον χασαμε τον αγωνα μεσα στην Αθηνα....
υ.γ. Σαφως δεν εχω κατι μαζι σου αλλα το Μ.Ρ. θα μπορουσε να μην τρεχει στην Β. Ευβοια.... -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Αγγελε για να είμαι τίμιος. Το να μην αποφασίζει η Τώνια για τις Σέρρες και ο Κυρίτσης για την Κινέτα ήταν σκέψη και ιδέα μου τότε που όταν πήγαινα στο ΣΟΑΑ
Δεν διεκδικω την πατροτητα καμμιας ιδεας αλλωστε εσενα βρηκα προεδρο-και με καλοδεχτηκες- οταν με φοβο κατεβηκα τα σκαλια του υπογειου αγνωστος μεταξυ ινδαλματων μου, και ακολουθησα σε εκεινη την αποχη του πρωτου μου Ολυμπιου με το καλο αποτελεσμα που ποτε ομως δεν εκμεταλευθηκαμε...
Οπως δεν μπορω να ξεχασω οτι εκει στο υπογειο οντας πιτσιρικας ,αγνωστος και χωρις χρηματα ,ο ΙΑΒΕΡΗΣ μου δανεισε την φορμα του για να τρεξω τον πρωτο μου αγωνα..
..την εποχη μαλιστα που πουλουσε τετοια ειδη -
Οσον αφορά στην ιστορία των αγώνων,άλλες εποχές άλλα δεδομένα!
Πάντως σχετικά με την προβολή των Αγώνων θέλω να πω ότι την θεωρώ από ανεπαρκή έως ανύπαρκτη!
Ποιός Φωτεινέλλης?!..Ο άνθρωπος δεν είναι δημοσιογράφος,αγωνιζόμενος είναι!!...Δεν ξέρει την δουλειά αυτή,την μαθαίνει!Και την μαθαίνει και στραβά!Καλή η προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα μετράει!!!Οσον αφορά τον ΣΟΑΑ,συγγνώμη αλλά θέλετε να τον κάνετε συντεχνία?!
Τι είσαστε?Εργαζόμενοι?!!...Και θα διεκδικήσετε απο ποιόν?Και τι??!!
Ταμειακώς εντάξει??!!!...Προς Θεού κύριοι!!!
Το κέφι σας κάνετε αν δεν κάνω λάθος!!Δεν ασκείται βιοποριστικό επάγγελμα,εκτός κι αν κάνω λάθος!!!
Ο ΣΟΑΑ σκοπό μπορεί να έχει την παρακολούθηση των εργασιών της Αρχής του Σπόρ και την υποβολή προτάσεων!!!Τίποτα άλλο!!Αν είναι δυνατόν να πρέπει κάποιος να εγγραφεί σε συνδικαλιστικό όργανο προκειμένου να κάνει το κέφι του!!Αμα θέλει εγγράφεται κι αμα δεν θέλει όχι!!
Προς Θεού πιά!!Για Αγώνες μιλάμε!!Οχι για την Ετήσια Σύμβαση Εργασίας της ΓΣΕΕ!!!!
-
Για τον Αγγελο Ζηβα ,αλλα και ολους
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟ ΕΦΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ.ΘΕΡΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΗΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ.
ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΟΑΑ.
- Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
- Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ
- Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ[ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,ΕΚΘΕΣΕΙΣ,ΣΧΟΛΕΣ
- Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
- Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ.
- ΗΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.
- Η ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. - Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ
10)Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ,ΠΡΟΤΑΣΗ,,ΕΠΙΛΟΓΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ[ΕΝΙΑΙΑ].
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΚΑΜΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΩΝ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΣΥΝΑΦΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ
ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.Γ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ.ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΞΗΣ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ α) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ . β) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ γ) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΑ 28 ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΤΑΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ,Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.
ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΙΣ ,ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΟΚΙΜΑ ΜΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΤΑΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ.ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΠ'ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ (Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΤΥΧΟΥΣΑΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ) ΤΟ ΔΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.
ΤΟ ΔΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ,ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΤΩΝ 50%+1 ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΜΕΛΩΝ ..ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΔΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ,Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ.
Ο ΣΟΑΑ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΠΑΘΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ,ΕΠΑΘΛΟ ΝΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ,ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΟ ΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΣ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΑΘΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Σ' ΑΥΤΑ.
ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 5%ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΗ.(ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΣΟΑΑ)
O ΣΟΑΑ ΕΝΘΑΡΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (ΣΟΑΑ-ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗΣ) ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.
- ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.
- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
- ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ.
- ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝΚΑΙ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΥ.
- ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
- Ο ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΤΟΜΙΚΩΝ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ.
- Ο ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ,ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΩΝ,ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ,ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΝΟΔΙΚΩΝ,ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.
- Ο ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ,ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΡΤΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
- ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΟΜΗ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
- O ΣΟΑΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ.Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΘΑ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ..
- ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΗΣ
Η προταση εγινε περυσι τετοια εποχη, αλλα φαινεται ναναι ακομα επικαιρη.Και βεβαια επιδεχεται βελτιωσεων.
Για τον Στρατη.
Εχεις δικηο. Συναισθηματικα δεν μου κολαει το ταμειο (αν καταλαβα καλα τι ενοεις). Αν ομως κανοντας ταμειο και κλεινοντας το, φτιαξουμε κατι καινουργιο με προοπτικες, θα κανω σαν την χηρα που κλαιει τον πεθαμενο αλλα την βρισκει και με το πιπινι Παντως ρε διαολε, κι ας εχουμε σκοτωθει αμετρητες φορες, καθε φορα που γραφεις συναισθηματικα και ηρεμα, μουρχεται να σου σκασω φιλι, να σου φυγουνε τα δοντια (Μη χανετε το κεφι σας ρε αδερφια!)Για τον Νικο Κουκο.
Ενω μ εχεις κανει να εκτιμησω το μυαλο σου, ωρες-ωρες κολας. Το βασικο επιχειρημα οσων αντικεινται σε αποφασεις που ληφθηκαν μετα απο εισηγηση του ΣΟΑΑ, ειναι οτι ο εκαστοτε εκπροσωπος του εκπροσωπει πολυ λιγους η και μονο τον εαυτο του. Αν αντιθετα συμβαινει αυτο που προτεινω, ουσιαστικα και τυπικα τα αιτηματα και οι παρεμβασεις θαχουν
αλλη δυναμικη, αφου η ζυμωση θα μπορει να γινει οχι στο τραπεζι των αποφασεων αλλα σ αυτο του σχεδιασμου.Κι οποιος δεν συμμετεχει (αφου θα μπορει) κακο δικο του. Το καταλαβες τωρα? Φιλικη συμβουλη. Διαβασε λιγο ιστορια Ελληνικων Αγωνων.Γιαννη Μεσημερη Ξεκολα. Ας βγαλει η ΕΘΕΑ τις φετεινες της αποφασεις-δεν γινεται αλλιως- κι ας αρχισουμε απο νεα βαση. Φοβαμαι οτι την ομοσπονδια πρεπει να την ξεχασουμε. Αλλο ο 'Χιωτιδης' (με την ιδιοτητα του οργανωτη),αλλο ο Πρεζερακος (θου φυλακη τω στοματι μου-με την εταιρικη ιδιοτητα),αλλο εμεις.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για τον Νικο Κουκο.
Ενω μ εχεις κανει να εκτιμησω το μυαλο σου, ωρες-ωρες κολας. Το βασικο επιχειρημα οσων αντικεινται σε αποφασεις που ληφθηκαν μετα απο εισηγηση του ΣΟΑΑ, ειναι οτι ο εκαστοτε εκπροσωπος του εκπροσωπει πολυ λιγους η και μονο τον εαυτο του. Αν αντιθετα συμβαινει αυτο που προτεινω, ουσιαστικα και τυπικα τα αιτηματα και οι παρεμβασεις θαχουν
αλλη δυναμικη, αφου η ζυμωση θα μπορει να γινει οχι στο τραπεζι των αποφασεων αλλα σ αυτο του σχεδιασμου.Κι οποιος δεν συμμετεχει (αφου θα μπορει) κακο δικο του. Το καταλαβες τωρα? Φιλικη συμβουλη. Διαβασε λιγο ιστορια Ελληνικων Αγωνων.Γιατρέ μου δεν κολλάω!!Απλά έχω διαφορετική άποψη!!!
Το ότι το πλήθος της εκπροσωπούμενης ομάδας έχει σαφή επίδραση στην σοβαρότητα με την οποία θα την αντιμετωπίσει κάποιος είναι προφανές!
Η διαφορά μου είναι στην υποχρέωση κάποιου να είναι ταμειακώς ενήμερος στο συνδικαλιστικό όργανο για να πάρει λισάνς!!!!
Αυτό μου κάνει συντεχνία όχι σύλλογο προώθησης των Αγώνων!Και αφαιρεί από κάποιον το δικαίωμα να μην θέλει να ενταχθεί σε οποιοδήποτε όργανο!!
Βέβαια η βασική μου αντίρρηση είναι στον όρο 'συνδικαλισμός'!!
Οπως είπα δεν ασκείται βιοποριστικό επάγγελμα αλλά κάνετε το κέφι σας!Αρα για ποιό συνδικαλιστικό όργανο μιλάμε?
Αν γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει,ο λόγος θα πάει στους επαγγελματίες (αντιπροσωπείες κλπ)!! -
O.K. Νικολα. Ασ τ ονομαζουμε μαζοχιστικο οργανο. Θαναι παντως αυτο που θα σχεδιαζει και διεκδικει τα συμφεροντα των αγωνιζομενων,που συνολικα δεν μπορει ναναι αλλα απο την προβολη των αγωνων την ασφαλεια τους και την συμφωνη με τις απαιτησεις των παραπασνω διοργανωσης τους.
Αν τωρα καποιοι θελουν να οδηγουν ινκογνιτο και στους γκρεμους χωρις νοσοκομειακο, ας μην ειναιο μελη του 'μαζοχα κλαμπ'! Εκει κολησαμε? -
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΜΟΥ , ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ .
ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ , ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΩ , ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ , ΤΙ **ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ **ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΟΤΑΝ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΣ , ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ . ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ , ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΖΕΙ .
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΜΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΖΗΣΑ !!!!!!!!!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ , ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ , ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ .
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΨΕΜΑ Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ (sik ?)
ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑΠΡ .........
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Αγνωστε μου VANΟ ΣΟΑΑ **ΔΕΝ ** ειναι συνδικαλιστικο οργανο, τα μελη του δεν ειναι υπαλληλοι που με μπροσταρη τον καθε λαοπλανο ξεκινανε νεους αγωνες εναντιον της εξουσιας...
Ειναι ενας συνδεσμος ,ενα club που μαζευονται τα 'αφεντικα', αυτοι που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να γινονται οι αγωνες, οταν ολοι νοιωσουν ετσι τα πραγματα γινονται πιο ευκολα.Βεβαίως!!! και εγώ μαζί σας!
.
Οσο για τις δοκιμες επιμενω, δεν σου ζητησε κανεις επιπλεον ανταλλακτικα,
λιγοτερα σου ζητησε... και μην μπερδευσαι δεν ειναι στις σκουπες ο ....στοχος, θυμισου -δεν ξερω την ηλικια σου- ειχαμε φτασει σε 'μουλαρια' με ενεργα διαφορικα..!!Ναι, δεν είναι εκεί.Αλλα πάλι, αυτοί οι νόμοι που υποστηρίζετε, τους 'αδύναμους(οικονομικά)' και μονον, καταστρέφουν.Σας θυμίζω τα 5 λεπτά του ΠΑΛΑΔΙΟΥ στον Κο Ξανθάκο(για μπαρα θόλων) και στον Κο Ματάκια(για φιλτροχοάνη), ή στο Ολύμπιο, στον Αναγνωστάκο(γιατί αυτό το αυτοκίνητο έχει.).Και ενπάσει περιπτώσει, τις ΚΑΡΟΥΤΕΣ τους ΒΟΞΙΤΕΣ, ΚΙΝΕΤΑ, ΑΓΙΟΙ ΘΕΩΔΩΡΟΙ, τις ξέρετε απέξω(στα τοσα χρονια αγώνων σας), εγώ που θα τρέξω μεθαύριο?
Δεν ειναι το ιδιο λοιπόν οπως και με τα ενεργά διαφορικά?
Μηπως η απάντηση ειναι: Το λευκό χαρτί σε όλα?Και με κατάλληλους ανθρώπους?ΕΙΝΑΙ!
Ειναι διατεθιμένος κανένας απο ολους αυτούς εκει πάνω?ΟΧΙ γιατι ετσι βολευει...Εαν οχι σορρυ, αλλα με ενα, αλλο ,τετοιο θεμα τον χασαμε τον αγωνα μεσα στην Αθηνα....
υ.γ. Σαφως δεν εχω κατι μαζι σου αλλα το Μ.Ρ. θα μπορουσε να μην τρεχει στην Β. Ευβοια....Στην Ριτσώνα εχουν γίνει πάρα πολλά ατυχήματα κατα καιρούς.Μεχρι 'αύριο' η Ριτσώνα θα γινετε.Αρα λοιπόν καλύτερα να ρωτηθούν οι εκάστοτε Λεσχιάρχες γιατι δεν κάνουν αγώνες στην ΑΤΤΙΚΗ και οχι γιατί φταίνε τα ατυχήματα.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
O.K. Νικολα. Ασ τ ονομαζουμε μαζοχιστικο οργανο. Θαναι παντως αυτο που θα σχεδιαζει και διεκδικει τα συμφεροντα των αγωνιζομενων,που συνολικα δεν μπορει ναναι αλλα απο την προβολη των αγωνων την ασφαλεια τους και την συμφωνη με τις απαιτησεις των παραπασνω διοργανωσης τους.
Αν τωρα καποιοι θελουν να οδηγουν ινκογνιτο και στους γκρεμους χωρις νοσοκομειακο, ας μην ειναιο μελη του 'μαζοχα κλαμπ'! Εκει κολησαμε?Γιατρέ μου κι όμως!!Εχω άλλη άποψη!(είτε το πεις 'συνδικαλιστικό' είτε 'μαζοχιστικό' η ουσία παραμένει η ίδια)!!
Μιλάμε για Μηχανοκίνητο Αθλητισμό!
Αρα οι αθλητές είναι μέλη συλλόγων-λεσχών.
Οι λέσχες είναι μέλη της Ομοσπονδίας.
Η Ομοσπονδία φροντίζει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μελών της πιέζοντας την Αρχή του Σπόρ!
Σαν ερασιτέχνες δεν μπορούν και δεν χρειάζεται να έχουν κανένα σωματείο συνδικαλιστικού σκοπού!!
Παραδείγματα από όλα τα σπόρ (άρση βαρών,κωπηλασία κλπ)Αν τώρα μου πει κάποιος για το ποδόσφαιρο,όπου υπάρχει η ΕΠΟ αλλά υπάρχει και η ΕΠΑΕ και ο ΠΣΑΠ....θα του πω ότι η ΕΠΑΕ αφορά τις Ανώνυμες Εταιρείες (εδω Αντιπροσωπείες π.χ.) και ο ΠΣΑΠ τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές,οι οποίοι πληρώνονται για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους!
Αρα ο ΣΟΑΑ -κατ' εμέ- αφορά μόνο όσους αγωνιζόμενους στην Ελλάδα είναι επαγγελματίες.
Για όλους τους άλλους πρέπει να ζωντανέψει η Ομοσπονδία!!! -
Αχ βρε Νικολα. Η Ομοσπονδια σχεδιαζοταν για ναναι αυτη η αρχη του σπορ!
Διαβασε λιγη ιστορια σου λεωωωωωω!
Καληνυχτα μπρε
Χ. -
Ο χρήστης van έγραψε:
Και ενπάσει περιπτώσει, τις ΚΑΡΟΥΤΕΣ τους ΒΟΞΙΤΕΣ, ΚΙΝΕΤΑ, ΑΓΙΟΙ ΘΕΩΔΩΡΟΙ, τις ξέρετε απέξω(στα τοσα χρονια αγώνων σας), εγώ που θα τρέξω μεθαύριο?Μαθε κατι προσωπικο και αν θελεις κρατα το και σαν συμβουλη,
Ποτε δεν εμαθα ειδικη απ'εξω, ποτε δεν εκανα πανω απο 4-5 περασματα
και ποτε δεν χρησιμοποιησα σημαδια, σπρευ, καμερες και διαφορες αλλες αηδιες.... -
Ο χρήστης van έγραψε:
Εχω saxo 1.1, Λευκό με μαυρα φρυδάκια, με μπαρα θόλων, ζαντες αλουμινίου και αεροτομή. Μπορώ να κανω δοκιμές στο ράλλυ ΑΤΤΙΚΟ? -
Αγγελακο, μην μου λες την καμερα αηδια,γιατι χανεις. Δοκιμασε!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Εχω saxo 1.1, Λευκό με μαυρα φρυδάκια, με μπαρα θόλων, ζαντες αλουμινίου και αεροτομή. Μπορώ να κανω δοκιμές στο ράλλυ ΑΤΤΙΚΟ?Βγάλε τη μπάρα και πήγαινε
Αλλα πάλι, αυτοί οι νόμοι που υποστηρίζετε, τους 'αδύναμους(οικονομικά)' και μονον,
Επειδή φέρνεις επιλεκτικά παραδείγματα (που ναι, μέσα στα ξερά μερικές φορές καίγονται και τα χλωρά), μήπως θα ήθελες να σκεφτείς αν ΟΛΟΙ (εφόσον λες 'και μόνον') όσοι τιμωρήθηκαν σε Ολύμπιο και Παλάδιο ήταν 'αδύναμοι (οικονομικά)' ?
Ή μήπως κάποιοι από αυτούς είχαν αγοράσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, του έβγαλαν το κέιτζ και τα μπάκετ και πήγαιναν δοκιμές σε ρυθμούς αγώνα ? Οταν ο ίδιος ο χώρος (= αρχή του σπορ + συμμετέχοντες + οργανωτές) αποβάλλει αυτούς που λέω, τότε θα υπάρχει χώρος και για αυτούς που λες με τον τρόπο που το εννοείς (και δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου σε κάτι άλλο εκτός από το 'και μόνον')
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αχ βρε Νικολα. Η Ομοσπονδια σχεδιαζοταν για ναναι αυτη η αρχη του σπορ!
Διαβασε λιγη ιστορια σου λεωωωωωω!
Καληνυχτα μπρε
Χ.Την ξέρω την ιστορία γιατρέ μου!!Πολύ καλά!
Αλλά αυτό δεν αλλάζει τι είναι το σωστό και τι λάθος,ετσι δεν είναι?!! -
Ο χρήστης van έγραψε:
Εχω saxo 1.1, Λευκό με μαυρα φρυδάκια, με μπαρα θόλων, ζαντες αλουμινίου και αεροτομή. Μπορώ να κανω δοκιμές στο ράλλυ ΑΤΤΙΚΟ?Από τη στιγμή που έχεις μπάρα θόλων όχι.
Από την άλλη γιατί να βάλεις μπάρα θόλων σε Σάξο 1100;;
(άσε μην απαντάς, εγώ στο Ιμπιζα το χιλιάρι έχω μπάρα θόλων και σκούπα Πεζώ καπ!!! )
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ