Dec 28, 2010, 1:15 PM

Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις δίκιο. Απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον case study για την ντόπια αντιπροσωπεία. Η διαδικασία της Ηonda για τις αναβαθμίσεις ποιά είναι; Σε καλούν εκτάκτως μόλις βγει κάτι ή περιμένουν να εμφανιστείς για service, επισκευή κλπ;

Υπάρχουν οι ανακλήσεις όπου σου τηλεφωνούν και αυτές όπου η εργασία γίνεται κατά το service απλά στην 2η περίπτωση σε ενημερώνουν κιόλας καθώς όπως είπα 2 ώρες δεν είναι λίγες. Για τους συσσωρευτές ως τώρα η διαδικασία είναι κατά τη διάρκεια του service.

Ενδιαφέρον. Στο σύστημα δεν φαίνεται να μου έχει γίνει καμία αναβάθμιση. Προσωπικά θεωρούσα ότι είχαν γίνει 2 γιατί είχα παρατηρήσει σημαντική διαφορά στο τρόπο λειτουργίας αλλά και στην κατανάλωση. Η μόνη σε αυτή την περίπτωση λογική εξήγηση που δίνω είναι η αλλαγή του ιξώδους στο λάδι (πέρασα από το 5W-40 της Shell στο 0W-30 και μετά στο 0W-20 της Mobil) αλλά και στο γεγονός ότι το σύστημα μαθαίνει το τρόπο συμπεριφοράς μου ως οδηγό και αναλόγως πράττει (ένα νευρωνικό δίκτυο με ένα hidden layer είναι....). Άντε τώρα με την αρχικοποίηση να βγάλεις άκρη. Θα μου πάρει μήνες να το εκπαιδεύσω...