-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Πειτε μου πως θα βγαλω ενα κομματι video απο DVD (εχω το δισκακι) και να το κανω avi ή mpeg να σας δειξω ενα καλο μπασιμο στην Κ8 στα μεγαρα με πατημα αριστερου...προσπαθω να το κανω απο χθες βραδυ
Άσε ρε κουλέ...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Πειτε μου πως θα βγαλω ενα κομματι video απο DVD (εχω το δισκακι) και να το κανω avi ή mpeg να σας δειξω ενα καλο μπασιμο στην Κ8 στα μεγαρα με πατημα αριστερου...
προσπαθω να το κανω απο χθες βραδυ
Άσε ρε κουλέ...
Ασε ρε ζουμπα, παλιο-hobbit του κερατα..! νομιζω το βρηκα
Αρεε αυτο το NeroBurning ολα τα κανει..! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ερώτηση: Το Leon 20VT έχει ηλεκτρονικό γκάζι, έτσι δεν είναι; Δεν έχω παρατηρήσει ωστόσο αυτό που λέει ο lkar ότι του κρατάει τις στροφές χαμηλά...Κάνω κάτι λάθος;Anybody καμιά ιδέα για αυτό;
-
Στα group VAG όταν πατάς το πεντάλ του φρένουν κόβεται η παροχή καυσίμου. Είναι λειτουργία που πάει πακέτο με το ηλεκτρονικό γκάζι
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Στα group VAG όταν πατάς το πεντάλ του φρένουν κόβεται η παροχή καυσίμου. Είναι λειτουργία που πάει πακέτο με το ηλεκτρονικό γκάζιΩχ!
Περαστικά παιδιά...
Σε τέτοιες μ@λ@κίες οι γερμανοί πρωτοπορούν... Εδώ στο δικό τους το DTM και σε λίγο καιρό δεν θα χρειάζεται ο πιλότος... -
Στα group VAG όταν πατάς το πεντάλ του φρένουν κόβεται η παροχή καυσίμου. Είναι λειτουργία που πάει πακέτο με το ηλεκτρονικό γκάζιΑποκλείεται να ισχύει για όλα τα μοντέλα της VAG. Τουλάχιστον σε Octavia RS δεν ισχύει.
Αλλά έστω και σε μερικά μοντέλα να ισχύει, είναι η πιο εξωφρενική παρέμβαση ηλεκτρονικών που έχω ακούσει ποτέ!!
-
Απενεργοποιείται μα κάποιο τρόπο, μπορεί στο rs να μην είναι έτσι, αλλά μην είσαι και σίγουρος.
Όντως είναι μεγάλη μ@λ@κία, δεν μπορείς να παίξεις με το αυτοκίνητο καθόλου. -
μπορεί στο rs να μην είναι έτσι, αλλά μην είσαι και σίγουρος.Μα δεν το λέω υποθετικά. Το ξέρω γιατί το έχω οδηγήσει πολλές φορές
-
Ίσως να μην το καταλαβαίνεις γιατί το μοτερ έχει μεγαλύτερη δύναμη έτσι ώστε να ανεβάζει στροφές πιο γρήγορα όταν πατήσεις το γκάζι, anyway αν δεν το έχεις είσαι από τους τυχερούς
-
Αν προσπαθήσεις έστω και λίγο να δουλέψεις με το αριστερό δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε ενοχλήσει. Και όσο πιο γρήγορο το αυτοκίνητο τόσο πιο ενοχλητική και επικίνδυνη αυτή η παρέμβαση.
-
Στα group VAG όταν πατάς το πεντάλ του φρένουν κόβεται η παροχή καυσίμου. Είναι λειτουργία που πάει πακέτο με το ηλεκτρονικό γκάζιΣυγγνώμη ρε παιδιά αλλά κι εγώ που ΔΕΝ έχω ηλεκτρονικό γκάζι όταν αφήνω το γκάζι ο κινητήρας μου δεν ψεκάζεται με με βενζίνη.Το καινούριο C4 που νοικιάσαμε στις διακοπές είχε ένδειξη στιγμιαίας καταλάνωσης και όταν άφηνα το γκάζι και ο κινητήρας είχε πχ 2.500 rpm η ένδειξη έδειχνε 0!Α!Και διορθώστε με αλλά το C4 δεν έχει ηλεκτρονικό γκάζι ή τουλάχιστον αυτό που νοίκιασα εγώ (η πιο απλή έκδοσή του και 1.4) είχε μηχανικό γκάζι.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Στα group VAG όταν πατάς το πεντάλ του φρένουν κόβεται η παροχή καυσίμου. Είναι λειτουργία που πάει πακέτο με το ηλεκτρονικό γκάζι
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά κι εγώ που ΔΕΝ έχω ηλεκτρονικό γκάζι όταν αφήνω το γκάζι ο κινητήρας μου δεν ψεκάζεται με με βενζίνη.Το καινούριο C4 που νοικιάσαμε στις διακοπές είχε ένδειξη στιγμιαίας καταλάνωσης και όταν άφηνα το γκάζι και ο κινητήρας είχε πχ 2.500 rpm η ένδειξη έδειχνε 0!Α!Και διορθώστε με αλλά το C4 δεν έχει ηλεκτρονικό γκάζι ή τουλάχιστον αυτό που νοίκιασα εγώ (η πιο απλή έκδοσή του και 1.4) είχε μηχανικό γκάζι.
Μα κανείς δεν μίλησε για άφημα γκαζιού. Αυτά που λες ισχύουν, αλλά μιλάμε τι θα γίνει αν πατήσεις φρένο με το αριστερό, ΧΩΡΙΣ να αφήσεις γκάζι
-
Sorry αλλά διαβάζοντας 6 σελίδες μονορούφι,ζαλίστηκα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Sorry αλλά διαβάζοντας 6 σελίδες μονορούφι,ζαλίστηκα...Να σε βοηθήσω...
Γιατί να φρενάρει κάποιος με το αριστερό πόδι αν είναι να μην πατάει γκάζι; Για να ξεκουράζει το δεξί; -
Γιατί ο Φρατζέσκος βαρούσε φάουλ με το αριστερό;
-
Λοιπόν, ανασύρω το θέμα!!!
Τα νεύρα μου με το ηλεκτρονικό γκάζι του Leon!!! Έχει 180 ίππους που έχουν πιει τρία μπουκάλια υποστροφή έκαστος και έχουν κατεβάσει μούτρα, και όμως λόγω ηλεκτρονικού γκαζιού, έχουν την εξής συμπεριφορά...
Πηγαίνεις με 3η και 3.500 σ.α.λ., πατάς το φρένο για να βουτήξει η μούρη και να πατήσουν καλύτερα οι εμπρός τροχοί στο οδόστρωμα, βυθίζεις το γκάζι...
...και τότε αρχίζει...
...εκεί που αν δεν πατούσες το φρένο θα είχες ανεβάσει σχεδόν 5.500 σ.α.λ. και ο στρόβιλος θα είχε ολοκλήρωνε με πολλαπλό οργασμό...
...το φρένο χαμογελάει σαρδόνια, ο κινητήρας βρίσκεται αλυσοδεμένος στις 3000 σ.α.λ., το γκάζι χαζεύει το διπλανό πεντάλ, οι στροφές πέφτουν με αργό ρυθμό μεν, αλλά πέφτουν, το γκάζι κοιτάζει έξω από το παράθυρο, εσύ έχεις ψήσει ελληνικό με τρεις φουσκάλες και ο συνοδηγός σου δίνει αθλητική εφημερίδα...
...'θα αφήσω το φρένο, το αυτοκίνητο ψοφάει, δεν έχω δύναμη', βρίσκεσαι ένα κλικ πριν την κορυφή της στροφής, αφήνεις το φρένο, το γκάζι εκείνη τη στιγμή γυρνάει το φλιτζάνι...
...και ώσπου το κατακάθι να διαμορφωθεί, ο εγκέφαλος απελευθερώνει το γκάζι με ένα lag ίσα με ταξίδι Νέα Υόρκη - Τόκιο - Αθήνα - Σιγκαπούρη - Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας και έχεις την ελπίδα να μη σου σβήσει το αυτοκίνητο στην εφαπτομένη!!!
Αντίθετα, το ντιζάτο Clio τα πάει καλύτερα, πλέον φρενάρω και στην κίνηση και με επιβάτες ομαλά με το αριστερό. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν έχει να εκμεταλλευθεί μεγάλο όφελος από το φρένο με το αριστερό, μια που δεν έχει τέτοια ροπή που να σπάει για πλάκα την πρόσφυση...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Λοιπόν, ανασύρω το θέμα!!!Τα νεύρα μου με το ηλεκτρονικό γκάζι του Leon!!! Έχει 180 ίππους που έχουν πιει τρία μπουκάλια υποστροφή έκαστος και έχουν κατεβάσει μούτρα, και όμως λόγω ηλεκτρονικού γκαζιού, έχουν την εξής συμπεριφορά...
Πηγαίνεις με 3η και 3.500 σ.α.λ., πατάς το φρένο για να βουτήξει η μούρη και να πατήσουν καλύτερα οι εμπρός τροχοί στο οδόστρωμα, βυθίζεις το γκάζι...
...και τότε αρχίζει...
...εκεί που αν δεν πατούσες το φρένο θα είχες ανεβάσει σχεδόν 5.500 σ.α.λ. και ο στρόβιλος θα είχε ολοκλήρωνε με πολλαπλό οργασμό...
...το φρένο χαμογελάει σαρδόνια, ο κινητήρας βρίσκεται αλυσοδεμένος στις 3000 σ.α.λ., το γκάζι χαζεύει το διπλανό πεντάλ, οι στροφές πέφτουν με αργό ρυθμό μεν, αλλά πέφτουν, το γκάζι κοιτάζει έξω από το παράθυρο, εσύ έχεις ψήσει ελληνικό με τρεις φουσκάλες και ο συνοδηγός σου δίνει αθλητική εφημερίδα...
...'θα αφήσω το φρένο, το αυτοκίνητο ψοφάει, δεν έχω δύναμη', βρίσκεσαι ένα κλικ πριν την κορυφή της στροφής, αφήνεις το φρένο, το γκάζι εκείνη τη στιγμή γυρνάει το φλιτζάνι...
...και ώσπου το κατακάθι να διαμορφωθεί, ο εγκέφαλος απελευθερώνει το γκάζι με ένα lag ίσα με ταξίδι Νέα Υόρκη - Τόκιο - Αθήνα - Σιγκαπούρη - Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας και έχεις την ελπίδα να μη σου σβήσει το αυτοκίνητο στην εφαπτομένη!!!
Αντίθετα, το ντιζάτο Clio τα πάει καλύτερα, πλέον φρενάρω και στην κίνηση και με επιβάτες ομαλά με το αριστερό. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν έχει να εκμεταλλευθεί μεγάλο όφελος από το φρένο με το αριστερό, μια που δεν έχει τέτοια ροπή που να σπάει για πλάκα την πρόσφυση...
Φίλε η περιγραφή σου είναι ολα τα λεφτά.
Ακου εκεί lagarei το γκάζι... -
Εντάξει, τα 20VT, TFSi, κλπ είναι από τα 'άτυχα' σ'αυτό τον τομέα. Βέβαια με τα ABS & ΕSP να σε 'προσέχουν' δεν πολυ-παίζει ο έλεγχος της ουράς με αριστερό φρένο όπως τις παλιές καλές εποχές...
Όσοι το έχετε ψάξει περισσότερο το ηλεκτρονικό γκάζι του VAG ας μας φωτίσετε: Tι είναι αυτό που του λέει να κόψει την τροφοδοσία όταν πατάς το φρένο - κάποια παράμετρος στο software, που μπορεί να 'διορθωθεί', ή είναι αρκετά πιο πολύπλοκο το θέμα?
-
ρε συ funkyreverend, μήπως να έρθω ως αιρετικός και να κάνουμε μαζί έναν αγιασμόν, ευλόγισον και τρισάγιο στον λέοντα όπως έκανες και τότε στο κλειώ;
Αλήθεια, σε εκείνη την στροφή που έκανα το 406 ροχί πώς τα πας;
-
Γειά σου ρε funky με τις περιγραφές σου
Πάντως δεν έχεις άδικο, είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα στα VAG
Πόσοι φρενάρετε με το αριστερό;