-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Γειά σου ρε funky με τις περιγραφές σουΠάντως δεν έχεις άδικο, είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα στα VAG
εισαι σιγουρος????υπαρχουν και χειροτερα!!!
-
Με το προηγούμενο αυτοκίνητο μου (306 1,6) πάντα. Του είχα αλλάξει ανάρτησης και ελατήρια χωρίς να αλλάξω ράβδους ..δεν ήξερα τότε και έτσι ήταν πολύ υποστροφικο και έστριβα πάντα με το αριστερό στο φρένο.
τώρα συνήθως το έχω standby -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εντάξει, τα 20VT, TFSi, κλπ είναι από τα 'άτυχα' σ'αυτό τον τομέα. Βέβαια με τα ABS & ΕSP να σε 'προσέχουν' δεν πολυ-παίζει ο έλεγχος της ουράς με αριστερό φρένο όπως τις παλιές καλές εποχές...Νο ESP Available Sir Nidosan! Αν το οδόστρωμα είναι χάλια και πιέσεις λίγο, η lift-off υπερστροφή είναι εκεί, απλά δεν έχει αίσθηση. Το ABS για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ. Αντίθετα, το EDL που κρατάει ως τα 80 km/h είναι αρκετά αντι-διασκεδαστικό.
drdino
Η επιστήμη στο πλευρό της θρησκείας! Δεν ξέρω ρε συ, λες να δουλέψει και να μάθουν να συνεργάζονται το φρένο και το γκάζι μου με τον ηλίθιο οδηγό;Στην στροφή Daniel (έτσι ονόμασα εκείνη τη στροφή που διπλώνεις και νταλίκα ) δεν τα πολυπιέζω πλέον τα οχήματα...είμαι χορτάτος από άλλες διαδρομές τώρα. Πάντως, με Sunny και πιέσεις 'κάνε με BMW 2002' πρέπει για κανά λεπτό να πήγαινα με το πλάι.....
...με 15km/h αλλά η πλαγιολίσθηση ήταν γεγονός!
-
Σιγουρα δεν υπαρχει τροπος αντιμετωπισης ? Θυμαμαι κατι εβαζαν στα Leon του ενιαιου ...
-
funkyreverend, daniel;;;;
Aπό το Taxi; Εγώ δλδ που πήγα με το 406 έπιασα το jackpot ε;;;
Ευτυχώς με το 307 ακόμα δεν έχω ξεθαρρέψει και πάνω από 2-3 μοίρες δεν έχω χρειαστεί να κάνω ανάποδο.,..
-
Που είναι η στροφή Daniel;
-
ΦΥΣΙΚΑ LFB, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ!
-
Μια φορα δοκιμασα να φρεναρω με το αριστερο και........ενα θα πω
ΕΥΤΥΧΩΣ που φοραγα ζωνη γιατι αλλιως θα ειχα σπασει τα μουτρα μου στο τιμονι
Ειχα την εντυπωση οτι το πατησα και πολυ ελαφρα -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Που είναι η στροφή Daniel;Πίσω από το νταλίπη. Αν έρθεις αύριο για φαγητό να σου δείξω...
-
Daniel από το TAXI, αλλά έχει ιστορία η ονομασία. Θα σας πω μια μέρα, τον Χάρη όχι!
Κακά τα ψέματα, όταν δεν έχει αυτοκίνητα εκεί πέρα (μόνο δηλαδή αργά το βράδυ ή πολύ πρωί Κυριακές) είναι καταπληκτική στροφή.
-
Ναι, αν δεν έχει και λάδια κάτω...
Θέλω να μάθω ρε! Είναι οι αγαπημένες μου ταινίες...
-
Πειτε ρε ποια στροφή είναι
-
Πίσω από το νταλίπη, ερχόμενος από Καλαμαριά, κάνεις αριστερά στο φανάρι που στο τέλος του δρόμου σε βγάζει στην διασταύρωση που αριστερά πας κέντρο, ευθεία περιφερειακό και δεξιά φοίνικα.
-
Αυτη ειναι κατηφορική αν καταλαβα για ποια λεμε, έτσι;
-
Είσαι στην πίσω μεριά του Νταλίπη (νεκροταφείο Καλαμαριάς) και στρίβεις αριστερά (με φανάρι πορτοκαλί) στο δρόμο που σε βγάζει στην Περιφερειακή. Εκεί κάτω έχει και ένα βενζινάδικο. Ο δρόμος πιο πίσω, γυρνώντας από Αρετσού ονομάζεται Βρυούλων, σε εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν αλλάζει...
Υ.Γ. Δεν ξέρω; Πού είναι οι χάρτες μου!!!!
-
Μια bp είναι το βενζινάδικο. Όταν έρχεσαι από Καλαμαριά, είναι 90 μοιρών αριστερή με ανάποδη κλίση...
Πόσοι φρενάρετε με το αριστερό;