-
ililias
που;;;
-
Στη Ρουμανία, την προηγούμενη εβδομάδα. Αφού στην αρχή νόμιζα ότι ήμουν ζαλισμένος από το ταξίδι, το μέγεθος και το χρώμα του σήματος, ειδικά εμπρός που το αυτοκίνητο είναι μικρό, μου φαινόταν σαν ανέκδοτο...
-
Σαν την Τσεχία ένα πράμα...
τίγκα στο Οctavia 1....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
http://www.uglycars.co.uk/uglylist.aspΗ DS άσχημη;;;;;Θα μας τρελάνουν τελείως αυτοί οι Αγγλοι
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Η DS άσχημη;;;;;Θα μας τρελάνουν τελείως αυτοί οι Αγγλοι
Αν σκεφτείς ότι πολλοί εξ αυτών θεωρούν ωραία το Ford Anglia και κάτι παππουδίστικα Riley...
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ο,τι κι αν λετε ασχημια σαν το Citroen Pony δεν υπαρχειειδικά με εκεινο το θόρυβο της μηχανης του σα δελφινι που σκούζει ειναι ολα τα λεφτά
οταν ήμουν μικρος το ειχε ενας γειτονας
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Η DS άσχημη?]
Εγω συμφωνω πάντως.Ασχημη τη εβλεπα,και ασχημη εξακολουθώ να τη βλέπω.
Αλλο το τί προσεφερε σαν αυτοκίνητο.εξαρτάται πώς το βλέπεις...εάν δεις τι αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν το 1956 θα αναθεωρήσεις...
O Hunter τα είδε, το '56 ήταν ήδη 60 χρονών. Από τότε έτρεχε στις Σέρρες και κατέβαζε χρόνους (η 1η χρονομέτρηση με το Kadett ήταν στο 2:45 ).
-
Κύριοι, είναι απλό...
Το πιο άσχημο αμάξι που έχω δει ποτέ μου, είναι......................Fiat!!!!!
και είναι το fiat multipla, η αλλιώς ο βάτραχος της Fiat. Αυτό το αμάξι είναι ανατσούμπαλο και άσχημο, σε όποιο μέρος και να το κοιτάξεις υπό οποιαδήποτε γωνία. Ελπίζω ο σχεδιαστής του αλλά και αυτοί που αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν να μην δουλεύουν πια στην αυτοκινητοβιομηχανία.
-
-
κινεζικα τζιπ διαφορων αποχρωσεων αλλα και το σκοντα ρουμστερ ειναι οτι χειροτερο εχουν δει τα ματια μου τωρα τελευταια
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
το σκοντα ρουμστερ ειναι οτι χειροτερο εχουν δει τα ματια μου τωρα τελευταιαΕγω το βρισκω συμπαθητικο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Yπαρχουν και χειροτερα.Πχ αυτο:Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν βλέπω να κράζουμε και το αντίστοιχο Χ6. Αλλά ξέχασα αυτό είναι premium και αυτά είναι πάντα όμορφα και κούκλες .
-
Το Actyon πάντως, αν είχε...άλλο όνομα (τι πρόβλημα κι αυτοί οι κορεάτες, πού πάνε και τα βρίσκουν; ) και άλλη μούρη, θα ήταν μια χαρά....
Και το Roomster δεν είναι τόσο κακό, νομίζω πως σε σχέση με άλλα Skoda, είναι και πρωτότυπο και μοντέρνο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το Actyon πάντως, αν είχε...άλλο όνομα (τι πρόβλημα κι αυτοί οι κορεάτες, πού πάνε και τα βρίσκουν; ) και άλλη μούρη, θα ήταν μια χαρά....Και το Roomster δεν είναι τόσο κακό, νομίζω πως σε σχέση με άλλα Skoda, είναι και πρωτότυπο και μοντέρνο...
+1
Το Roomster έχεi αρμονικό και σύγχρονο σχήμα...
Το Actyon από τη μάσκα και πίσω πρέπει να αποτέλεσε έμπνευση για την BMW X6.
-
Κα το roomster και το Multipla μου αρέσουν.
Τα πιο άσχημα αυτοκίνητα που βλέπω στο δρόμο είναι τα kyron και actyon πώς τα λένε και κατά συνέπεια η Χ6. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Yπαρχουν και χειροτερα.Πχ αυτο:
Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν βλέπω να κράζουμε και το αντίστοιχο Χ6. Αλλά ξέχασα αυτό είναι premium και αυτά είναι πάντα όμορφα και κούκλες .
Θα ρθει κι αυτουνου η σειρα,οπως και της GLK.
-
Fiat Multipla μακραν !
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Yπαρχουν και χειροτερα.Πχ αυτο:
Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν βλέπω να κράζουμε και το αντίστοιχο Χ6. Αλλά ξέχασα αυτό είναι premium και αυτά είναι πάντα όμορφα και κούκλες .
Θα ρθει κι αυτουνου η σειρα,οπως και της GLK.
Για το Χ6 η σειρά έχει έρθει σε διάφορα θέματα! Κακάσχημο και χωρίς λόγο ύπαρξης. Το GLK όμως μου αρέσει γιατί δείχνει τετράγωνο και άσχημο. Τζιπ δηλαδή. Το ML μου φαίνεται παντελώς αδιάφορο μπροστά του.
-
χαλια.....
-
Το προσωπικό μου Bottom ten χωρίς να επεκταθώ σε αμερική και πάει μακρυά η βαλίτσα.
- Fiat Multipla (μάλλον το χειρότερο όλων)
- Daewoo Espero
- Μοrris Marina (το είχε γείτονας και το θαύμαζε )
- Hyundai Sonata A'
- Suzuki Liana
- Wartburg 353
- Hyundai Galloper
- Renault Velsatis (έλεος)
- Renault Thalia
- Alfa Romeo 90 (είδα ένα ...προχτές μετά από καμμιά 15αριά χρόνια)
Το πιο ασχημο αυτοκίνητο που βλέπουμε στους δρόμους