-
Καλημέρα σε όλη την ομάδα!
Εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθ'ω να γραφτώ στο toyotaclub forum, το τελειώνω την εγγραφή αλλά ποτέ δεν μου έρχεται email για να γίνει επιβεβαίωση!
Ξέρετε κάτι? -
Ειδοποιήθηκα σήμερα τηλεφωνικά για ανάκληση σε auris 1,4 του 2007 για αντικατάσταση του πυροκροτητή αερόσακου (δεν θυμάμαι οδηγού ή συνοδηγού).
Να είναι ξεχασμένο από το takatagate, δεν παίζει είχα ρωτήσει το 2014 τον Ιούνιο που το πήρα.
Έχω ραντεβού την Δευτέρα το πρωί για αλλαγή. Περίπου 2 ώρες δουλειά μου είπαν.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ειδοποιήθηκα σήμερα τηλεφωνικά για ανάκληση σε auris 1,4 του 2007 για αντικατάσταση του πυροκροτητή αερόσακου (δεν θυμάμαι οδηγού ή συνοδηγού).
Να είναι ξεχασμένο από το takatagate, δεν παίζει είχα ρωτήσει το 2014 τον Ιούνιο που το πήρα.
Έχω ραντεβού την Δευτέρα το πρωί για αλλαγή. Περίπου 2 ώρες δουλειά μου είπαν.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Παίζει να είναι το ίδιο και για το Terios του 2007;
-
-
Τελικά ήταν όντως το takatagate. Ήρθε και επιστολή από την Toyota Hellas χτες, που ήδη είχα ραντεβού και μου τον άλλαξαν.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας,
Θέλω ένα οικονομικό σε κτήση και χρήση οικογενειακό αυτοκίνητο για μετακινήσεις μές στην πόλη και το πολύ 1-2 ταξιδάκια το χρόνο.
Είμαι ανάμεσα στο Toyota Prius 2008 και στο Auris 2009 1.33 την έκδοση με το αέριο.
Θα ήθελα και overall γνώμες για τα δύο μοντέλα αλλά και γνώμες για οικονομία τι να προσέξω καθώς και ενδεχόμενα κόστη συντήρησης καθότι μιλάω για μεταχειρισμένα.
Ευχαριστώ πολύ.
-
Έχω το Πρίους, μοντέλο 2007. Εκτός από τα κοστολόγια, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο. Αυτόματο το πρώτο, με πρίμιουμ εσωτερικό, πολύ ξεκούραστο και ευκολοδήγητο, σχετικά αθόρυβο, μεγάλη διαφορά σε χώρους στην καμπίνα, 100% εργοστασιακό και όχι μετατροπή,ελεύθερη είσοδο σε δακτύλιο, απαλλαγή από τέλια, η πλέον κορυφαία αξιοπιστία στα τσαρτς,μια κλάση επάνω σε μέγεθος και πορτμπαγκάζ, αυτονομία, ξεχνάς να πας βενζινάδικο. Κατανάλωση 6λ/100 μέσα έξω οβερόλ.
Η συντήρηση έχει δύο σκέλη. Τα βασικά, που είναι πάμφθηνα, όπως ένα κανονικό αμάξι, και την αντικατάσταση της υβριδικής μπαταρίας που κάποια στιγμή θα χρειαστεί και έχει κόστος 3.000 ευρώ. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
...και την αντικατάσταση της υβριδικής μπαταρίας που κάποια στιγμή θα χρειαστεί και έχει κόστος 3.000 ευρώ.Αυτή αλλάζεται ανά 10ετία περίπου, ή είναι σχετικό?
-
Το αφεντικό μου με Prius του 2004, την άλλαξε το καλοκαίρι που πέρασε. Το αμάξι έχει πάνω του 300Κ χλμ.
-
-
Λιγο hyundai, πολυ mazda και αρκετα καλυτερο απο το υπαρχων.
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... yota-auris
Αμα δε το δω λευκο του ψυγειου με 16αρα-τασι οπως το μεσο εταιρικο auris δε μπορω να εχω αποψη -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Το αφεντικό μου με Prius του 2004, την άλλαξε το καλοκαίρι που πέρασε. Το αμάξι έχει πάνω του 300Κ χλμ.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Νομίζω ότι πάει με τα χιλιόμετρα ή τις ώρες λειτουργίας. Για 300.000 χλμ καλά είναι.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Λιγο hyundai, πολυ mazda και αρκετα καλυτερο απο το υπαρχων.
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... yota-auris
Αμα δε το δω λευκο του ψυγειου με 16αρα-τασι οπως το μεσο εταιρικο auris δε μπορω να εχω αποψη [emoji38]Σωστός Χρήστο
-
Καλησπερα.Δωστε μου λιγο τα φωτα σας.Μου εδωσε πατερας γνωστου μου μια κορολα σενταν 2008 για τεστ σ/κ.Ερωτηση.Τσιμπαει λαδια γενικα αυτο το μοντελο;εκανα 600χλμ δεν μου εδειξε κατι ο δεικτης που ειχα δει και πριν ξεκινησω.Σιγουρα ειναι λιγα αυτα τα χλμ που εκανα,αλλα δε μπορω να το εχω και αλλεσ μερες.Ξεχασα να πω οτι ειναι 1.4 με 128000χλμ.Απο καταναλωση πολη τι λεει;Και τι αλλο πρεπει νακοιταξω στο συγκεκριμενο αν καταληξω;
-
Οχι δε τσιμπαει αυτο!
Τη κατασταση του συμπλεκτη σε αυτα τα χιλιόμετρα. Καινοτιβθα κοιταζες σε οποιοδηποτε μεταχειρισμενο αυτης της ηλικιας και χιλιομετρων. Δλδ φρενα, αναρτηση κτλπ
Καταναλωση λογικοτατη. -
Οντως θελει δισκο πλατω.Καταναλωση στο ταξιδι που εκανα ηταν πολη καλη.Το πηγα εξαλλου σε μηχανικο και φαναρτζη γι αυτα που μου εγραψες.Ειναι χαρτι το αμαξι παντως.Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση
-
Να σαι καλα, καλοταξιδο.
-
Κατι που επισης ξεχασα να ρωτησω ειναι ποσα χιλιομετρα περιπου εχει η ρεζερβα και απο ποιο νταμακι ξεκιναει.Δηλαδη οταν ειναι στο τελευταιο ποσα εχω ακομα;Οτι δηποτε αλλο θελετε να προσθεσεται απο την εμπειρια σας με το συγκεκριμενο μοντελο γραψτε το.Ευχαριστω
-
Μήνυμα low fuel και αναβοσβήνει το τελευταίο νταμάκι σου βγάζει όταν έχεις περίπου 20χλμ από τα κανονικά. Μόλις τελειώσουν αυτά και μπεις ρεζέρβα έχεις ακόμα περίπου 35χλμ ακόμα. Σύνολο 55 περίπου χλμ από όταν ανάψει το low fuel.
Έχω το αουρις με το ίδιο μοτέρ. Ταξίδι με κεκτημένες 140-150 άνετα. Σκυλί, του κάνω μιν 100χλμ τη μέρα. Το έχω 3,5 χρόνια του έχω κάνει 85000χλμ. Βλάβες 0. Μια 6η στο σασμάν θα ήταν καλό να έχει, γιατί 140χλμ/ώρα με 5η και 4000στρ/λεπτό είναι λίγο βαβούρα. Σέρβις σε εξειδικευμένο με 150€ μέσο όρο.
Ότι άλλο θες ρωτά.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σε ευχαριστω και σενα για την αμεση απαντηση.Προς το παρον δεν εχω αλλες στο μυαλο μου.Οτι μου ερθει θα το ρωτησω.Αν εχεις δει και στο δικο σου κατι με τσιμπημα λαδιου που αναφερω ποιο πανω πες το.
TOYOTA FORUM