-
Συμφωνα με τα τελευταια λεγομενα σας,τα vw επρεπε να ειναι τζαμπα..........αλλα ειναι και ακριβα και μπουρδελ@!!!
Πως το βλεπετε αυτο;;;Μαλλον την τιμη την καθοριζουμε εμεις τα προβατα......σε μεγαλο βαθμο. -
Και για να το θεσω και αλλιως καποια προιοντα πρεπει να ειναι ακριβα για να πουλησουν,αλλιως γιατι καποιος να παρει ενα golf αντι το octavia.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Και για να το θεσω και αλλιως καποια προιοντα πρεπει να ειναι ακριβα για να πουλησουν,αλλιως γιατι καποιος να παρει ενα golf αντι το octavia.Πολύ σωστή παρατήρηση!
-
Καλησπερα σας. Αγορασα προσφατα ενα starlet 1995 1.3 το οποιο για τα χρονια του και για τα χιλιομετρα του 290.000 ειναι σχετικα σε καλη κατασταση. Ενα θεμα εχει και μου εχουν πει διαφορα τα μαστοργια αλλα δεν τους εμπιστευομαι. Το προβλημα ειναι οτι το πρωι π.χ οταν εχει κρυο για να το βαλω μπροστα θελει λιγο γκαζι παιρνει μια χαρα και δουλευει στις 900 στροφες. Οταν ζεσταθει δουλευει στις 1400 με 1600 αναλογα οπως του φανει. Εχει κανεις καμια προταση τι να κανω. Επισης να προσθεσω οτι αν σταματησω καπου το σβησω και περασει κανενα 10 λεπτο και παω να το βαλω μπροστα δουλευει κανονικα.
-
-
toyota έχω κι εγώ, αλλά είναι ιδέα μου ή η εταιρία αποφεύγει επιδεικτικά να δημιουργήσει αυτοκίνητα με...επιδόσεις;;
-
Το πρόγραμμα GREAT 8 περιλαμβάνει τις ίδιες καλύψεις με αυτές της εκτεταμένης εγγύησης. Είναι σχεδιασμένο να σας παρέχει:
Πρόσθετη προστασία στα βασικά μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του οχήματος
Δωρεάν διάγνωση και επισκευή βλάβης σε οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο Έμπορο ή Επισκευαστή Toyota Hellas
Εντελώς δωρεάν τα γνήσια ανταλλακτικά Toyota, που αντικαθίσταται στα πλαίσια του προγράμματος
http://www.toyota.gr/service-and-accessories/warranty/great8.json
6 χρόνια εργοστασιακή ή μέχρι 180.000χλμ + 2 χρόνια η επέκταση ή μέχρι 210.000χλμ για έναν που το συντηρεί στην αντιπροσωπεία τι άλλο θέλει; -
Τι λεει το Yaris petrelaio? Ειστε ευχαριστημενοι? Απο πια χρονια και μετα να κοιταω για μεταχειρισμενο?
-
Έχουμε το τελευταίο πριν το facelift. Πολυ καλό σε όλα. Καλύτερο απο το νέο Qashqai που έπισης έχουμε στην οικογένεια.
-
Κανω 8.000κλμ το χρονο στην πολη αλλα οταν δεν εχει κινηση o dromos ,30χλμ την ημερα. Πιστευω να μην εχω θεματα με μπουκωμα φιλτρου οπως εχουν κατι Paνda και Corsa .
-
Γιατί επιμένεις να πάρεις diesel? Τόσο μαράζι το'χεις?
-
Απλα εβαλα 30ε βενζινη , εκανα 90κλμ και επεσε στα μισα ο δεικτης , θελω και εγω να πηγαινω λουτρακι με 5ε γαμω τα διηλιστηρια μου γαμω ...........
-
Άρα το έχεις αποφασίσει ότι θα πάρεις diesel. Απλά θα σου κοστίσει το civic + 6-7 χιλιάρικα για να το πάρεις. Το πότε θα κάνεις απόσβεση αυτή την κίνηση καλύτερα να μην το ψάξεις.
Με 5 ευρώ αγοράζεις 2-3 μπουκάλια νερό από το λουτράκι να ξεδιψάσεις, για να πας δεν σε φτάνουν. -
πολύ λίγα χλμ/ετος για diesel.Η απόσβεση όπως λεει και ο clouzo θα αργήσει .Προτίμησε κανένα 1000άρι ecoboost
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Απλα εβαλα 30ε βενζινη , εκανα 90κλμ και επεσε στα μισα ο δεικτης , θελω και εγω να πηγαινω λουτρακι με 5ε γαμω τα διηλιστηρια μου γαμω ...........Δεν είσαι ο μόνος. Αν μπορούσα και εγώ θα χτυπούσα ένα diesel
-
Καλημέρα παιδιά, τον Σεπτέμβριο έχει ακουστεί ότι έρχεται το ανανεωμένο Auris, έχει ακούσει κανείς αν θα έρθει με τον 1600 diesel κινητήρα που είναι συνεργασία με BMW. Έχω διαβάσει στο internet πως θα τον έχει αλλά σε επίσκεψη σε αντιπρόσωπο της Toyota μου είπαν ότι δεν θα τον έχει λόγω ανταγωνισμού με άλλα μοντέλα της μαρκας. Αν είχε κανείς σας ποιο σαφή πληροφόρηση θα ήταν καλοδεχούμενη.
-
Έχει αλλάξει κάποιος δίσκο πλατώ σε Yaris να μας πει κοστολόγιο;
Δεν θέλω αλλαγή αλλά έχει σκληρύνει λίγο ο συμπλέκτης & μπορεί να χρειαστεί κάποια στιγμή. -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Δεν θέλω αλλαγή αλλά έχει σκληρύνει λίγο ο συμπλέκτης & μπορεί να χρειαστεί κάποια στιγμή.Καλό μήνα σε όλους!
Να ρωτήσω κάτι;Από πρώτη σε δευτέρα & από τρίτη σε δευτέρα οι ταχύτητες μπαίνουν λίγο ζόρικα.
Να θέλω δίσκο πλατώ;είναι & λίγο σκληρός ο συμπλέκτης
Δεν έχω & πολλά χλμ,αλλά σχεδόν όλα είναι μέσα στην πόλη. -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Δεν θέλω αλλαγή αλλά έχει σκληρύνει λίγο ο συμπλέκτης & μπορεί να χρειαστεί κάποια στιγμή.Καλό μήνα σε όλους!
Να ρωτήσω κάτι;Από πρώτη σε δευτέρα & από τρίτη σε δευτέρα οι ταχύτητες μπαίνουν λίγο ζόρικα.
Να θέλω δίσκο πλατώ;είναι & λίγο σκληρός ο συμπλέκτης
Δεν έχω & πολλά χλμ,αλλά σχεδόν όλα είναι μέσα στην πόλη.Πριν λίγο γύρισα από το συνεργείο που το πήγα να το κοιτάξω.Έχει πρόβλημα & θέλει αλλαγή δίσκο πλατώ.Το δικό του που φοράει είναι valeo & στην toyota an πάω ή αυτό θα μου βάλουν ή lup, .Ο μάστορας θα μου βάλει daikin γιαπωνέζικο που αντέχει μου είπε 3 φορές πάνω από τα χλμ που έχω.Οπότε έχουμε δίσκος,πλατω ρουλεμάν 155€ σύν 100€ εργασία,οπότε ένα κουστουμάκι 250€!Σίγουρα στην Toyota θα θέλει πολλά περισσότερα.Έχει & ένα χρόνο εγγύηση,όπως όλα τα ανταλλακτικά.Δυστυχώς είναι πολύ λίγα τα χλμ 52700 στα 8 χρόνια.Από Δευτέρα πάω για αλλαγή.....
-
Η Toyota Ελλάς A.B.E.E., εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου των μοντέλων Yaris, Corolla, RAV4 και Hilux. Η ανάκληση αφορά 39.334 οχήματα, παραγωγής από 15 Φεβρουαρίου 2003 έως 30 Ιουλίου 2007, εκ των οποίων τα 31.966 (Yaris και Corolla) αφορούν στον αερόσακο του συνοδηγού ενώ 7.948 (RAV4, Hilux και Yaris) στον αερόσακο οδηγού.
TOYOTA FORUM