-
αναμενόμενο...
http://www.newsauto.gr/kinitires-mikrot ... a-to-rav4/
Έτσι θα ξαναμπεί το rav στην εξίσωση... -
Ο ιδιος diesel που φορανε και τα Psa ειναι αυτος?
-
Όχι, Πεμβέ είναι.
-
Παιδια γεια σας,εχει ο πεθερος μου ενα Avensis 1.6 2005,με 80.000χλμ και θελει να αλλαξει δισκο-πλατω.Εχετε να με συμβουλεψετε κατι?Διαβασα κατι πισω,οτι το original ειναι Aisin,αλλα η αντιπροσωπεια βαζει Valeo,ισχυει?
-
Aisin βαλε οτι και να εχει επανω!!!
Οι Valeo βαραινουν το πεταλι πολυ πιο γρηγορα απο τους Aisin!
-
Καλημέρα στην παρέα!
Φίλος αγόρασε πρόσφατα yaris d4d του 2009 εισαγωγής.
Ξέρουμε τι λάδια προτείνει ο κατασκευαστής;
Ευχαριστώ πολύ! -
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Φίλος αγόρασε πρόσφατα yaris d4d του 2009 εισαγωγής.
Ξέρουμε τι λάδια προτείνει ο κατασκευαστής;0W-30 ή 5w30 προδιαγραφών ACEA C2
Σχετικό θέμα με μπόλικη πληροφόρηση (σε αυτοκινητιστικό forum για Toyota): 'Λάδια για κινητήρα D-4D (1ND-TV)' -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κατόπιν συστάσεως από τον BEAMS αρκετοί Toyotaκηδες (γραφών, rx8_drifter νομίζω, ...) από Αθήνα (κι όχι μόνο) έχουν επισκεφθεί συγκεκριμένο συνεργείο του οποίου τα στοιχεία θα σου στείλω με ΠΜ.Κάποιων ετών το κείμενο της παράθεσης, αλλά θα ήθελα κι εγώ να μάθω (έστω και με PM) συνεργεία για Toyota Corolla στα Νότια Προάστια (Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο, Αγ. Δημήτριος, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Γλυφάδα) που να έχει μείνει κάποιος ικανοποιημένος.
-
Ο χρήστης Wizard13 έγραψε:
θα ήθελα κι εγώ να μάθω (έστω και με PM) συνεργεία για Toyota Corolla στα Νότια Προάστια (Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο, Αγ. Δημήτριος, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Γλυφάδα) που να έχει μείνει κάποιος ικανοποιημένος.Έχεις pm.
-
Κοιταω αγγελιες μεταχειρισμενων και διαπιστωνω οτι yaris 5-6-7 ετων,ακομα και με απλο εξοπλισμο,ειναι τοσο ακριβα σε σημειο που να φτανουν σε αξια αντιστοιχα μεταχειρισμενα οπως η mito,το fiesta,το ibiza 1.2TSI,ποσο νορμαλ ειναι αυτο?
-
Υπερτιμημένο το Yaris και σαν καινούργιο και σαν μτχ. 'Λογική' η αντιστοιχία λόγω φήμης, ζήτησης κλπ.
Έχοντας οδηγήσει και τις δύο προηγούμενες γενιές, εντελώς αδιάφορα οδηγικα αμάξια με περιτύλιγμα εταιρίας που διαφημίζει 'αξιοπιστία (?)'.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Κοιταω αγγελιες μεταχειρισμενων και διαπιστωνω οτι yaris 5-6-7 ετων,ακομα και με απλο εξοπλισμο,ειναι τοσο ακριβα σε σημειο που να φτανουν σε αξια αντιστοιχα μεταχειρισμενα οπως η mito,το fiesta,το ibiza 1.2TSI,ποσο νορμαλ ειναι αυτο?ας πούμε οτι εντάσεται στο νόμο της προσφοράς/ζήτησης........
όσο υπάρχουν αγοραστές που τα ακουμπάνε αυτό θα διαιωνίζεται. -
Και όσο υπάρχουν εργοστάσια μοντέλα ή και αντιπροσωπείες που 'τους έχει βγει το όνομα', τόσο ο κοσμάκης θα τρέχει προς το 'σίγουρο'.
Πάντως η αγορά ΠΟΤΕ δεν ψεύδεται, ή έστω σπανίως. Για να πουλιέται ένα οποιοδήποτε πράμα μια α τιμή, τόση είναι η πραγματική τιμή του. Είναι αυταπόδεικτο, αν μπορούσε να είναι μια άλλη τιμή β , θα ήταν αυτή και όχι η α. -
Ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης είναι μια μπούρδα της αγοράς που δεν έχει σχέση με την πραγματική αξία (είτε τεχνολογική ή κόστους εξέλιξης και κατασκευης) ενός προϊόντος. Για παράδειγμα μια 250 GTO 50 ετών κοστίζει όσο ένα ολοκαίνουριο F16. Πραγματικά για γέλια!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης είναι μια μπούρδα της αγοράς που δεν έχει σχέση με την πραγματική αξία (είτε τεχνολογική ή κόστους εξέλιξης και κατασκευης) ενός προϊόντος. Για παράδειγμα μια 250 GTO 50 ετών κοστίζει όσο ένα ολοκαίνουριο F16. Πραγματικά για γέλια!!!η ουσία είναι οτι αυτός ο νόμος μπούρδα ή όπως αλλιώς θες πες το,δεν παύει να καθορίζει το κόστος ως ένα βαθμό
-
Δεν διαφωνώ. Αλλά δεν χρειάζεται να πέφτουμε στην παγίδα και να θέλουμε κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι ακριβό ή επιθυμητό από κάποιους άλλους.
-
Όταν τ' αυτοκίνητα μιας εταιρείας (Toyota) καταλαμβάνουν μονίμως κορυφαίες θέσεις αξιοπιστίας ακόμη κι απ' τους Γερμανούς (το Yaris είναι -σε κάθε κατηγορία ηλικίας ΙΧ- μέσα στην 1η δεκάδα), είναι λογικό η μεταπωλητική τους αξία ως μεταχειρισμένα να είναι υψηλότερη από άλλα, ακόμη κι ακριβότερα.
-
Υπάρχουν κι άλλα κριτήρια εκτός από αυτό της αξιοπιστίας για την επιλογή ενός αυτοκινήτου.
-
Φυσικά υπάρχουν. Όταν όμως μιλάμε για μεταχειρισμένο & στην μικρή κατηγορία του Yaris, νομίζω πως για τους περισσότερους η αξιοπιστία μετράει πάρα πολύ.
-
Στην υποκατηγορία μεταχειρισμένο και εργαλείο, η αξιοπιστία είναι δυνατός παράγοντας για τον μέσο ενδιαφερόμενο.
TOYOTA FORUM