-
mrclouzo ποιο μοτερ ειναι του φιλου σου?
αυτο με τα 125 αλογα και το 5αρι σασμαν ή αυτο με τα 132 και το 6αρι? -
Ντριφτη το θυμασαι το avensis που εβγαλε το ιδιο ακριβως θεμα με το δικο σου στο σασμαν? Κολλησε μοτερ εξω απ τη Κορινθο.. 320.000km.
-
Μπεκ; Λαδι ;
Φτου φτου κι εχω μελλον ακομα
-
Στεγνωσε απο λαδι.. 20.000km τα ειχε μεσα..
Και τα χε αφησει τοσο και οταν ειναι σχετικα καινουργιο μια φορα. -
Εμ τα κραταγε τοσο, εμ δεν τα κοιταζε
-
Δεν άναψε καν λαμπάκι;
-
Θα ειχε καει κι αυτο, τουοτα σου λεει
-
Kάποιος που να μας δώσει λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την sport ανάρτηση και τα χαμηλού προφίλ ελαστικά που φοράει η style έκδοση? Πόσο μπορεί να επηρεάσει κατά βάση την άνεση αλλά και την κατανάλωση? Και η διαφορά σε σχέση π.χ. με active plus εκδοσή κατά πόσο είναι αισθητή? Στην αντιπροσωπεία μου είπαν πως οι διαφορές ειναι απειροελάχιστες και μη αντιληπτές από νορμάλ οδηγό παρά μόνο από ειδικούς που κάνουν δοκιμές σε αυτοκίνητα.
-
Η διαφορά στην κατανάλωση είναι αμελητέα. Στο στρίψιμο θα υπάρχει και εκεί αλλά δεν πιστεύω κάτι φοβερό. Ειδικά αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις σε αυτό. Εκεί όμως που έχει αρκετή διαφορά είναι στο φιλτράρισμα των ανωμαλιών. Η διάφορα των 15' με τις 16' είναι 1,63cm επιπλέον στο προφίλ του ελαστικού που απορροφά. Εκτός από το κοπάνημα είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα ξεκινήσει να σου τρίζει (νωρίτερα από ότι στο άλλο τουλάχιστον) κυκλοφορώντας σε αυτούς τους υπέροχους δρόμους που έχουμε.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@BEAMS
Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες απαντησεις στα τεχνικα θεματα που σε εχω ρωτησει?Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Και αφου σε βλεπω γνωστη για πες μου....Πια ειναι η αποψη σου για τα dual VVTi της Toyota?
Επειδη διχνεις γνωστης... μπορει καποιος να πλανισει καπακι σε αυτο το μοτερ και αν ναι μεχρι ποσο μπορει?
Το VVTi πως κλειδωνει?
Εσυ το βλεπεις λογικο ενα αμαξι να αλλαζει κορμο, να μενει ιδιο το καπακι και να μην παει ουτε για καθαρισμα?Δεν θελω να ανοιξω καποια διαμαχη απλα θελω να μαθω γιατι απο τον τροπο που απαντας διχνεις οτι τα ξερεις καλα αυτα τα μοτερ!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
@BEAMS
Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες απαντησεις στα τεχνικα θεματα που σε εχω ρωτησει?Πια ειναι η αποψη σου για τα dual VVTi της Toyota?
Αν συζητήσω για αυτούς και μόνο αυτούς, θα τους έλεγα συμπαθητικούς. Αν τους συγκρίνω με τις οικογένειες κινητήρων που αντικατέστησαν, επιεικώς θα τους χαρακτήριζα άγευστους, άχρωμους, άοσμους.Επειδη διχνεις γνωστης... μπορει καποιος να πλανισει καπακι σε αυτο το μοτερ και αν ναι μεχρι ποσο μπορει?
Δεν διεκδικώ κανέναν τίτλο γνώστη. Απλώς, ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί η Toyota και όταν πράττει σωστά αλλά και όταν κάνει λάθη. Σε αυτό που με ρωτάς, θα σου απαντήσω με ερώτηση αν και δεν το θέλω.
Εάν έχεις τις τεχνικές οδηγίες λοιπόν για το πλάνισμα, γιατί να μην πλανίζεται;Το VVTi πως κλειδωνει?
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Τι εννοείς να κλειδώνει; Όταν το έχεις έξω στον πάγκο; Όταν είναι δεμένο στη θέση του πως εμπλέκεται ας πούμε;Εσυ το βλεπεις λογικο ενα αμαξι να αλλαζει κορμο, να μενει ιδιο το καπακι και να μην παει ουτε για καθαρισμα?
Όχι.Δεν θελω να ανοιξω καποια διαμαχη απλα θελω να μαθω γιατι απο τον τροπο που απαντας διχνεις οτι τα ξερεις καλα αυτα τα μοτερ!
Καμία διαμάχη δεν θέλω να ανοίξω ούτε εγώ.
Αλλά όταν διαβάζω ανακρίβειες, γραμμένες μάλιστα με τέτοιο απόλυτο τρόπο και από τη στιγμή που ξέρω πως δεν υπάρχει ούτε ένα συνεργείο που θέλει να λέγεται εξειδικευμένο σε κάποια μάρκα και την ίδια ώρα δεν έχει μελετήσει ούτε ένα service bulletin ε, μου έρχεται κάπως όπως καταλαβαίνεις -
Απλα αν μπορεις απαντησε μου στα παραπανω....
Ευχαριστω πολυ.
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σου απαντησε..!!!!
Και εκτος αυτου ειναι γκουρου στα τουοτα δω μεσα..! -
Εγω δεν βλεπω καμια απαντηση στα ερωτηματα που εθεσα....
-
Με τι ασχολείστε μέρες που είναι
Βγάλτο μωρή ανάπηρη :
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
mrclouzo ποιο μοτερ ειναι του φιλου σου?
αυτο με τα 125 αλογα και το 5αρι σασμαν ή αυτο με τα 132 και το 6αρι?Αν θυμάμαι καλά έχει εξάρι σασμάν και είναι MY2009. Άρα φοράει το πιο δυνατό μοτέρ. Έχει κλείσει ραντεβού με μεγάλο συνεργείο toyota στην Αθήνα, θα ενημερώσω όταν υπάρξουν εξελίξεις.
-
Τα 5 αυτοκίνητα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο το 2013
http://www.iefimerida.gr/node/167097#ixzz3AqOvfWXK -
Καλησπέρα και πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Δοκιμάζοντας και πάλι το yaris style 2014 (test drive) πρόσεξα πώς η πρώτη δεν κουμπώνει καλά. Ρώτησα τον υπεύθυνο επί του θέματος και μου είπε πως είναι ένα θέμα στα yaris το συγκεκριμένο πρόβλημα και πως μερικά το εμφανίζουν. Δηλαδή 3/5 φορές που βάζεις την πρώτη δεν κουμπώνει καλά(δεν μπαίνει με την μία). Μου υποσχέθηκε ότι μπορεί να το διορθώσει. Τί είναι αυτό πάλι? Έχει κανείς άλλος ανάλογες εμπειρίες?
-
Μερικά εννοεί αυτά που είναι για test drive. Πιθανώς επειδή τα έχουν σκίσει. Επαναλαμβάνω πως τα χλμ του test drive οχήματος όσο λίγα και να είναι ισοδυναμούν με πολύ περισσότερα συγκριτικά με ένα αμάξι που το προσέχει ο ιδιοκτήτης του.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
ρε παιδια το toyota yaris 2005 1.33 κυβικα τι φοραει καδενα?η ιμαντα χρονισμου?και ξερει κανενας αν φοραει ιμαντα ποτε θελει αλλαγη χιλ η με τα χρονια καθε ποτε???ευχαριστω πολυ
TOYOTA FORUM