-
Εσύ δε λες ότι το accent είναι κακοστημένο; Στα λιμανάκια πάνε όλοι με τα πάντα, εγώ λέω ότι με accent δεν πρέπει κάποιος να κάνει τέτοια - ας αφήσει τους άλλους να φύγουν για τη θάλασσα με το στριφτερό τους (και καλά).
Αν ό,τι πληρώσεις παίρνεις, τότε τα διάφορα νέα μικρά των 1400κ.εκ. - 16000 ευρώ είναι σωστά κοστολογημένα. Το fox, το panda και διάφορα άλλα που κοστίζουν όσο το accent και χωράνε ενάμισυ επιβάτη και μιάμιση σακούλα Lidl είναι καλύτερες επιλογές δηλαδή. Α, και στρίβουν καλύτερα (στο πάρκινγκ), ενώ τα σκληρά πλαστικά τους είναι από εκλεκτές ποικιλίες γαιανθράκων, ενώ του accent από λιωμένα λάστιχα νταλίκας.
-
αμα ηταν ετσι θα κυκλοφορουσαν ολοι με μεταχειρισμενη BMW
-
Εγώ ρωτώ όμως το εξής κι ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση: Πώς γίνεται και η YouDie και τα άλλα κορεάτικα απατεωνίστικα 'εργοστάσια' πληρώνουν τους εργάτες τους τόσο πολύ και, παρ'όλα αυτά, κοστολογούν τα χρέπια τους πιο φτηνά κι'απ'τα Lada; Δεν προβληματίζεται ΚΑΝΕΝΑΣ;
-
Και η lada έχει την αποδοτικότερη γραμμή παραγωγής στο κόσμο, περίεργο...
-
αν ψαχνεις θεωρειες συνομωσιας που δεν εχει βρει κανενας συντακτης μην ψαχνεις εδω.(εχουν και μπαρες ασφαλειας τα μπουρδελα )
μπορει μια τεραστια διαφορα να γινεται απο το δυνατο ευρω εναντι του κορεατικου νομισματος.
απο την αλλη η γιουνταη δε φταιχνει μονο αμαξια....
και επιπλεον ενα αξεντ στη γερμανια εχει 12000 ευρω -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ ρωτώ όμως το εξής κι ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση: Πώς γίνεται και η YouDie και τα άλλα κορεάτικα απατεωνίστικα 'εργοστάσια' πληρώνουν τους εργάτες τους τόσο πολύ και, παρ'όλα αυτά, κοστολογούν τα χρέπια τους πιο φτηνά κι'απ'τα Lada; Δεν προβληματίζεται ΚΑΝΕΝΑΣ;File skullone fainetai oti eisai pantelos asxetos me ti diethni agora..Parayta ua soy po oti i hyundai exei apo tis kalyteres grammes paragogis me midenikes epistrofes blabon..H kostologisi einai poly ypsili se pliroforo an labeis ypopsi oti to kostos paragogis toy Kia picanto einai 600 Euro kai poleitai 9000 Euros...Aplos oi alles etairies sas katakreourgoun px bmw, vw timologontas ta amaksia toys 20fores tin aksia toys..H Hyundai exei aplos ena logiko kerdos tis taksis toy 40%.Thats all..Psakse ligo kai tha deis..
Tora an i hyundai ftiaxnei xrepia fainetai apo to oti einai proti stis poliseis..kai eidika sto US..
-
Δεν ειναι ολα τα αμαξια φτιαγμενα για πιστα ή για αναβασεις.
Και τα Χιουντα'ι' ποτε δεν κοκορευτηκαν γιαυτο.
Αντιθετα διαφημιζουν την προσιτη τιμη τους και τον εξοπλισμο τους.
Και γαι τη δουλεια που ειναι προορισμενα την κανουν θαυμασια.Ειναι σα να ζηταμε απο Land Rover Defender να μας παει ατσαλακωτους στη Θεσσαλονικη ή να βριζουμε την 911 επειδη κολλησε στις λασπες σε ορεινο δασικο δρομο το χειμωνα.
Εν κατακλειδι τα Χιουντα'ι' ειναι τιμια αμαξια για συγκεκριμενη χρηση.
Και χαρη σαυτα εξαφανιστηκαν απο τους δρομους μας αρκετες εκατονταδες χιλιαδες σαπακια.... -
Δεν είπα ότι η κοστολόγηση των εξαρτημάτων είναι φθηνή. Από ΑΛΛΟΥ κόβουν για να πουλήσουν τόσο φθηνά τα YouDie. Δηλαδή από την ποιότητα χρήσης και από την εξέλιξη της οδικής τους συμπεριφοράς. Το ότι τα έντυπα που ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μην τους κόψουν τη διαφήμιση τα βρίζουν συνέχεια λέει κάτι, δε νομίζεις;
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Εν κατακλειδι τα Χιουντα'ι' ειναι τιμια αμαξια για συγκεκριμενη χρηση.Ναι. Μετακίνηση χωρίς να βρέχεσαι... Κάτι που όμως μπορείς να το κάνεις συνήθως και με μια γερή, μεγάλη ομπρέλλα των 30 ευρώ. Και δεν ανησυχείς μη στην κλέψουν ή μη σε γράψουν ή μην φύγεις με μούτρα ή μην τυχόν και δε βρεις να παρκάρεις.
-
Εν κατακλειδι τα Χιουντα'ι' ειναι τιμια αμαξια για συγκεκριμενη χρηση.
Ναι. Μετακίνηση χωρίς να βρέχεσαι... Κάτι που όμως μπορείς να το κάνεις συνήθως και με μια γερή, μεγάλη ομπρέλλα των 30 ευρώ. Και δεν ανησυχείς μη στην κλέψουν ή μη σε γράψουν ή μην φύγεις με μούτρα ή μην τυχόν και δε βρεις να παρκάρεις.
ξεχνας μου φαινεται οτι:
ενα μεγαλο μερος των 'καταναλωτων αυτοκινητων' - οδηγων ενδιαφερεται να πηγαινει απο το σημειο Α στο Β χωρις να βρεχεται και οχι με το πλαι, με τις δυο ροδες (αλα KITT), ή κομματια στα στροφιλικια
σε αυτους απευθυνονται και οχι στον καθε καυλογκαζο
-
Φυσικά. Σ'αυτούς τους 'εγώ δεν είμαι ραλλίστας' απευθύνονταν επίσης και ένα σωρό επικίνδυνα, πρωτόγονα και ρυπογόνα κατασκευάσματα (Trabant, VW Beetle, Renault 8, ZAZ κλπ). Σ'αυτούς για τους οποίους το αυτοκίνητο είναι κάτι ανάλογο με το ψυγείο. Τις συνέπειες ακόμη τις πληρώνουμε (καταστροφή του περιβάλλοντος από τους απαράδεκτους κινητήρες, άσχετοι 'οδηγοί' που περιφέρουν τα λαμαρινοθωρακισμένα σαρκία τους χωρίς κανένα σεβασμό σε πεζούς, δικυκλιστές και άλλους οδηγούς, εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί και ανάπηροι σε ατυχήματα που προκλήθηκαν επειδή τα χρέπια δεν κατάφεραν να στρίψουν, να φρενάρουν ή να προσπεράσουν) και θα τις πληρώνουμε για όσον καιρό ακόμη θα λέμε ότι είναι αποδεκτή αυτή η αντιμετώπιση του αυτοκινήτου και της αυτοκίνησης. Ξέρω ότι χαλάω με τις απόψεις μου την vichyssoise, αλλά... Ποσώς που μ'ενδιαφέρει.
-
Φυσικά. Σ'αυτούς τους 'εγώ δεν είμαι ραλλίστας' απευθύνονταν επίσης και ένα σωρό επικίνδυνα, πρωτόγονα και ρυπογόνα κατασκευάσματα (Trabant, VW Beetle, Renault 8, ZAZ κλπ). Σ'αυτούς για τους οποίους το αυτοκίνητο είναι κάτι ανάλογο με το ψυγείο. Τις συνέπειες ακόμη τις πληρώνουμε (καταστροφή του περιβάλλοντος από τους απαράδεκτους κινητήρες, άσχετοι 'οδηγοί' που περιφέρουν τα λαμαρινοθωρακισμένα σαρκία τους χωρίς κανένα σεβασμό σε πεζούς, δικυκλιστές και άλλους οδηγούς, εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί και ανάπηροι σε ατυχήματα που προκλήθηκαν επειδή τα χρέπια δεν κατάφεραν να στρίψουν, να φρενάρουν ή να προσπεράσουν) και θα τις πληρώνουμε για όσον καιρό ακόμη θα λέμε ότι είναι αποδεκτή αυτή η αντιμετώπιση του αυτοκινήτου και της αυτοκίνησης. Ξέρω ότι χαλάω με τις απόψεις μου την vichyssoise, αλλά... Ποσώς που μ'ενδιαφέρει.Κατ αρχην φιλε μου θα σου πω τα εξης...Η Χιουνται ειναι μια απο τις ταχυτερα αναπτυσσομενες εταιρειες αυτοκινητου του αιωνα μας..Μεσα σε δεκα ετη αγορασε τεχνογνωσια και εξελιξε αμαξια σε ποσοστο που αλλες εταιριες εκαναν σε 90 με 100 ετη!!!
Οσον αφορα τα αμαξια της επιθεωρουνται ολα απο την ΑΒ..Αμερικανικη εταιρεια πιστοποιησης και ειναι εξαιρετικης ποιοτητας..Η συναρμογη των υλικων και η ποιοτητα χρονο με χρονο βελτιωνονται θεαματικα και τα αποτελεσματα ειναι φοβερα..Σου αναφερω τα ακολουθα
1.Αγορα συστηματων ψεκασμου απο την γερμανικη Μπος 10 δισ. δολλαρια
2.Αγορα ηλεκτρονικων συστηματων απο την γερμανικη Ζημενσ 20 δις. δολλαρια
3.Κυλινδροκεφαλες και συστηματα μεταβλητου χρονισμου απο την Ιαπωνικη Ντενσο 30 δις. δολλαρια
4. Συνεργασια με τα ελαστικα Κουμο, Χανκουκ(μεγαλομετοχος η Χιουνται)και αγορα ελαστικων Παιλοτ απο τη Μισελεν συμβαση για προμηθεια 5 δις. δολλαρια ετησιως.
5. Συνεργασια με Πορσε-Αουντι για την εξελιξη του Η-Ματικ σειριακων κιβωτιων του ΣανταΦε, Κουπε, Σονατα, Τουσον,κ.α.
6.Συνεργασια με την μπρεμπο ΗΠΑ συμβαση 5 δις. δολλαρια ετησιως για φρενα του Κουπε.(μοντελα ΗΠΑ)
7. Επενδυση στην ΚΙΑ 75% του ετησιου τζιρου της Χιουνται ουτως ωστε να την μετατρεψουν οπως η Τογιοτα την Λεξους.
8.Πιστα δοκιμων στο Ναμγιαγκ Κορεας για εξελιξη των οχηματων.
9.Συνεργασια με πινινφαρινα και ολοκληρωση του σχεδιαστικου κεντρου στην Καλιφορνια για σχεδιαση νεων μοντελων.Δεν μπορω να θυμηθω αλλα επιτευγματα του Κορεατη κολοσσου..Αλλα με τετοια εξελιξη και τοσο αξιοπιστα αμαξια αδυνατω να πιστεψω οτι μιλας για χρεπια..
-
Εγώ ξέρω πόσον κόσμο έχει ξεπαστρέψει με την άθλια οδική συμπεριφορά των χρεπιών της. Δεν πα'ν'αγοράσει ό,τι γουστάρει κι απ'όποιον να'ναι... Αν δεν έχει πρόθεση να εξελίξει σωστά αυτοκίνητα, δεν μετράει καθόλου.
Α, ώστε μεγαλομέτοχος της Hankook είναι η YouDie; Γι'αυτό είναι τόσο ΑΘΛΙΑ αυτά τα σκατολάστιχα;
Για τα κιβώτια των Santa Fe, Tucson κλπ... Ας φέρει κι απ'τη Rolls-Royce κιβώτια. Αν τα SUV της είναι ελεεινά, ό,τι και να φοράνε επάνω δεν έχει καμμία σημασία. Ένα αυτοκίνητο, βλέπεις, δεν αξίζει όσο τα εξαρτήματα που φοράνε αλλά όσο η συνέργειά τους. Και, ως τώρα, η YouDie έχει αποδείξει πως είναι ανίκανη να το πετύχει. Ίσως γιατί τα χρέπια της τα σχεδιάζουν επιτροπές μαρκετινιστών και λογιστών.
-
@Random1: Χωρίς να παίρνω το μέρος κάπου πρέπει να λάβεις υπ'όψην σου ότι όταν κάποιος ανοίξει το δρόμο,οι υπόλοιποι θα διασχίσουν την απόσταση που έκανε ο 1ος με πολύ μικρότερη δυσκολία και με μεγαλύτερη ταχύτητα! Αυτό σημαίνει ότι πχ και η Κίνα είναι η πιο αναπτυσσόμενη χώρα αυτή τη στιγμή αλλά αναπτύσσεται τόσο γρήγορα γιατί πατάει από εκεί που χιλιάδες άλλοι έχουν ήδη περάσει!Όταν με το καλό φτάσουν κοντά στα απάτητα κι αυτοί σα χελώνες θα πάνε.Ισχύει παντού (κατά την ταπεινή μου γνώμη) αυτό.
Πάντως έχε υπ'όψιν σου ότι το ότι κάποιος αναπτύσεται γρήγορα δεν σημαίνει ότι είναι και μπροστά.
Προσωπικά αν ήθελα ένα πολύ φτηνό αμάξι και καλά εξοπλισμένο θα έπαιρνα Hyundai,αλλά μακάρι να μην έφτανα ποτέ στο ερώτημα:ή hyundai ή τίποτα. -
[quote='skullone']Εγώ ξέρω πόσον κόσμο έχει ξεπαστρέψει με την άθλια οδική συμπεριφορά των χρεπιών της. Δεν πα'ν'αγοράσει ό,τι γουστάρει κι απ'όποιον να'ναι... Αν δεν έχει πρόθεση να εξελίξει σωστά αυτοκίνητα, δεν μετράει καθόλου.
Α, ώστε μεγαλομέτοχος της Hankook είναι η YouDie; Γι'αυτό είναι τόσο ΑΘΛΙΑ αυτά τα σκατολάστιχα;
Για τα κιβώτια των Santa Fe, Tucson κλπ... Ας φέρει κι απ'τη Rolls-Royce κιβώτια. Αν τα SUV της είναι ελεεινά, ό,τι και να φοράνε επάνω δεν έχει καμμία σημασία. Ένα αυτοκίνητο, βλέπεις, δεν αξίζει όσο τα εξαρτήματα που φοράνε αλλά όσο η συνέργειά τους. Και, ως τώρα, η YouDie έχει αποδείξει πως είναι ανίκανη να το πετύχει. Ίσως γιατί τα χρέπια της τα σχεδιάζουν επιτροπές μαρκετινιστών και λογιστών.[/quote
Απαξιω να απαντησω...Μηπως σε τιμωρησε κανας κορεατης??
-
Xωρις καμμια διαθεση αντιπαραθεσης μαζι σου.......
Εγώ ξέρω πόσον κόσμο έχει ξεπαστρέψει με την άθλια οδική συμπεριφορά των χρεπιών της. Δεν πα'ν'αγοράσει ό,τι γουστάρει κι απ'όποιον να'ναι... Αν δεν έχει πρόθεση να εξελίξει σωστά αυτοκίνητα, δεν μετράει καθόλου.Και στη Γερμανια που κυκλοφορουν ελαχιστα χιουντα'ι' ξερεις ποσο κοσμο εχουν Ξεπαστρεψει οι Porsche,BMW,Mercedes??
Aμ στην Ιταλια??Ποσοι αδικοχαμενοι οδηγουσαν Fiat,Alfa,Lancia??
Στη Γαλλια να δεις εκατομβες απο τα Citroen Peugeot Renault....
Mε το συμπαθειο αλλα ποτε χρησιμοποιησεςτελευταια φορα καποι λαστιχο Hankook ή Kumho??
Τελος οσον αφορα αυτα που εγραψες για τους καταναλωτες-οδηγους ποσο σιγουρος εισαι οτι αν δεν υπηρχαν τα Χιουντα'ι' και οι ανθρωποι αυτοι αγοραζαν Αλφα,Πεζο,Σιτροεν, Μπεμβε (ή κι εγω δε ξερω τι αλλο) θα ειχαν καλυτερη συμπεριφορα στους δρομους??
Τι σχεση εχει η οδηγικη παιδεια με τη μαρκα του αυτοκινητου που οδηγει καποιος??
Ή για να το θεσω αλλιως νομιζεις πως η αγορα καποιας μαρκας αυτοκινητου κανει τον οδηγο αυτοματα καλυτερο?? -
Είχα οικογενειακό φίλο που σκοτώθηκε με YouDie S Coupe GT (το τουρμπάτο). Απ'ό,τι μας είπε η συνοδηγός που επέζησε, του πέταξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μούτρα σε μια όχι ιδιαίτερα επικίνδυνη στροφή και έφυγε σε γκρεμό. Αυτός στο χώμα, εκείνη παράλυτη και παραμορφωμένη. Ένας άλλος γνωστός μου στούκαρε με Accent ΠΟΛΥ άσχημα. Ακόμα κι ο αδιάφορος για θέματα αυτοκινήτου πατέρας του του έλεγε να μην το πάρει, θα στριμώχνονταν λίγο παραπάνω και θα παίρνανε Focus. Στο χώμα κι αυτός. Έχω οδηγήσει Accent και Patos... Τα μοναδικά αυτοκίνητα που με τρόμαξαν με την οδική τους συμπεριφορά, ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες. Ε, μετά από αυτά, ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ οι σκυλοφάγοι.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Mε το συμπαθειο αλλα ποτε χρησιμοποιησεςτελευταια φορα καποι λαστιχο Hankook ή Kumho??Όσες φορές οδήγησα YouDie και επίσης δυο φίλοι μου τα είχανε στ'αυτοκίνητά τους (τα βρήκαν φθηνά και μου λέγανε πόσο το σκυλομετάνιωσαν... Δεν τους πίστευα μέχρι που τα οδήγησα).
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τελος οσον αφορα αυτα που εγραψες για τους καταναλωτες-οδηγους ποσο σιγουρος εισαι οτι αν δεν υπηρχαν τα Χιουντα'ι' και οι ανθρωποι αυτοι αγοραζαν Αλφα,Πεζο,Σιτροεν, Μπεμβε (ή κι εγω δε ξερω τι αλλο) θα ειχαν καλυτερη συμπεριφορα στους δρομους??
Τι σχεση εχει η οδηγικη παιδεια με τη μαρκα του αυτοκινητου που οδηγει καποιος??
Ή για να το θεσω αλλιως νομιζεις πως η αγορα καποιας μαρκας αυτοκινητου κανει τον οδηγο αυτοματα καλυτερο??Τα YouDie υπάρχουν και πουλάνε γιατί υπάρχει αυτό το κοινό, το οποίο έχει δημιουργηθεί μέσα από διαδικασίες κοινωνικής μορφοποίησης, για την οποίαν υπεύθυνοι είναι άνθρωποι άσχετοι με το αυτοκίνητο, μικρόνοες, που φοβούνται ο,τιδήποτε κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη του σαλιγκαριού. Είναι το κοινό που δημιούργησαν οι καμπάνιες τύπου 'η ταχύτητα σκοτώνει' και οι ηλίθιοι αφορισμοί του κρατικού μηχανισμού (ο οποίος αποτελείται, δυστυχώς, από ΑΔΑΕΙΣ).
-
Hyundai Accent 2006