-
Ακουστε τι επαθα σε πρατηριο να τραβατε τα μαλλια σας: Παω στο συνηθισμενο μου πρατηριο της Shell να βαλω βενζινη. Σταματω, λεω στον υπαλληλο τι θελω, βαζει την αντλια στο αυτοκινητο και οσο περιμενει να γεμισει βγαζει το κινητο του πανω απ΄την αντλια και στεκομενος διπλα στη πινακιδα που λεει οτι απαγορευεται η χρηση του και αρχιζει να γραφει ενα sms το οποιο και στελνει. Η χρηση του κινητου μου προκαλεσε ενα ριγος και εναν εκνευρισμο. Ελεγα απο μεσα μου τωρα θα εχουμε κανα ατυχημα, τωρα... Μολις τον πληρωνα μαλιστα ηρθε και η απαντηση στο μηνυμα του. Δινω τοπο στην οργη και φευγω. Μετα απο 6 μερες που ξαναπηγα να βαλω βενζινη το ιδιο ακριβως σκηνικο. Οποτε του λεω οτι αφου δε σεβονται αυτοι τα προστατευτικα μεσα που πρεπει να ισχυουν και τις πινακιδες που βαζουν οι ιδιοι γιατι να τα σεβομαστε εμεις και τον παρακαλω να βαλει το κινητο στην τσεπη του μεχρι να φυγω και αυτος μου απανταει: 'Ποιο ειναι το προβλημα σου;' Πληρωνω και φευγω λεγοντας του οτι οποτε θα ερχομαι να βαλω βενζινη και δουλευει αυτος θα ξαναγυρναω στην επομενη βαρδια να βαλω απο αλλο υπαλληλο. 4 μερες μετα περναω απ'το βενζιναδικο και επειδη ειχα ενα σημαντικο τηλεφωνημα σταματαω στο χωρο του βενζιναδικου, στην ακρη, για να μιλησω και ο υπαλληλος που δουλευε εκεινη τι στιγμη ερχεται απο τις αντλιες προς τα εμενα και μου λεει, με εναν ευγενικοτατο τροπο δεν εχω παραπονο, να κλεισω το κινητο μου!!!!!!!!!!
-
Ακουστε τι επαθα σε πρατηριο να τραβατε τα μαλλια σας: Παω στο συνηθισμενο μου πρατηριο της Shell να βαλω βενζινη. Σταματω, λεω στον υπαλληλο τι θελω, βαζει την αντλια στο αυτοκινητο και οσο περιμενει να γεμισει βγαζει το κινητο του πανω απ΄την αντλια και στεκομενος διπλα στη πινακιδα που λεει οτι απαγορευεται η χρηση του και αρχιζει να γραφει ενα sms το οποιο και στελνει. Η χρηση του κινητου μου προκαλεσε ενα ριγος και εναν εκνευρισμο. Ελεγα απο μεσα μου τωρα θα εχουμε κανα ατυχημα, τωρα... Μολις τον πληρωνα μαλιστα ηρθε και η απαντηση στο μηνυμα του. Δινω τοπο στην οργη και φευγω. Μετα απο 6 μερες που ξαναπηγα να βαλω βενζινη το ιδιο ακριβως σκηνικο. Οποτε του λεω οτι αφου δε σεβονται αυτοι τα προστατευτικα μεσα που πρεπει να ισχυουν και τις πινακιδες που βαζουν οι ιδιοι γιατι να τα σεβομαστε εμεις και τον παρακαλω να βαλει το κινητο στην τσεπη του μεχρι να φυγω και αυτος μου απανταει: 'Ποιο ειναι το προβλημα σου;' Πληρωνω και φευγω λεγοντας του οτι οποτε θα ερχομαι να βαλω βενζινη και δουλευει αυτος θα ξαναγυρναω στην επομενη βαρδια να βαλω απο αλλο υπαλληλο. 4 μερες μετα περναω απ'το βενζιναδικο και επειδη ειχα ενα σημαντικο τηλεφωνημα σταματαω στο χωρο του βενζιναδικου, στην ακρη, για να μιλησω και ο υπαλληλος που δουλευε εκεινη τι στιγμη ερχεται απο τις αντλιες προς τα εμενα και μου λεει, με εναν ευγενικοτατο τροπο δεν εχω παραπονο, να κλεισω το κινητο μου!!!!!!!!!!
-
-
Ειναι χειροτερο και απο το να σου πεσει 2 φορες συνεχομενες το λοττο. Κοινως δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ατυχημα. Πιο πιθανο ειναι να πεθανεις απο πτωση καρυδας στην ελλαδα!
-
Για το παληκαρι με την Bmw Που τίναζε και έσβησε το τσιγάρο κάτω ενώ του έβαζαν βενζίνη τι έχετε να πείτε? Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν την αίσθηση του κυνδίνου.... (δεν πρόσεξα αν μίλαγε και στο κινητό )...
Εγώ πάντως έφυγα του σκοτωμού γιατί τη θέλω τη ζωούλα μου.. -
Ποιού κινδύνου, ούτε την αίσθηση της ηλιθιότητας δεν έχει κάποιος που καπνίζει σε βενζινάδικο (που πολύ συχνά έχει εύφλεκτες αναθυμιάσεις) και πετάει κάτω (που χύνονται κάυσιμα διαρκώς) το αποτσίγαρο...
-
Που να δεις Πακιστανι (η κατι τετοιο) οπως σου βαζει βενζινα να καπνιζει...
Φυσικα το αφεντικο ελειπε.... -
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Φυσικα το αφεντικο ελειπε....Που να δεις τον Έλληνα να σου βάζει βενζίνη κρατώντας αναμένο τσιγάρο με το ίδιο χέρι που κρατάει και την μάνικα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Που να δεις τον Έλληνα να σου βάζει βενζίνη κρατώντας αναμένο τσιγάρο με το ίδιο χέρι που κρατάει και την μάνικα...
Που να δείς τον υπάλληλο αστροναύτη!!!!! Αλλά άστε το καλύτερα δεν λέει!!!
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Που να δεις τον Έλληνα να σου βάζει βενζίνη κρατώντας αναμένο τσιγάρο με το ίδιο χέρι που κρατάει και την μάνικα...
Μακάρι να σου έλεγα παραμύθια...
-
Τώρα, δεν ξέρω αν αυτό που θα γράψω ισχύει, αλλά έχει ακούσει κανείς σας για ατύχημα με πυροσβεστικό όχημα σε βενζινάδικο (δεν θυμάμαι περιοχή) όπου οι Πυροσβέστες καθώς έβαζαν πετρέλαιο, για να δουν άν έχει γεμίσει το ντεπόζιτο και μη έχοντας φακό, άναψαν τον αναπτήρα πάνω απ' τη μάνικα; Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το έχω ακούσει στις ειδήσεις. Αλλά μπορεί και να ήταν στο ALTER, τώρα που το σκέφτομαι...
-
Φυσικα το αφεντικο ελειπε....Που να δεις τον Έλληνα να σου βάζει βενζίνη κρατώντας αναμένο τσιγάρο με το ίδιο χέρι που κρατάει και την μάνικα...
Απίστευτο!
-
Όσον αφορά το πετρελαίο, και αναμένο τσιγάρο να ρίξεις μέσα στο τεπόζιτο, δεν αναφλέγεται. Δεν ισχύει το ίδιο και για την βενζίνη!. Εγω έτυχα να περιμένω για πλύσιμο, ενώ δίπλα ήταν το βυτιοφόρο που γέμιζε τις δεξαμενές του πρατηρίου. Ήταν όμως και ένας 'φώτης' που όχι μόνο κάπνιζε, αλλά το πέταξε και κάτω!!!. Τα άκουσε βέβαια από το αφεντικο......
-
Μακάρι να σου έλεγα παραμύθια...
μετα απ'αυτό, το μόνο που μένει να δεις είναι να πετάνε αναμμένη γόπα μέσα στο ντεπόζιτό σου
έλεος πια...
όσο για το πυροσβεστικό που είπε κάποιος, το πετρέλαιο δεν αναφλέγεται, καίγεται μόνο. Αυτό σημαίνει ότι και αναμμένο τσιγάρο να ρίξεις μέσα δεν θα γίνει και τίποτα.... όχι ότι το συστήνουν 49 κατασκευαστες πλυντηρίων βέβαια...
Σπύρος
EDIT: sharpshooter δεν είχα δει το ποστ σου για το ντίζελ, σόρυ.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τώρα, δεν ξέρω αν αυτό που θα γράψω ισχύει, αλλά έχει ακούσει κανείς σας για ατύχημα με πυροσβεστικό όχημα σε βενζινάδικο (δεν θυμάμαι περιοχή) όπου οι Πυροσβέστες καθώς έβαζαν πετρέλαιο, για να δουν άν έχει γεμίσει το ντεπόζιτο και μη έχοντας φακό, άναψαν τον αναπτήρα πάνω απ' τη μάνικα; Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το έχω ακούσει στις ειδήσεις. Αλλά μπορεί και να ήταν στο ALTER, τώρα που το σκέφτομαι...Αφού μιλάει για πετρέλαιο το λογικό θα ήταν να το έχει το ALTER και μάλιστα αποκλειστικό!
Την επόμενη φορά θα έχει αποκλειστικό με το μανάβη που έβρεχε τα χόρτα και κρατούσε τσιγάρο στο χέρι και από την φωτιά που πήρε το νερό αναστατώθηκε όλη η γειτονιά! -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ακουστε τι επαθα σε πρατηριο να τραβατε τα μαλλια σας: Παω στο συνηθισμενο μου πρατηριο της Shell να βαλω βενζινη. Σταματω, λεω στον υπαλληλο τι θελω, βαζει την αντλια στο αυτοκινητο και οσο περιμενει να γεμισει βγαζει το κινητο του πανω απ΄την αντλια και στεκομενος διπλα στη πινακιδα που λεει οτι απαγορευεται η χρηση του και αρχιζει να γραφει ενα sms το οποιο και στελνει. Η χρηση του κινητου μου προκαλεσε ενα ριγος και εναν εκνευρισμο. Ελεγα απο μεσα μου τωρα θα εχουμε κανα ατυχημα, τωρα... Μολις τον πληρωνα μαλιστα ηρθε και η απαντηση στο μηνυμα του. Δινω τοπο στην οργη και φευγω. Μετα απο 6 μερες που ξαναπηγα να βαλω βενζινη το ιδιο ακριβως σκηνικο. Οποτε του λεω οτι αφου δε σεβονται αυτοι τα προστατευτικα μεσα που πρεπει να ισχυουν και τις πινακιδες που βαζουν οι ιδιοι γιατι να τα σεβομαστε εμεις και τον παρακαλω να βαλει το κινητο στην τσεπη του μεχρι να φυγω και αυτος μου απανταει: 'Ποιο ειναι το προβλημα σου;' Πληρωνω και φευγω λεγοντας του οτι οποτε θα ερχομαι να βαλω βενζινη και δουλευει αυτος θα ξαναγυρναω στην επομενη βαρδια να βαλω απο αλλο υπαλληλο. 4 μερες μετα περναω απ'το βενζιναδικο και επειδη ειχα ενα σημαντικο τηλεφωνημα σταματαω στο χωρο του βενζιναδικου, στην ακρη, για να μιλησω και ο υπαλληλος που δουλευε εκεινη τι στιγμη ερχεται απο τις αντλιες προς τα εμενα και μου λεει, με εναν ευγενικοτατο τροπο δεν εχω παραπονο, να κλεισω το κινητο μου!!!!!!!!!!Αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα πόσο εμείς οι Έλληνες είμαστε 'ωχαδερφιστές' πολλές φορές.....
-
Exω πέσει και γω σε περίπτωση βενζινά να καπνίζει και την ώρα που ήρθε να μου βάλει βενζίνη το πέταξε στον δρόμο ο 'γύφτος'.
Αυτή η περίπτωση που αναφέρθηκε με το πυροσβεστικό δεν ξέρω αν όντως έγινε έτσι,αλλά ξέρω άλλη με εθελοντή που για να δει αν έχει κάυσιμο το όχημα άνοιξε την τάπα και με αναπτήρα προσπάθησε να δει μέσα στο ρεζερβουάρ.
Και άφησε 4 ορφανά...Το πετρέλαιο μπορεί να αναφλέγεται δύσκολα,οι αναθυμιάσεις όμως?
-
Για να επανελθουμε στο θεμα, οπως ειχαμε σχολιασει κ παλιοτερα, ο κινδυνος ειναι υπαρκτος κ στην αμερικη εχουν αναφερθει αρκετα περιστατικα κ μαλιστα ενα διαστημα κυκλοφορουσε με μειλ ενα βιντεακι απο κλειστο κυκλωμα πρατηριου που εδειχνε μια περιπτωση αυταναφλεξης. Καλο ειναι επισης να μην μπαινοβγαινουμε απο το αυτοκινητο κατα τη διαρκεια του ανεφοδιασμου γιατι για να γινει το κακο αρκει κ η εκκενωση του στατικου ηλεκτρισμου. Δεν ξερω αν ειναι εξισου πιθανο με το να κερδισεις το λοττο αλλα προσωπικα προτιμω να μην παιζω με τις πιθανοτητες...
Κινητά σε πρατήρια!