-
Παρουσίαση Μ3 Ε30 στο 'ring'!-Tεύχος 204 Σεπτεμβριος 1987,και φυσικά Ferrari στο Τατοϊ!
-
Ο χρήστης DIMITRIS CHRISTOFORIDIS έγραψε:
rx7 vs deltona.(πλασαρισμενα σε κατηφορικη φουρκετα)
photo για wallpaper.Εγώ ξεχωρίζω το άρθρο του Νίκου Δήμου(αν δε κάνω λάθος) για το RX-7 IIΙ με τίτλο 'Σήκω Felix να μας δεις!' (τ.261-6/1992)
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=2950 -
Η δοκιμή της Zakspeed F1 το 1987.
Οι δοκιμές των Φερράρι, εκείνο το μήνα του '93.
Τοτεύχος του Ιουνίου 94 και όσα έγραψε ο Τέο Λαζάκις για το Σέννα... -
sdvc
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Fiat Coupe 20V Turbo vs. Honda S2000.Krus μήπως θυμάσαι σε ποιο τεύχος ήτανε αυτό το συγκριτικό;
-
Δεν ήταν ακριβώς συγκριτικό, είναι στο τεύχος 360/ 9-2000
-
Αφωνιστική γνωριμία - Peugeot 306 Maxi
T. 337, Οκτώβριος 1998
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... rticle=365
-
Ο χρήστης panos17 έγραψε:
Ολοι όσοι διαβάζουν το περιοδικό, και ειδικά όσοι γαλουχήθηκαν με αυτό, (κοιμώμενοι αρκετές φορές τα βράδυα έχοντάς το κάτω απ'το μαξιλάρι) θα έχουν σίγουρα ξεχωρίσει κάποιο -απ'τα πολλά- άρθρα που έχουν δημοσιευτεί και είναι σχετικά με την αυτοκίνηση.Το δικό μου αγαπημένο είναι ένα άρθρο απ'τα mid-'80s
'Κορνάροντας στη βροχή'Ενα απ'τα καλύτερα που έχουν γραφτεί, αν όχι το καλύτερο...
p.s. Στην αναζήτηση που επιχείρησα, δεν βρήκα κάτι σχετικά με αυτό. Αν υπάρχει πάντως κάπου, ας το μετακινήσουν οι αρμόδιοι mods. Ευχαριστώ και sorry για την ταλαιπωρία.
Τί μου θυμίσατε τώρα ρε παιδιά...
Όλα τα κλασσικά άρθρα του Νίκου Δήμου βρίσκονται στο βιβλίο του 'Τέλεια Διαδρομή',από τις εκδόσεις ΟΠΕΡΑ.Απίστευτο,συγκινήθηκα πολύ...http://www.ndimou.gr/books14_gr.asp
Προσωπικά,ακόμη ανατριχιάζω με άρθρα όπως τη Μ3(Μ για ΜAXIMUM) του 1987,τη Zakspeed F1,την 959,την F40 με τη Bimota,τα άρθρα του Νίκου Δήμου, το εξαιρετικό άρθρο του Νίκου Κουνίτη(αν θυμάμαι καλά) για κάποιο Quattro,τί να πρωτοθυμηθώ...
Αφήστε το καλύτερα,τα χρόνια πέρασαν,έπιασα τα 35,αλλά ακόμη ανοίγω κρυφά το λεύκωμα που έγραφα με ατάκες των Κ.Κ, Σ.Χ, Ν.Δ (ήμουν μόλις 15 ετών τότε).
Κάποιος Αντίλογος έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου,μέσα από κείνο το λεύκωμα και μια μέρα πριν αγοράσω τη μοτοσικλέτα μου,διάβασα (Κώστα Καββαθά,καλέ μου δάσκαλε,πιο πάνω από όλους...) για τον εμπνευστή του Dakar,τον αείμνηστο Thierry Sabine.Ονόμασα λοιπόν τη μοτοσικλέτα μου Thierry!35 και μυαλό δεν έβαλα.
Έτσι είναι όμως.Κάποιοι άλλοι στα 15 έγραφαν λευκώματα για αγάπες κι έρωτες κι άλλοι για τον Thierry Sabine(που η στάχτη του σκορπίστηκε πάνω από την έρημο Tenere...) και για τους Henry Toivonen και Sergio Cresto(ζούμε- και πεθαίνουμε -μόνο μία φορά και αδιαφορούμε βαθύτατα αν τερματίσουμε τη ζωή μας κάνοντας αυτό που μας ευχαριστεί...).
Θυμάσαι καλέ μου δάσκαλε;
Πώς να μη θυμάσαι,αφού κι εγώ σαν εχθές νιώθω τη στιγμή που αποφάσισα το 1986,μόνος,να κατέβω με ΚΤΕΛ και auto-stop μέχρι τη Μακρυράχη και τη Ραχούλα Καρδίτσας για το Acropolis...
Ακόμη αντηχεί στα αυτιά μου ο ήχος του 205 Turbo 16 Group B του Juha Kankunen....
Και τώρα τί;
Αποφάσισα να γίνω εκπαιδευτής οδηγών,πιστεύοντας πως θα βάλω ένα λιθαράκι για να βελτιώσω την Οδική Ασφάλεια στον τόπο μου.
Χαμένος μέσα σε 'παρκαρίσματα' και 'οπισθογωνίες', , αναρωτιέμαι πότε θα βουτήξω τον Thierry και τη γυναίκα μου την Ειρήνη,να κάνουμε το Γύρο Κορσικής ψάχνοντας στα στροφιλίκια τα μνημεία των Bettega,Toivonen και Cresto... -
ταξιδιωτικό Ζαλμά με Carrera στην Βόρεια Ελλάδα. Απλά απίστευτο και με επίσης απίστευτες φωτογραφίες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν ήταν ακριβώς συγκριτικό, είναι στο τεύχος 360/ 9-2000Thanks IKE
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Το test drive που είχαν κάνει για ένα άρμα μάχης.......... και για το ποσο χρήσιμο θα ήταν, το συγκεκριμένο όχημα, στους δρόμους της Αθήνας.Η φωτό δε με τον 'πιλότο' να οδηγά ΤΟ ΟΧΗΜΑ και το υφος του,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....
+1
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ!!!
-
Τι να πρώτο διαλέξεις; Θα έμενα περισσότερο στα άρθρα του L.J.K. Setright. Μπορεί σε μερικά που έλεγε να μην συμφωνούσα αλλά μου άρεσε ο τρόπος και το στυλ γραφής του και η αιρετική συχνά ματιά του. Μακάρι να υπάρχουν πάντα στο περιοδικό μας άνθρωποι που θα μας δείχνουν και άλλους δρόμους και οπτικές γωνίες από τις πεπατημένες.
-
Για μενα ηταν ηταν το αρθρο με την διαδρομη που εκαναν με το opel calibra αθηνα - θεσσαλονικη ακολουθωντας επακριβως τα ορια ταχυτητας που ειχε τοτε ο δρομος και αν θυμαμαι καλα φτασανε μετα απο 8 ή 9 ωρες. Θυμαμαι χαρακτηριστικη εκφραση 'μας περναγαν μουσειακα δειγματα dacia και skoda'
-
To ανέφερε χτές ο Κ.Κ. σε εκπομπή στο Σκάι το συγκεκριμένο, κάνανε πάνω απο 10 ώρες...
-
Όλα τα άρθρα του Δήμου (έχω και το βιβλίο του) και ειδικά το σχετικό για την Celica Carlos Sainz.
Επίσης, το άρθρο του περιοδικού για το Coupe Quattro. -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Για μενα ηταν ηταν το αρθρο με την διαδρομη που εκαναν με το opel calibra αθηνα - θεσσαλονικη ακολουθωντας επακριβως τα ορια ταχυτητας που ειχε τοτε ο δρομος και αν θυμαμαι καλα φτασανε μετα απο 8 ή 9 ωρες. Θυμαμαι χαρακτηριστικη εκφραση 'μας περναγαν μουσειακα δειγματα dacia και skoda'χεχε! Ακριβώς.
Το θυμάμαι αυτό το άρθρο. Ακόμα και κάποιοι με γερμανικές πινακίδες αν και ψαρωμένοι στην αρχή τους ακολουθούσαν αλλα μετά από κανα μισάωρο εκνευρίστηκαν και τους πέρασαν
-
H μπλε carrera 2 (η ανοιχτή), το rx-7 με την 944 s2, το κατακιτρινο diablo...
τι τεύχος και αυτό!! (1992;)
Και το 928 τον Απρίλη του '88...
Ποια δοκιμή/άρθρο των 4Τ σας έχει μείνει χαραγμένη?